Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ivan-tz wrote:Mislio sam otvarat novu temu jer bi se o ovome dalo raspravljati, ali eto da ne bude da nesto spamam bezveze postavit cu ovdje.
Da li vam je visina muskarca toliko bitna? Imam osjecaj da jeste i to jako samo sto mnoge to ne govore da je razlog, ali sve zele neke 185cm+
Kakve ste vi povodom toga? Da li vam smeta da je muskarac vase visine ili tek 2-3cm veci, ili koliko vec vam je potrebno? Da li na to obracate paznju? Eto
Ne smeta.
Fino je da je bar malo veci, da se cura moze ušuškat pod rame ali nije problem ni ista visina.
ivan-tz wrote:Mislio sam otvarat novu temu jer bi se o ovome dalo raspravljati, ali eto da ne bude da nesto spamam bezveze postavit cu ovdje.
Da li vam je visina muskarca toliko bitna? Imam osjecaj da jeste i to jako samo sto mnoge to ne govore da je razlog, ali sve zele neke 185cm+
Kakve ste vi povodom toga? Da li vam smeta da je muskarac vase visine ili tek 2-3cm veci, ili koliko vec vam je potrebno? Da li na to obracate paznju? Eto
novu temu?
zar ti nisi već pitao forumaše ova pitanja? pa kada su te počeli malo zezati, povrijedili ti osjećaje?
MedenoSrce wrote:Pusti decka nek se tjesi ... da nije visina bilo bi nemam "skupo" auto ili nemam para
Pa dobro je imati auto, kad si nizak pomogne ti da narasteš, što je skuplje, proces rasta se brže završi - nije pravilo, al' eto takvi trendovi u "medicini" danas preovladavaju
Btw, za razliku od ljudi kod auta vrijedi ona izreka " Ako ne znaš šta je dobro onda uzmi ono što je skupo, i teško da ćeš pogriješiti", jer švabo što napravi...
da li bi ste volile da recimo, razvije transparent ispred vaseg ulaza, ili preferirate mostove, planine itd?
vidiš ja nisam primjetio da djevojke stavljaju slične natpise na javna mjesta... barem ne u Sarajevu. Što li?
eto to može biti moje pitanje za žene oĐe
Meni recimo nije problem visina (ne toliko, ali pozeljno je da je barem pet centi visi od mene, dobro, deset), koliko mi je bitan gabarit - mora i gabaritom odgovarati, tj. biti u skladu sa mnom.
Meni recimo nije problem visina (ne toliko, ali pozeljno je da je barem pet centi visi od mene, dobro, deset), koliko mi je bitan gabarit - mora i gabaritom odgovarati, tj. biti u skladu sa mnom.
to sa visinom je zanimljivo...da mi je samo jednom u zivotu naci curu koja ce biti samo 10cm niza od mene
MedenoSrce wrote:
@GC sve su mobilne, ne vozaju pasate ali ni golfove II
A ova javna ispoljavanja ljubavi su meni za nekog blago nestabilnog, nesigurnog ko zeli po svaku cijenu da ostavi utisak
Drago mi je što je tako, drago mi je što se žene polako oslobađaju podređenog položaja a i muškim je lakše zbog toga, mogu pit' kad idu na nekakvo slavlje il' sl.
Jest vala ovaj sa ovim transparentom pretjerao, nisam žena, da jesam ja bih vala od ovakvog tražio ljekarsko uvjerenje da je u "vinklo"