Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cenecimoveocino wrote:Svaki dan se non-stop prelaze dvije pune za skretanje za Lukovo polje,drotova nigdje
Pa kud ces dalje, neki dan vidim zenu u policijskoj uniformi, doduse u civilnom vozilu, kako skrece tu. Znam je iz policijske stanice Crkvice, nisam siguran je li saobracajac ili pozornik. Elem,valjda zavrsila sa poslom, pa haj kuci preko zabrane I sta bi da te sutra ona zaustavi zbog saobracajnog prekrsaja
Znal iko sta je ovo bilo,evo gledam u babinoj rijeci ispred zgrade mi jedno 10 policijskih vozila i dosta murijaka,uhvatili neke i jednom govore reci gdje si bacio pistolj
Decerto wrote:Znal iko sta je ovo bilo,evo gledam u babinoj rijeci ispred zgrade mi jedno 10 policijskih vozila i dosta murijaka,uhvatili neke i jednom govore reci gdje si bacio pistolj
Decerto wrote:Znal iko sta je ovo bilo,evo gledam u babinoj rijeci ispred zgrade mi jedno 10 policijskih vozila i dosta murijaka,uhvatili neke i jednom govore reci gdje si bacio pistolj
Pa nema ga skoro citav mart, a na zenicablogu nisu uopste nista o tome pisali. Valjda je postalo normalno da su radijatori hladni i da vazda kotlovi crkavaju, pa nema ni potrebe da iko o tome obavjestava.
macchiato wrote:Pa nema ga skoro citav mart, a na zenicablogu nisu uopste nista o tome pisali. Valjda je postalo normalno da su radijatori hladni i da vazda kotlovi crkavaju, pa nema ni potrebe da iko o tome obavjestava.
zeniciblogu se plaća da ne pričaju negativno o grijanju.
Baš tu. Bio u teretani kad vidim ljudi trče napolje i vraćaju se syebani, svima pisao kazne. A opet jest nekako ružno, često vozim jarane gore prema Vražalama i uvijek se ondje moraš probijat, parkiraju na trotoar i odu trenirat ili pit kafu u Bordeaxu.
A ovamo ima mjesta kod škole 100% ali eto, valjda je fazon što bliže auto ostavit da svi mogu vidjet da ga imaš.
Jimmy McNulty wrote:Baš tu. Bio u teretani kad vidim ljudi trče napolje i vraćaju se syebani, svima pisao kazne. A opet jest nekako ružno, često vozim jarane gore prema Vražalama i uvijek se ondje moraš probijat, parkiraju na trotoar i odu trenirat ili pit kafu u Bordeaxu.
A ovamo ima mjesta kod škole 100% ali eto, valjda je fazon što bliže auto ostavit da svi mogu vidjet da ga imaš.
Hebiga, da budemo posteni i ja ostavim dok cekam da se hamburger spremi