FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
limeni

#5826 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

moze se igrati sa ukrajincima, ali valja nam prvo proci ove albance koji ce igrati bunker melunovic ga sigurno nece probiti..eh uz vuleta i napadaca bi ova ekipa i licila na nesto, naravno i bandovica poslat psihologu..
BegA_

#5827 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

limeni wrote:moze se igrati sa ukrajincima, ali valja nam prvo proci ove albance koji ce igrati bunker melunovic ga sigurno nece probiti..eh uz vuleta i napadaca bi ova ekipa i licila na nesto, naravno i bandovica poslat psihologu..
Tatka zamijeniti sa Radulovicem, a Vuleta staviti na poziciju stopera. Jos Puzigacu umjesto Tadejevica i eto odbrane da lici na nesto.
Kako su nas ljudi sinoc ubijali po strani, pa isto k'o da i nismo imali bekova.
Reglan

#5828 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Reglan »

Staviti Bandovica u napad nek seva i zabija ima bolju tehniku od Meluna a Meluna staviti an gol nek stoji ko drvo.BArem nece sevati i tako poklanjati golove,ne bi dali mozda vise od 2 da je tako sinoc bilo al bi primili sigurno manje.
BegA_

#5829 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

arshavin wrote:Staviti Bandovica u napad nek seva i zabija ima bolju tehniku od Meluna a Meluna staviti an gol nek stoji ko drvo.BArem nece sevati i tako poklanjati golove,ne bi dali mozda vise od 2 da je tako sinoc bilo al bi primili sigurno manje.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Muhamed Đakmić

#5830 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Nema prijave novih igrača pred revanš koliko ja znam, tek pred treće pretkolo.

Dakle, to što imamo smo vidjeli sinoć.
Ali_G

#5831 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Ali_G »

Da nije bilo vrlog nam golmana ubijedjen sam da bi sinoc pobijedili. Nije igra bila toliko losha, bilo je finih prilika, al dzaba sve kad sve pokvarimo i to u zadnjoj minuti poluvremena.
Ovi jazavci nemaju sanse zabiti gol osim ako im mi opet ne izadjemo u susret.
limeni

#5832 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

omega369 wrote:
limeni wrote:uprava je najveci krivac za ovakvo stanje, bave se glupostima kao sto je fan-shop i nekakve bezvrijedne ugovore prave sa malejzicima, dok nismo imali goru ekipu od ove danas..pa jebem mu sve jel tesko bilo zadrzati torlaka, dovesti kajkuta iz celika i kojasevica?moze i novog golmana umjesto ovog nestretnika na golu. nista, sada nam "srecu" u klubu kroji menadjer irfan, koji dovodi svoje propale talente kao sto je melunovic koji moraju igrati. mrs iz svetinje!
kao prvo ne **** i ne siri lazi i nebuloze ovdje. kakv crni irfan, kakve trice?! je li irfan izjavio da ce od sad dovoditi samo igrace koji ce donositi prevagu kvalitetom ili husref? I onda on dovede "prekvalitetnog" radulovica koji blago receno veze nema sa loptom, sto se vidi iz aviona. ali bitno je da raja pada na te glupe izjave i podrzava husrefa slijepo. za mene je najbitnije sarajevo a koliko vidim ono se BRUKA i to iskljucivo nebuloznom postavkom igraca, katastrofalnom i bezvoljnom igrom i to protiv AMATERA i POLUAMATERA. Imali smo i gorih igraca u sastavu ali ovako lose nismo igrali i to, sad se to moze reci, u kontinuitetu. Ne daj Boze 3. pretkola i ekipe poput Stutgarta, fasovali bi 15 komada

ako ce on svoju strucnost dokazivati sa ekipom koja ima vuleta, kajkuta, maletica i njima slicne onda mogu reci da se slobodno prestane baviti trenerskim poslom. mi imamo to sto imamo, pokusavamo dovesti kvalitetnije igraca koliko se moze. ako ne umijes sa slabijim igracima nista napraviti, pa ni protiv ovakvih seljackih ekipa, onda ovo vise nije za tebe... dosta vise sartida, drinovaca, banovica, leotara, travnika, zvijezda, libertasa, kukaca i slicnih bruka..DOSTA
ti govoris starijem covjeku da laze sram te i stid bilo! sto su se onda kod nas uhljebili propali bh talenti iz ceske haurdic, melunovic i karic? husref je legenda ovog kluba i drazi mi je 100 puta od tvog lopova irfana koji ce unistiti ovaj klub. mi imamo svoje mlade igrace kao sto je radovac koji igraju sa 16 godina bolje nego sto ce melunovic ikada!
Butmiran

#5833 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Butmiran »

Idete u krajnost i jedan i drugi.
Gusztav

#5834 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Gusztav »

Butmiran wrote:Idete u krajnost i jedan i drugi.
@butmiran, ne trpaj u isti koš njih dvoicu...."limeni" je napisao ono što je istina i suština našeg problema (mada mislim da nije vrijeme za to).....i ja sam pisao nešto slično pa sam bio napadnut......Irfan je najveći problem kad nas....nejveći dio igrača su njegovo "privatno vlasništvo" i dok je tako mi nećemo imati napretka...i dalje tvrdim da je on od FK Sarajeva napravio privatni trenažni kamp...hajde reci mi molim te, u kojoj ekipi može neki igrač koji ima ugovor još 1 god biti odsutan iz ekipe i tražiti angažman, a ne trenirati i ne staviti se na raspolaganje treneru....znaš ti dobro o kojem igraču je riječ, a nije on jedini u zadnji par sezona
thomasgravesen

#5835 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by thomasgravesen »

Prođimo prvo Kuksia (a proći ćemo), a onda učimo dove za ove metalike ukrainke.
Muhamed Đakmić

#5836 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ne sviđa se ni meni Irfanova uloga ni najmanje, ali još uvijek ne kontam zašto njemu ne bi u interesu bili stabilizacija i napredak kluba, više nego da se vrte ovi polovnjaci.
Arteta

#5837 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

@Limeni
Karic nije igrao u Ceskoj.
van helsing

#5838 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by van helsing »

Mozda ovde da trazimo opravdanje za nase neuspjehe:
Klub koji ne postuje svoje legende

Tapatalk 2
Logovan

#5839 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

van helsing wrote:Mozda ovde da trazimo opravdanje za nase neuspjehe:

Tapatalk 2
Ima stvari oko kojih se slažem ali ima i onih glupih. Više je gluposti napisano, onih šupljih priča. :-)
Maharadza

#5840 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

Tapatalk 2
Tekst napisan i "lansiran" slučajno baš u ovaj vakat....U USTA TI SE POSEREM KERIĆU DUŠMANE!!!

Našao spominjati (anti)talenta čomora od sviju...da nije žalosno bilo bi smiješno! :roll:
Last edited by Maharadza on 20/07/2013 02:11, edited 1 time in total.
thomasgravesen

#5841 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by thomasgravesen »

Tapatalk 2
Taj Anel Kerče bekne jedino kad kiksamo. Možda je ubo jednu-dvije istine (ko prstom u govno), al ostalo je fulo. Zlobnik.

Treba početi od toga da je nepismen. Ostalo i ćorav vidi.

To da je Keno Handžić najmlađi kapiten itd. nije nikakvo mjerilo njegovog kvaliteta već jedino pokazatelj činjenice da je Mirza Veličanstveni biro kapitena još dok je šmrko kokain pomiješan sa limuntosom i slušo Moby Dicka. Nema ništa dosadnije od te neke lokalpatriopatetike.

Čomor ako se pokaže u Slaviji kupićemo ga ko što je barsa kupila fabregasa, daćemo 700 miliona maraka za njega.
dakine

#5842 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by dakine »

Erupcija odusevljenja..hahaha

Image
BegA_

#5843 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

dakine wrote:Erupcija odusevljenja..hahaha

Image
Kako je jadan trcao poslije gola, pola ih onako nije potrcalo cijelu utakmicu. Ogi :thumbup:
Butmiran

#5844 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Butmiran »

Gusztav wrote:
@butmiran, ne trpaj u isti koš njih dvoicu...."limeni" je napisao ono što je istina i suština našeg problema (mada mislim da nije vrijeme za to).....i ja sam pisao nešto slično pa sam bio napadnut......Irfan je najveći problem kad nas....nejveći dio igrača su njegovo "privatno vlasništvo" i dok je tako mi nećemo imati napretka...i dalje tvrdim da je on od FK Sarajeva napravio privatni trenažni kamp...hajde reci mi molim te, u kojoj ekipi može neki igrač koji ima ugovor još 1 god biti odsutan iz ekipe i tražiti angažman, a ne trenirati i ne staviti se na raspolaganje treneru....znaš ti dobro o kojem igraču je riječ, a nije on jedini u zadnji par sezona
Sve ja znam za Irfana, niko mi ništa ne mora govoriti nego su gluposti pričati tipa "tvoj Irfan, moj Husref" i obrnuto.
A tog igrača niko silom ne može natjerati da dođe i trenira, biće kažnjen po pravilniku.
Havatar

#5845 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Havatar »

Sto ne igra Osmanagic za Sarajevo on je bio dobar u Velezu a i bio je najbolji igrac OFK Beograda dok je igrao za njih.
Arteta

#5846 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Havatar wrote:Sto ne igra Osmanagic za Sarajevo on je bio dobar u Velezu a i bio je najbolji igrac OFK Beograda dok je igrao za njih.
I najbeskorisniji igrac FK Sarajevo kad udje na teren.
omega369

#5847 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

Gusztav wrote:
Slicne ugovore mnogo prije 'najveceg zla' su imali redom obuca, vule, milenkovic, mackic, matko, marciano i mnogi drugi. ustvari, nisu ni imali ugovore, imali su dogovore. naravno, tada je to bilo ok
Last edited by omega369 on 20/07/2013 11:10, edited 1 time in total.
omega369

#5848 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

limeni wrote: ti govoris starijem covjeku da laze sram te i stid bilo! sto su se onda kod nas uhljebili propali bh talenti iz ceske haurdic, melunovic i karic? husref je legenda ovog kluba i drazi mi je 100 puta od tvog lopova irfana koji ce unistiti ovaj klub. mi imamo svoje mlade igrace kao sto je radovac koji igraju sa 16 godina bolje nego sto ce melunovic ikada!
Nije mi namjera bila da nekoga uvrijedim, pogotovo ne stariju osobu, ali ono sto nije istina jednostavno nije istina i na to zelim ukazati. za igrace poput melunovica ima KLUPA, ima prijeteljska utakmica pa nek se ispucava. ako husref nema petlju da krampu melunovica stavi na klupu onda nek ide iz kluba, nije trebao ni dolaziti. samo ako ne smije od irfana, ko sto vi i mucini podanici sire price, od koga ne smije izbaciti RADULOVICA kojeg je samo doveo?? eto, odgovori konkretno
aveos

#5849 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by aveos »

dakine wrote:Erupcija odusevljenja..hahaha

Image
Nemoj u more bez peraja
thomasgravesen

#5850 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by thomasgravesen »

Arteta wrote:
Havatar wrote:Sto ne igra Osmanagic za Sarajevo on je bio dobar u Velezu a i bio je najbolji igrac OFK Beograda dok je igrao za njih.
I najbeskorisniji igrac FK Sarajevo kad udje na teren.
Kad uđe. Ali ne sjećam se da je nekad počeo. Nek jednom počne.
Post Reply