The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Daryl Dixon

#5826 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

SanskiBiser wrote:
Tomahawk11 wrote:Daryl je unisex....ili dobro krije orjentaciju :D
moguce da ce na kraju ipak piti neka prica tipa da je Daryla ugrizo chuko kad je bio mali tako nesto.... :shock: :lol:
ali interesantan je đizus sto jes' jes', kao macka, sa devet zivota, ostalo mu je jos jedno 6 za sad, ja sam kontao da ce ga ostaviti kod onog jezera onesvjestenog, jesu se sje'ali za onaj kamion kad je potonuo ccc :D
r_faruk

#5827 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

Mrsav im ovaj isus... Kontao sam da ce ga malo zajebanijeg prikazati....
Tomahawk11
Globalni moderator

#5828 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Daryl Dixon wrote:
Tomahawk11 wrote:Daryl je unisex....ili dobro krije orjentaciju :D
joj brate da te ne znam sad bih ti nesto rekao, ali necu, ozenjen sam, vjera mi ne dozvoljava, dobar si momak. :D
Pa nisam nista lose rekao :) Ovo krije orjentaciju ne mora znaciti nista lose.
ExNihilo

#5830 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

annoy wrote:Ja bi se u takvom svijetu uzasno bojala potencijalne trudnoce i vjerojatno zbog toga suzdrzavala :D
Kakva je situacija u našem svijetu? :oops:
Daryl Dixon

#5831 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

Logovan wrote:Image
vazda si ih znao iz naftalina izvuci :thumbup: :lol:
Dr Kova

#5832 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Dr Kova »

:lol: :lol: :lol: pobjeda
kakavdanakneiskustvu

#5833 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

r_faruk wrote:Mrsav im ovaj isus... Kontao sam da ce ga malo zajebanijeg prikazati....

pa izgleda da je bas zajeban cim se oslobodio daryla u onoj kuci,a povalja ih i kod kamiona
annoy

#5834 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

ExNihilo wrote:
annoy wrote:Ja bi se u takvom svijetu uzasno bojala potencijalne trudnoce i vjerojatno zbog toga suzdrzavala :D
Kakva je situacija u našem svijetu? :oops:
Drugacija :oops:
adda_sa

#5837 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

:lol: :lol:
veliki_ah

#5838 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by veliki_ah »

Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.
Dalje, u autu kad su pricali, smijem se kladiti da jesus nije bio onesvijesten i da ih je sve slusao i skupljao informacije o njima, a oni se razvezali o svemu ko dvije tinejdzerke.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5839 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Pada koncentracija. Ljudi su, nisu roboti. Mozes neko vrijeme biti max oprezan i 100 % koncentrisan. No, dodje do umora, nema walkera, malo se covjek opusti i... bude kaznjen.
klixoris

#5840 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

veliki_ah wrote:Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.
Dalje, u autu kad su pricali, smijem se kladiti da jesus nije bio onesvijesten i da ih je sve slusao i skupljao informacije o njima, a oni se razvezali o svemu ko dvije tinejdzerke.
I ona situacija kada su tek nasli kamion - hajmo uzet kamion, a po auto cemo se vratiti kasnije... Zar nije bilo logicno da je jedan sjeo da vozi kamion, a drugi da ga prati sa autom ? Ako nista, ne bi kasnije morali trcati za Jesusom kad im je klepio kamion. A imali bi i rezervni prevoz u slucaju da se kamion pokvari.
I ja mislim da je Jesus cijelo vrijeme bio svjestan dok su ga vozili i da ih je slusao sve sta su pricali. Super nacin da vidi s kim ima posla
DMXallen

#5841 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DMXallen »

Normalno da je opala koncentracija, prošla su 2 mjeseca od borbe sa walkerima i kad je Carl izgubio oko. Za ta dva mjeseca su očistili Alexandriju, popravili ogradu, Rick i Daryl su skoro svaki dan išli u nabavku i nisu nikoga sretali, tako da je taj dan kada su naletili na Jesusa bio još jedan dan u nizu.
Naivno su nasjeli na sve, al' i kod najjačih gard pada kad tad.
Ipak Rick nije toliko opušten da dozvoli nešto loše da se desi.
Zamijenile su se uloge sada, Daryl nakon susreta sa Neganovom ekipom je izgubio povjerenje i mišljenja je kako ne treba nikoga više tražiti i primati, dok s druge strane Rick je počeo slušati, kako on kaže, i počeo se pretvarati u ljudsko biće.
kakavdanakneiskustvu

#5842 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

veliki_ah wrote:Cim je daryl bacio jesusu konzervu dok je bio svezan na cesti, vidjelo se da ce se ovaj odvezati i da ce ih ovaj stici i zaskociti.. zato mi je glupo da rick nije pogledao u retrovizor i vidio ga dok su odlazili.. Tako naivan potez od tako opreznog covjeka u posapokalipticnom svijetu je bas glup. Također onim kamionom se vozati po livadi, pa ga dovesti do jezera, odmah se vidjelo da ce sranje oko toga biti i da ce sletiti dole kamion. Naivno i glupo.

ono pojavljivanje jesusa na kamionu je antologijsko,kako li to objasniti
Tito_i_Partija

#5843 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

kakavdanakneiskustvu wrote: ono pojavljivanje jesusa na kamionu je antologijsko,kako li to objasniti
Nikako. Nema logike, k'o sto je nema u 90% ove serije.
annoy

#5844 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Na svasta mogu zazmiriti al to s isusom na krovu im stvarno nije trebalo
kakavdanakneiskustvu

#5845 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

annoy wrote:Na svasta mogu zazmiriti al to s isusom na krovu im stvarno nije trebalo

ma ja,sve na stranu ali ovo je vrhunac gluposti
HomeArt

#5846 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by HomeArt »

Zar prije svega nije čudno da prošla epizoda završi u totalnom haosu a zadnja krene u nekom blagostanju?! Mogli su početi epizodu sa "Šest mjeseci kasnije".
Logovan

#5847 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

kakavdanakneiskustvu wrote: ono pojavljivanje jesusa na kamionu je antologijsko,kako li to objasniti
To njegovo pojavljivanje je u rangu one gluposti kada je kombi pao sa mosta na "pravu stranu", a trebao je pasti na krov. U kombiju su tada bili Daryl i Carol.
kakavdanakneiskustvu

#5848 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

HomeArt wrote:Zar prije svega nije čudno da prošla epizoda završi u totalnom haosu a zadnja krene u nekom blagostanju?! Mogli su početi epizodu sa "Šest mjeseci kasnije".

i to sto kazes,ali hajd,to bi nekako i skontali da je proslo vise od jednog dana ali ono sa jesusom na kamionu,mislim,malo je reci da je smijesno,ni da se zapitaju rick i daryl otkud na kamionu,valjda je normalno da neko zarobljen,svezan stigne kamion
ExNihilo

#5850 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Averus wrote:
Kao da je ovu temu čitao. :D
Post Reply