Što? Šta se desilo?Jazzy.ba wrote:Šta bi Besimu?
Hayat
Moderator: anex
- Kal El
#5826 Re: AW: Hayat
- kota_pisvir
#5827 Re: AW: Hayat
Kal El wrote:Što? Šta se desilo?Jazzy.ba wrote:Šta bi Besimu?
-
Mustang1
#5828 Re: Hayat
Sta je sa ovim voditeljem ?
Last edited by Mustang1 on 14/04/2014 16:56, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#5829 Re: Hayat
Zavrtilo mu se. Hoće to kad reveš k'o magare.
- Jazzy.ba
#5830 Re: Hayat
Jel neko od producenata Hayata gledao večeras Mirzu Selimovića na Pinku, istog onog koji je izgubio finale ZMBT sa 60K glasova od neke tamo Anide sa 20K glasova?
-
pathyeshme
#5831 Re: Hayat
Ne gledaju oni PINKJazzy.ba wrote:Jel neko od producenata Hayata gledao večeras Mirzu Selimovića na Pinku, istog onog koji je izgubio finale ZMBT sa 60K glasova od neke tamo Anide sa 20K glasova?
Ma idioti... Ne znam da li više iko gleda ZMBT.
-
StupskaBitanga
#5832 Re: Hayat
sad pravi prvi bh dječiji kanal Hayatovci

- MOSALJOZE
#5833 Re: Hayat
Reče mu Aca trebaš ti otići na druge televizije da im pokažeš kako se pjevaJazzy.ba wrote:Jel neko od producenata Hayata gledao večeras Mirzu Selimovića na Pinku, istog onog koji je izgubio finale ZMBT sa 60K glasova od neke tamo Anide sa 20K glasova?
- Jazzy.ba
#5834 Re: Hayat
https://www.youtube.com/watch?v=O2VugNi7vYwpathyeshme wrote:Ne gledaju oni PINKJazzy.ba wrote:Jel neko od producenata Hayata gledao večeras Mirzu Selimovića na Pinku, istog onog koji je izgubio finale ZMBT sa 60K glasova od neke tamo Anide sa 20K glasova?
Ma idioti... Ne znam da li više iko gleda ZMBT.
- DJe_Nana
#5835 Re: Hayat
Nikakvo iznenadjenje od hayata, svake godine izaberu ko njima odgovara da ga mogu po kafanama i dijaspori slati da uberu sto vise love a puste u finale dvocifreni broj kandidata radi vise kesa od glasanja, tako je bilo i sa Mirzom pa i Maidom prosle godine.
Evo i ove godine bruku emisija niko ne ispade, samo izmisljaju nekakve djokere spasavanja, ziri, produkcija, hayat, fićo, amaw..., djoker medihe daut..., najbolje bi im bilo da kad krenu sa top40 da tako do finala sa svima guraju i da niko ne ispada
Evo i ove godine bruku emisija niko ne ispade, samo izmisljaju nekakve djokere spasavanja, ziri, produkcija, hayat, fićo, amaw..., djoker medihe daut..., najbolje bi im bilo da kad krenu sa top40 da tako do finala sa svima guraju i da niko ne ispada
- MOSALJOZE
#5836 Re: Hayat
Suština svih takmičenja,koji uključuju televolting jeste da ima što više takmičara iz različitih gradova/zemalja.Analiziraj x factor,grand,zbtmDJe_Nana wrote:Nikakvo iznenadjenje od hayata, svake godine izaberu ko njima odgovara da ga mogu po kafanama i dijaspori slati da uberu sto vise love a puste u finale dvocifreni broj kandidata radi vise kesa od glasanja, tako je bilo i sa Mirzom pa i Maidom prosle godine.
- kurty
#5837 Re: Hayat
ima i ovoga, ali realno gledajuci, svi imaju koristi od takmicenja...MOSALJOZE wrote:Suština svih takmičenja,koji uključuju televolting jeste da ima što više takmičara iz različitih gradova/zemalja.Analiziraj x factor,grand,zbtmDJe_Nana wrote:Nikakvo iznenadjenje od hayata, svake godine izaberu ko njima odgovara da ga mogu po kafanama i dijaspori slati da uberu sto vise love a puste u finale dvocifreni broj kandidata radi vise kesa od glasanja, tako je bilo i sa Mirzom pa i Maidom prosle godine.
i takmicari a i "kuce"...
hayat malo kiksa s ovim... jebo 10 ili 20 hiljada maraka za noc, kad na takmicari mozes zaraditi mnogo vise, za godine kojima su vezali takmicare z asebe... a oni upravo to rade na krivi nacin
- DJe_Nana
#5838 Re: Hayat
Slazem se, sve stoji, ono sto sam htio reci je da vise nego igdje glas, sms, na hayatu ne vrijedi nista,
oni odlucuju sta i kako pa imao ti u finalu 10x vise glasova od drugog oni sa onim 1.5x zirija odluce ko je pobjednik,
a tako i tokom ovih emisija, ima sada onaj lik ispadao dva puta i dva puta ga vracaju nekakvim djokerima..
oni odlucuju sta i kako pa imao ti u finalu 10x vise glasova od drugog oni sa onim 1.5x zirija odluce ko je pobjednik,
a tako i tokom ovih emisija, ima sada onaj lik ispadao dva puta i dva puta ga vracaju nekakvim djokerima..
-
StupskaBitanga
#5839 Re: Hayat
a stvarno zar nekom je interesatno kako jedna ratnoprofiterska porodica Švrakić na svom minder kanalu eksplatiše jadnu djecu od 14-15 godina željnu 5 minuta tv slave?
- DJe_Nana
#5840 Re: Hayat
Pocnem pratiti iz razloga sto skoro svake godine ima po jedan takmicar
kojeg poznajem i tako onda krene nerviranje...
Niti glasam niti striktno redovno pratim ali da sam u toku, jesam
kojeg poznajem i tako onda krene nerviranje...
Niti glasam niti striktno redovno pratim ali da sam u toku, jesam
- Tiger 033
#5841 Re: Hayat
StupskaBitanga wrote:a stvarno zar nekom je interesatno kako jedna ratnoprofiterska porodica Švrakić na svom minder kanalu eksplatiše jadnu djecu od 14-15 godina željnu 5 minuta tv slave?
Ja se pitam
- kurty
#5842 Re: Hayat
StupskaBitanga wrote:a stvarno zar nekom je interesatno kako jedna ratnoprofiterska porodica Švrakić na svom minder kanalu eksplatiše jadnu djecu od 14-15 godina željnu 5 minuta tv slave?
na stranu sto to sto i ja nemam neko fino misljenje o Hayatu... i o nekim drugim kucama...
napisah samo u vezi takmicenja tog tipa...
treba to gledati i malo drugacije... stoji to da hayat njih eksploatise, ali treba pogledati i drugu stranu...
toj djeci zeljnoj 5 minuta tv slave, daju ogromnu priliku... dizu cijenu, a jbg, mogu djeca i nesto nauciti...
eto petak, recimo... udarni termin... sviki od te djece ima dvojih 5minuta... ogromna je to reklama, sta god mi mislili o produkciji, smsovim, kradjama i ostalo...
eto recimo jedan Gile... pjevao frajer za po par stoje, a nakon ZGa za po par hiljada eura...
Jakupovic, Soljanin, Idrizovic, Deni...i njima je jako skocila cijena nakon hayata...
opet kazem... primjer recimo Gileta... bolje je narednih 7 godina kupiti 50% njegove zarade, nego da se par sedmica svakog petka ili subote zaradjuje na njegovim sms glasovima... pregolema je to razlika, ako nemas pjevaca koji ce moci trajati toliko godina
- It_is_a_Leclerc
#5843 Re: Hayat
Meni je interesantno kako neko može u udarnom terminu na televiziji sa nacionalnom koncesijom reklamirati lijekove, pritom ne upozoravajući gledatelje da je lijek štetan, ako se uzima bez indikacija... Misim da ssam vidio Švrakića Jr. kako u jednom momentu kaže: "Ja kad sam neraspoložen uzmem ovu tableticu i odmah mi je super" i čvakne neku tabletu u formi M&M-a.
Regulatorna agencija za komunikacije mora reagovati na ovo.
Regulatorna agencija za komunikacije mora reagovati na ovo.
-
StupskaBitanga
#5844 Re: Hayat
Kurty to stoji da Hayat to kako treba radi ali Hayat to ne radi kako treba i zato svi idu u BG i na noge Breni i Saši Popoviću. Najlakše je pljuvati i pozivati se na nekakav lafo patriotizam kada Hayatlije ne znaju i neće da rade svoj posao kako treba. Kako bi i radili kad im je glavi stil mahala i bajrambarečula selam alejkum politika
-
quarterback
#5845 Re: Hayat
problem hayata je sto su mnogi, jako dobri ljudi, otisli u zadnjih desetak godina iz raznih razloga, to se u programu jasno vidi
prakticno tvsa, tv1, face tv i al jazeera su pokrenuti hayatovim ljudima
prakticno tvsa, tv1, face tv i al jazeera su pokrenuti hayatovim ljudima
- MOSALJOZE
#5847 Re: Hayat
Meni na Kecudezurni_ucenik wrote:Vi gledate Hayat ?!??![]()
-
dezurni_ucenik
#5848 Re: Hayat
MOSALJOZE wrote:Meni na Kecudezurni_ucenik wrote:Vi gledate Hayat ?!??![]()
Jes dobio dvd player
-
StupskaBitanga
#5849 Re: Hayat
to je OBN radio prije 10 godina
- kurty
#5850 Re: Hayat
u biti se slazemo... ni ja nisam rekao da hayat radi kako treba... cak sta vise, daleko od toga...StupskaBitanga wrote:Kurty to stoji da Hayat to kako treba radi ali Hayat to ne radi kako treba i zato svi idu u BG i na noge Breni i Saši Popoviću. Najlakše je pljuvati i pozivati se na nekakav lafo patriotizam kada Hayatlije ne znaju i neće da rade svoj posao kako treba. Kako bi i radili kad im je glavi stil mahala i bajrambarečula selam alejkum politika
o patriotizmu i hayatu nema potrebe pricati, kad su licemjerni po tom pitanju...