CollegeGunner wrote:Mozda bi mogao Tomik dobiti Roddicka. Kvota se krece od 2,5 do 3.
Mozda s tim da je ARod u USA i ARod u Evropi druga prica tako da cu vjerovatno preskociti iako je daleko od najboljih vremena...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
CollegeGunner wrote:Mozda bi mogao Tomik dobiti Roddicka. Kvota se krece od 2,5 do 3.
Ma znam. Al ovo drugo sve male kvote. Ne znam sta bih igrao.Pitarrr82 wrote:CollegeGunner wrote:Mozda bi mogao Tomik dobiti Roddicka. Kvota se krece od 2,5 do 3.
Mozda s tim da je ARod u USA i ARod u Evropi druga prica tako da cu vjerovatno preskociti iako je daleko od najboljih vremena...
CollegeGunner wrote:Ma znam. Al ovo drugo sve male kvote. Ne znam sta bih igrao.Pitarrr82 wrote:CollegeGunner wrote:Mozda bi mogao Tomik dobiti Roddicka. Kvota se krece od 2,5 do 3.

Na prvom celtic golovi (tjesim se kad vidim da je i hodza isto fulo)duminjo wrote:donamo k - gladbah vise od 2 gola
fenerbahce X
lille 1/1
celtic - helsinborg vise od 2 gola
kvota 23
lile 1
fenerbahce 1/1
prolaz kluz
celtic - helsinborg vise od 1 gola
dinamo K - gladbah vise od 1 gola
kvota 11,90
Ti i tvoji ziceri Efendijahodža wrote:ubadamo sutra milion posto![]()
budi oko 10-11 on line da razradimo 5 zicera
zlajapravaraja wrote:Ti i tvoji ziceri Efendijahodža wrote:ubadamo sutra milion posto![]()
budi oko 10-11 on line da razradimo 5 zicera![]()
Hosh' 5 zicera?
1.Sporting Lissabon - Horsens 0:0, kvota 20
2.PSV - Zeta OVER 7,5, Kvota 20
3.CSKA - AIK 2:0, Kvota 7
4.Partizan - Tromso 2/2, Kvota 12
5.Inter - Vaslui 0:0, Kvota 18
...ma evo ti i sesti...
6.Liverpool - Hearts 1:0, Kvota 10
Ja sam prosto nezasitduminjo wrote:zlajapravaraja wrote:Ti i tvoji ziceri Efendijahodža wrote:ubadamo sutra milion posto![]()
budi oko 10-11 on line da razradimo 5 zicera![]()
Hosh' 5 zicera?
1.Sporting Lissabon - Horsens 0:0, kvota 20
2.PSV - Zeta OVER 7,5, Kvota 20
3.CSKA - AIK 2:0, Kvota 7
4.Partizan - Tromso 2/2, Kvota 12
5.Inter - Vaslui 0:0, Kvota 18
...ma evo ti i sesti...
6.Liverpool - Hearts 1:0, Kvota 10
haj sto si otiso na more od kladionice nego ti bi sad da se i stambeno obezbjedis![]()
oj majkemi idu ovi parovi na sistem sutra..
Ma Efendija radi za kladionice ba, zar ga jos nisi prokont'oduminjo wrote:ja cu cekat hodzine sigurice za mora![]()
dugo najavljuje cetvrtak i sutra ako ne pogodi, necu vise ni da citam sta pise
nikimostar wrote:Sta odigrati,a dobiti,juce dobih nesto, nista spektakularno 196KM u plusu,a obori me Viktor za 246 KM,mislim znam da nije dobar sa glavom,ali nisam se nadala da ce biti popuslic od stebea
RutinskiRossi07 wrote:Zemlja - Mello 1@ 1,40
Harrison - Becker 1@ 1,45
Hewitt - Kamke 1@ 1,30
Kvota: 2,64
Pa dobro ali je i ulog vecianonimnaosoba wrote:nikimostar wrote:Sta odigrati,a dobiti,juce dobih nesto, nista spektakularno 196KM u plusu,a obori me Viktor za 246 KM,mislim znam da nije dobar sa glavom,ali nisam se nadala da ce biti popuslic od stebea![]()
![]()
čuj ništa spektakularno, ja kad bih dobio dvije stoje, bio bi party odmah
Kerber-Williams 1nikimostar wrote:Nego ima li ko sta danas pametno