Edit: Ali ja mislim da je izbor u svakom isti.
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- manekenka u penziji
#5826 Re: Sarajevo shoping
Na dobrinji, tamo gdje je i onaj "drveni" azel 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5827 Re: Sarajevo shoping
Prijatelju, ako ti se ne zuri, sacekaj jos koju sedmicu, sad ce maturantske ponude. Moze se za 200-300 KM ogrebati za solidno odijelo, a poneke radnje nude u cijenu jos kosulju, kravatu i sva vec sve ne.taki sam kaki sam wrote:Gdje kupiti odijelo u Sarajevu a da nije 500+ km .... u granofu mi iznesose odijelo kao najjeftiniji model 450 km ... mene bi ono bilo stid na pijaci prdavati
Znam da je u Joerdie's trenutno akcija za odijela, mada je kod njih vazda neka akcija, lafo sve snizeno. Cisto igranje sa psihologijom ljudi
Od ove Deze sam imao kais (raspao se) i hlace (izgubile boju), sto opet ne znaci da su im odijela smetlje.
O Granoffu sam cuo oprecna iskustva, ja licno imam nekoliko kosulja i kravata, nemam odijelo. Kosulje su stvarno vrh nema sta.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5828 Re: Sarajevo shoping
Jeste li vidjeli ovo SCC i makeover za 360 stepeni.
Pa ima li iko u tom PR timu da je ucio geometriju
- dzejkej
#5829 Re: Sarajevo shoping
to je makeover da si se zavrti u glavi. nije ni to za odbaciti_BataZiv_0809 wrote:Jeste li vidjeli ovo SCC i makeover za 360 stepeni.
nisu jedini sa tom fulom. kaze frajer 'okrenucemo situaciju u XY za 360 stepeni' - ja gledam oko sebe ko je sve skonto sta covjek rece
-
saga
#5830 Re: Sarajevo shoping
Da probam i ovdje
Zene, najobicni najjednostavniji jednodijeli sportski kupaci kostim, a da nije 80+KM... ima li gdje toga?
Ja iskreno ne znam ni gdje da gledam. Po pijacama i ovim standardnim prodavnicama vidjala samo one neke trakaste supljaste sminkaste kostimice, u intersportu najjeftiniji 80
Zene, najobicni najjednostavniji jednodijeli sportski kupaci kostim, a da nije 80+KM... ima li gdje toga?
Ja iskreno ne znam ni gdje da gledam. Po pijacama i ovim standardnim prodavnicama vidjala samo one neke trakaste supljaste sminkaste kostimice, u intersportu najjeftiniji 80
- JanuaryJones
#5831 Re: Sarajevo shoping
http://www.olx.ba/profil/geniussaga wrote:Da probam i ovdje![]()
-
saga
#5832 Re: Sarajevo shoping
Zahvaljujem, ali ne bih kupila bez probavanja
- JanuaryJones
#5833 Re: Sarajevo shoping
Ako si u Sarajevu dogovori sa čovjekom da probaš. Ima više modela i veličina.saga wrote:Zahvaljujem, ali ne bih kupila bez probavanja
- Bambi_na_kofeinu
#5834 Re: Sarajevo shoping
Znalo je biti u Bingu.saga wrote:Da probam i ovdje![]()
- KiSSgirl
#5835 Re: Sarajevo shoping
Je li netko kupovao tene za trčanje u Deichmannu, mislim na one neke njihove brendove. Zanima me kakve su kvalitete, jesu li udobne, oznoje li se noge u njima itd. Našla sam i neke Diadorine, ali razlika između tih i ovih u Deichmannu je samo 5KM, pa da vidim koje je bolje uzeti. Iz Deichmanna su definitivno ljepše! 
- manekenka u penziji
#5836 Re: Sarajevo shoping
Ja imam one njihove graceland, ne nosim ih cesto a i ne trcim u njima. Mislim da su bolje nego neke sa pijace ali nisu jednake nekim poznatijim markama.
Muz ima vanity, ako se ne varam, isto njihova marka. Nosio ih je skoro citavo ljeto. Super su za odrzavati, samo vlaznom krpom se prebrisu i kao nove. Nemaju znakova habanja, nisu neudobne ali ima i udobnijih. Odnos cijena=kvalitet, odlican.
Muz ima vanity, ako se ne varam, isto njihova marka. Nosio ih je skoro citavo ljeto. Super su za odrzavati, samo vlaznom krpom se prebrisu i kao nove. Nemaju znakova habanja, nisu neudobne ali ima i udobnijih. Odnos cijena=kvalitet, odlican.
-
nia3
#5837 Re: Sarajevo shoping
Probaj u Sport Life-u u Skenderiji, tamo im je kao outlet. Imaju svu sportsku opremu, pa vjerujem i kupace kostime.saga wrote:Da probam i ovdje![]()
-
dark_killer
#5838 Re: Sarajevo shoping
gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- JanuaryJones
#5839 Re: Sarajevo shoping
Fox Trade u Uniticu ima super okvira i mogu se povoljno uraditi cvike. Lik je nagodan skroz.dark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- Cholina_Lokica
#5840 Re: Sarajevo shoping
Odes na pijacu gdje, kupis okvir za 5-10KM, i onda odes u boli koju opticarsku radnju da ti stave stakla odgovarajucadark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- JanuaryJones
#5841 Re: Sarajevo shoping
I pukne okvir od zagrijavanja prilikom umetanja stakla. Probala sa fake wayfarericama. Skuplja pita neg tepsija.Cholina_Lokica wrote:Odes na pijacu gdje, kupis okvir za 5-10KM, i onda odes u boli koju opticarsku radnju da ti stave stakla odgovarajucadark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- Cholina_Lokica
#5842 Re: Sarajevo shoping
Ja cuh od pravo puno raje da to rade, to moze biti i kakav te tamo potrefi okvirJanuaryJones wrote:I pukne okvir od zagrijavanja prilikom umetanja stakla. Probala sa fake wayfarericama. Skuplja pita neg tepsija.Cholina_Lokica wrote:Odes na pijacu gdje, kupis okvir za 5-10KM, i onda odes u boli koju opticarsku radnju da ti stave stakla odgovarajucadark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- stachu
#5843 Re: Sarajevo shoping
Optika Tivene kod Raguze. Neces se zeznut, svrati i dogovorit ces se sa likom, nagodan skroz.dark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- galamdzinica
#5844 Re: Sarajevo shoping
Optika Apolo na Dobrinji, do 150 mozes uzeti cak i bolje. U odnosu na gradske cijene sigurno 50 KM jeftinije.dark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
-
EliasVeskot
#5845 Re: Sarajevo shoping
Optika Nino kod katedrale i ta Apolo, cini mi se najjeftinije, medjutim meni su se jako brzo izgrebala stakla iz Apola. Ja sam potrefila neki jeftiniji plasticni okvir koji mi jedini dobro stoji i on svugdje kosta 30-ak km, stakla jos 60 i rahat bar 2 godine.
-
Ujedam
#5846 Re: Sarajevo shoping
Imam dva para, uredno ih nosim dvije godine, trčim u njima, vježbam, i šetam ponekad! Super su udobne i lako se čiste!KiSSgirl wrote:Je li netko kupovao tene za trčanje u Deichmannu, mislim na one neke njihove brendove. Zanima me kakve su kvalitete, jesu li udobne, oznoje li se noge u njima itd. Našla sam i neke Diadorine, ali razlika između tih i ovih u Deichmannu je samo 5KM, pa da vidim koje je bolje uzeti. Iz Deichmanna su definitivno ljepše!
- South Blue Mama
#5847 Re: Sarajevo shoping
Svi u kuci imamo naocale iz ove optike, od dioptrijskih do suncanih, ni maksumske suncane se nisu ostetile, jedne suncane imam vec sestu godinu i izgledaju kao da su upravo iz radnjegalamdzinica wrote:Optika Apolo na Dobrinji, do 150 mozes uzeti cak i bolje. U odnosu na gradske cijene sigurno 50 KM jeftinije.dark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
- Benny Lava
#5848 Re: Sarajevo shoping
dark_killer wrote:gdje u Sarajevu mogu kupiti dioptrijske naocale, ali da nisu puno skupe, imaju li negdje popusti ovih dana(do 150km mogu dati max, ako nema za toliko, nista)
Moja preporuka je Optic center u Strosmajerovoj. Imaju stalno neke akcije, i stalnu akciju 99 KM dvoje naocala po vlastitom izboru + lece (stakla). Kvalitetne su im i naocale i lece. Ljubaznost i usluga na visokom nivou.
Salihbegovic je dobar takodjer, imaju i oni cesto neke akcije na okvire iz proslih sezona. Ne budu uvijek istaknute, treba pitati pa onda pokazu te okvire.
Neko je spomenuo optiku Nino, strasni amateri, kineske naocale i lece. Uz sve to i bahati.
- KiSSgirl
#5849 Re: Sarajevo shoping
Super, sad mi je lakše jer sam ih već kupila. Nisam isprobala, nadam se da će isti dojam biti i kod mene.Ujedam wrote:Imam dva para, uredno ih nosim dvije godine, trčim u njima, vježbam, i šetam ponekad! Super su udobne i lako se čiste!KiSSgirl wrote:Je li netko kupovao tene za trčanje u Deichmannu, mislim na one neke njihove brendove. Zanima me kakve su kvalitete, jesu li udobne, oznoje li se noge u njima itd. Našla sam i neke Diadorine, ali razlika između tih i ovih u Deichmannu je samo 5KM, pa da vidim koje je bolje uzeti. Iz Deichmanna su definitivno ljepše!
- CherryLips
#5850 Re: Sarajevo shoping
Sta je popularno kod 7-god djecaka? Moram nesto kupiti za rodjendan....