BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mikady

#5826 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

MOSALJOZE wrote:
nihoniho wrote:Safetu jos 4 godine rada, poslije toga naci najglupljeg covjeka sa trenerskom licencom i njemu, odma, dati da potpise na 2 ciklusa Savez ce , ionako , ostati nepismen, tu nema brige, i to je to.
Vahid Halihodzic....
Sva sreca pa para nema za ove skupe strucnjake.
buzzer

#5827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

pa nek mi neko kaze da se ne isplati kritikovati selektora na forumu. :D
http://scsport.ba/vijest/49883
hvala onome ko je presnimio nase kritike na kasetu i poslao selektoru. :thumbup: :bih:
jeza u ledja

#5828 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

buzzer wrote:
jeza u ledja wrote:Kad se pojavi jedan od ovih igraca onda ce prica biti uprkos Susicu pojavio se. :-)
onda ce prica biti 'trebalo ga je ranije probati, da znamo na cemu smo', hint - zukanovic.
Ne znamo na cemu smo. Mozda Susic zna na cemu je, ali mi ne znamo. Ali mi ne trebamo ni da znamo. Jer mi ne znamo sta to znaci.
najnoviji primjer: kvesic, da ga se je probalo u ranijim prijateljskim utakmicama, ili takmicarskim protiv slabijih protivnika, sad bi znali da li se na njega moze racunati u nastavku kvalifikacija (obzirom da ce, najvjerovatnije, propustiti sloveniju zbog povrede).
Ne bi. Poceo je i Zahirovic dobro, neki su se ovdje ukakili od srece zbog njegove igre. Pa gdje smo sad?

Pozvani su Zukanovic, Sesar, Svraka, igrali su nesto, pa ne znamo vala puno.
Ne znamo ni o O. Vranjesu puno, pa boze moje.

ovako cemo doci u situaciju da lulic mora igrati lijevog beka, zbog sejine povrede (a valjda smo apsolvirali da ni on nije najsretnije rjesenje na lijevom beku), pa ce nam protiv grcke lijevo krilo biti vjerovatno medunjanin, koji jeste dobar igrac, ali je nedovoljno brz i prodoran za krilo. bila bi ovo dobra prilika za probati viscu na lijevom krilu, ali avaj...
Avaj, odnosno ovaj, Visca je sad pozvan, a ako se ne varam Zukanovic je vec probavan na lijevom boku. Nije bio nesto zaposlen, pa ne znamo nista o tome. Ali i da jeste, ....morao je igrati bar 5 utakmica na toj poziciji da bi izvukli neki zakljucak, a Zukanovic se pojavio tek nedavno. Susic je sa njim zakasnio mozda 2 utakmice.

takodje, da je najbolji igrac univerzuma svih vremena, nas bezgresni selektor, umjesto ruganja kolasincu zatrazio od saveza da pod hitno pokrene proces promjene njegovog sportskog drzavljanstva, mozda bi do grcke imali njega. u najgorem slucaju znalo bi se da se na tome radi i niko ga zbog toga ne bi kritikovao. ne moze savez, kao sto vi iz susiceve forumske tjelesne garde tvrdite, pokenuti nista bez inicijative selektora. on je taj koji treba da kaze rukovodstvu saveza 'ljudi, treba mi ovaj igrac. neforamalno sam razgovarao s njim i zainteresovan je da promjeni sportsko drzavljanstvo. molim vas da ucinite sve sto mozete u sto kracem vremenu. pa bi onda trebao svako nekoliko priupitati dokle je to doslo, dakle vrsiti pritisak. to bi, majka mu stara, trebalo da je i u njegovom interesu, jer bi ga uspjeh reprezentacije doveo korak blize snu - angazmanu na klupi psg-a, ili nekog drugog francuskog prvoligasa.
ali ne, izgleda da selektor ima i neke druge interese (zbog kakvih se je sliskovicu i ranijoj upravi saveza (papetovom jaranu munji) hebalo od - do). kako drugacije objasniti forsiranje zahirovica i vrsajevica, pokusaj sa alispahicem (koji je bio nepotreban reprezentaciji, cak i da je puno bolji), te gomilanje kandidata za koje se spekulise da ih ispod zita zastupa njegov brat, vrancica, svrake i sesara na poziciji koju bolje igra besic?
Necemo se sloziti s ovim. Ti si to shvatio kao "ruganje", ja to shvatam kao uspostavljanje granica, bez kojih autoritet selektora mozes u vodu. Isto vazi i za odgovor novinaru u vezi Halilovica, i u vezi Hajrovica i Seferovica. Sve ijedan odgovor novinaru na glupo pitanje. Savez moze i treba pokretati ovakve stvari. Da je igrac u potpunosti etabliran slozio bih se, ali Kolasinac nije, kao ni ovi ostali. Kolasinac se tek probio zadnjih par mjeseci, mozda se nesto na tome i radi, mozda ne, vidjecemo. Ti samo nagadjas, kao sto nagadjas i u vezi privatnih interesa njegovog buraza. Tric trac truc.

Ono sto je nepobitna cinjenica - je da je Susic doslovce sve i jedan poziv igracima koji su ovdje predlagani, osim Cocalica, uputio i da je sve i jednu formaciju probao na nacin kako je ovdje predlagano. Nekad sa zakasnjenjem, ali je isprobao. (Mujdzu smo trazili, Stilica smo trazili, Zeca smo trazili, Stevanovica smo trazili, Alispahica smo trazili, Zukanovica smo trazili, Kvesica smo trazili, Sehica smo trazili, Sesara smo trazili, Vranjesa smo trazili, Viscu smo trazili, Zahirovica smo trazili, Besica smo trazili, Subasica smo trazili). Ima sve to pritefterno. Za Pjanica i Begovica smo trazili da igraju vise - igrali su. (mislim to je logicno, ali kod Cire nisu igrali). Ne sjecam se da smo trazili Sunjica, Vrsajevica, Maletica, Vrancica, S. Vranjesa. Po meni svi osim Vrsajevica su zasluzili poziv, po timovima u kojim su igrali u to vrijeme. Nije pozvao Cocalica, nije pozvao Mahmutovica, koji se rijetko spominje ali eto i mozda par opskurnih imena. Sve je uradio, neke stvari sa zakasnjenjem ali ih je uradio.
Ali ne , frka je sto ne poziva igrace koji ne mogu igrati , jer a) nece ili b) ne mogu. Frka je sto daje glupe izjave za medije. Frka je sto neda da mu novinari trpaju strane igrace pod nos. Frka je sto ne zeli da ga neki balavac koji nece da igra za BiH iz inostranstva pravi ludim.

Kad ti vidis da neko ne zeli jednostavno nista drugo da kaze osim da ga kritikuje onda sve sto kazes suprotno od toga zvuci kao neko izdrkavanje na njegovu sliku.

Ima on svojih gresaka koliko hoces, ali o tome se ne moze raspravljati na normalan nacin ako neko hoce da tjera inat.

Hajmo sad opet - ne valja sto je Visca pozvan ovako kasno. :oops:
buzzer

#5829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

a na onaj d(r)ugi post mi se ne da replicirati. pobjedio si. vi uvjek pobjedite. :thumbup:
Mikady

#5830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Jeli dopusteno ovdje na forumu legendu bh nogometa i najboljeg selektora nazivati :oops: glupan, glupko ovo ono.. pa jeste vi djeca o sta. . :roll: :oops:
Arteta

#5831 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

buzzer wrote:
jeza u ledja wrote:Hajmo sad svi u glas - Susic glupan pozvao Viscu.
nije bas glupan, nemoj tako, ipak ga je pozvao. :-D
samo je priglup sto ga nije zvao jos protiv brazila, irske, meksika i velsa. te cetiri, plus ona protiv poljske u kojoj je igrao bi bile tih 5 o kojima ti pricas. a ni troskovi nisu bas neki - ne jede puno, moze putovati s djecjom kartom, spavati u djecjem krevetu...
mada, ja ne mislim da ga je morao bas toliko testirati. dojavili bi mi njemu da ima jos kandidata, al jebajiga, mrka kapa. tako da kad ti ne padne s nebesa neki dijasporac, iliti stranac, kako ih ti od milja zoves, onda nema druge nego zagrabiti iz mlade reprezentacije. tako svi rade, nije to neka mudrost. i nadati se da ce prvotimci biti zdravi i cisti od kartona, te da ce ovi klinci napredovati.
evo i sad, ne daj boze, da se stevanovic prehladi, edin bi morao oba krila igrati, pa nije avdija vrsajevic. :D
Safet je znao kada smo igrali protiv Brazila da ce ga zadesiti ovolike povrede u Repci pred prijateljsku utakmicu sa Slovenijom?
MOSALJOZE

#5832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Mikady wrote:Jeli dopusteno ovdje na forumu legendu bh nogometa i najboljeg selektora nazivati :oops: glupan, glupko ovo ono.. pa jeste vi djeca o sta. . :roll: :oops:
pritisneš trokutic i rijesis problem
Infaze Studio

#5833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

buzzer wrote:pa nek mi neko kaze da se ne isplati kritikovati selektora na forumu. :D
http://scsport.ba/vijest/49883
hvala onome ko je presnimio nase kritike na kasetu i poslao selektoru. :thumbup: :bih:
Najsmjesniji su ovi sto misle da je svaki potez Susica (koji oni smatraju normalnim i dobrim) napravljen iz razloga sto isti taj Susic cita njihove "kritike" i "predloge" ne klix forumu... :lol: :lol:
Kad covjek nekog ne pozove glupan je, a kada ga pak pozove opet je glupan koji ga je pozvao samo zato sto je procitao taj predlog na klix forumu...Nevjerovatno.
Hitzfeld hoce - Susic nece...PA jel' Susic i Hitzfeld pozvase igraca, tako reci, istovremeno, pa nam isti taj igrac dade "Dvicu" i ode na drugu stranu...
Pa Susic je,toliko intelektualno ogranicen (kako ga vi smatrate), za mnoge od vas doktor nauka, sudeci po tome sta pisete. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#5834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

Ja lijepo rekoh neki dan, manite se vrijedjanja selektora.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» buzzer

14 dana
Infaze Studio

#5835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Da ne ispadne da ja "prEtisnu" trokutic, ode coJek nakon mog posta. :sad:
Infaze Studio

#5836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Plavih_11 wrote:Ja lijepo rekoh neki dan, manite se vrijedjanja selektora.
Sasvim korektno! Kritike OK, ali vrijedjanje i psovanje..... :bih:
studeni76

#5837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by studeni76 »

Jbt zaštićen selektor ko polarni medvjed. Ovakav status nemaju ni predsjednici država,i o njima se svašta kaže pa nema verbalnog delikta :(
Artest

#5838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

studeni76 wrote:Jbt zaštićen selektor ko polarni medvjed. Ovakav status nemaju ni predsjednici država,i o njima se svašta kaže pa nema verbalnog delikta :(
Svaki vid kritike Njegovog Preosvestenstva = 'uriniranje'. To je tako, jbg.

Dok svjesno pustaju corolu da paradira s novim nickom, samo ne bi li povukao sa sobom jos nekog iz klana 'antisusic'; da se stvori balans.
IlijaLadin

#5839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by IlijaLadin »

Susic radi dobar posao. Mogao bi, istina, mozda i bolje. Nikad nije rekao da mu ne trebaju novi igraci, i jednog po jednog uvodi u roster. Nekome je to sporo, neko bi zvao vise njih na probavanje na pijateljskim. On ima svoj nacin rada i dok ima dobru atmosferu u ekipi, dobre rezultate i podrsku svlacionice i saveza te ogromnog postotka navijaca nema razloga da ga se pljuje zbog pausalnih ocjenjivanja i minimalnog broja dostupnih informacija.

Cinjenica da je danas u fokusu igra ekipe i njeni igraci a ne selektor i savez dovoljno govori o njihovom radu.
nihoniho

#5840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

IlijaLadin wrote:Susic radi dobar posao. Mogao bi, istina, mozda i bolje. Nikad nije rekao da mu ne trebaju novi igraci, i jednog po jednog uvodi u roster. Nekome je to sporo, neko bi zvao vise njih na probavanje na pijateljskim. On ima svoj nacin rada i dok ima dobru atmosferu u ekipi, dobre rezultate i podrsku svlacionice i saveza te ogromnog postotka navijaca nema razloga da ga se pljuje zbog pausalnih ocjenjivanja i minimalnog broja dostupnih informacija.

Cinjenica da je danas u fokusu igra ekipe i njeni igraci a ne selektor i savez dovoljno govori o njihovom radu.
Joj, mani se demagogije. providno.
IlijaLadin

#5841 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by IlijaLadin »

Za tebe je to demagogija, za mene nije. Upućivati, predlagati ili nešto zamjeriti selektoru je svakako potrebno i poželjno. Ali osporavati mu intelektualne sposobnosti, dostojanstvo, ljubav prema zemlji, fudbalsko znanje ili mu pripisivati atribucije kataklizmičnog nije u redu. Nikad ne može biti. Podjebavanja o kasetama, preosveštenstvu, poredbe sa polarnim medvjedima ne mogu biti dio konstruktivne diskusije.
Muhamed Đakmić

#5842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Konstruktivnu raspravu bi puno lakše bilo voditi da 99% forumaša na ovoj temi, bez obzira koji stav zastupaju ne misle da su najpametniji na temi ili bolje reći svijetu, i da im stoga to daje za pravu da pljuju sve i svakoga, na koji god način žele.
nihoniho

#5843 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

IlijaLadin wrote:Za tebe je to demagogija, za mene nije. Upućivati, predlagati ili nešto zamjeriti selektoru je svakako potrebno i poželjno. Ali osporavati mu intelektualne sposobnosti, dostojanstvo, ljubav prema zemlji, fudbalsko znanje ili mu pripisivati atribucije kataklizmičnog nije u redu. Nikad ne može biti. Podjebavanja o kasetama, preosveštenstvu, poredbe sa polarnim medvjedima ne mogu biti dio konstruktivne diskusije.
Ima jedna duhovita replika u jednom filmu, kada jedna zivotinja udje u "tenak", a onda, primijetivsi to, jedan od karaktera kaze -bice katastrofa !- Nije problem zivotinja, sta ces ?
limeni

#5844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by limeni »

nihoniho wrote:Susic radi odlican posao, spisak je super, svi potencijalni reprezentativci su nepotrebni !
Njemacka 1933. godine, naprijed selektore, svi smo tvoji .

Ja se dobrovoljno javljam da odem u banovice. To ce biti zrtvom pokreta otpora protiv covjeka koji unistava sadasnjost i buducnost naseg fudbala.
Susic je katastrofa koja je napala bosanski fudbal ali ce i to proci;.
sinoc gledam africki kup i nakon penala ispala JAR i tako pokazu neke njihove navijace fol tuzni, dok su skontali da ih je kamera uhvatila..pocese oni mahati i smijati se..kontam mene bi da ispadnemo na penale morali u hitnu voziti..eh takav si ti navijac kao ovi iznad, ti bi volio da ne idemo u brazil samo da mozes reci evo ja sam u pravu susic je kita..
nihoniho

#5845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

limeni wrote:
nihoniho wrote:Susic radi odlican posao, spisak je super, svi potencijalni reprezentativci su nepotrebni !

Ja se dobrovoljno javljam da odem u banovice. To ce biti zrtvom pokreta otpora protiv covjeka koji unistava sadasnjost i buducnost naseg fudbala.
sinoc gledam africki kup i nakon penala ispala JAR i tako pokazu neke njihove navijace fol tuzni, dok su skontali da ih je kamera uhvatila..pocese oni mahati i smijati se..kontam mene bi da ispadnemo na penale morali u hitnu voziti..eh takav si ti navijac kao ovi iznad, ti bi volio da ne idemo u brazil samo da mozes reci evo ja sam u pravu susic je kita..
Niko se nije plasirao na SP na lijepe oci, stvar je sto mi umisljamo da smo na pragu SP, a imamo selektora koji nas ne moze odvesti ni na mediteranske igre . Najvjerovatnije ce, u slucaju neplasmana, biti krivi onoi koji su ga kritikovali, a ne nesposobni Susic. Tu lezi problem, nismo to mi ! Vi cete optuziti igrace, sudije, neprijtelje Bosne, samo ne pravu adresu. Pitanje je da li mi uopste zasluzili ? Jer ko podrzava ovakvog nesposobnog covjeka , tesko da ce negdje otici.
Sto se tice navijaca, postoje i oni koji smatraju da je poraz na penale sastavni dio sporta i da ne trebaju pokazati da su tuzni .
postoje i navijaci koji nece podrzavati naopak sistem pa da im je sto puta domovina .
Last edited by nihoniho on 03/02/2013 15:48, edited 1 time in total.
IlijaLadin

#5846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by IlijaLadin »

@nihoniho - Ne dijelim tvoje mišljenje da se to može projicirati na Safeta.

Koga smo to izgubili od potencijalnih reprezentativaca za vrijeme mandata Safetovog, na kojeg to potencijalnog reprezentativca Safet kaže da ne računa... Nemoguće je očekivati od ljudi koji su stasali negdje na Zapadu da se tek tako, zbog ljubavi ili titranja, odluče za igru u našem timu. Tu ni Safet ni drugi ne mogu puno promijeniti.

Hajrović. Nazovu ga ljudi, od kapitena do najveće zvijezde, selektor, ljudi iz Saveza. Neće čovjek. Odlučio. Ne krivim ni njega. Ide tamo gdje misli da mu je bolje. Kriv Safet što kaže da nikome neće ganjat papire? Pa rekao je nekoliko puta kako će svima pomoći da ubrza procese koji im omogućuju nastup, ukoliko izraze želju da igraju za naš tim. Ne obećava im kule i gradove. Zar to nije dovoljno?

Za takvu vrstu hipotetičke katastrofe nije odgovoran niti može biti odgovoran Safet.

I, da, ako od tima od 50tak ljudi koji čine reprezentaciju, od igrača, preko štaba i saveza do selektora - u slučaju neuspjeha kriv je selektor a za uspjehe su zaslužni igrači. To je tvoj stav, zar ne?
nihoniho

#5847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

IlijaLadin wrote:@nihoniho - Ne dijelim tvoje mišljenje da se to može projicirati na Safeta.

Koga smo to izgubili od potencijalnih reprezentativaca za vrijeme mandata Safetovog, na kojeg to potencijalnog reprezentativca Safet kaže da ne računa... Nemoguće je očekivati od ljudi koji su stasali negdje na Zapadu da se tek tako, zbog ljubavi ili titranja, odluče za igru u našem timu. Tu ni Safet ni drugi ne mogu puno promijeniti.

Hajrović. Nazovu ga ljudi, od kapitena do najveće zvijezde, selektor, ljudi iz Saveza. Neće čovjek. Odlučio. Ne krivim ni njega. Ide tamo gdje misli da mu je bolje. Kriv Safet što kaže da nikome neće ganjat papire? Pa rekao je nekoliko puta kako će svima pomoći da ubrza procese koji im omogućuju nastup, ukoliko izraze želju da igraju za naš tim. Ne obećava im kule i gradove. Zar to nije dovoljno?

Za takvu vrstu hipotetičke katastrofe nije odgovoran niti može biti odgovoran Safet.

I, da, ako od tima od 50tak ljudi koji čine reprezentaciju, od igrača, preko štaba i saveza do selektora - u slučaju neuspjeha kriv je selektor a za uspjehe su zaslužni igrači. To je tvoj stav, zar ne?
Pa sta ocekujes, da ja tebi objasnjavam ono sto je napisano 200 000 puta na ovom forumu !? Trazili ste- ;ledajte ! svi su krivi osim odgovornih, p;rica ispricana bezbroj puta u istoriji.
Infaze Studio

#5848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Jedan moderator foruma stiti selektora nacionalnog tima od kritika :-) :roll:
Uopste se ne radi o tome, nego se radi o zabrani odredjenog vokabulara na javnom forumu, kao sto su rijeci.....da ne ponavljam sad.
To se dobro zna, ali se palamudi da je selektor zasticen k'o polarni medvjed. :?:
IlijaLadin

#5849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by IlijaLadin »

nihoniho wrote:
IlijaLadin wrote:@nihoniho - Ne dijelim tvoje mišljenje da se to može projicirati na Safeta.

Pa sta ocekujes, da ja tebi objasnjavam ono sto je napisano 200 000 puta na ovom forumu !? Trazili ste- ;ledajte ! svi su krivi osim odgovornih, p;rica ispricana bezbroj puta u istoriji.
Zašto bi morao iko biti kriv? Ljudi imaju vlastitu volju i ciljeve i bujrum im. Ako neko želi da brani čast naše države super, ako ne želi - njegova stvar.

Nemaš meni potrebu ništa objašnjavati, hvala. Ono u čemu se ne slažemo je da ti smatraš da je selektor za sve što tek može krenuti po zlu - kriv. Čak i kad nemamo dovoljno informacija ni ja ni ti.
Infaze Studio

#5850 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

nihoniho wrote:
limeni wrote:

Niko se nije plasirao na SP na lijepe oci, stvar je sto mi umisljamo da smo na pragu SP, a imamo selektora koji nas ne moze odvesti ni na mediteranske igre . Najvjerovatnije ce, u slucaju neplasmana, biti krivi onoi koji su ga kritikovali, a ne nesposobni Susic. Tu lezi problem, nismo to mi ! Vi cete optuziti igrace, sudije, neprijtelje Bosne, samo ne pravu adresu. Pitanje je da li mi uopste zasluzili ? Jer ko podrzava ovakvog nesposobnog covjeka , tesko da ce negdje otici.
Sto se tice navijaca, postoje i oni koji smatraju da je poraz na penale sastavni dio sporta i da ne trebaju pokazati da su tuzni .
postoje i navijaci koji nece podrzavati naopak sistem pa da im je sto puta domovina .
Pozdrav nihoniho...ako mozes samo malo da se osvrnes na boldirane stvari gore...
Selektorovi najveci dusmani umisljaju i predvidjaju da smo vec na SP time sto govore kako nismo mogli dobiti laksu grupu i kako ce biti katastrofa ako se sada ne plasiramo, samim time stavljajuci ogroman pritisak na selektora i sve ostale koji pokusavaju to ostvariti. (na svu srecu, ljudi cije se misljenje iole postuje i koji nesto znce u svijetu fudbala razmisljaju malo racionalnije).
U slucaju neplasmana...sta mislis da ce se neko okrenuti i reci :" Onaj na klixu nihoniho je kritikovao selektora i kriv je za neplasman"..?? :lol: :lol: Opusti se!
kakav tu "lezi problem"....ko su "mi" a ko su "vi"...
Nevjerovatno kako ljudi razmisljaju o jednoj sportskoj reprezentaciji koja ima trenutno najvecu sansu da svima nama ("njima" "vama") donese neku "afirmaciju" u svijetu...

Jedan po jedan, polako stizu u reprezentaciju svi ti "zagovarani" igraci koji su bili glavni razlog pljuvanja po Susicu, a po Susicu se konstantno i dalje pljuje, cak i vise nego ikada prije.
Vrlo zalosna situacija :? :-? :(
Post Reply