Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
missko wrote:Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
mislis ono djentelmenski kako to samo svabe mogu,pa dodjes mi nekdmissko wrote:Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
Klar.simonese wrote:mislis ono djentelmenski kako to samo svabe mogu,pa dodjes mi nekdmissko wrote:Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
Sta je pusteno, Slomka je odlican trener to je pokazao u Hannoverui a i danas se odmah mogla vidjeti razlika na terenu dok je BVM vodio, rano je jos ali ide ovo na bolje, cuj pusteno pa nije ovo nasa liga.missko wrote:Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
Ma i nije mi ovaj gol nesto koliko ce mi ova faca Kloppa ostati u sjecanjuPartijaner wrote:Tor des monats definitivno, Weidenfeller.![]()
na utakmici je bilo 3 penala i svi su promasiliaCme wrote:Ermin promašio penal za Braunšvajg![]()
Vidio samgroove wrote:na utakmici je bilo 3 penala i svi su promasiliaCme wrote:Ermin promašio penal za Braunšvajg![]()
Nije pusteno u smislu da su dogovorili, nego nisu zapinjali jer su znali da ce ovi navalit i navalili su grubo su igrali a sto bi neko povredu rizikovao.Partijaner wrote:Sta je pusteno, Slomka je odlican trener to je pokazao u Hannoverui a i danas se odmah mogla vidjeti razlika na terenu dok je BVM vodio, rano je jos ali ide ovo na bolje, cuj pusteno pa nije ovo nasa liga.missko wrote:Ma pusteno lagano , ne treba bvb-u ni zasta a valja im za 3 dana u Rusiju na LPHouse wrote:Ubi HSV![]()
![]()
![]()
BVB odigrao da losije ne moze, a WC bauern cijelo prvenstvo pruza katastrofalne partije...Mišo_Kovač wrote:Đe je vella da nam kaže kako je Dortmund igrao lijepo i kako je to jedino važno![]()
![]()
![]()
Meni su igraci jos gori, niko da stane pored njega vele sta ce ovaj debil sutat.dinooh wrote:Ma i nije mi ovaj gol nesto koliko ce mi ova faca Kloppa ostati u sjecanjuPartijaner wrote:Tor des monats definitivno, Weidenfeller.![]()
i onda kad postane igrac svjetske klase ide u bayernsema911s wrote:hakan od iduce sezone igra u BvB,.,
Ja sam rekao bolje se kladiti da nece izgubiti nijednu tekmu do kraja sezone u ligi, barem bi bilo malo zanimljvije za pratit, ovako isuvise lahko je pusio.MOSALJOZE wrote:Jeste li možda razmišljali o avataru za našeg mistera vellu?
Samo ruichPartijaner wrote:Ja sam rekao bolje se kladiti da nece izgubiti nijednu tekmu do kraja sezone u ligi, barem bi bilo malo zanimljvije za pratit, ovako isuvise lahko je pusio.MOSALJOZE wrote:Jeste li možda razmišljali o avataru za našeg mistera vellu?
Hakan tamamPartijaner wrote:Tor des monats definitivno, Weidenfeller.![]()