It_is_a_Leclerc wrote:Kobiva kriva šaka od 40 navijača što pola Hrvatske kad im spomeneš Bosnu ili Bošnjake pljuca uz cestu, psuje, kleveće i ispoljava drugovačiju mržnju...![]()
Molio bih drage građane RH da nam dostave listu za koga smijemo navijati, za koga smijemo glasati, pa da ih ne bismo uvrijedili.
Desavanja u Hrvatskoj
-
flexibila
#5826 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- dječak sa šibicama
#5827 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Emotivan neki inat
Turkije!
Turkije!
-
insomnia99
#5828 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Naravno.....Bošnjacima u Hrvatskoj je užasno teško. Tako nije bilo ni Židovima u nacističkoj Njemačkoj.It_is_a_Leclerc wrote:Kobiva kriva šaka od 40 navijača što pola Hrvatske kad im spomeneš Bosnu ili Bošnjake pljuca uz cestu, psuje, kleveće i ispoljava drugovačiju mržnju...![]()
Molio bih drage građane RH da nam dostave listu za koga smijemo navijati, za koga smijemo glasati, pa da ih ne bismo uvrijedili.
Vjeruj mi, da imamo nešto protiv Bošnjaka mi bi to malo žešće pokazali
Ali inače većina u Hrvatskoj nije previše doživjela ovo mahanje turskim zastavama.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5829 Re: Desavanja u Hrvatskoj
znas da si Za, ali ne znas o cemu je rijec? bravo!flexibila wrote:ZAdalmatinka wrote:plain vanilla wrote:![]()
![]()
![]()
Ako nije sta moze li mi neko reci sta se desava "za" i "protiv"

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5830 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dječak sa šibicama wrote:Emotivan neki inat![]()
Turkije!

Zastupnica HDZ-a BiH u županijskoj skupštini Hercegbosanske županije Ivica Pašalić-Lhotak, inače profesorica kemije u tomislavgradskoj gimnaziji, na maturalnoj zabavi se fotografirala, zajedno sa svojim učenicima, sa uzdignutom desnom rukom.
- Havatar
#5831 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To su vidjeli u operi i zato su se tako slikalipici wrote:dječak sa šibicama wrote:Emotivan neki inat![]()
Turkije!
Zastupnica HDZ-a BiH u županijskoj skupštini Hercegbosanske županije Ivica Pašalić-Lhotak, inače profesorica kemije u tomislavgradskoj gimnaziji, na maturalnoj zabavi se fotografirala, zajedno sa svojim učenicima, sa uzdignutom desnom rukom.
-
flexibila
#5832 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ZA
Ako nije sta moze li mi neko reci sta se desava "za" i "protiv"[/quote]
znas da si Za, ali ne znas o cemu je rijec? bravo!
[/quote]
Ja sam ZA, a nema nista protiv ako je neko protiv, to je njegovo(njeno) licno misljenje kao i moje.
Ako nije sta moze li mi neko reci sta se desava "za" i "protiv"[/quote]
znas da si Za, ali ne znas o cemu je rijec? bravo!
[/quote]Ja sam ZA, a nema nista protiv ako je neko protiv, to je njegovo(njeno) licno misljenje kao i moje.
- shmizlica
#5833 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kažu na mladima svijet ostaje......jadi moji šta nas snađe 
-
flexibila
#5834 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ovaj mi drugi slijeva baca na " druze Tito mi ti se kunemo"Havatar wrote:To su vidjeli u operi i zato su se tako slikalipici wrote:dječak sa šibicama wrote:Emotivan neki inat![]()
Turkije!
- dječak sa šibicama
#5835 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Saka na celu, tipicni pozdrav Titovih partizana
Klasicni fasist
Klasicni fasist
- pici
#5836 Re: Desavanja u Hrvatskoj
za neupuĆene ZA je da se u ustav RH stavi da je moguĆ brak samo izmedu muškarca i žene, znaći istospolni brakovi Vozdrica...NE je ako ste da se ubuduće dozvole istospolni brakovi.
- pici
#5837 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dječak sa šibicama wrote:Saka na celu, tipicni pozdrav Titovih partizana![]()
Klasicni fasist
u svakom žitu ima i kukolja
- dječak sa šibicama
#5838 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Previse televizije, gdje li ce nas to sve dovestishmizlica wrote:kažu na mladima svijet ostaje......jadi moji šta nas snađe

- pici
#5839 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ćek ćek ćek vidim neštHo...dječak sa šibicama wrote:Previse televizije, gdje li ce nas to sve dovestishmizlica wrote:kažu na mladima svijet ostaje......jadi moji šta nas snađe![]()

- harač
#5840 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ovi hrvati su gori od nas
zakon već ograničava brak na heteroseksualne parove. onda kada se svijest promijeni pa se mogne mijenjati zakon, mijenjat će se i ustav, kako je bilo i u najkatoličanskijim državama od španije i portugala do južne amerike. ali ne, ovo je glavni problem na kojeg treba baciti 50 miliona kuna; ima se, može se
- pici
#5841 Re: Desavanja u Hrvatskoj
harač wrote:ovi hrvati su gori od naszakon već ograničava brak na heteroseksualne parove. onda kada se svijest promijeni pa se mogne mijenjati zakon, mijenjat će se i ustav, kako je bilo i u najkatoličanskijim državama od španije i portugala do južne amerike. ali ne, ovo je glavni problem na kojeg treba baciti 50 miliona kuna; ima se, može se
-
flexibila
#5842 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Za je "ja i ona" a protiv "ja i on". E ja sam ti za ono " ja i ona"...neigram ti ja golf, ne vozim ti ja porseja, nenosim armani....pici wrote:za neupuĆene ZA je da se u ustav RH stavi da je moguĆ brak samo izmedu muškarca i žene, znaći istospolni brakovi Vozdrica...NE je ako ste da se ubuduće dozvole istospolni brakovi.
- dječak sa šibicama
#5843 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hoces reci da su ovi sto mjere visinu kukuruza, zito? a ovaj bombas Rajko, kukolj?pici wrote:u svakom žitu ima i kukolja
Uciteljica je glavna, ocito nije skontala da se djeca zajebavaju, ona se uzivila
- It_is_a_Leclerc
#5844 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Još jedan hrvatomrzac. Vidiš im na usnama da uzvikuju - Suživot, suživot !, i da im je probosanski stav dominantan.pici wrote:dječak sa šibicama wrote:Emotivan neki inat![]()
Turkije!
- pici
#5845 Re: Desavanja u Hrvatskoj
znaĆi ovima je zabrana...flexibila wrote:Za je "ja i ona" a protiv "ja i on". E ja sam ti za ono " ja i ona"...neigram ti ja golf, ne vozim ti ja porseja, nenosim armani....pici wrote:za neupuĆene ZA je da se u ustav RH stavi da je moguĆ brak samo izmedu muškarca i žene, znaći istospolni brakovi Vozdrica...NE je ako ste da se ubuduće dozvole istospolni brakovi.![]()

- dječak sa šibicama
#5846 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ti si meni nejasan covjek, pa ugledni general bojnik/major Armije BiH, Blaz Kraljevic, bi se ponosio ovom djecom. A tek uciteljicom, imenovao bi je minimalno satnikom Armije BiH (kapetan, u prijevodu).It_is_a_Leclerc wrote:
Još jedan hrvatomrzac. Vidiš im na usnama da uzvikuju - Suživot, suživot !, i da im je probosanski stav dominantan.
- It_is_a_Leclerc
#5847 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Blaž Kraljević je bio ustaša. Ja ga ne poštujem.dječak sa šibicama wrote:Ti si meni nejasan covjek, pa ugledni general bojnik/major Armije BiH, Blaz Kraljevic, bi se ponosio ovom djecom. A tek uciteljicom, imenovao bi je minimalno satnikom Armije BiH (kapetan, u prijevodu).It_is_a_Leclerc wrote:
Još jedan hrvatomrzac. Vidiš im na usnama da uzvikuju - Suživot, suživot !, i da im je probosanski stav dominantan.
Jeftin trik. Dalje...
- pici
#5848 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma ućiteljica pokazala da je ove godine kukuruz narasto...ihaaaaaadječak sa šibicama wrote:Hoces reci da su ovi sto mjere visinu kukuruza, zito? a ovaj bombas Rajko, kukolj?pici wrote:u svakom žitu ima i kukolja![]()
Uciteljica je glavna, ocito nije skontala da se djeca zajebavaju, ona se uzivila
- dječak sa šibicama
#5849 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobro, posteno, ne volis ga.
Ali on je bio general bojnik Armije BiH. I ja kazem da bi se ponosio ovom djecom, jedino onim bombasem nebi, to je neki udbas mali
Ali on je bio general bojnik Armije BiH. I ja kazem da bi se ponosio ovom djecom, jedino onim bombasem nebi, to je neki udbas mali
- dječak sa šibicama
#5850 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma ja, fotograf ih pitao jel rodio kukuruz ove godine u Ljubuskom, oni kako gdje, ovaj jedan kaze "puko me susjed Franjo sakom u glavu kad sam mu mjerio cerk, ovaj, kukuruz" a uciteljica ponosito "`volki je!"pici wrote:ma ućiteljica pokazala da je ove godine kukuruz narasto...ihaaaaaadječak sa šibicama wrote:Hoces reci da su ovi sto mjere visinu kukuruza, zito? a ovaj bombas Rajko, kukolj?pici wrote:u svakom žitu ima i kukolja![]()