Nakon prespavane noći i šlagiranosti na poslu

da malo rezimiram igru naše ekipe u Mostaru.
Šeha: jedno loše istrčavanja i nokaut Mešića

uz još jedno loše istrčavanje gdje je igrač Zrinjskog zamal zabio gol. Šeha ima strašan refleks, zna da se baci ali definitivno ne zna da istrčava. Krene pa stane. Finta je što ga "trenira" Gušo od kojeg je Šeha već sada duplo bolji. Gušo također veze nije imao sa istrčavanjem. Za PL Šeha je dobar, za Europe bi se moralo malo poraditi s njim.
Bogičević-Mešić: uf, kakav štoperski tandem. Bez izgubljenog duela. Sve visoke lopte su naše, znači, nema napucavanja pred naš gol, to je izgubljena lopta ili otklonjena opasnost od gola.
Radovanović: po meni, on je naš najlošiji igrač u ove četiri utakmice. Jako se loše postavlja u odbrani, često ispada. U napadu je dobar, zna da pogodi šesnaesterac
Bajić: odličnu utakmicu je odigrao. Bajić nije prelazio centar kada smo mi napadali, osim kada su bili prekidi
Ćulum-Svraka su maestralno rješenje kada igramo u gostima. Neprobojan bedem ispred našeg gola. Dva zadnja vezna od kojih je jedan brz a drugi krakat

Obojica odlični u duelima. Obojica znaju sa loptom, mada Svraka ponekad ima potez viška i nema zadnji pas jer se zbuni ali moglo bi nešto od njega ako bude živio sportskim životom
Bekrić: je definitivno proigrao. Prije sam zaista bio ljut na njega jer se vidjelo da neće da igra. Sad mu se očito igra. I dalje mu zamjeram zajebavanje u prvom dijelu prvenstva, tamo negdje do utakmice sa pitarima. Trči, borben, zna loptu da gurne. Tehničar baš i nije.
Bučan: nekoliko puta je prošao ali bez upotrebljivog centaršuta, voli teatralno da pada

Dobio je(opravdano) žuti karton za simuliranje kada je bio dvadesetak metara od gola Zrinjskog. Prođe igrača i umjesto da ide prema golu on pada

Opet, mnogo trči, Amar takve igrače voli pa sam i ja primoran da ga trpim

Smara bekove koji se ubiše (neuspješno) pokušavajući da ga stignu. Igrao je na lijevoj strani.
Bešlija: je također podigao svoju formu u drugom dijelu prvenstva. Borben, požrtvovan, ne boji se duela. Možda i nije za penzije još uvijek
Popović: solidno primi loptu, gurne je na krilo i ........tja. Opet, ja očito nisam trener i dobro je što nisam
Serdarević: veoma loše je odigrao u Mostaru, loš u odobrani, loš u napadu. Meni se čini da je zajedno sa Kovačevićem na izlaznim vratima iz Želje.
Bešlija H: jedan šut prema golu. Meni je on simpatičan igrač. Malo je ko muha bez vugla al nije loš, zna se naći u šansi, samo da probije led i zabije gol i biće sigurno mnogo bolji.
Izbacili su nas oko 82 minute pa Mešanovića nisam ni vidio.
Borbeni, fizički spremni za dvije utakmice, presing na protivničkoj polovini su konstante u našoj igri. Neću više da nas hvalim jer sam na početku ovog dijela prognozirao patnju
abondanzieri
Sutra u 18.00