Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odesveuhonduras wrote:da bi se osvojila liga treba osvojiti 7 bodova više od barcelone mimo el clasico utakmica jer očito tamo real nemože meda..
barcelona definitivno djeluje ranjiva na strani ove godine i tu je realova šansa
Real je prosle godine imao 4 remija sa Barcom, po jedan u LP, primeri, super kupu i kupu u kojem su dobili nakon produzetaka, tako da slozio bi se mozda da Real ne moze dobiti jos na Nou Campu, ali da treba, definitivno moze remi izvuc...
To dokazuje ona utakmica u LP kad je bilo tamo 1-1, te ona prije pocetka sezone u super kupu, kada je Barca dobila golom u 87 (ili tako nesto), kada je bilo 3-2...
odesveuhonduras wrote:ne bih se ja oslanjao na tu mogućnost ako je ikako moguće
Ne bih ni ja, iskljucivo zbog toga sto Real igra slabo pod pritiskom, cak mislim da ako bude 4 boda ili vise prednosti za Real pred Clasico, da bi mogli to i uzeti
Barcelona je sama sebi kriva za ove kiksove, vidi se da kod Madriđana ima vise želje, uvijek idu na to da nokautiraju protivnika, a Barci se to vec par puta obija u glavu...
Ne znam kakva je statistika, ali me bas interesuje u ovim utakmicama u zadnje dvije godine kad Barca nije dobila kolko je Messi dao golova??
Profesionalno su ovo odradili... tvrdo i bez puno rizika. Malo propuha u odbrani nakon crvenog Arbeloe. Pepe najbolji na terenu, počistio je sve što mu se našlo na putu.
fidoremilienko wrote:Kako loše igraju. Mancho bi ih dernuo s po muke, a tek farsa, ima da razguli ovo malo r.madrida
A tek Basel...Uuu, ne smijem ni pomislit, naderali bi ih samo tako!
A za Ronalda je sam Mourinho kriv, ne znam jel frajera odmorio ijednu utakmicu tokom sezone, pa nije masina jebote! Mislim da je haman sve utakmice odigro, sem ako nije kakve lakse povrede bilo, a to niko ne moze podnijeti, da je najspremniji na svijetu!
fidoremilienko wrote:Kako loše igraju. Mancho bi ih dernuo s po muke, a tek farsa, ima da razguli ovo malo r.madrida
A tek Basel...Uuu, ne smijem ni pomislit, naderali bi ih samo tako!
A za Ronalda je sam Mourinho kriv, ne znam jel frajera odmorio ijednu utakmicu tokom sezone, pa nije masina jebote! Mislim da je haman sve utakmice odigro, sem ako nije kakve lakse povrede bilo, a to niko ne moze podnijeti, da je najspremniji na svijetu!
Jok ba, levante ili farsa
Ma kakav ronaldo, gubi se lik, nema ga niđe pasovi nula bodova, baca se kao i obično
FreeSol2 wrote:Reci mi da se zajebajes s tom slikom?
zasto? mozda se ne vidi fino, al' je lik igrao rukom. koliko se sjecam nije bilo nikakvog prekida...
Sutra uputnicu u ruku, i trazi sebi ocnog doktora da rijesis taj problem sto prije. Nije sramota nositi naocale.
prijatelju, na SKYu gledao prenos i ovo je dio koji su komentarisali na poluvremenu. definitivno je igrao rukom. njegov zajeb jer je ocekivao faul prije toga, koji sudija opet nije svirao. sad ne znam... mozda ti da trazis uputnicu.
FreeSol2 wrote:Gledao sam i ja HD snimak prenosa pa to opet ne doprinosi cinjenici da je dohvatio loptu rukom. Vi navijaci barcelone sve zivo vidite.
Fino pogledaj sliku i vidjeti ces da je ruka tacno u visini koljena, ako cak nije i naslonjena na koljeno
I kod nas je Baho cesto mijenjao Gutija i Lassanu kad igraju, valjda zbog boje koze, puno su slicni.
hahah koji si ti troll. em se na slici vidi suprotno od toga sto govoris, em se ljudi u studiju slozili da je ruka i da je trebao biti crveni.
btw. sta je sa khedirom? zajeban pad je bio...
Ma pustite ruku i sudije vise. Eto opet klasika za sedam dana. Bez Arbeloe i Khedire (kako sada stvari stoje 15 dana), hoce li Real ponoviti sastav iz lige ili ce Pepe pojacati srecinu terena. Npr: Casillas,Coentrao,Albiol,Ramos,Marcelo,Lass,Pepe,X.Alonso.............
alijagoro wrote:Sta je sa Sahina igra li on,skoro sam citao da Ozil previse voli nocni zivot i da mu zbog toga i nije igra cemu.
E ako Ozil voli nocni zivot onda ne znam kakvi su ostali. Ozil se vratio u staru formu, u zadnje 2 utakmice 4 asistencije.
Sahin igrao par utakmica, ali cini se da previse oprezno igra zbog stare povrede, vjerovatno se to nije svidjelo Mourinhu
Aha,doduse ja sam ovo citao prije par sedmica,nema krize znaci za Ozila.