Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
red evil

#5826 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by red evil »

JThomas wrote:nije mi jasno što mu to treba u životu :D
Ja ba, umjesto da se k'o čo'ek povuče a ne da ga đaba sramotimo :D

Ma Telka će ubiti Denga, pokajat će se Deng što se odazv'o :D
insaneinthebrain

#5827 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by insaneinthebrain »

camparinho wrote:
ne znam odakle ti ovi podaci ali cisto onako informativno mensah bonsu deng i gordon vise ne igraju za repku pa ti vidi :) :bih: :bih: :bih:
:oops:
Sa nama u grupi A bit će reprezentacije Islanda i Velike Britanije. Upravo zbog činjenice da igramo u grupi sa Velikom Britanijom zanimljiva je izjava jednog od najboljih igrača, a prije svega defanzivaca NBA lige, Luola Denga. Britanac je rekao kako je dugo razgovarao sa Joeom Pruntyjem, selektorom britanske reprezentacije.

"Dugo sam razgovarao sa Pruntyjem, a dobio sam i riječi hvale od igrača koji su igrali prošlo ljeto za reprezentaciju. Zaista sam uzbuđen što ću igrati za reprezentaciju i jedva čekam da obučem dres nacionalnog tima. Želim da izborimo odlazak na Olimpijadu u Rio," rekao je Deng.

Na mjestu selektora reprezentacije ostat će Joe Prunty, jedan od trenera našeg Mirze Teletovića u Brooklyn Netsima.

"Uvijek sam bio posvećen reprezentaciji. Mijenjao sam posao u SAD-u i želio sam dobiti dozvolu od Netsa. Jako sam uzbuđen i jedva čekam naredne utakmice," rekao je Prunty.
hrastov žižak

#5828 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

JThomas wrote:nije mi jasno što mu to treba u životu :D
osjećaj zahvalnosti, valjda :-D
spinel_

#5829 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spinel_ »

katastrofa :-)
koja je svrha s ove 4 jebene utakmice i to putovanje na daleki island.. katastrofa.. jebo ovo
kakavdanakneiskustvu

#5830 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

koliko repki će biti na eurobasketu?
Tomahawk11
Globalni moderator

#5831 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Sranje u Ruandi.
Mogli su grupe od 2 ekipe :mrgreen:
Jedna direktno, druga baraz :lol:
spinel_

#5832 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spinel_ »

dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva
guber90

#5833 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by guber90 »

spinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva
Hajd sve, al kako novi zeland :D.
kakavdanakneiskustvu

#5834 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

guber90 wrote:
spinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva

oni redovno učestvuju na velikim takmičenjima,znali su i pobjeđivati
hodža

#5835 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hodža »

guber90 wrote:
Isto kao i na SP u fudbalu...jaka im konkurencija u kvalifikacijama :lol:
Bosanski_kralj

#5836 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Bosanski_kralj »

Zar u ovim vijestima o izvučenim grupama kvalifikacija nije stajalo da će svaka reprezentacija morati odigrati 6 utakmica? Da li to znači da ćemo mi protiv svakog protivnika igrati po 3 utakmice?
It_is_a_Leclerc

#5837 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Generalno, i više sam nego zadovoljan grupom.

Em je, po tumačenju većine, ovo najlakša grupa samom činjenicom da tri od dva idu dalje, em imamo jednu Veliku Britaniju na kojoj ćemo itekako moći probati od čega Ivanović planira "praviti" ovu reprezentaciju. Nije fora dobiti u kvalifikacijama Rumune, Luksemburg, Poljsku, i onda otići na Eurobasket da te sasiječe prva prava ozbiljna ekipa.

Ovako - Island će biti reprezentacija na kojoj skupljamo bodove, a Velikoj Britaniji ne smijemo priznati da su bolji dok se ne završi utakmica.
Tesla10

#5838 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tesla10 »

It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, i više sam nego zadovoljan grupom.

Em je, po tumačenju većine, ovo najlakša grupa samom činjenicom da tri od dva idu dalje, em imamo jednu Veliku Britaniju na kojoj ćemo itekako moći probati od čega Ivanović planira "praviti" ovu reprezentaciju. Nije fora dobiti u kvalifikacijama Rumune, Luksemburg, Poljsku, i onda otići na Eurobasket da te sasiječe prva prava ozbiljna ekipa.

Ovako - Island će biti reprezentacija na kojoj skupljamo bodove, a Velikoj Britaniji ne smijemo priznati da su bolji dok se ne završi utakmica.
Da nije dva od tri majstore ? :) ;) .
El_comadante

#5839 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by El_comadante »

guber90 wrote:
kod njih u kvalifikacijama u košarci dvije ekipe idu na SP a dvije se ekipe takmiče u kvalifikacijama AUstralija i Novi Zeland. dakle nema treče reprezentacije tu i nemogu nikako da neigraju na SP.
It_is_a_Leclerc

#5840 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Tesla10 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, i više sam nego zadovoljan grupom.

Da nije dva od tri majstore ? :) ;) .
Nije. :-) :oops:

Pa zna se da sam omašio. Nema potrebe za perforiranjem
Logovan

#5841 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Sranje u Ruandi.
Mogli su grupe od 2 ekipe :mrgreen:
Jedna direktno, druga baraz :lol:
:mrgreen: :lol:
Bilo bi neizvjesno sve do kraja kvalifikacija.
TheBosniak

#5842 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by TheBosniak »

Možemo mi pričat' šta hoćemo ovdje, al za V. Britaniju će nastupat L. Deng : :sad:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5843 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Ove kvalifikacije su promasaj:

-cuj 3 ekipe??? Dvije domace utakmice, reprezentacija ce zaraditi racku od ovce. A ni mi navijaci se ne mozemo posteno ni zagrijati. Nista bez kvalifikacija od 5-6 ekipa po grupi.
- yebo ga sistem, gro kvalitetnih ekipa je vec na prvenstvu, ostaju neki islandi, danske i po koja kvalitetna ekipa :-)
Kad se sjetim kvalifikacija, a u grupi Hrvatska, Litvanija i mi :thumbup:
- premalo utakmica i za reprezentaciju, sta se moze u 4 utakmice, a isto tako je minus i za reprezentacije koje ne ucestvuju u kvalifikacijama, napucavaj se u prijateljskim. Najbolje da ukinu kvalifikacije, nek pozivaju koga hoce na prvenstvo (like svjetsko), ionako svako prvenstvo sve vise upropastavaju.

Zakljucak: yebase kosarkaskim prvenstvima majku :skoljka:
neno#4

#5844 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
matematicar_teski

#5845 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

neno#4 wrote:Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
Sto se nisi javio kad je klocina izgubila 40 razlike
neno#4

#5846 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

matematicar_teski wrote:
neno#4 wrote:Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
Evo javio sam se sad, kad je srusena jedna velika Rusija. Znam ja da je tebi zao, ali sta ces..
matematicar_teski

#5847 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

neno#4 wrote:
matematicar_teski wrote:
Evo javio sam se sad, kad je srusena jedna velika Rusija. Znam ja da je tebi zao, ali sta ces..
evo placem :lol: :lol:
gdje si kad je kloc izgubio 40 razliga OD LEVATA IZ LATVIJE, dobro ste procitali LATVIJE ne LITVANIJE....
Rusija nikad losija
neno#4

#5848 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Ma dobar si ti...Pogledaj koja je Latvija bila prosle godine u A diviziji pa mi se javis.
matematicar_teski

#5849 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

neno#4 wrote:Ma dobar si ti...Pogledaj koja je Latvija bila prosle godine u A diviziji pa mi se javis.
haj kukaj malo, ko i na svim forumima :lol: :lol:
od levata gubimo 40 razlike, ne daj Boze sta bi nam uradila litvanija, cro, srbija
neno#4

#5850 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

matematicar_teski wrote:
neno#4 wrote:Ma dobar si ti...Pogledaj koja je Latvija bila prosle godine u A diviziji pa mi se javis.
haj kukaj malo, ko i na svim forumima :lol: :lol:
od levata gubimo 40 razlike, ne daj Boze sta bi nam uradila litvanija, cro, srbija
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hoces da te podsjetim kako si izdominiran kad je Bajke navodno postavljen za selektora ili? Ili ces sacekati kad te i nasa djeca demantuju?
Post Reply