Ja ba, umjesto da se k'o čo'ek povuče a ne da ga đaba sramotimoJThomas wrote:nije mi jasno što mu to treba u životu
Ma Telka će ubiti Denga, pokajat će se Deng što se odazv'o
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja ba, umjesto da se k'o čo'ek povuče a ne da ga đaba sramotimoJThomas wrote:nije mi jasno što mu to treba u životu
camparinho wrote:
ne znam odakle ti ovi podaci ali cisto onako informativno mensah bonsu deng i gordon vise ne igraju za repku pa ti vidi![]()
![]()
![]()
Sa nama u grupi A bit će reprezentacije Islanda i Velike Britanije. Upravo zbog činjenice da igramo u grupi sa Velikom Britanijom zanimljiva je izjava jednog od najboljih igrača, a prije svega defanzivaca NBA lige, Luola Denga. Britanac je rekao kako je dugo razgovarao sa Joeom Pruntyjem, selektorom britanske reprezentacije.
"Dugo sam razgovarao sa Pruntyjem, a dobio sam i riječi hvale od igrača koji su igrali prošlo ljeto za reprezentaciju. Zaista sam uzbuđen što ću igrati za reprezentaciju i jedva čekam da obučem dres nacionalnog tima. Želim da izborimo odlazak na Olimpijadu u Rio," rekao je Deng.
Na mjestu selektora reprezentacije ostat će Joe Prunty, jedan od trenera našeg Mirze Teletovića u Brooklyn Netsima.
"Uvijek sam bio posvećen reprezentaciji. Mijenjao sam posao u SAD-u i želio sam dobiti dozvolu od Netsa. Jako sam uzbuđen i jedva čekam naredne utakmice," rekao je Prunty.
osjećaj zahvalnosti, valjdaJThomas wrote:nije mi jasno što mu to treba u životu
Hajd sve, al kako novi zelandspinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva
guber90 wrote:Hajd sve, al kako novi zelandspinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva.
Isto kao i na SP u fudbalu...jaka im konkurencija u kvalifikacijamaguber90 wrote:Hajd sve, al kako novi zelandspinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva.
Da nije dva od tri majstore ?It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, i više sam nego zadovoljan grupom.
Em je, po tumačenju većine, ovo najlakša grupa samom činjenicom da tri od dva idu dalje, em imamo jednu Veliku Britaniju na kojoj ćemo itekako moći probati od čega Ivanović planira "praviti" ovu reprezentaciju. Nije fora dobiti u kvalifikacijama Rumune, Luksemburg, Poljsku, i onda otići na Eurobasket da te sasiječe prva prava ozbiljna ekipa.
Ovako - Island će biti reprezentacija na kojoj skupljamo bodove, a Velikoj Britaniji ne smijemo priznati da su bolji dok se ne završi utakmica.
kod njih u kvalifikacijama u košarci dvije ekipe idu na SP a dvije se ekipe takmiče u kvalifikacijama AUstralija i Novi Zeland. dakle nema treče reprezentacije tu i nemogu nikako da neigraju na SP.guber90 wrote:Hajd sve, al kako novi zelandspinel_ wrote:dok se mi zajebajemo s islandom, novi zeland i finska s amerima na svjetskom.. zivot je kurva.
Nije.Tesla10 wrote:Da nije dva od tri majstore ?It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, i više sam nego zadovoljan grupom.
Em je, po tumačenju većine, ovo najlakša grupa samom činjenicom da tri od dva idu dalje, em imamo jednu Veliku Britaniju na kojoj ćemo itekako moći probati od čega Ivanović planira "praviti" ovu reprezentaciju. Nije fora dobiti u kvalifikacijama Rumune, Luksemburg, Poljsku, i onda otići na Eurobasket da te sasiječe prva prava ozbiljna ekipa.
Ovako - Island će biti reprezentacija na kojoj skupljamo bodove, a Velikoj Britaniji ne smijemo priznati da su bolji dok se ne završi utakmica.![]()
.
Tomahawk11 wrote:Sranje u Ruandi.
Mogli su grupe od 2 ekipe![]()
Jedna direktno, druga baraz
Sto se nisi javio kad je klocina izgubila 40 razlikeneno#4 wrote:Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
Evo javio sam se sad, kad je srusena jedna velika Rusija. Znam ja da je tebi zao, ali sta ces..matematicar_teski wrote:Sto se nisi javio kad je klocina izgubila 40 razlikeneno#4 wrote:Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
evo placemneno#4 wrote:Evo javio sam se sad, kad je srusena jedna velika Rusija. Znam ja da je tebi zao, ali sta ces..matematicar_teski wrote:Sto se nisi javio kad je klocina izgubila 40 razlikeneno#4 wrote:Pa Hala klocu, stidis li se srusiti jednu Rusiju? Sta to oni znaju, pih..
haj kukaj malo, ko i na svim forumimaneno#4 wrote:Ma dobar si ti...Pogledaj koja je Latvija bila prosle godine u A diviziji pa mi se javis.
matematicar_teski wrote:haj kukaj malo, ko i na svim forumimaneno#4 wrote:Ma dobar si ti...Pogledaj koja je Latvija bila prosle godine u A diviziji pa mi se javis.![]()
![]()
od levata gubimo 40 razlike, ne daj Boze sta bi nam uradila litvanija, cro, srbija