Naravno da može, ali nije više stvar u količini... em se i dalje truješ, a i još bitnije vjerojatno se nećeš moći zaustaviti samo na jednoj kutiji tjedno ili ćeš se patiti s konstantnim odvikavanjem što također ne preporučujem. Mislim da i sam znaš što ti je činiti.klixo wrote:Da li jedna kutija sedmicno moze nastetiti ?
Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- fortaleza
#5826 Re: Cigarete, odvikavanje
-
klixo
#5827 Re: Cigarete, odvikavanje
Nemam ja problema preko dana osim kad sam na kafi koje izbjegavam maximalnofortaleza wrote:Naravno da može, ali nije više stvar u količini... em se i dalje truješ, a i još bitnije vjerojatno se nećeš moći zaustaviti samo na jednoj kutiji tjedno ili ćeš se patiti s konstantnim odvikavanjem što također ne preporučujem. Mislim da i sam znaš što ti je činiti.klixo wrote:Da li jedna kutija sedmicno moze nastetiti ?
- Spear
#5828 Re: Cigarete, odvikavanje
ja evo prestao, od danas 
pušim 10 godina, 2+ kutije dnevno. bas previše pušim, moram se kutarasiti ovog...
pušim 10 godina, 2+ kutije dnevno. bas previše pušim, moram se kutarasiti ovog...
- shmizlica
#5829 Re: Cigarete, odvikavanje
najbolja odluka 
-
Zoya
#5830 Re: Cigarete, odvikavanje
Pog'l'aj sad ovo, ne da moras nego ti i jesi vec prestao. I sada cu te stalno zapitkivati dokle si a ako slazes nama ne mozes i BoguSpear wrote:ja evo prestao, od danas
- Spear
#5831 Re: Cigarete, odvikavanje
Hvala na podršci, stvarno mnogo značiZoya wrote:Pog'l'aj sad ovo, ne da moras nego ti i jesi vec prestao. I sada cu te stalno zapitkivati dokle si a ako slazes nama ne mozes i BoguSpear wrote:ja evo prestao, od danas
Stoputa sam pokušavao prestajati, prije je bilo i više volje i discipline.. sad teško izdrzati i par sati. No zajedno smo jači
- MMM1977
#5832 Re: Cigarete, odvikavanje
Odlucio sam da prestanem pušiti. Trebam još odlučiti kada.
- shmizlica
#5833 Re: Cigarete, odvikavanje
u nekom momentu se desi neki preokret u glavi ipak...više mi ne padaju ni na pamet, nemam želju da zapalim...kako je sada onaj ovisnik u meni smiješan...ko da nikad i nisam dimanila 
-
old_spice
#5834 Re: Cigarete, odvikavanje
4 dana bez cigareta, cudan osjecaj, sve cudno, prva dva dana dobar skroz, danas vec nervoza hvata, al guramo dalje
- shmizlica
#5835 Re: Cigarete, odvikavanje
to ti je, da ne kažem normalnoold_spice wrote:4 dana bez cigareta, cudan osjecaj, sve cudno, prva dva dana dobar skroz, danas vec nervoza hvata, al guramo dalje
probaj malo da se zavaraš žvakama, bombonicama, sjemenkama
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5836 Re: Cigarete, odvikavanje
sat vremena bez cigare... nije mi dobro 
nikako da se nakanim i izađem do trafike
- shmizlica
#5837 Re: Cigarete, odvikavanje
seri, seri, moj golube bijeliVelkoski wrote:sat vremena bez cigare... nije mi dobro
-
old_spice
#5838 Re: Cigarete, odvikavanje
hvala shmizlice, bombone sam uzeo, malo je ko lakseshmizlica wrote: to ti je, da ne kažem normalnopopusti prvobitni entuzijazam, tijelo žudi za dopingom, ruke nemirne.....izdrži, s vremenom bude lakše
![]()
probaj malo da se zavaraš žvakama, bombonicama, sjemenkama
- Magarece_godine
#5839 Re: Cigarete, odvikavanje
Dan poslije ovog posta sam zapalio i od tada ne pušim. ..petnaestak dana meljao neku elektronsku cigaretu sad i nju ne koristim....ljepota. ..mafq nekada zamirise...pa bih htio samo jednu...Magarece_godine wrote:Nisam pušio pet i po godina i prosle godine...sredinom decembra poceo opet...tada sam sebi rekao da cu prestati jer mi fakat vise nije cejf...kasljem smrdim povraca mi se...imam alergiju na nikotin a pušim. ..![]()
kontam ovih dana one ekektronske zbavit i bacit duhan...pa im li neko iskustva s ovim na struju ??
- shmizlica
#5840 Re: Cigarete, odvikavanje
ta ''jedna'' je klasična navlakuša 
- Magarece_godine
#5841 Re: Cigarete, odvikavanje
Znam...al ta jedna najbolje prijashmizlica wrote:ta ''jedna'' je klasična navlakuša
- shmizlica
#5842 Re: Cigarete, odvikavanje
ja samo znam da to ''jedna'' ne pali za mene....opet se navučem ko idiot i čemu to...nikako i tačka....mada mi trenutno se ne javlja ni želja, nit mi se šmiga nit išta
- zateznistub
#5843 Re: Cigarete, odvikavanje
vec preko godine odviknut'... 
-
Aldina1
#5844 Re: Cigarete, odvikavanje
Nisam pušila 16 dana, jednostavno jedno jutro ustala i rekla neću je zapaliti. Prva tri dana sam prolazila kroz klasične krize, ne, nije mi se tražila cigareta, nego mi je tijelo bilo čudno nekako. Dvije sedmice nisam imala psihičkih kriza, ali ova dva dana poslije toga sam htjela poluditi, tražila mi se nenormalno, sad, da li je zbog toga što mi je nedostajalo volje jer je i muž prestao s mnom, pa je on počeo da se žali, pa smo jedno drugo bukvalno pogurali ka tome da ponovo zapalimo. Zapalila sam nakon 16 dana, htjela sam plakati koliko mi je bilo krivo ali nije mi dalo mira, ponovo sam je zapalila i bila je grozna. Sad, da li da nastavim dalje kao da se ništa nije dogodilo, ili je ovo bio kraj mojim nepušačkim danima 
Meni se zaista prestaje, ali ovaj osjećaj da mi nedostaje cijelo vrijeme me uništi
Meni se zaista prestaje, ali ovaj osjećaj da mi nedostaje cijelo vrijeme me uništi
- muha_sa
#5845 Re: Cigarete, odvikavanje
Aldina1 wrote:Nisam pušila 16 dana, jednostavno jedno jutro ustala i rekla neću je zapaliti. Prva tri dana sam prolazila kroz klasične krize, ne, nije mi se tražila cigareta, nego mi je tijelo bilo čudno nekako. Dvije sedmice nisam imala psihičkih kriza, ali ova dva dana poslije toga sam htjela poluditi, tražila mi se nenormalno, sad, da li je zbog toga što mi je nedostajalo volje jer je i muž prestao s mnom, pa je on počeo da se žali, pa smo jedno drugo bukvalno pogurali ka tome da ponovo zapalimo. Zapalila sam nakon 16 dana, htjela sam plakati koliko mi je bilo krivo ali nije mi dalo mira, ponovo sam je zapalila i bila je grozna. Sad, da li da nastavim dalje kao da se ništa nije dogodilo, ili je ovo bio kraj mojim nepušačkim danima
sjemenke i grickaj--samo nek su ruke zauzete
hejbet godina 3 kutije dnevno i samo zgužvo u januaru 91. i nikad je više zapalio nisam
- shmizlica
#5846 Re: Cigarete, odvikavanje
hej, osjećaj će s vremenom oslabiti i proći, samo polako dan za dan i eto tebe kao nepušačAldina1 wrote:Nisam pušila 16 dana, jednostavno jedno jutro ustala i rekla neću je zapaliti. Prva tri dana sam prolazila kroz klasične krize, ne, nije mi se tražila cigareta, nego mi je tijelo bilo čudno nekako. Dvije sedmice nisam imala psihičkih kriza, ali ova dva dana poslije toga sam htjela poluditi, tražila mi se nenormalno, sad, da li je zbog toga što mi je nedostajalo volje jer je i muž prestao s mnom, pa je on počeo da se žali, pa smo jedno drugo bukvalno pogurali ka tome da ponovo zapalimo. Zapalila sam nakon 16 dana, htjela sam plakati koliko mi je bilo krivo ali nije mi dalo mira, ponovo sam je zapalila i bila je grozna. Sad, da li da nastavim dalje kao da se ništa nije dogodilo, ili je ovo bio kraj mojim nepušačkim danima
-
old_spice
#5847 Re: Cigarete, odvikavanje
ma jebaji ga i ja ponovo poceo nakon 10tak dana, al kontam samo ovu kutiju, sinoc mi nesto doslo i uzmem
- shmizlica
#5848 Re: Cigarete, odvikavanje
nisi ti čvrsto odlučioold_spice wrote:ma jebaji ga i ja ponovo poceo nakon 10tak dana, al kontam samo ovu kutiju, sinoc mi nesto doslo i uzmem
-
old_spice
#5849 Re: Cigarete, odvikavanje
znas sta mi je najgore shmizlice, kad izadjem vani, petak subota, dok kad sam kuci i dok radim nikako i ne mislim na to, od ponedjeljka ide cvrsta odlukashmizlica wrote: nisi ti čvrsto odlučioto jedna cigara, jedna kutija rijetko kad ostane jedna cigara ili jedna kutija
- medjutim
#5850 Re: Cigarete, odvikavanje
Ponosni nepusac vec 23. dan. Sjajno se osjecam!