Uvijek je tako bilo.BHF_Manijak wrote:Bujrmum bujrumWipeOut wrote:Es selamu alejkum,jel to neko spominje kolac?
Imaj bujruma na ovo lijepo sijelo?
![]()
@Oldschool,ma jok,vec se teravija klanjala...Kod nekih duze,kod nekih race,ali to je to,u pet deka
Ramazan, opet ;)
- oldschool
#5826 Re: Ramazan, opet ;)
- paja patak
#5827 Re: Ramazan, opet ;)
arzuhal wrote:Ti si moj heroj!paja patak wrote:cuj njih zale se bili zedni, a ja danas grabila sijeno PO SUNCU i ne zalim se![]()
al sam zato popila 4 case limunade za iftar![]()
i da, klanjala sam teraviju za imamom koji uci dzuz po teraviji, prelijepo
joj bijela, jedva cekam
idealnaM, otkad tebe ne vidjeh
- BHF_Manijak
#5828 Re: Ramazan, opet ;)
I tebi Hadzinice draga jos jednom ehlen we sehlen!hadzinica wrote:selam dzematlije
ooo maxuzia za sicily..odkad tebe ne vidjeh![]()
@Sicily,ma nisam veceras ni kahveniso,otiso na teraviju i nazad kuci,nije mi se nesto dalo!
- giordania
#5829 Re: Ramazan, opet ;)
Selam,selam
Danas se bas plaho umorih,prvi put od pocetka mubarek mjeseca
@paja,svaka cast za sijeno.Ja sam pozelila vako malo na livadu pa volja ti grablje,volja ti vile
al' ne bih vala u ramazanu kad bi me ko toljagom tjero
@idealna,dobro nam opet dosla
Danas se bas plaho umorih,prvi put od pocetka mubarek mjeseca
@paja,svaka cast za sijeno.Ja sam pozelila vako malo na livadu pa volja ti grablje,volja ti vile
- idealnaM
#5830 Re: Ramazan, opet ;)
hvala hvala...paja patak wrote:arzuhal wrote:Ti si moj heroj!paja patak wrote:cuj njih zale se bili zedni, a ja danas grabila sijeno PO SUNCU i ne zalim se![]()
al sam zato popila 4 case limunade za iftar![]()
i da, klanjala sam teraviju za imamom koji uci dzuz po teraviji, prelijepo![]()
joj bijela, jedva cekam![]()
![]()
![]()
sad sam prije 15-ak min isla u trgovinu po poguziluke
![]()
![]()
idealnaM, otkad tebe ne vidjehdobrodosla
Već se omišljam, kome da zapovidim da primakne šerbetnjak jal čajnik...kad banu PP...Ali budući da si bila vrijedna danas..nebi bilo pravedno...
- paja patak
#5831 Re: Ramazan, opet ;)
giordania wrote:Selam,selam![]()
Danas se bas plaho umorih,prvi put od pocetka mubarek mjeseca![]()
@paja,svaka cast za sijeno.Ja sam pozelila vako malo na livadu pa volja ti grablje,volja ti vileal' ne bih vala u ramazanu kad bi me ko toljagom tjero
![]()
eh eto lijepo sijelite, i nemojte dugo, pa da sutra spavate do podne
esselamu alejkum
- Elmir_bug
#5832 Re: Ramazan, opet ;)
Selam svima.Ev da se i ja prikljucim ovoj vasoj zajednici,nadam se da sam dobrodosao 
- BHF_Manijak
#5833 Re: Ramazan, opet ;)
I ja sam sve pregledo,svidjele mi se pravo,nisu duge mogu se pregledati,a ima finih pouka!Sicily wrote:Pa taman mozes sad, sad je pravo vrijeme za kafu, ja svoju uveliko pijemBHF_Manijak wrote:I tebi Hadzinice draga jos jednom ehlen we sehlen!hadzinica wrote:selam dzematlije
ooo maxuzia za sicily..odkad tebe ne vidjeh![]()
Ti rece da ces cesce navracati,pa cekamo...
![]()
@Sicily,ma nisam veceras ni kahveniso,otiso na teraviju i nazad kuci,nije mi se nesto dalo!Nego, ti mene navuce pravo na ove ramazanske poruke hfz Cajlakovica...postao si jedan video prije par dana, i ja evo gledam sad redom...
@Elmire,dobro nam dosao,bujrum!
- giordania
#5834 Re: Ramazan, opet ;)
Alejki selam draga,ja tebe prizivam vec odavnohadzinica wrote:evo i drage mi moje giordanijegiordania wrote:Selam,selam![]()
Danas se bas plaho umorih,prvi put od pocetka mubarek mjeseca![]()
selam ti od srca![]()
naravno i ostalim dzematlijama
Juce sam te spominjala,potrefilo se nesto plaho ljuto na iftaru kod prijatelja
- BHF_Manijak
#5835 Re: Ramazan, opet ;)
A sta je bilo proslog ramazana hadzinice,mene nesto pamet slabo sluzi?!Ko nakvih prepucavanja je bilo,ali to ne treba da te odvrati od dzemataSicily wrote:ma dobro, evo sad se opet lijepo druzimohadzinica wrote:vala i ovo svratih,maxuz radi vas par..jos mi gorak okus u ustima od proslog dzematile druzenjaSicily wrote:alejkumusselam mahsuz, tu sam jagdje si nam ti @hadzinice, nesto nam slabo svracas u dzemat ovog ramazana?
![]()
..
nego, ima li buredzika ovog ramazana, ja se ko kroz maglu sjecam neke velike tepsije...
@giordania alejkumusselam
- giordania
#5836 Re: Ramazan, opet ;)
Ti kroz maglu a ja ih uvijek vidim jasno da ne moze jasnijeSicily wrote:
nego, ima li buredzika ovog ramazana, ja se ko kroz maglu sjecam neke velike tepsije...
@Elmire,dobro nam dosao
Last edited by giordania on 24/08/2010 00:05, edited 1 time in total.
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#5837 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam i tebi,i sekama sto ih ne poselamih....Elmir_bug wrote:Selam svima.Ev da se i ja prikljucim ovoj vasoj zajednici,nadam se da sam dobrodosao
hajd bujrum....
- kolega
#5838 Re: Ramazan, opet ;)
samo da selamim ... i hajde pranje zuba i spavanje ... gasim svjetlo za koju minutu 
- BHF_Manijak
#5839 Re: Ramazan, opet ;)
Ovo gasenje svjetla,pranje zuba,lijeganje,podsjeti me na medresanske dane i povecerja,najljepsi momentikolega wrote:samo da selamim ... i hajde pranje zuba i spavanje ... gasim svjetlo za koju minutu
- bijela
#5840 Re: Ramazan, opet ;)
ne, ne, najljepše je poslijepovečersko ganjanje i sakrivanje po hodnicima sa vaspitačicamaBHF_Manijak wrote:Ovo gasenje svjetla,pranje zuba,lijeganje,podsjeti me na medresanske dane i povecerja,najljepsi momentikolega wrote:samo da selamim ... i hajde pranje zuba i spavanje ... gasim svjetlo za koju minutu![]()
u trećem sam razredu tako fasovala vladanje
selam mahsus ide svima
- giordania
#5841 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam pridoslim sijeldzijama
@lilla,radis li?Odulji li se dan?Da vam Allah dz.s olaksa i ukabuli post,inshaAllah
@bijela,gdje taj cheesekolac,jel spravljen?
@lilla,radis li?Odulji li se dan?Da vam Allah dz.s olaksa i ukabuli post,inshaAllah
@bijela,gdje taj cheesekolac,jel spravljen?
- BHF_Manijak
#5842 Re: Ramazan, opet ;)
Halalali hadzinice moja lijepa,ne vidjoh Bogami dok mi ti sad ne rece da checkiram inboxhadzinica wrote:sta ti je sa inboxom pp? pun ili sam na block?BHF_Manijak wrote:Ovo gasenje svjetla,pranje zuba,lijeganje,podsjeti me na medresanske dane i povecerja,najljepsi momentikolega wrote:samo da selamim ... i hajde pranje zuba i spavanje ... gasim svjetlo za koju minutu![]()
![]()
![]()
@Bijela,hajde nista strasno,i ja sam fasivao vladanja uvijek...Saralo je gore dole
@Lillo,ti si znaci spadala u onu finu djecu sto odmah zaspu pslije zvona?!
- bijela
#5843 Re: Ramazan, opet ;)
uh, voljele smo mi spavati... moje kone i ja, čini mi se, na doručak smo išle samo u prvom razredu... u četvrtom smo se toliko pobezobrazale da smo ustajale 10 min do zvonalilla wrote:
nikad nisam mogla ostat' poslije povečerja, vazda sam voljela spavati, ali je zato uživancija bila nakon sabaha u učionici s još dvije djevojke družit se s Njegovom rječju
![]()
i ja sam u trećem fasovala al' ne smijem ni kazat' što
kakav je to mahmurluk bio na prvom času
- bijela
#5844 Re: Ramazan, opet ;)
uh, šuti, eno ga, hladi se. tuhaf mi je skroz taj kejkgiordania wrote: @bijela,gdje taj cheesekolac,jel spravljen?
milion recepata a svi zavise od detalja hoće li uspjeti. pogotovo te nekakve marsovske vrste sireva koje nemaju kod nas
vidjet ćemo sutra hoće li biti šta od njega
- WipeOut
#5845 Re: Ramazan, opet ;)
Ma sta je ovo,svi isli u medresu
?
- bijela
#5846 Re: Ramazan, opet ;)
ma nije, samo nas je 3WipeOut wrote:Ma sta je ovo,svi isli u medresu?
- BHF_Manijak
#5847 Re: Ramazan, opet ;)
Kad me svak pita,moram svakom ponaosobo i dogvooriti,TETKA!!!bijela wrote:ma nije, samo nas je 3WipeOut wrote:Ma sta je ovo,svi isli u medresu?
- lilla, manijak (koji je, ako nisi primjetila jedan od mlađe raje ovdje
) i majself
Medresu ko nije prosao,propustio je mnogo stosta...Da je tortura - jes`,da je vojni rezim - jes`,ali da ces je se stalno sjecat,hoces vala!
- WipeOut
#5848 Re: Ramazan, opet ;)
Ej moja ti bijela,ako ste ti i lilla slucajno moje godiste,da znate da nas ja ubrajam jos uvijek u mladje (makar do jedno tridesete
),
btw ja sam "vucko"
btw ja sam "vucko"
- bijela
#5849 Re: Ramazan, opet ;)
ko je pit'o?BHF_Manijak wrote:Kad me svak pita,moram svakom ponaosobo i dogvooriti,TETKA!!!bijela wrote:ma nije, samo nas je 3WipeOut wrote:Ma sta je ovo,svi isli u medresu?
- lilla, manijak (koji je, ako nisi primjetila jedan od mlađe raje ovdje
) i majself
![]()
![]()
mislim da nema više; nije paja.Medresu ko nije prosao,propustio je mnogo stosta...Da je tortura - jes`,da je vojni rezim - jes`,ali da ces je se stalno sjecat,hoces vala!Ima li nas jos,ili samo troje fakat?!
A Paja,Bijela,je li i ona medresansko celjade?!
- BHF_Manijak
#5850 Re: Ramazan, opet ;)
Pitalo ih hejbet...bijela wrote:
ko je pit'o?![]()
mislim da nema više; nije paja.Medresu ko nije prosao,propustio je mnogo stosta...Da je tortura - jes`,da je vojni rezim - jes`,ali da ces je se stalno sjecat,hoces vala!Ima li nas jos,ili samo troje fakat?!
A Paja,Bijela,je li i ona medresansko celjade?!
@WipeOut,A "vucko" si?!Pa naravno da ste medju mladjima...A Bijela je tu negdje,vrti se okolo okolo