Referendum(i) u RS-u

Locked
bh.tornjak

#5826 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

ja sam oplako.....da ih nema trebalo bi ih izmislit......ahahhahhah

https://www.youtube.com/watch?v=Q9O9p4mvygU
Pedja123

#5827 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pedja123 »

Dasi wrote:
Pedja123 wrote:Pa do 2002. odnosno 2003. BiH bi se možda i otcepila.
Ako je vi ne bi sjebali ko Vojvodinu. Ko vas ne zna...
A Crnu Goru?
Pedja123

#5828 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pedja123 »

Renta wrote:Vučić je vrlo opasan političar koji je sjeo u iste šine kao Milošević. Jedno priča za javnost a drugo radi. Miloševićev dobitnički recept. Nisam pratio temu ali nadam se da nema onih koji su nasjeli na ovakvu perfidnu velikosrpsku retoriku Vučića. Oni srbi u krugu što sjede na sastanku u Beogradu imaju isti plan i iste ciljeve a dogovaraju taktiku...i dijete bi ih pročitalo. Srce i um ove velikosrpske politike je oduvijek bio i biti će jedino Beograd, nikakva Banja luka ili Pale! Dodik sluša Vučića kao nekad Karadžić Miloševića! Cijelu ovu priču dirigira Vučić!

Posebno se nadam da bošnjački političari poslije rata 90' znaju s kime imaju posla i da neće nasjesti.

Iskreno, zaista ne bih htio biti stanovnk ove napaćene zemlje (BiH), srećom sam iz Zagreba... jer ono što Vam spremaju istočni susjedi je repriza... samo se čeka pogodan timing.

Ne dajte se .ebat više nikad! Pozdrav iz Zg. :bih:
Preteruješ, Srbija pokušava smiriti situaciju, jer je ovo potpuno nebitan referendum.
Bega_TM

#5829 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Bega_TM »

bh.tornjak wrote:ja sam oplako.....da ih nema trebalo bi ih izmislit......ahahhahhah

https://www.youtube.com/watch?v=Q9O9p4mvygU
Ovog se ni nadrealisti ne bi sjetili :-) :lol: (srbuj, makar i stoka krepavala 8) )
Pedja123

#5830 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pedja123 »

Hadzi Lojo wrote:Ja mislim da ce se na Balkanu globalno zakuhati uz pomoc Rusije, i da ce Bosnjaci i Hrvati htjeli ne htjeli pored svih razmirica ponovo stati u odbranu i Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Odbranu od koga?
Inače, Hrvati se sve više okreću saradnji sa Srbima i RS.
Danguba

#5831 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Pedja123 wrote:
Dasi wrote:
Ako je vi ne bi sjebali ko Vojvodinu. Ko vas ne zna...
A Crnu Goru?
:lol:

Tu vise niste imali kuveta nizasta. Mogli su da vam rade sta hoce, pipnut ih niste smjeli. Onu saku jada. :D
House

#5832 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by House »

na traktore i preko drine :wink:
Danguba

#5833 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Ripicipi wrote:Bosić: Zna li Dodik kuda vodi Srpsku?
"Predsjednika SDS-a Mladena Bosića danas je šokirala činjenica da odluka o referendumu o Danu Srpske nije donijeta u dogovoru sa Srbijom" :D
http://www.rtvbn.com/3831360/bosic-zna- ... odi-srpsku
Bosic tek sada shvatio igranku. Mislim da se i pokajao jer ih je Dodik opet uhvatio na foru(imamo podrsku Srbije)

Ima ona snimka od danas kada je davao intervju a Dodik se kleberi sa Ivanicem njemu iza ledje u fazonu ''sta prica ovaj blesan''?

Mislim da ce prica oko ''srpskog jedinstva'' tek sada da kulminira(u narednim danima do ''referenduma'')
kamen spoticanja

#5834 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kamen spoticanja »

Pedja123 wrote:
Renta wrote:Vučić je vrlo opasan političar koji je sjeo u iste šine kao Milošević. Jedno priča za javnost a drugo radi. Miloševićev dobitnički recept. Nisam pratio temu ali nadam se da nema onih koji su nasjeli na ovakvu perfidnu velikosrpsku retoriku Vučića. Oni srbi u krugu što sjede na sastanku u Beogradu imaju isti plan i iste ciljeve a dogovaraju taktiku...i dijete bi ih pročitalo. Srce i um ove velikosrpske politike je oduvijek bio i biti će jedino Beograd, nikakva Banja luka ili Pale! Dodik sluša Vučića kao nekad Karadžić Miloševića! Cijelu ovu priču dirigira Vučić!

Posebno se nadam da bošnjački političari poslije rata 90' znaju s kime imaju posla i da neće nasjesti.

Iskreno, zaista ne bih htio biti stanovnk ove napaćene zemlje (BiH), srećom sam iz Zagreba... jer ono što Vam spremaju istočni susjedi je repriza... samo se čeka pogodan timing.

Preteruješ, Srbija pokušava smiriti situaciju, jer je ovo potpuno nebitan referendum.
Jes jes nebitan :lol:
Nego dajte te rampe za pasosku kontrolu u doboj...hocemo carapane opet
arzuhal

#5835 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Pedja123 wrote:

Isto komentar nekog SNS-ovog bota na b92:

Premijer Vučić se zalaže za miran i stabilan region, ali nema iskrenog sagovornika (Milica)

U Srbiji se itekako poštuju prava manjina, a šta je sa Hrvatskom? (Cole)

Zašto Srbi ne mogu da imaju ista prava kao drugi narodi, pa to je strašno... (vesna)

...
shake69

#5836 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by shake69 »

kamen spoticanja wrote:
Pedja123 wrote:

Jes jes nebitan :lol:
Nego dajte te rampe za pasosku kontrolu u doboj...hocemo carapane opet
To sam htio pitati, je li Sumska pripremila makar kontejnere da ih metne s granicarima u Lukavici, Doboju, Lusci Palanci...? Ima li to Laktashenko spremljeno u podrumu?
kamen spoticanja

#5837 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kamen spoticanja »

Kontejnere ima...granicara mu fali...valja zaiskat pasos od frisko obrijanih bradonja iz osva,maoca i vozuca...i ostat ziv..
ljevoruki

#5838 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ljevoruki »

Sve dobro do samog kraja. Cuj nasa politika ne treba da bude antisrpska. :-)
E jebi ga, stari senilni starac jos ne odustaje od ideje bratstva i jedinstva. :-?
shake69

#5839 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by shake69 »

kamen spoticanja wrote:Kontejnere ima...granicara mu fali...valja zaiskat pasos od frisko obrijanih bradonja iz osva,maoca i vozuca...i ostat ziv..
:thumbup: :mrgreen:
saim_adka

#5840 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by saim_adka »

- Prihvatam naziv Republika Srspka!
- Prihvatam državaljanstvo Republike Srpske!
- Prihvatam uređenje Republike Srpske!
- Prihvatam Ustav Republike Srpske!
- Prihvatam Zakone Republike Srpske!
- Prihvatam sve datume i slave Republike Srpske!
- Prihvatam i heroje Republike Srpske!
- Prihvatam i Dodika za predsjednika Republike Srpske!
- Prihvatam i referendum Republike Srpske!
- Prihvatam i glasanje prostom većinom na najdemokratičniji vid izjašnjavanja građana Republike Srpske!
- Prihvatam način odlučivanja i izbora poslanika u Republici Srpskoj!
- Prihvatam sve što prihvataju građani Republike Srpske!
- Prihvatam činjenicu da je Republika Srpska bolji dio BiH!
- Ne želim da se ukine Republika Srpska!

- Želim da se ukine Federacija BiH!
- Želim da se teritorij Federacije BiH pripoji Republici Srpskoj!
- Prihvatam da se ukine Bosna i Hercegovina i sve konačno preimenuje u Republiku Srpsku!
- Prihvatam sve gore ranije navedeno: naziv, državljanstvo, uređenje, Ustav, Zakone, datume, heroje, Dodika, referendum, glasanje prostom većinom i način odlučivanja i biranja na izborima!
- Želim da ne postoji BiH, već da sve bude Republika Srpska i to na cijeloj teritoriji bivše BiH!
- Želim da Republika Srpska prihvati 67% stanovništva ukinute Federacije BiH i nastavi kontinuitet koji ima!
-Želim da se ispuni cilj nastanka Republike Srpske, jer je želja bila da se oslobodi sva teritorija od '92!
- Želim da se predamo, poklonimo sve, a pride dobijete i na nas!
- Želim da piše da je Republika Srpska pobijedila!

Pitam sve srbe iz Republike Srpske:
-Da li bi Republika Srpska na to sve pristala?
-Na šta bi tada Republika Srpska ličila sa izmjenjenom teritorijom i brojem stanovnika i svim gore pomenutim pravilima koja trenutno važe u Republici Srpskoj, eto je prilika snova da dobijete sve i neovisnost i veću teritoriju?
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#5841 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Toto »

Pedja123 wrote:
PM72 wrote:Jest,poštovali bi Muslimane kao što i sad poštuju Bošnjake pa im ne daju pravo na vlastiti jezik,ako na mezarovima napišu "žrtva genocida" pošalju specijalce da to brusilicama skinu,redovno bi se postrojavali ravnogorci i pjevale četničke pjesme,Šešelj bi bio direktor Merhameta itd,itd...

Četničkim kokardama i kamama se nije mogla očuvati Jugoslavija.To upamti.
Da je BiH ostala u Jugoslaviji, ne ni bilo rata, niti ovakvih međunacionalnih odnosa.
Budalastina.
Da je Srbiji muda bila bi Jugoslavija.
Da nije bilo rata u Hrvatskoj mozda bi svih sest republika ostalo u Yu. Rat u BiH je bio rat Srbije i Hrvatke za podjelu BiH. Desio bi se svakako.
asker

#5842 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Pedja123 wrote:
Hadzi Lojo wrote:Ja mislim da ce se na Balkanu globalno zakuhati uz pomoc Rusije, i da ce Bosnjaci i Hrvati htjeli ne htjeli pored svih razmirica ponovo stati u odbranu i Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Odbranu od koga?
:-)
Varas se grdno, oni vas ipak vise mrze.
Pedja123

#5843 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pedja123 »

asker wrote:
Pedja123 wrote:
Odbranu od koga?
:-)
Varas se grdno, oni vas ipak vise mrze.
Skokni malo na hrvatske forume
asker

#5844 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Pedja123 wrote: Skokni malo na hrvatske forume
Tako ti je kad svu mudrost ovog svijeta skupljas sa foruma :roll: .
House

#5845 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by House »

njemu mjerilo djeca sa foruma! :lol: :lol: hrvati vas mrze više od bošnjaka btw.

1.bugari
2.hrvati

:D
Omar500

#5846 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Omar500 »

Ko vjeruje da ce Hrvati braniti Bosnu, taj nije dobar sekunde :lol: :lol: :lol:
S ovima barem znas na cemu si, a ovi uvijek hinjski...i naravno, mislim na politicke struje i njihove pijune, ne na normalnu raju koje ima svugdje, negdje manje, negdje vise.
Pedja123

#5847 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pedja123 »

asker wrote:
Pedja123 wrote: Skokni malo na hrvatske forume
Tako ti je kad svu mudrost ovog svijeta skupljas sa foruma :roll: .
Hrvati se žale da su neravnopravni u Federaciji, te da im nije u interesu da brane Bošnjake koji ih diskriminišu.
Vi se u Bosni ponašate kao Srbi u Jugoslaviji.
BlueBlood

#5848 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BlueBlood »

asker

#5849 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Pedja123 wrote: Hrvati se žale da su neravnopravni u Federaciji, te da im nije u interesu da brane Bošnjake koji ih diskriminišu.
Vi se u Bosni ponašate kao Srbi u Jugoslaviji.
Ne ne mladicu.
Tek kad bi Atif Dudakovic oslobadjao Sabac i Valjevo, a Naser Oric dizao bunu u Cacku mogao bi da nas poredis sa Srbima u Jugoslaviji.

Kazem ja, forum izvor svih informacija pa sta drugo da se ocekuje.
Zgoljo

#5850 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Zgoljo »

ljevoruki wrote:
Sve dobro do samog kraja. Cuj nasa politika ne treba da bude antisrpska. :-)
E jebi ga, stari senilni starac jos ne odustaje od ideje bratstva i jedinstva. :-?
Jebase nas ovakvi kao Tunjo Filipovic,rahmetli Adil beg Zulfikarpasic,Alija Izetbegovic....Umnogome su krivi sto nikad nisu smogli snage reci pravu istinu i time Bosnjacima konacno otvoriti oci.Istinu koju je govorio,recimo, Alija Nametak.

Srbi su nama Bošnjacima din dušmani vec vijekovima.Ne svi ali vecina kojoj ce se prikloniti i ta manjina.Ja znam da je prestrasno to i da ljudi idealiziraju stvari,bjeze od stvarnosti.
Ali to je istina a istina je istina,crna,crna.
Locked