Ja zaboravio kako čovjek izgleda.Euridika wrote:Neki Rene. Zajeban lik skroz.Tomahawk11 wrote:Jeko tajEuridika wrote: Pa da me zamijene s Respom?Nisam luda.
![]()
Znamo li dotičnog![]()
![]()
Aaaaa...je li to onaj što zdogovori kafu, pa ga nigdje?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja zaboravio kako čovjek izgleda.Euridika wrote:Neki Rene. Zajeban lik skroz.Tomahawk11 wrote:Jeko tajEuridika wrote: Pa da me zamijene s Respom?Nisam luda.
![]()
Znamo li dotičnog![]()
![]()
Taj, taj. Šuti, uvalio se u neke mutne poslove, nestao u ilegalu.Tomahawk11 wrote:Ja zaboravio kako čovjek izgleda.Euridika wrote:Neki Rene. Zajeban lik skroz.![]()
![]()
Aaaaa...je li to onaj što zdogovori kafu, pa ga nigdje?
Kad hoćete.Euridika wrote: Taj, taj. Šuti, uvalio se u neke mutne poslove, nestao u ilegalu.![]()
Kad je next meeting?
Moj odgovor je U ladiciEuridika wrote: Ma ja. A onda kad te pitaju gdje su ti sise, kažeš - na štriku.![]()
Pa može utorak ili srijeda, šta više paše i raji. Akobogda da vas počastim, imaću razlog.Tomahawk11 wrote:Kad hoćete.Euridika wrote: Taj, taj. Šuti, uvalio se u neke mutne poslove, nestao u ilegalu.![]()
Kad je next meeting?
Zovite, eto mene.
Bez sisobrana
Euridika wrote:Pa može utorak ili srijeda, šta više paše i raji. Akobogda da vas počastim, imaću razlog.Tomahawk11 wrote:Kad hoćete.Euridika wrote: Taj, taj. Šuti, uvalio se u neke mutne poslove, nestao u ilegalu.![]()
Kad je next meeting?
Zovite, eto mene.
Bez sisobrana
Sa sisobranom. Nije ni 5 ni D, skromnije dosta, ali nije ni A.![]()
![]()
Nije ni 110, i tu sam tanja.
ti svaki put nešto novo naučiš i dobiješ ...Euridika wrote:Ja sam bila danas... ili si mislio na Anchoring-ecc wrote: nište se ti ne raspituj, samo dođi i bićeš upoznata šta, gdje i kako
Meni dosta dvije.....točeneEuridika wrote:Vidi ih što se raduju. Rekla sam častiti, ne dam sise!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni odmah mislili da ću da dam...![]()
Joj, to ne moguing-ecc wrote:e hajd sad break![]()
Hoće li neko na koncert Fado u subotu
more muško more ženskooept neka kamara
a sve moderan svijet
Kad si bila sa mnom mozes i sa grupomanchor85 wrote:Ja sam nakon ovoga
odustala.Tomahawk11 wrote:
Žigošemo se. Dobiješ žig u desno rame, tajni simbol je u pitanju.
I nemam više...Tomahawk11 wrote:Meni dosta dvije.....točeneEuridika wrote:Vidi ih što se raduju. Rekla sam častiti, ne dam sise!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kad si se prepala za naturuEuridika wrote:I nemam više...Tomahawk11 wrote:Meni dosta dvije.....točeneEuridika wrote:Vidi ih što se raduju. Rekla sam častiti, ne dam sise!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biće.
Ma kakva ja i strah, ja sam neustrašiva.Tomahawk11 wrote:Pa kad si se prepala za naturuEuridika wrote:I nemam više...Tomahawk11 wrote: Meni dosta dvije.....točene![]()
![]()
![]()
Biće.![]()
Pa @Tomahawk žigoše. Nemam ja problem sa druženjem, samo me ovaj fizički dio brine. Kako ću materi objasnit? Ako imate kakav pametan/validan izgovor, eto mesupercali wrote:Kad si bila sa mnom mozes i sa grupomanchor85 wrote:Ja sam nakon ovoga
odustala.Tomahawk11 wrote:
Žigošemo se. Dobiješ žig u desno rame, tajni simbol je u pitanju.
Neću na vidno mjestoanchor85 wrote:
Pa @Tomahawk žigoše. Nemam ja problem sa druženjem, samo me ovaj fizički dio brine. Kako ću materi objasnit? Ako imate kakav pametan/validan izgovor, eto me
Zar ne reče na rame? Ili nudiš da napraviš izuzetak?Tomahawk11 wrote:Neću na vidno mjestoanchor85 wrote:
Pa @Tomahawk žigoše. Nemam ja problem sa druženjem, samo me ovaj fizički dio brine. Kako ću materi objasnit? Ako imate kakav pametan/validan izgovor, eto me
Pa eto, moramo se dogovarati, pomjerićemo na plećkuanchor85 wrote:
Zar ne reče na rame? Ili nudiš da napraviš izuzetak?
Nisi ti zbunjen, vidim ja šta ti s Anchor muvaš...Tomahawk11 wrote:@Euridika, sad sam u potpunosti zbunjen
I to se vidi. Izbacimo žigosanje novih kolačića u potpunosti i dođem na pivu.Tomahawk11 wrote:Pa eto, moramo se dogovarati, pomjerićemo na plećkuanchor85 wrote:
Zar ne reče na rame? Ili nudiš da napraviš izuzetak?