MyTao wrote:Ne kontam zasto je toliko velik broj ljudi iz Bosne i bivse Juge sklon vjerovanju u teorije zavjere i kako je cijeli svijet protiv njih.
haarp izazvao poplave
MyTao wrote:Ne kontam zasto je toliko velik broj ljudi iz Bosne i bivse Juge sklon vjerovanju u teorije zavjere i kako je cijeli svijet protiv njih.
kako valja ili kako ne valja?Mutivoda wrote:Nekog ko sere oko Nutelle.
koja je svrha pundje u zenske?annoy wrote:Punđe na muškarcima
Uglavnom da ne izgledaš kao beskućnik kad ti se ne da prat kosusupercali wrote:koja je svrha pundje u zenske?annoy wrote:Punđe na muškarcima
bas se ovo fakat nosi?annoy wrote:Naočale bez dioptrije
sigurno da je do tebe_BataZiv_0809 wrote:I ja sam provjeravao, ali ne vidjeh razlike. Mozda je do mene
nema teorije zavjere.II ili III klasa robe ide u istocne zemlje.opce poznato.MyTao wrote:Ne kontam zasto je toliko velik broj ljudi iz Bosne i bivse Juge sklon vjerovanju u teorije zavjere i kako je cijeli svijet protiv njih.
Nije "bolja" vec drugacija. Proizvodjac prilagodi proizvod trzistu... Zbog specifike trziste, regulative, itd, itd. Recimo kod Nutelle je "gorca" ili "sladja" zbog trzista. Prasak za pranje je za "istocno" trziste obicno "bolji" nego za zapadno jer je regulative za okolis na Zapadu stroza. Automobil za 2 razlicite drzave se moze razlikovati vec zbog razlicite klime u toj drzavi iako je isti model/proizvodjac.Lajavikrelac wrote:Griješiš Bato jaro moj, Nutella u PL je em bolja em jeftinija nego kod nas. Provjerio lično
dpjokala26 wrote:nema teorije zavjere.II ili III klasa robe ide u istocne zemlje.opce poznato.MyTao wrote:Ne kontam zasto je toliko velik broj ljudi iz Bosne i bivse Juge sklon vjerovanju u teorije zavjere i kako je cijeli svijet protiv njih.
E, vala i ti imaš previše slobodnog vremenaSuzie Q wrote:Kao sto rekoh-ne kontam pomamu za nutellom, a onda nakon tog posta uslijedise 3 stranice komentara o istoj (uz neizbjezno ubacivanje kinder lade u pricu, pogotovo sto generacije od 1990 pa na dalje nikad nisu ni imali priliku vidjeti a kamoli probati kinder ladu)
Btw. Potaknuta pricom kako u 'eurokrem' namazima na naem trzistu nema puno ljesnjaka jer istrazivanja pokazuju da ih kao ne volimo, jedan dan sam pregledala svaku pojedinu deklaraciju svih ponudjenih namaza te vrste i svi imaju isti procenat osim ovog eurokrem superior koji ima malo vise ljesnjaka
isto vazi i za muskarceannoy wrote:Uglavnom da ne izgledaš kao beskućnik kad ti se ne da prat kosusupercali wrote:koja je svrha pundje u zenske?annoy wrote:Punđe na muškarcima
Ja punđu nikad ne pravim i uglavnom mi to izgleda kao spetljana masa masne kose. Pogotovo mi je to na muškarcima ružno.supercali wrote: isto vazi i za muskarce
ako muskarac voli dugu kosu sto da nema jelannoy wrote:Ja punđu nikad ne pravim i uglavnom mi to izgleda kao spetljana masa masne kose. Pogotovo mi je to na muškarcima ružno.supercali wrote: isto vazi i za muskarce
Pa nisam nit mislila na to kako netko izgleda dok upravlja viličarom ili štema zid, nego u slobodno vrijeme.supercali wrote: ako muskarac voli dugu kosu sto da nema jel
e sada muskarcu vise smeta kosa u radu nego zenskoj jer je vise na pozicijama koje zahtjevaju vecu pokretljivost i fizicku aktivnost
ili jednostavno ne vole da im je kosa preko vrata i sl
zato ih stavljaju u pundju rep i sl
s tim da s repom opet moze kosa padati i smetati zavisno od duzine kose
pa i slobodno vrijemeannoy wrote:Pa nisam nit mislila na to kako netko izgleda dok upravlja viličarom ili štema zid, nego u slobodno vrijeme.supercali wrote: ako muskarac voli dugu kosu sto da nema jel
e sada muskarcu vise smeta kosa u radu nego zenskoj jer je vise na pozicijama koje zahtjevaju vecu pokretljivost i fizicku aktivnost
ili jednostavno ne vole da im je kosa preko vrata i sl
zato ih stavljaju u pundju rep i sl
s tim da s repom opet moze kosa padati i smetati zavisno od duzine kose
I ja izgledam svakojako dok ribam pećnicu ili dezinficiram wc školjku al to nije tema, takva sigurno neću među ljude.
Ružan mi je taj trend i gotovo, a viđam sve više po gradu.
Opce je poznato da je i 2pac ziv.dpjokala26 wrote:nema teorije zavjere.II ili III klasa robe ide u istocne zemlje.opce poznato.MyTao wrote:Ne kontam zasto je toliko velik broj ljudi iz Bosne i bivse Juge sklon vjerovanju u teorije zavjere i kako je cijeli svijet protiv njih.
KB9 wrote:bas se ovo fakat nosi?annoy wrote:Naočale bez dioptrije
poenta je da ja odgovaram samo zasto to neki rade jer je tema ne kontam a ne ne svidja mi se popularna stvarannoy wrote:Poanta je da neću suditi o frizuri osobe koja upravlja viličarem.
Jasni su mi razlozi nošenja punđe, ne zabranjujem nikom da nosi, samo odgovaram na temu
naravno da ima ljeti pogotovovjesticanametli wrote:KB9 wrote:bas se ovo fakat nosi?annoy wrote:Naočale bez dioptrije![]()
pa jel se zezas...... zar ima neko ko ovo Ćini
![]()
![]()
KB9 wrote:bas se ovo fakat nosi?annoy wrote:Naočale bez dioptrije