Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PriNc_ba wrote:cuj nisu neki vidjeli prekida u 90 bilo je valjanja zadnjih 15 minuta igraca atletika pri svakom ozbiljnijem kontaktu nego nisu vise mogli da dodju do lopte zadnjih 10 minuta s obzirom da su se vukli ko krepane macke po terenu. smijesna ekipa koja ce se vratiti sljedece sezone gdje joj je mjesto a to je tamo od 3 do 6te pozicije u primeri
cestitke realu i realovim navijacima na zasluzenoj tituli
Ne znam sto si toliki hejter.
Ljudima svaka cast, uspjeli su doci do ovdje sa budzetom slicnim fk gradini.
fatality wrote:joj ronalda seljaka, aj zemljo, ovakve smo mi u komsiluku maltretirali
i sto je najjace, dao u 120 minuti, gdje je rezultat 3:1, gol iz penala, i raduje se kao da je dao presudan gol. Bojim se da je dao onaj gol ramosa da bi i gace skinuo
pa to je njegov stadion iz djetinjstva. ponosan je. sta je problem?
zar nije igrao u Sportingu na Jose Alvalade stadionu?
PriNc_ba wrote:cuj nisu neki vidjeli prekida u 90 bilo je valjanja zadnjih 15 minuta igraca atletika pri svakom ozbiljnijem kontaktu nego nisu vise mogli da dodju do lopte zadnjih 10 minuta s obzirom da su se vukli ko krepane macke po terenu. smijesna ekipa koja ce se vratiti sljedece sezone gdje joj je mjesto a to je tamo od 3 do 6te pozicije u primeri
cestitke realu i realovim navijacima na zasluzenoj tituli
Ne znam sto si toliki hejter.
Ljudima svaka cast, uspjeli su doci do ovdje sa budzetom slicnim fk gradini.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Joj kad ljudi pocnu pretjerivati. Atletico Madrid je uvjek bila solidna ekipa, i dosta dobrih mladih igraca prodje kroz taj tim zato sto mladi znaju da imaju sansu da se dokazu. Nisu oni toliki "underdog" koliko se to prica. Igrao je za njih i Aguero i Falcao..
Kako fudbal zna biti surov tito te ne nebo...simpatizer sam Reala, ali samo simpatizer, nikakav navijač niti bilo šta ostalo da strepim ili urličem kd oni igraju....ali mi žao na kraju bi Atletica pravo...dvije minte te dijele od trona Evrope, to bi poslije onog osvajanja LP od strane Porta sa Murinjom bilo najveće iznenađenje, ako se još zna kolike su se Atleticu davale šanse za trofej...surovo, neki dan bili u dilirijumu kad osvojiše ligu, sad ih jebene dvije minute dijelile da naprave još veće čudo...nema se šta prigovoriti na pobjedu Reala, zadnjih pola sata su bili žestoko stisli, do tada su bili bare-bare...i da se 3 minute produžilo, gol bi se uklopio u taj tajming, tako da ta odluka sudije nije nikako pogurala Real...u produžecima pravi raspad Atletica, ubijeni psihički u pojam nije ni čudo....Simeone je iz ove ekipe izvukao ne 100% nego 1000% mogućnosti i za to mu veliko ...samo šteta što pitanje je kad će i hoće li ikad biti više u prilici biti ovako blizu osvojanja LP
Plastičari će da ulože 200 miliona na ljeto u pojačanja u nadi da će odbraniti titulu LP koju su večeras osvojili nakon 12 godina potrošivši milijardu eura na igrače.
Di Maria, ako nas docheka ovako raspolozhen, mrka kapa, a Ronaldo nas pochasti, ako sluchajno nismo pretplacheni na Vogue da ne ostanemo uskracheni, pored svog sjaja i slave ostao je opet tako jednostavan i prostodushan dechko , za ne povjerovat
šta kaže Saša "uživajte u najboljoj sliKi u regiji"
Nek on uziva. Ja sam uzivao uz komentare legendarnog Roya Keane-a. Athletico bio bolji do izjednacenja. Nakon toga su se raspali i Real ih je unistio. Odlicno finale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Better Man on 25/05/2014 00:01, edited 1 time in total.
šta kaže Saša "uživajte u najboljoj sliKi u regiji"
Nek on uziva. Ja sam uzivao uz komentare legendarnog Roya Keane-a. Athletico bio bolji do izjednacenja. Nakon toga su se raspali i Real ih je unistio. Odlicno finale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atletico nije minute bolji bio... i gol su dali na gresku Ikera.
Svala cast za finale..ali je u svakom pogledu bolji pobjedio
real zasluzeno uzeo ligu prvaka, atletico nije posteno opucao po golu a dali su gol zbog onog poklona khedire i casillasa.
kasnije se ogranicili na defanzivu, primili gol i ispuhali do kraja.
di marija, ramos i marchelo najbolji na terenu, khedira benzema i onaj carvajal najgori.
ishod na kraju isti kao i prosle godine gdje iskusna ekipa pobjedi ove kao sto su atletico ili dortmund.