Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#5826 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

PrtiBeeGee wrote:
Damo im mi Rooneyja, sigurno veća zvijezda :D.

Obojicu hebe što nisu baš najljepši, pa to kao faktor neće biti uzeto u obzir :D
Rooney jeste ZVIJEZDA ALI nije on vise taj kalibar kao sto je nekada bio i realno ne vrijedi vise od 10Mil, ali na ime i u klubu kojem igra znat ce to United iskoristit i uzet jos 20mil na to... Suarez je trenutno dvije klase ispred Rooneya...
:shock: :shock: Pretjeruješ, nemoj više biti realan.
AmiĐa_Idriz

#5827 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

oni dolaze i prolaze,ali samo on ostaje ! !
samo nemam pojma šta mostar ima sa ovim :shock: :-)
Mustang1

#5828 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

AmiĐa_Idriz wrote:
oni dolaze i prolaze,ali samo on ostaje ! !
samo nemam pojma šta mostar ima sa ovim :shock: :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Placem :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#5829 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

prati li ko Espanjol-Celta ? ovaj aspas strašan :D :D
Towelie

#5830 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Kazu da karakterom lici na Suareza. Nadam se i igrom.
Towelie

#5831 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Gandalf

#5832 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

on je kopija Craig Bellamya, pit bull na terenu, borben i nabrijan, ne očekujem kišu golova, ali novu dozu energičnosti u napadu da
Gandalf

#5833 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Higuain: Donio sam odluku, napuštam Real

Argentinski napadač Gonzalo Higuain izjavio je nakon utakmice sa Osasunom (4:2) da želi otići iz Reala.

Real je u posljednjem susretu sezone s 4:2 savladao Osasunu. Bio je to oproštaj Josea Mourinha od navijača, a čini se da je to bio i posljednji susret Higuaina u dresu Reala.

"Da, ovo je vjerovatno moja posljednja utakmica za Real. Donio sam odluku, želim otići iz kluba", rekao je Higuain, dodavši:

"Nisam odlučio gdje ću nastaviti karijeru. Imam dobre ponude kao onu od Juventusa, ali ne znam još ništa. Nije lako ostaviti svoje prijatelje".
Suarez hoće u Real, ovaj hoće iz Reala, moglo bi tu svašta biti
Higuain je, inače, za Real igrao u posljednjih sedam sezona. U Madrid je stigao iz River Platea 2007. godine i za Kraljeve je odigrao 190 utakmica.
skenderija04

#5834 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

@Gandalf

Ne znam za Pipitu ali na prenosu Sevilla - Valencia rekose da je Liverpool ponudio 17 miliona funti za Navasa. Valjda ce biti nesto konkretnije u sljedecih nekoliko dana
Gandalf

#5835 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Navas je superbrzinac, BR očigledno gradi brzu i pokretnu ekipu, ali Navasova cijena je prevelika, čini mi se da će ekipi faliti i centimetara u napadu
skenderija04

#5836 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

Gandalf wrote:Navas je superbrzinac, BR očigledno gradi brzu i pokretnu ekipu, ali Navasova cijena je prevelika, čini mi se da će ekipi faliti i centimetara u napadu
Tvrde paket Luis Alberto i Navas. Treba pratiti ovo. Sevilli treba lova. Moglo bi i jeftino izaci
horion_bosona

#5837 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

skenderija04 wrote:@Gandalf

Ne znam za Pipitu ali na prenosu Sevilla - Valencia rekose da je Liverpool ponudio 17 miliona funti za Navasa. Valjda ce biti nesto konkretnije u sljedecih nekoliko dana
je l' on napokon "cist s glavom"? :-D mislim na onaj njegov problem da nikud nije makeo iz Seville i porodice na duze vrijeme

prije da ce oni prodati Negreda
skenderija04

#5838 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

horion_bosona wrote:
skenderija04 wrote:@Gandalf

je l' on napokon "cist s glavom"? :-D mislim na onaj njegov problem da nikud nije makeo iz Seville i porodice na duze vrijeme

prije da ce oni prodati Negreda
:D To je bio Reyes, iako mi se i ovaj cini vrlo slican po karakteru.
horion_bosona

#5839 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

kladio bih se da sam to cuo za Navasa za vrijeme proslog Svjetskog prvenstva u JAR-u, valjda je njegov stari boravio cijelo vrijeme u kampu reprezentacije

zato nikad nije realizovan njegov transfer, a ponuda je bilo nekoliko od strane velikih klubova

edit. evo nesto o tome Jesús Navas Anxiety Disorder
Gandalf

#5840 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Brendan Rodgers, menadžer Liverpoola, spremio je šest i pol miliona funti za golmana Sunderlanda Simona Mignoleta, piše Sunday People.

Pepe Reina će vjerovatno napustiti Anfield ovog ljeta, tako da Liverpool već duži period traži njegovu zamjenu.

Rodgers je već doveo Kolo Tourea stopera iz Manchester Cityja i napdača Celte vigo Iaga Aspasa, te sada želi dovest i Mignoleta, koji je imao sjajnu sezonu u Sunderlandu, iako su Crne mačke igrale veoma loše protekle sezone.

Odlaskom Josea Mourinha iz Reala vjerovatno će se Iker Casillas vratiti na gol, tako da će Diego Lopez preseliti na klupu. Engleski mediji pišu da bi Rodgers rado vidio Lopeza na Anfieldu, ukoliko ne uspije dovesti Mignoleta.
Mignolett je dobar golman a nije preskup, Stoke baš želi oderati otkupninom potencijalne Begovićeve kupce
The Realist

#5841 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

Gandalf wrote:
Brendan Rodgers, menadžer Liverpoola, spremio je šest i pol miliona funti za golmana Sunderlanda Simona Mignoleta, piše Sunday People.

Pepe Reina će vjerovatno napustiti Anfield ovog ljeta, tako da Liverpool već duži period traži njegovu zamjenu.

Rodgers je već doveo Kolo Tourea stopera iz Manchester Cityja i napdača Celte vigo Iaga Aspasa, te sada želi dovest i Mignoleta, koji je imao sjajnu sezonu u Sunderlandu, iako su Crne mačke igrale veoma loše protekle sezone.

Odlaskom Josea Mourinha iz Reala vjerovatno će se Iker Casillas vratiti na gol, tako da će Diego Lopez preseliti na klupu. Engleski mediji pišu da bi Rodgers rado vidio Lopeza na Anfieldu, ukoliko ne uspije dovesti Mignoleta.
Mignolett je dobar golman a nije preskup, Stoke baš želi oderati otkupninom potencijalne Begovićeve kupce
Iskreno, malo mi je to za njega. Bio je jedan od najboljih golmana lige i teško mogu lako naći zamjenu za njega. Kao i svi klubovi, dobit će financijsku injekciju od minimalno 30mio funti i bili bi budale da ga uopšte prodaju, ali ako već moraju, jer Liverpool je veći klub, onda vjerujem da će puno više novca tražiti.
AmiĐa_Idriz

#5842 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

SRETAN NAM 121 ROĐENDAN ! ! !
Gandalf

#5843 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Andy Carroll to West Ham switch set to be confirmed

Andy Carroll will complete his long awaited permanent move to West Ham this week, according to the Liverpool Echo.

The striker should agree personal terms and put pen to paper on a deal at Upton Park to secure his £15million transfer from Liverpool. It will end a 2 and a half year stay at Anfield, of which he spent the entire 2012/13 campaign on loan to the East London club.

After impressing Sam Allardyce, West Ham had a bid of £15million accepted by Liverpool, who will be taking a £20million loss on the £35million outlay for him when he moved from Newcastle to the Reds in January 2011.

There had been suggestions that Carroll would turn down the Hammers’ offer in place of returning to Liverpool and fighting for his place in the first team.

Carroll, according to today’s Echo, has now accepted that he has no future back at Liverpool, being sent out on loan shortly after manager Brendan Rodgers replaced Kenny Dalglish in the Anfield hot seat.

The newspaper reports:

Carroll looks increasingly likely to accept a permanent move to the Hammers, who haven’t been put off by the fact he is set to miss the start of next season with a heel injury.The £15million will come of great use to Rodgers, who is eyeing Celta Vigo striker Iago Aspas, whilst Luis Suarez’s future continues to be unclear.

Carroll made 58 appearances for Liverpool, scoring 11 goals.
Ukratko Andy je shvatio da za njega mjesta u Liverpoolu i pokušaće Westhamu iskamčit' strašna primanja za sebe
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Report: Liverpool consider Benteke and Mignolet in double Belgian swoop
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadam se ovom raspletu :thumbup:
horion_bosona

#5844 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

dobar je Benteke, samo pitanje da li je pravi igrac za Liverpool

ako Suarez vec ide, Negredo se cini pravom zamjenom... cak mislim da je bolji realizator od samog Suareza

Sevilli itekako trebaju pare, sto sam transfer cini jos izvodljivijim
The Realist

#5845 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

Vidim da ne spominjete da se i Sturrige izgleda gadno ozlijedio, navodno 4 mjeseca pauza.
Towelie

#5846 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Da, kazu da ce mozda propustiti pocetak sezone. Mada, mozda se oporavi na vreme, videcemo.
5 0 5

#5847 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

Image

koji je ljepsi? :D
vaučer

#5848 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

ZX spectrum VS Commodore 64!!
Logovan

#5849 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Mogu misliti kako će ovi dresovi izgledati na igračima. :lol: :lol:
The Realist

#5850 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

A nece lose, jer kada se uniformiše ekipa, puno bolje izgleda bolje, nego kada pojedinac obuče istu stvar.
Post Reply