ma jokP308 wrote:Jesi ovo nakon Misure na mene presaode balzac wrote:rudy81 wrote:ja ja ...ona je znala, jooooj
niko nije znaoosim pežoa
![]()
uteko mi mišur
Moderator: anex
ma jokP308 wrote:Jesi ovo nakon Misure na mene presaode balzac wrote:rudy81 wrote:ja ja ...ona je znala, jooooj
niko nije znaoosim pežoa
![]()
thesting wrote:A veceras vjerovatno slijedi hvalospijev o njemu od Maje Volk kad je pitaju ko po njoj treba da pobjedi. Mozda urade i kakvu kompjutersku montazu kako se baca da uhvati macku koja pada sa krova a nekim cudom se nije uspjela docekati na noge nego padala na ledja.vedra nebesa wrote:Ode Babac
hajmo sad Aneta napolje (kad već ne može Top)
sinoć je Top plakao, večeras plesao..šta li će sutra produkcija smisliti
klavirdžija wrote:Mišur je malo zauzet s mobilnim, frenetično šalje SMS-ove da spasi Slavka.
Ne mora znaciti da ne uticu glasovi samo sto vjerovatno nije uopste tako gusto kao sto oni pale ljude sa opasnom zonom nego neko ima toliko malo glasova da mogu znati ko ispada ili barem imati dobru procjenu vec i dan prije izbacivanja ili barem nekoliko sati ranije. A mislim da i nemaju tako puno glasova niti gledanosti da bi se nesto drasticno mijenjalo u glasovima iz minute u minut. Farma ih je vjerovatno tu zeznula.KAMI666 wrote:Ali je Maja raskrinkala VB produkciju: skontala je da ce da ispadne cim nema voca za nju u kuci.
Pitanje: ako se glasa i ako sve zavisi od glasova gledalaca, kako onda da oni sve znaju unaprijed?
I budali je jasno...nadam se
ne znamKAMI666 wrote:Zar je Farma gledanija od VB??
thesting wrote:Ne mora znaciti da ne uticu glasovi samo sto vjerovatno nije uopste tako gusto kao sto oni pale ljude sa opasnom zonom nego neko ima toliko malo glasova da mogu znati ko ispada ili barem imati dobru procjenu vec i dan prije izbacivanja ili barem nekoliko sati ranije. A mislim da i nemaju tako puno glasova niti gledanosti da bi se nesto drasticno mijenjalo u glasovima iz minute u minut. Farma ih je vjerovatno tu zeznula.KAMI666 wrote:Ali je Maja raskrinkala VB produkciju: skontala je da ce da ispadne cim nema voca za nju u kuci.
Pitanje: ako se glasa i ako sve zavisi od glasova gledalaca, kako onda da oni sve znaju unaprijed?
I budali je jasno...nadam se
uhh pade mi kamen sa srcade balzac wrote:ne znamKAMI666 wrote:Zar je Farma gledanija od VB??ali, ako je suditi po forumu
VB je tri puta gledaniji
A tako sam negdje procitao ili cuo da oni sa pinka ili granda tvrde da farma ima ubjedljivo najvecu gledanost u Srbiji. A to sto je ova tema aktivnija je vjerovatno zato sto ipak gledaoce farme vecinom cine primitivci a takvi i nisu bas bliski sa kompjuterima, forumima...KAMI666 wrote:Zar je Farma gledanija od VB??
pogledao par puta kratko. odvratno.KAMI666 wrote:uhh pade mi kamen sa srcade balzac wrote:ne znamKAMI666 wrote:Zar je Farma gledanija od VB??ali, ako je suditi po forumu
VB je tri puta gledaniji
umalo se preseli na njihovu temu
Ma nece Zeljko, ima jos dva dana, svasta se moze desiti sa Avom, tako da sumnjam da ce on_nevermind_ wrote:Sta vam ja rekoh? Sad novo troje u opasoj zoni...
Aneta RAUS!!!
Samo ne Medo
i to sa istim procentom_nevermind_ wrote:Sta vam ja rekoh? Sad novo troje u opasoj zoni...
Aneta RAUS!!!
Samo ne Medo
ivan-tz wrote:Znaci ava pobjedi...kakvo sranje nidje veze.
Cak mi smrdi i na nastimacinu, ne znam jel smijesno ili je zalosno stvarno...
Imas pravo. Ava se nece predati do poslijednje minuteAmbrozija wrote:Ma nece Zeljko, ima jos dva dana, svasta se moze desiti sa Avom, tako da sumnjam da ce on_nevermind_ wrote:Sta vam ja rekoh? Sad novo troje u opasoj zoni...
Aneta RAUS!!!
Samo ne Medo
ivan-tz wrote:Znaci ava pobjedi...kakvo sranje nidje veze.
Cak mi smrdi i na nastimacinu, ne znam jel smijesno ili je zalosno stvarno...