Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
peepeep
#58226 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li ikako da mi ne izlazi na TV sa CIa poruka da je Ubice mog oca tad i tad. Ne interesuje me serija, a i da me interesuje, krajnje je nekoretno na ovaj način reklamirati i smetati svojim korisnicima. Kome se gleda, taj i zna kada je i prati, kome se ne gleda, samo mu na živce idete sa ovim porukama kada je i na kom kanalu.
- crnivrag
#58227 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nažalost ne možeš blokirati poruke od operatera, pa samim tim ni ove sedmične poruke u vezi novih epizoda navedene serije.peepeep wrote:Može li ikako da mi ne izlazi na TV sa CIa poruka da je Ubice mog oca tad i tad. Ne interesuje me serija, a i da me interesuje, krajnje je nekoretno na ovaj način reklamirati i smetati svojim korisnicima. Kome se gleda, taj i zna kada je i prati, kome se ne gleda, samo mu na živce idete sa ovim porukama kada je i na kom kanalu.
- MTV
#58228 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
MTV Europe

Problem sa titlovima kao kod Comedy Central Extra

- crnivrag
#58229 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li hrvatski titl na ovom kanalu?MTV wrote:MTV Europe
- MTV
#58230 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima ovo je posudjeno sa rtv foruma zato je ekavica.crnivrag wrote:Ima li hrvatski titl na ovom kanalu?MTV wrote:MTV Europe
- Rugafet
#58231 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je.semirsar wrote: P.S. Svako malo neki od korisnika ospu paljbu na @Telemach a ni svjesni nisu koliko osoba/e iza tog nika mnogo znace za krajnje korisnike. Zato im svaka cast
- MTV
#58232 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Novu godinu Prva TV ulazi sa novim kablovskim kanalima; Prva Life i Prva Files od 1. januara u etru!
Nova godina na Prvoj televiziji donosi i nove kablovske kanale! Od 1. januara uživajte u svemu što čini život uz Prvu Life i rešavajte misterije, otkrivajte tragove i istražujte uz Prvu Files.

Na Prvoj Life nas očekuje veliki povratak Ali Mekbil, popularne serije s kraja devedesetih, čiji spoj drame, komedije i vrcavih likova nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako izgleda ona vedrija i smešnija strana boravka i rada u bolnici moći ćete da vidite u komediji Stažisti. Za one koji uživaju u dobrim spletkama, tu je popularna njujorška Tračara, a za one koji preferiraju tajne i mahinacije „iza scene“ dramatična serija Skandal. A svakodnevno ćemo vas inspirisati i emisijama o kuvanju, uređivanju bašte i sređivanju kuće.

Sve ljubitelje nepredvidivih sudskih slučajeva, uzbudljivih istraga i misterija i napetih policijskih potera očekuje bogat i sadržajan celodnevni program na Prvoj Files. Pod sloganom »dokazano najbolji program« Prva Files će, premijerno i reprizno, emitovati filmove, serije, emisije i dokumentarne rijaliti programe novije produkcije, kao što su Nestali, Kriminalni umovi, Milenijum, Stalna meta, Ubistva u Midsomeru, Red i zakon, Noćna mora iz komšiluka, sadržajno upotpunjujući ponudu kablovskih kanala kompanije Antena Grupa.
http://www.prva.rs/show-biz/vesti/12725 ... -etru.html
Nova godina na Prvoj televiziji donosi i nove kablovske kanale! Od 1. januara uživajte u svemu što čini život uz Prvu Life i rešavajte misterije, otkrivajte tragove i istražujte uz Prvu Files.

Na Prvoj Life nas očekuje veliki povratak Ali Mekbil, popularne serije s kraja devedesetih, čiji spoj drame, komedije i vrcavih likova nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako izgleda ona vedrija i smešnija strana boravka i rada u bolnici moći ćete da vidite u komediji Stažisti. Za one koji uživaju u dobrim spletkama, tu je popularna njujorška Tračara, a za one koji preferiraju tajne i mahinacije „iza scene“ dramatična serija Skandal. A svakodnevno ćemo vas inspirisati i emisijama o kuvanju, uređivanju bašte i sređivanju kuće.

Sve ljubitelje nepredvidivih sudskih slučajeva, uzbudljivih istraga i misterija i napetih policijskih potera očekuje bogat i sadržajan celodnevni program na Prvoj Files. Pod sloganom »dokazano najbolji program« Prva Files će, premijerno i reprizno, emitovati filmove, serije, emisije i dokumentarne rijaliti programe novije produkcije, kao što su Nestali, Kriminalni umovi, Milenijum, Stalna meta, Ubistva u Midsomeru, Red i zakon, Noćna mora iz komšiluka, sadržajno upotpunjujući ponudu kablovskih kanala kompanije Antena Grupa.
http://www.prva.rs/show-biz/vesti/12725 ... -etru.html
-
hipija
#58233 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To im je sedmi kanal u kolekciji ako se ne varam.
Željko Mitroviću spavaš li mirno?
Last edited by hipija on 28/12/2017 20:56, edited 1 time in total.
-
dzenanalic22
#58234 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo, zna li neko može li se EON instalirati na Android TV Box i tako gledati na TV-u?
- MTV
#58235 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hipija wrote:To im je šesti kanal u kolekciji ako se ne varam.
1. Prva
2. Prva Plus
3. Prva Max
4. Prva World
5. Prva Kick
6. Prva Life
7. Prva Files
8. O2.TV
Jos nedostaje 47 kanala da dostignu pink.
- chakany
#58236 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo zaljubljenika Prve TV
. Interesuje me čija su ekskluziva ovi novi kablovski kanali Prve TV? Jesu li ekskluziva SBB-a ili idu ipak na Telekom Srbije?
Ovaj PRVA FILES nije loš, a PRVA LIFE mi je samo dobar jer ide Ally McBeal. Ne bi bilo loše da bude eksluziva SBB-a.
Ovaj PRVA FILES nije loš, a PRVA LIFE mi je samo dobar jer ide Ally McBeal. Ne bi bilo loše da bude eksluziva SBB-a.
- fusion_ba
#58237 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima i Prva CG...
mada ne znam hoce li ovo u telemach pa da nije pogresna tema...
- MTV
#58238 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ta je samo u Crnoj Gori ali da ona je 9ta Prva.
Ako cemo gledat da u Sarajevu jedino Telemach ima 5 kanala Prve TV onda je prava tema.
Ako cemo gledat da u Sarajevu jedino Telemach ima 5 kanala Prve TV onda je prava tema.
Last edited by MTV on 28/12/2017 21:01, edited 2 times in total.
- semirsar
#58239 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa ako mere na mobilni valjda mere i na boxdzenanalic22 wrote:Zdravo, zna li neko može li se EON instalirati na Android TV Box i tako gledati na TV-u?
- MTV
#58240 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Crni je opisivao kako EON da radi na BOX-u, cekajte njegov odgovor.
- chakany
#58241 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad ste se već dotakli Crne Gore, nikako mi nije jasno zbog čega umjesto RTCG SAT ne ubace RTCG 1 i RTCG 2, ili možda prošire malo ponudu uvođenjem još nekih kanala iz Crne Gore poput PRVA CG, TV VIJESTI, bio je nekad i onaj ATLAS TV, ali mislim da je on propao u Crnog Gori, i šta još ima, možda PINK M.fusion_ba wrote:Ima i Prva CG...
Iz svih zemalja iz regiona imamo dosta kanala, ali iz Crne Gore samo RTCG SAT.
- MTV
#58242 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Altlas ide na mtelu BiH. pink M ide u sklopu pink paketa (to je jedini pink sa 4:3 logom) i drukcije ga nije moguce uzeti.
-
Er0l
#58243 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam koji je TV u pitanju, ali npr na Sony TV-u je moguce deaktivirati poruke od operatera:
Settings > Digital Set-up > CA Module Set-up > Settings > Pop Up Messages
Promjeni sa:
Activated
na:
Deactivated
I vise se nece pojavljivati.
Potrazi na svom TV-u postavke CA modula pa vidi ima li nesto slicno.
Settings > Digital Set-up > CA Module Set-up > Settings > Pop Up Messages
Promjeni sa:
Activated
na:
Deactivated
I vise se nece pojavljivati.
Potrazi na svom TV-u postavke CA modula pa vidi ima li nesto slicno.
crnivrag wrote:Nažalost ne možeš blokirati poruke od operatera, pa samim tim ni ove sedmične poruke u vezi novih epizoda navedene serije.peepeep wrote:Može li ikako da mi ne izlazi na TV sa CIa poruka da je Ubice mog oca tad i tad. Ne interesuje me serija, a i da me interesuje, krajnje je nekoretno na ovaj način reklamirati i smetati svojim korisnicima. Kome se gleda, taj i zna kada je i prati, kome se ne gleda, samo mu na živce idete sa ovim porukama kada je i na kom kanalu.
-
hipija
#58244 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ova nova dva kanala vrlo moguće da dođu u SBB/Telemach.MTV wrote:Ta je samo u Crnoj Gori ali da ona je 9ta Prva.
Jedino će im Prva Max neostajati u kolekciji, kao ekskluzivitet Telekom Srbije.
- crnivrag
#58245 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može, i skine se normalno sa Google Play Store-a, a ja imam video koji pokazuje kako da skineš root sa uređaja, za određene kanale koji se ne mogu gledati na rootovanim uređajima.dzenanalic22 wrote:Zdravo, zna li neko može li se EON instalirati na Android TV Box i tako gledati na TV-u?
- Benq
#58246 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze i na LG-u , to sam blokirao dok sam koristio modul. Takodje u istom meni-u se moze i postaviti "mature level" da blokira odnosno deblokira kanale za odrasle.Er0l wrote:Ne znam koji je TV u pitanju, ali npr na Sony TV-u je moguce deaktivirati poruke od operatera
- MTV
#58247 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisu naglasili ni od kojeg 1. januara. Ima ih vise 2018, 2019, 2020 itd.hipija wrote:Ova nova dva kanala vrlo moguće da dođu u SBB/Telemach.MTV wrote:Ta je samo u Crnoj Gori ali da ona je 9ta Prva.
S obzirom koliko su razvukli sa startom Kick-a.
- fusion_ba
#58248 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zar nije i Pink BH sa 4:3 logom?MTV wrote:Altlas ide na mtelu BiH. pink M ide u sklopu pink paketa (to je jedini pink sa 4:3 logom) i drukcije ga nije moguce uzeti.
kod mtela je pink m u osnovnom paketu
Last edited by fusion_ba on 28/12/2017 21:31, edited 1 time in total.
- crnivrag
#58249 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možda dođe i Prva Max, jer izgleda da su se SBB i Telekom Srbije "pomirili" na neki način, i da su počeli razmjenjivati kanale, a evo to se vidi po trenutnom dogovoru oko ustupanja Pink paketa United Grupi.hipija wrote:Ova nova dva kanala vrlo moguće da dođu u SBB/Telemach.MTV wrote:Ta je samo u Crnoj Gori ali da ona je 9ta Prva.
-
hipija
#58250 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Udrobilo pravo ovih dana. Te pinkovi, te poskupljenje pretplate, te ovi kanali od Prve, večeras-sutra i ruski kanal, gašenje i rebranding nekih kanala