SDP
- madner
#58201 Re: SDP
Ne mislim da jeste, vise to gledam prema potezima protivnika.
Da se ne nadaju, ne bi ni rusili covjeka.
Da se ne nadaju, ne bi ni rusili covjeka.
- Roccohljup
#58202 Re: SDP
Cilj (jedini njima važan) je razhebati 6ku i preuzeti KS, a mašić, zornić, zukorlić, bogunić, itd. kao i gafovi koji se znaju desiti forti i kifli su samo alati/sredstva za to.madner wrote:Problem je sto se iz aviona vidi igra da je cilj skoniti Masica a ne Zornica.
Eh sad, ne ulazeći u to kakvo je zlo SDA, mora im se priznati da majstorski koriste svaki kix šestorke i preko svojih medija o tome telale non stop kao da je smak svijeta......a ovi drugi vazda u defanzivi da se peru.
Hebiga, svaki lanac je jak koliko mu je jaka najslabija karika, pa bi se šestorka trebala prvo pozabaviti unaprijed počisti sve što se da i skrati manevarski prostor i municiju mrskom neprijatelju, a onda da uz dobar PR krene u ofanzivu je za to municije ima napretek. to da nemaju mogućnost jer SDA kontroliše medije nije bog zna kakvo opravdanje. Mogu imati redovne presice, townhall prezentacije, na kraju pričati sa građanima po MZ opa i na ulici ako treba. A mediji će sami doći jer oni idu tamo gdje je priča.....
- _Reds_
#58203 Re: SDP
Izgleda da su Vojin i Lana ubceni SDA-ivci jer traze smjenu Masica, i zele unistiti 6torku.
Ima li kod da nije ubacen?
Ima li kod da nije ubacen?
- GandalfSivi
#58204 Re: SDP
Zajebi to ba, sam pao sam se ubio. Nisam ga do sada napadao, nisam ga nesto posebno ni podrzavao, ali poslije ovakvog kiksa mora otici. Neka se skloni na neku drugu poziciju, svakako je poslanik, ali mora ici sa cela KO SDP KS. Nema ba opravdanja za ovakav kiks, bez obzira ko mu i sa kakvim motivima namjestao...madner wrote:Odgovor je da ako ce doci Zlajini igraci, ne bih mjenjao loseg selektora.Bosanski_kralj wrote:Jel poslije ovoga svega ne zaslužuje da ga se sklone?madner wrote:Problem je sto se iz aviona vidi igra da je cilj skoniti Masica a ne Zornica.
- Banksy
#58205 Re: SDP
Iz tragedije u tragikomediju...
Dok ne ostane samo komedija, a na dobrom su putu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zornica ... /191003047
-
invincible1921
#58206 Re: SDP
Sve po zakonuBanksy wrote:Iz tragedije u tragikomediju...
Doduse od ovih 20 jedno 7/8 ih je vec primljeno pa je ovo pro forme radi
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#58207 Re: SDP
odlicno zapazanje. samo kome je cilj skloniti masica?madner wrote:Problem je sto se iz aviona vidi igra da je cilj skoniti Masica a ne Zornica.
sada vec njegov bivsi drug ga je ukopao kada je javno rekao da se na sjednicama ko sdpa spominjalo da zornic ima sumnjivu proslost.
-
zbiljovski
#58209 Re: SDP
Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
-
putokaz1
#58210 Re: SDP
Dolazili su i 2016 pa sve uprskalizbiljovski wrote:Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
-
zbiljovski
#58211 Re: SDP
Podjeli sa nama, pompezno se najavljuje, otkrij nešto? Helez kaže da će se sve zatalasati ?putokaz1 wrote:Dolazili su i 2016 pa sve uprskalizbiljovski wrote:Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
- Bosanski_kralj
#58212 Re: SDP
Mektić.zbiljovski wrote:Podjeli sa nama, pompezno se najavljuje, otkrij nešto? Helez kaže da će se sve zatalasati ?putokaz1 wrote:Dolazili su i 2016 pa sve uprskalizbiljovski wrote:Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
Zajebavam se, nemam pojma o kome govori
- MaksprotivMarksa
#58213 Re: SDP
Kakvi Zlajini, od kada je Irfo Zlajin igrac ?madner wrote:Odgovor je da ako ce doci Zlajini igraci, ne bih mjenjao loseg selektora.Bosanski_kralj wrote:Jel poslije ovoga svega ne zaslužuje da ga se sklone?madner wrote:Problem je sto se iz aviona vidi igra da je cilj skoniti Masica a ne Zornica.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#58214 Re: SDP
Lagumdzijazbiljovski wrote:Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
- Bosanski_kralj
#58215 Re: SDP
Ja za Lagumdžiju imam informacije da se pokajao zbog nekih svojih poteza i izjava u zadnje vrijeme koje je davao.plain vanilla wrote:Lagumdzijazbiljovski wrote:Ko su imena koja će uzburkati javnosti, ko dolazi u SDP ? Hajmo, ima ovdje SDP-ovaca bliskih vrhu?
-
zbiljovski
#58216 Re: SDP
Bas sam pogledao intervju Heleza, kao u pitanju su kadrovi stranaka iz vecine u PFBiH i stranka koja radi najviše o glavi SDP-a? DF vjerovatno? Hajmo drugovi imena 
-
putokaz1
#58217 Re: SDP
Mogući kandidat
-Načelnik Bihaća Povratak?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#58218 Re: SDP
pa sada kleči, kumi i moli mašića, čengića i magazinovića da ga prime natrag u stranku?Bosanski_kralj wrote: Ja za Lagumdžiju imam informacije da se pokajao zbog nekih svojih poteza i izjava u zadnje vrijeme koje je davao.
-
zbiljovski
#58219 Re: SDP
To bi baš bilo bum. . . Očekujem iz DF-a neki transfer, Helez pominje i neka imena sa desnog spektra? Da nije riječ o Mehmedoviću?putokaz1 wrote:Mogući kandidat![]()
- Bosanski_kralj
#58220 Re: SDP
E jbg. Valjda je čovjek shvatio da se nije smio onako jako približiti SDA-u i hvaliti ih javno. Al sve su to priče rekla-kazala, tako da ne treba ništa uzimati za ozbiljno.malakh wrote:pa sada kleči, kumi i moli mašića, čengića i magazinovića da ga prime natrag u stranku?Bosanski_kralj wrote: Ja za Lagumdžiju imam informacije da se pokajao zbog nekih svojih poteza i izjava u zadnje vrijeme koje je davao.
- Bosanski_kralj
#58221 Re: SDP
Teško da se radi o Šuhretu, ma da bi ga bilo dobro vratiti u SDP. Također i Amira Murića, skupštinskog zastupnika u USK bi trebalo vratiti u SDP. Obojica pomenutih su, po mom mišljenju, tuđom greškom otjerani iz SDP-a.zbiljovski wrote:To bi baš bilo bum. . . Očekujem iz DF-a neki transfer, Helez pominje i neka imena sa desnog spektra? Da nije riječ o Mehmedoviću?putokaz1 wrote:Mogući kandidat![]()
Nešto ne vjerujem da će od svega toga što Helez spominje išta na kraju biti. Možda upravo koji DF-ovac pređe u SDP, ali sumnjam da će nešto specijalno biti.
- malakh
#58222 Re: SDP
kada se lagumdžija bude vratio u sdp, biće predsjednik istog. zapamti ove moje riječi. neće se taj vratiti u sdp, a da bude po strani i da se ništa ne pita, a čisto sumnjam i da će se smiriti dok se ne vrati.Bosanski_kralj wrote: E jbg. Valjda je čovjek shvatio da se nije smio onako jako približiti SDA-u i hvaliti ih javno. Al sve su to priče rekla-kazala, tako da ne treba ništa uzimati za ozbiljno.
- Bosanski_kralj
#58223 Re: SDP
Slažem se s tobom po tom pitanju.malakh wrote:kada se lagumdžija bude vratio u sdp, biće predsjednik istog. zapamti ove moje riječi. neće se taj vratiti u sdp, a da bude po strani i da se ništa ne pita, a čisto sumnjam i da će se smiriti dok se ne vrati.Bosanski_kralj wrote: E jbg. Valjda je čovjek shvatio da se nije smio onako jako približiti SDA-u i hvaliti ih javno. Al sve su to priče rekla-kazala, tako da ne treba ništa uzimati za ozbiljno.
- _Reds_
#58225 Re: SDP
Nigdje prometnije ko u SDP-u, stalno dolasi i odlasci.
I onda kažu poturaju im.
U fudbalu imas ove prelazne rokove, i ne mozes bas mjenjati klubove uvijek, ali u SDP-u prelazni rok uvijek otvoren.
I onda kažu poturaju im.
U fudbalu imas ove prelazne rokove, i ne mozes bas mjenjati klubove uvijek, ali u SDP-u prelazni rok uvijek otvoren.