Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
OldMayor

#58201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Horhevaldano wrote:Zvuci ruzno ali po prvi put cu navijati protiv nas, samo da ovom neznalici vidim ledja sto prije.
Jebe mi se za rezultat, nije vise stvar u tome, kvaka je sto ce nas ovaj diletant kostati u buducnosti svojim trpanjem Tina i slicnih kvaziigraca koje pokusava utrpati preko repke.
U nedelju cu lagano uz pivu-dvije navijati za Izrael.
Cemu nerviranje, kad se papak iz Zavidovica ne nervira jer nije poveo niti jednog napadaca sto bi se ja nervirao?
Go Izrael go
Ne zvuci ruzno, nego zvuci glupo.

Da smo normalan narod, fino bi jos poslije Kipra ispred saveza bilo 10.000 fino ljudi koji bi trazili ostavku Susica. I ta ostavka bi se desila. ;-)
Ali jok, sjedimo i seremo ovdje na forumu, lagano uz pivu-dvije kako ti kazes.

I zato nek nama Pape zivi jos dugo godina i nek jos dugo godina bude selektor. :bih:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#58202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

A neee pokupi frajer aplauze u po Zenice protiv Belgije :/
Horhevaldano

#58203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Horhevaldano »

Jasno da zvuci, jbg tako je kako je.
Ti izgleda zaboravljas kako je brutalno ugusen od strane drotova jedan takav pokusaj ispred NS BiH.Provrije krv zacas i belaj je neminovan.10 000?
Kad si vidio toliko ljudi na ulici? Bjez ba.
Ovaj pakas od selektora ne zasluzuje da mu se dodje pred savez.
Jos malo pa nestalo...
OldMayor

#58204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Slo Burner wrote:A neee pokupi frajer aplauze u po Zenice protiv Belgije :/
Pa naravno da ce pokupit kad normalan navijac ne moze doc do karte. 50% karti daju poguzijama i sponzorima.

Culi su se fino zvizduci za Tinkija, polako. Samo eto Dzeko malo poslije naredi da mu se zapljesce, nemam pojma zasto.
Horhevaldano wrote:Jasno da zvuci, jbg tako je kako je.Ti izgleda zaboravljas kako je brutalno ugusen od strane drotova jedan takav pokusaj ispred NS BiH.Provrije krv zacas i belaj je neminovan.10 000?Kad si vidio tokiko ljudi na ulici?Bjez ba.Ovaj pakas od selektora ne zasluzuje da mu se dodje pred savez.Jos malo pa nestalo...
Jbg drug, znam, zato i kazem da nismo normalan narod. Problem je sto ce sve buknuti odjednom. Jer mi smo takvi. Ne znamo polako. Pape ocito to bas i ne zna, ne zna u sta se upusta i koliko moze najebat, previse je on izbivo iz Bosne, moj Pape nije ti ovo Pariz. :run:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#58205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrasno38 »

OldMayor wrote:
Pa naravno da ce pokupit kad normalan navijac ne moze doc do karte. 50% karti daju poguzijama i sponzorima.

Culi su se fino zvizduci za Tinkija, polako. Samo eto Dzeko malo poslije naredi da mu se zapljesce, nemam pojma zasto.
Horhevaldano wrote:Jasno da zvuci, jbg tako je kako je.Ti izgleda zaboravljas kako je brutalno ugusen od strane drotova jedan takav pokusaj ispred NS BiH.Provrije krv zacas i belaj je neminovan.10 000?Kad si vidio tokiko ljudi na ulici?Bjez ba.Ovaj pakas od selektora ne zasluzuje da mu se dodje pred savez.Jos malo pa nestalo...
Jbg drug, znam, zato i kazem da nismo normalan narod. Problem je sto ce sve buknuti odjednom. Jer mi smo takvi. Ne znamo polako. Pape ocito to bas i ne zna, ne zna u sta se upusta i koliko moze najebat, previse je on izbivo iz Bosne, moj Pape nije ti ovo Pariz. :run:
Vjerovatno zato sto nije kriv Tinki kako ga zoves sto igra nego zato sto ga je neko drugi stavio tu da igra I sto sasvim sigurno svojom igrom nije zasluzio zvizduke kao ni jedan nas igrac jer nisu oni svojom silom dosli u reprezentaciju nego necijim a znamo cijim pozivom.
Havatar

#58206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Mislili ljudi kad je postignut gol da će pobijediti pa da se oni nagovore " miševima, dušebrižnicma, akumulatorima" i da će moći da prozivaju sa onom Kusturicinom " gdje su sada oni " pričom. Za male stvari se mnogi prodaju.
Horhevaldano

#58207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Horhevaldano »

@ OldMayor

Odavno smo prestali biti normalan narod, odavno ovdje vrijedi moto nek' je meni dobro a drugog k'o jebe.
Time se i ovaj kvazistrucnjak vodi, njemu se jebe sta drugi misle.On konta da je repka njegova prcija s kojom moze raditi sta mu je kurcu ceif.
Odavno je prestao da odgovara na pitanja na presicama, spusti slusalicu u emisiji uzivo jer nema adekvatan odgovor na postavljena pitanja, naljuti se na novinare k'o kakva tetka.
A na klupi suti k'o picka kakva.
Jbt selektor Kipra mokar od znoja do gaca, urla lik, vristi a nas mutavac satro jede sopstvenu dzigeru i blijedo gleda nasu bezidejnu igru.
Mozes kako hoces, ne mozes dokle hoces ...
FreakyStyley

#58208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

Point. wrote:Da sam normalan insan mene mi bilo sramota da branim ublehu Papeta i da dozvolim da me vergla svojim nebulozama.

Haugh.
:thumbup:
todd_smith

#58209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

LSD wrote:hehe, a tu je Todd odmah da me prijavi po ko zna koji put :lol: ...to mu je ujedno i vrhunac forumanja :run:
Vise o meni mislis nego moja bivsa :lol:

Nisam ti uopce prijavio post :lol:

Nego deder ti daj peticiju da se Papetu produzi mandat do sljedeceg SPa kako ti ono rece :lol: :lol:
Mustang1

#58210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Auuu leti kvota dole na Izrael .. Sto ne uplatih u ponedjeljak cim se pojavilo na kladionici :D Ali dobro ni 2.85 nije lose ja sam mislio da ce biti duplanje ali ipak ide troduplanje 8-)
svi u napad

#58211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Old Mayor je napisao: "Da smo normalan narod, fino bi jos poslije Kipra ispred saveza bilo 10.000 fino ljudi koji bi trazili ostavku Susica. I ta ostavka bi se desila. ;-) ". Da upravo tako. To je srz problema. Dao sam prijedlog ovdje da startamo stranicu gdje cemo prikupljati potpise protiv Amidze i niko nista. Mi smo narod koji ceka da mu neko drugi rijesi njegove probleme. Koliko je ljudi demonstriralo protiv vlasti u drzavi proljetos. 550 000 nezapolsenih a na ulici 100 dusa. No da se vratimo temi.
Amidza dobija otkaz jedino u slucaju poraza. Ovi "naivci" koji bi da mi sutra pobijedimo i da Amidza istovremeno dobije nogu su zista naivci i zadnji romanticari. Pobjeda koju svi potajno ocekujemo ce biti noz u ledja jednoj zaista sjajnoj generaciji jer ce dati krila osionoj neznalici da nastavi sa svojim glupostima i pisanjem po "nenormalnoj raji". To bi bio fini produzetak tala izmedju Amidze i nekoliko uhljupa iz Saveza. Zar vi mislite da je njemu slucajno dato ovoliko para za platu (vec sam pisao o tome). Amidza fino uzme svoj dio tala za posao koji ne zna i ne moze obavljati a dio love prebaci nezajazljivim mafijasima iz Saveza i igra se nastavlja. Mafijasi iz Saveza sad po prvi put navijaju za repku jer sa pobjedom se nastvlja sa dobijanjem love a i javnost se smiruje jer ponovo dobijemo sansu za odlazak na EM. Zar niste primjetili kako su u zadnje vrijeme orkestrirano davali intervjue u novinama o stabilnosti i uspjesnosti Saveza kako bi skrenuli paznju sa pravih problema. U tu svrhu je angazovan srpski clan IO kako bi prica o jedinstvu i uspjesnosti dobila na tezini Neko je postavio i cifre tj. izdatke koje je Mafija imala u posljednje vrijeme i tu i malo dijete moze vidjeti da nesto smrdi jer troskovi takmicenja i ulaganja u ligu su manji od nekih nejasno namjerno formuliranih troskova sto je svakako van pameti. No sta sad. Ponovo smo se nasli zbog Mafije izmedju cekica i nakovnja. Svi normalno zelimo pobjedu repke a to objektivno donosi nastavak nerada javasluka i trpljenje gluposti osionog Amidze. Poraz nas rjesava ovog neznalice ali dovodi nas u ogromnu sikiraciju da li cemo uspjeti eventualno preko baraza vidjeti Francusku (jebo te nasto smo spali kao nosioci u nikad laksoj grupi). Bod nas ostavlja u nekakvoj teoretskoj sansi ako se drugi rezultati poklope i ako mi (u sta sumnjam sa ovom neznalicom) uspjemo pobijediti sve tekme do kraja. Ova zadnja varijanta je najteze pitanje za Mafiju u Savezu, jer njih nekoliko bi zbog tala sa Amidzom ostavili ga na mjestu selektora ali i oni znaju da on ne moze tad odvesti repku u Pariz a to znaci zbogom foteljo u Savezu i zbogom sve beneficije sto ta fotelje donosi ovim lopovima. Steta. Imali smo takav zanos, euforiju i atmosferu oko repke da je bogu plakati sta su dusmani uradili. Kako zavrsiti sve ovo (ja znam ali se ne pitam) osim onom nasom narodnom :bih: Boze pomozi nam
Horhevaldano

#58212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Horhevaldano »

Mustang1 wrote:Auuu leti kvota dole na Izrael .. Sto ne uplatih u ponedjeljak cim se pojavilo na kladionici :D Ali dobro ni 2.85 nije lose ja sam mislio da ce biti duplanje ali ipak ide troduplanje 8-)
2,85 je k'o munara :mrgreen:
FreakyStyley

#58213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

Horhevaldano wrote:
Mustang1 wrote:Auuu leti kvota dole na Izrael .. Sto ne uplatih u ponedjeljak cim se pojavilo na kladionici :D Ali dobro ni 2.85 nije lose ja sam mislio da ce biti duplanje ali ipak ide troduplanje 8-)
2,85 je k'o munara :mrgreen:
Lakse malo s tim uplatama :D , jest da nam je na klupi Pape, al daleko je Izrael od neke prejake ekipe. Mada, nemam pojma. Ja tu ne bi smio nista igrat. Koliko smo budalasti, sve su opcije moguce, tako da, izbjegavajte taj par. :D
FreakyStyley

#58214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

http://safetsusic.blogspot.com/

:lol: :lol:

Pape neki dan rece da samo na bod mozemo ic u Izrael, jucer kaze sasvim sigurno idemo na tri, a sad je vec digitron uzeo u ruke. Opet. :D
Mustang1

#58215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Nisam se kladio dugo ali ovakav poklon necu ispustiti 8-)
Horhevaldano

#58216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Horhevaldano »

FreakyStyley wrote:
Lakse malo s tim uplatama :D , jest da nam je na klupi Pape, al daleko je Izrael od neke prejake ekipe. Mada, nemam pojma. Ja tu ne bi smio nista igrat. Koliko smo budalasti, sve su opcije moguce, tako da, izbjegavajte taj par. :D
1X ako nista :mrgreen:

Bice luda tekma, niko ne zna sta da ocekuje. Slazem se izbjegavat' k'o moze :mrgreen:
Freamon Lester

#58217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Freamon Lester »

Covjek koji vodi ekipu bez napadaca u utakmici koju mora pobjediti je metanlno retardiran. I pri tome pozivati se na Barcelonu i ekipu koja ima najboljeg igraca (ili jednog od 2) na svijetu. Igraca koji sam napravi 5 gol sansi. I ne samo njega vec i vjerovatno 2 ponajbolja vezna igraca svih vremena.

Steta sto Tino nije zdrav da vidimo kako nas "amidzin" iz govana vadi kad treba...

I znate sta je najgore. Najgore je sto cemo mi taj sugavi Izrael pobjediti. I to nekom ludom srecom, a onda ce nosonja simpatije da pobere. A pobjeda ce najmanje biti zasluzena njegovim radom. Jer svi znamo covjek kasete ne gleda... :lol:

Eto dokle se doslo. Da za pobjedu reprezentacije moram reci da je najgora stvar. Pu jebem ti mater Safete...
Tyke

#58218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

Freamon Lester wrote:Covjek koji vodi ekipu bez napadaca u utakmici koju mora pobjediti je metanlno retardiran. I pri tome pozivati se na Barcelonu i ekipu koja ima najboljeg igraca (ili jednog od 2) na svijetu. Igraca koji sam napravi 5 gol sansi. I ne samo njega vec i vjerovatno 2 ponajbolja vezna igraca svih vremena.

Steta sto Tino nije zdrav da vidimo kako nas "amidzin" iz govana vadi kad treba...

I znate sta je najgore. Najgore je sto cemo mi taj sugavi Izrael pobjediti. I to nekom ludom srecom, a onda ce nosonja simpatije da pobere. A pobjeda ce najmanje biti zasluzena njegovim radom. Jer svi znamo covjek kasete ne gleda... :lol:

Eto dokle se doslo. Da za pobjedu reprezentacije moram reci da je najgora stvar. Pu jebem ti mater Safete...
A koju kitu uopste zivce kidas i sebi i nama? Jednostavno navijaj za reprezentaciju koja ti je srcu draga i kojoj zelis pobjedu, a ne za onu cija pobjeda ti predstavlja nesto najgore. Zar nije tako najlakse!? ;)

Bosno pobijedi, Safete daj/dobij otkaz. Idemo nasiii... :bih:
Dr_dre

#58219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dr_dre »

Advocaat je poslije nešto manje od četiri mjeseca napustio klupu Srbije zbog lošeg starta u kvalifikacijama za EURO.
Koji levat,nas je sushich duplo bolji,ima dva dok advokaat tek jedan bod,znaci sushichu je poso zagarantovan cak iako zijani od izraela.
Jer imamo na kontu 2 a od sljedecih 6 uzimamo 5 i bod u belgiji.Coek reko da je 18 dovoljno.
Nego jel ima ko digitron da izrachuna :D
Zastozato

#58220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zastozato »

svi u napad wrote:Old Mayor je napisao: "Da smo normalan narod, fino bi jos poslije Kipra ispred saveza bilo 10.000 fino ljudi koji bi trazili ostavku Susica. I ta ostavka bi se desila. ;-) ". Da upravo tako. To je srz problema. Dao sam prijedlog ovdje da startamo stranicu gdje cemo prikupljati potpise protiv Amidze i niko nista. Mi smo narod koji ceka da mu neko drugi rijesi njegove probleme. Koliko je ljudi demonstriralo protiv vlasti u drzavi proljetos. 550 000 nezapolsenih a na ulici 100 dusa. No da se vratimo temi.
Amidza dobija otkaz jedino u slucaju poraza. Ovi "naivci" koji bi da mi sutra pobijedimo i da Amidza istovremeno dobije nogu su zista naivci i zadnji romanticari. Pobjeda koju svi potajno ocekujemo ce biti noz u ledja jednoj zaista sjajnoj generaciji jer ce dati krila osionoj neznalici da nastavi sa svojim glupostima i pisanjem po "nenormalnoj raji". To bi bio fini produzetak tala izmedju Amidze i nekoliko uhljupa iz Saveza. Zar vi mislite da je njemu slucajno dato ovoliko para za platu (vec sam pisao o tome). Amidza fino uzme svoj dio tala za posao koji ne zna i ne moze obavljati a dio love prebaci nezajazljivim mafijasima iz Saveza i igra se nastavlja. Mafijasi iz Saveza sad po prvi put navijaju za repku jer sa pobjedom se nastvlja sa dobijanjem love a i javnost se smiruje jer ponovo dobijemo sansu za odlazak na EM. Zar niste primjetili kako su u zadnje vrijeme orkestrirano davali intervjue u novinama o stabilnosti i uspjesnosti Saveza kako bi skrenuli paznju sa pravih problema. U tu svrhu je angazovan srpski clan IO kako bi prica o jedinstvu i uspjesnosti dobila na tezini Neko je postavio i cifre tj. izdatke koje je Mafija imala u posljednje vrijeme i tu i malo dijete moze vidjeti da nesto smrdi jer troskovi takmicenja i ulaganja u ligu su manji od nekih nejasno namjerno formuliranih troskova sto je svakako van pameti. No sta sad. Ponovo smo se nasli zbog Mafije izmedju cekica i nakovnja. Svi normalno zelimo pobjedu repke a to objektivno donosi nastavak nerada javasluka i trpljenje gluposti osionog Amidze. Poraz nas rjesava ovog neznalice ali dovodi nas u ogromnu sikiraciju da li cemo uspjeti eventualno preko baraza vidjeti Francusku (jebo te nasto smo spali kao nosioci u nikad laksoj grupi). Bod nas ostavlja u nekakvoj teoretskoj sansi ako se drugi rezultati poklope i ako mi (u sta sumnjam sa ovom neznalicom) uspjemo pobijediti sve tekme do kraja. Ova zadnja varijanta je najteze pitanje za Mafiju u Savezu, jer njih nekoliko bi zbog tala sa Amidzom ostavili ga na mjestu selektora ali i oni znaju da on ne moze tad odvesti repku u Pariz a to znaci zbogom foteljo u Savezu i zbogom sve beneficije sto ta fotelje donosi ovim lopovima. Steta. Imali smo takav zanos, euforiju i atmosferu oko repke da je bogu plakati sta su dusmani uradili. Kako zavrsiti sve ovo (ja znam ali se ne pitam) osim onom nasom narodnom :bih: Boze pomozi nam
Pa hajde da se dogovorimo da ukoliko pobjedimo uprkos tome protestvujemo. Znaci, napraviti facebook grupe ako vec ne postoje, skupiti se i traziti promjene koje ova reprezentacija i narod zasluzuje. Pobjeda ili ne, Safet napolje, savez na odgovornost za dosadasnji rad.
Freamon Lester

#58221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Freamon Lester »

Tyke wrote:
Freamon Lester wrote:Covjek koji vodi ekipu bez napadaca u utakmici koju mora pobjediti je metanlno retardiran. I pri tome pozivati se na Barcelonu i ekipu koja ima najboljeg igraca (ili jednog od 2) na svijetu. Igraca koji sam napravi 5 gol sansi. I ne samo njega vec i vjerovatno 2 ponajbolja vezna igraca svih vremena.

A koju kitu uopste zivce kidas i sebi i nama? Jednostavno navijaj za reprezentaciju koja ti je srcu draga i kojoj zelis pobjedu, a ne za onu cija pobjeda ti predstavlja nesto najgore. Zar nije tako najlakse!? ;)

To je ta zamjena teza kojom se vode nasi seljacici. Poslije Bake i Cire, neka je i nas jedan dosao na klupu. Jest da je od govana, a podrazumijeva se da nasa govna nama ne kandisu...

I onda kad izreknes kritiku logicno odmah te kod komsija ili susjeda upute.. :lol:
Bilki

#58222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bilki »

pobjeda bosne i pobjeda austrije , ulog 100 dobitak 825 :thumbup: sigurni novci
Tyke

#58223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

Freamon Lester wrote:
Tyke wrote:

To je ta zamjena teza kojom se vode nasi seljacici. Poslije Bake i Cire, neka je i nas jedan dosao na klupu. Jest da je od govana, a podrazumijeva se da nasa govna nama ne kandisu...

I onda kad izreknes kritiku logicno odmah te kod komsija ili susjeda upute.. :lol:
Seljacici? Nemas muda reci nekome drito, vec okolisas, cifutoljubitelju?

U kojoj drzavi zivis Tykeu nije znano, pa tako susjedi ti mogu biti i Austrija, Danska, Portugal, Senegal, Iran... opet pokusavam naci gdje napisah ''navijaj za susjede''. :? vakat je virusa i prehlada, pomiri se sa toplomjerom...

Ontopic:
Zijani nedavno Portugal, pa onda Grcka, Srbija... nije opravdanje za poraz od Kipra, ali nekako lakse covjeku bude ponovo se uvjeravajuci kako svi igraju fudbal, a iznenadjenja su neminovna...

Safete napolje, pobijedi Bosno sutra :bih:
Mali_Vuk

#58224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mali_Vuk »

Uz lažnu devetku, mi u ovu utakmicu ulazimo i sa lažnim selektorom. Izrael očekuje apsolutno iznenađenje :D

Šalu na stranu, al protiv srca se nemre. Tako da sretno našim momcima sutra :bih: :thumbup:
Mustang1

#58225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

I ja sebi opalim tac svaki put kad pomislim da sam protiv reprezentacije svoje ali onda se sjetim da je to za njeno bolje sutra 8-)
Locked