Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crnivrag wrote:
Vjerovatno će ići u poseban paket, ali pošto Pink zahtjeva 1€ po svakom korisniku, to onda ne pije vode, tako da će plaćati i oni koji imaju taj paket i oni koji nemaju.
poskupljenje ce ici svakako, neovisno o pink paketu
bice posli buke larme galame i prijetnji otkazom usluge... tresla se gora... svukud misevi
realno, i tad ce imati ponudu koja ostale provajdere malkice
Moje neko lično mišljenje da Telemach ima stvarno najbolju ponudu, ali i najviše mogućih paketa za izabrati.
Evo sad ako uđu i Pimkići, onda je to još jedan dodatni paket koji će se naplaćivati.
Start, osnovni, prošireni, HD paket, HBO paket ili HBO Premium, CineStar Premiere paket, Cinemax paket odvojeno, ArenaSport SD paket, ArenaSport HD paket i onda još i Pimkić paket.
Da čovjek želi sve pakete da ima, ne bi ga začepilo ni 100 KM sa novim poskupljenjem.
Onaj Vito na satforumu je spomenuo da idu neki noviteti od januara, ali nije mislio na Pimkiće.Vijest o ulasku Pimkića uopće nije došla sa njegove strane.
chakany wrote:Onaj Vito na satforumu je spomenuo da idu neki noviteti od januara, ali nije mislio na Pimkiće.Vijest o ulasku Pimkića uopće nije došla sa njegove strane.
Ali je na tom istom forumu potvrđeno da je stavljeno NDS kodiranje na Pink transponder, a to kodiranje koristi Total TV.
Vito je rekao da ce mozda biti i pink Western na Totalu sto znaci da ce sa onih 30 piMkica prosiriti vjerovatno na komplet pink paket. Onaj jedan transponder na satelitu je DVB-S i vjerovatno ce ga prebaciti u DVB-S2 sto znaci jos kapaciteta za piMkove https://www.satelitskiforum.com/index.p ... post206726
Idu pinkovi u SBB i Telemach prvo u osnovni paket a kasnije kao zasebni. Potvrdio renne na PPP forumu. Inace od njega sam prenio vijest o gasenju Ultre i Mini Ultre u okviru Uniteg Grupe i to se desilo.
MTV wrote:Idu pinkovi u SBB i Telemach prvo u osnovni paket a kasnije kao zasebni. Potvrdio renne na PPP forumu. Inace od njega sam prenio vijest o gasenju Ultre i Mini Ultre u okviru Uniteg Grupe i to se desilo.
Meni realno nikako ne trebaju, ali imas ove starije ljude, i ove mladje sto vole da budu zaglupljeni svime time sto Pink nudi, tako da je sjajan posao za Telemach.
Samo se nadam da ce ih smjestiti negdje gdje mi nece smetati, a to je iznad svih kanala. Znaci da bude cinestar premiere, pa onda svi ti silni pinkovi.
diablobih wrote:Meni realno nikako ne trebaju, ali imas ove starije ljude, i ove mladje sto vole da budu zaglupljeni svime time sto Pink nudi, tako da je sjajan posao za Telemach.
Samo se nadam da ce ih smjestiti negdje gdje mi nece smetati, a to je iznad svih kanala. Znaci da bude cinestar premiere, pa onda svi ti silni pinkovi.
Mislim da će biti poredani po žanrovima, pa će tako Pink 1 - 3 i Pink M ići na pozicije od 68-72, filmski i serijski Pinkovi na pozicije od 116+, dječiji dodatni Pink na poziciju 147, dokumentarni Pink na poziciju 180, erotski Pinkovi na pozicije 295-303, muzički na pozicije 249+ i sl.
Mislim da se to ipak odnosi samo na Total TV ponudu, da oslobode prostor jer najavljuju da Minimax kreće sa punim emitiranjem programa od nove godine, a SBB je tek nedavno uveo Jim Jam u ponudu, a i Sundance TV je nedavno uveden, a CBS Reality je jedan od popularnijih kanala.
Eto ga. Sad je i definitivno zaključen slučaj sa pinkovima, sviđalo se to nekome ili ne.
Sad možemo nagađati koja će biti cijena paketa nakon privremenog boravka u osnovnom paketu.
Onako od oka-5 KM full paket.
crnivrag wrote:
Mislim da će biti poredani po žanrovima, pa će tako Pink 1 - 3 i Pink M ići na pozicije od 68-72, filmski i serijski Pinkovi na pozicije od 116+, dječiji dodatni Pink na poziciju 147, dokumentarni Pink na poziciju 180, erotski Pinkovi na pozicije 295-303, muzički na pozicije 249+ i sl.
hipija wrote:Eto ga. Sad je i definitivno zaključen slučaj sa pinkovima, sviđalo se to nekome ili ne.
Sad možemo nagađati koja će biti cijena paketa nakon privremenog boravka u osnovnom paketu.
Onako od oka-5 KM full paket.
Nekako imam osjećaj da će paket koštati 8 KM, kao u ponudi HT Eronet-a.
S tim da kažu da će jedno vrijeme biti dio osnovnog paketa, a onda će preći u dodatni paket koji se plaća, a pretpostavljam da će taj dodatni paket biti uključen u ponudu najvećih Duo/Trio paketa.
Sumnjam da ce zavrsiti u dodatnom paketu, mozda samo par kanala kao na mtelu. Cuj to da se Pink dodatno placa i to skuplje od HBO. Kakva je to logika u Eronetu...
fusion_ba wrote:Sumnjam da ce zavrsiti u dodatnom paketu, mozda samo par kanala kao na mtelu. Cuj to da se Pink dodatno placa i to skuplje od HBO. Kakva je to logika u Eronetu...
Ili paket koji se plaća ili poskupljenje usluge. Kakve smo sreće, možda bude i jedno i drugo. Kakogod od mene se neće Pink hljeba najesti ako se bude plaćao poseban paket.
Last edited by hipija on 27/12/2017 21:51, edited 1 time in total.