FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#58076 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

A i to placanje, PSG je pokusao pregovarati da plati u ratama prije dvije godine, Barca kategoricki odbila. Zasto bi im sad izlazili u susret...
LSD

#58077 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:A i to placanje, PSG je pokusao pregovarati da plati u ratama prije dvije godine, Barca kategoricki odbila. Zasto bi im sad izlazili u susret...
Ma nece onaj favelaš da bude više ni dana u Parizu. To je problem. Šta da rade? moraju ga prodavati.
Nadiglo se mudo levatu, isto kao kad je napuštao Barcu prije par godina, stoka samo odluci da ne želi biti dio tog kluba i to je to...nece ni da trenira više...Tuchel Boga moli da ode, samo da ima mir u kući.
Meni nije jasna Barca koja dovodi tempiranu bombu. Kao nadaju se da citi biti fin i miran pored svojih pajdaša Messija i Suareza :lol: :lol: pa opet ce im za par godina napraviti sranje.
AmiĐa_Idriz

#58078 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Pisao sam, volio bih vidjeti Neymara pa gledati Valverdea šta će skontati sa toliko moćnim izborom naprijed. Mada mislim da im onako fudbalski nije toliko potreban, imaju već mnogo jak napad, no dobro ima tu i drugih stvari.
ultima_palabra

#58079 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:
ultima_palabra wrote:A i to placanje, PSG je pokusao pregovarati da plati u ratama prije dvije godine, Barca kategoricki odbila. Zasto bi im sad izlazili u susret...
Ma nece onaj favelaš da bude više ni dana u Parizu. To je problem. Šta da rade? moraju ga prodavati.
Nadiglo se mudo levatu, isto kao kad je napuštao Barcu prije par godina, stoka samo odluci da ne želi biti dio tog kluba i to je to...nece ni da trenira više...Tuchel Boga moli da ode, samo da ima mir u kući.
Meni nije jasna Barca koja dovodi tempiranu bombu. Kao nadaju se da citi biti fin i miran pored svojih pajdaša Messija i Suareza :lol: :lol: pa opet ce im za par godina napraviti sranje.
Za sve postoji lijek, tribina i udaranje po dzepu, pa kad izgubis mjesto u reprezentaciji i sponzori se pocnu preispitivati, onda se lako promijeni misljenje.

Barca je morala prodati zbog klauzule, ovi ne moraju.
Crvena Tifoza

#58080 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Meni samo nije jasno kako to da se klubovi ne zaštite od ovih ‘naprimjernih’ igrača. Žestoka se lova daje za njih i na kraju uvjek ispada da klub ispašta. Nije riječ samo o Barçi, duga je lista klubova. Toliko advokata pišu ove ugovore i niko da zaštiti interese kluba. :-)
AmiĐa_Idriz

#58081 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

U većini slučajeva su bili teži transferi gdje je klub išao pošto poto da pridobije igrača pa ga ne želi naljutiti nečim.
°u°

#58082 Re: FC Barcelona

Post by °u° »

Moraju riješit onog bilmeza ako dovedu ovog, dva u jednoj ekipi je ipak previše :D
Šteta da malac Ansu ne skupi još kojih minuta. Dembelija će tek da poludi na klupi ili sa nešto sekundi koje skupi. A tek Messi ako ovaj fula još koju šansu poput one protiv Liverpoola, pojeo bi ga.
°u°

#58083 Re: FC Barcelona

Post by °u° »

Victor Valdes o Neymarovom povratku: "But I do not have to comment on those issues and you will have to ask someone else, because this has put me in an uncompromising position and I could get fired. My hope is to continue here at the club!"
Distortion

#58084 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ako ce Dembele biti ukljucen u transfer Neymara onda je to OK. Ousmane je razocarao upravu i ovi sad zele da ga se rijese. Ja sam prvi za da se rijese Dembelea bez obzira na njegove godine i potencijal. Mali ocito nije dovoljno ozbiljno shvatio ovaj klub i ponasa se kao dijete od 17 godina. Previse je novca ulozeno. Jedino trampom za Neymara + novac se moze "vratiti" slican iznos koji je ulozen za dovodjenje Dembelea.
ultima_palabra

#58085 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Distortion wrote:Ako ce Dembele biti ukljucen u transfer Neymara onda je to OK. Ousmane je razocarao upravu i ovi sad zele da ga se rijese. Ja sam prvi za da se rijese Dembelea bez obzira na njegove godine i potencijal. Mali ocito nije dovoljno ozbiljno shvatio ovaj klub i ponasa se kao dijete od 17 godina. Previse je novca ulozeno. Jedino trampom za Neymara + novac se moze "vratiti" slican iznos koji je ulozen za dovodjenje Dembelea.
Pa valjda se i PSG nesto pita...
Bosanski_kralj

#58086 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Barcelona je postala najnepoželjniji partner za vođenje pregovora oko kupovine igrača. Toliko puta su ispali nekorektni prema drugima, da je to za ne povjerovati da se jedan takav ozbiljan klub može tako ponašati.

Izgleda da su jedino sa Bayernom se sve lako i brzo dogovorili.
LSD

#58087 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Cuj ovog Kralja i demagogije, Barca ispala nekorektna :lol: :lol: a pretplatila svakog igraca kojeg je dovela plus "zakitila" taj klub.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58088 Re: FC Barcelona

Post by Gerro »

Bosanski_kralj wrote:Barcelona je postala najnepoželjniji partner za vođenje pregovora oko kupovine igrača. Toliko puta su ispali nekorektni prema drugima, da je to za ne povjerovati da se jedan takav ozbiljan klub može tako ponašati.

Izgleda da su jedino sa Bayernom se sve lako i brzo dogovorili.
:thumbup: treba se sjetiti kakve su ilegalne radnje poduzimali oko dovodjenja Neymara prvi put pa onda Coutinha pa onda sad Griezmanna. Pitanje je vremena kad ce ih zadesiti neka teza sankcija kao Juve onomad.
B6Redhell

#58089 Re: FC Barcelona

Post by B6Redhell »

Nece njih nikakva sankcija zadesit. . Zasticena je to vrsta. Ko livanjski divlji konji ..... ali
Ja ne kontam odkud im pare. :shock: ovi su zajebali sicilijsku mafiju iz 60’,70’-tih. Posluju ko mostarski aluminij.
Kad mi neko kaze od prodaje dresova ili klinaca iz te neke masije. Ne vijerujem da mogu plate pokriti s time
Mada me i ne interesuje kako. Samo odakle lova frajeru. :-)

Renoviraju li kamp nU ili prave novi??!! Znam nesta se pisalo o ovome. !!
Crvena Tifoza

#58090 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:Cuj ovog Kralja i demagogije, Barca ispala nekorektna :lol: :lol: a pretplatila svakog igraca kojeg je dovela plus "zakitila" taj klub.

Jedva su dočekali poraz u prvom kolu da se očituju na temi.
Sad im ova pobjeda postavila zajeb, pa znalci pišu o transferima. Ko je koga zajebo itd. :) Tragokomično. Još kad vidim kakvi likovi nabacuju svoje komentare :roll:
LSD

#58091 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

B6Redhell wrote:Nece njih nikakva sankcija zadesit. . Zasticena je to vrsta. Ko livanjski divlji konji ..... ali
Ja ne kontam odkud im pare. :shock: ovi su zajebali sicilijsku mafiju iz 60’,70’-tih. Posluju ko mostarski aluminij.
Kad mi neko kaze od prodaje dresova ili klinaca iz te neke masije. Ne vijerujem da mogu plate pokriti s time
Mada me i ne interesuje kako. Samo odakle lova frajeru. :-)

Renoviraju li kamp nU ili prave novi??!! Znam nesta se pisalo o ovome. !!
:lol: :lol: :lol: jao brata

Legenda RedHell iz nekog bosanskog gradića ne vjeruje da se jedan gigant Barca može pokriti sa platama :lol: pita se odakle lova, ništa mu nije jasno...ko da piše o Stupcanici iz Olova :lol: ludilo :-)
B6Redhell

#58092 Re: FC Barcelona

Post by B6Redhell »

Lesedeovac maliverzacije financijske ti klub pravi kao i vi sa doktorinom i diktaturom neistomisljenika na ovom forumu .. jednom mesiju plata ko komplet budzet 50% timova iz spanije ali opet zaboli me desno m...
kolutaj ti ocima :-D ali kad mi kazu pokrivaju to oni prodajom dresova
Ja :pisnuo: :pisnuo:
mbenz

#58093 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

hehehhe tipicno bosansko pitanje : "okle je*o majku" i vodjenje knjiga drugima tipa nema teorije da mogu toliko zaraditi :lol: :lol: To nas i hebe sto mislimo da smo najpametniji a najgledanije nam emisije parovi i ima jos ona neka
mbenz

#58094 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

btw. Evo kazu nece dembele da ide , neda progovoriti o tome da ide u PSG :shock: :shock: :shock: ovo bi mogao biti problem
°u°

#58095 Re: FC Barcelona

Post by °u° »

Zaboli ga. Odigra par pa onda mjesec dana tarlahanja PS po cijeli dan a plata redovna.
Doneseš klupske propise po kojim svako nepoštivanje zvekneš po džepu, zavisno od težine. Ako kasni na treninge zviz. Za svaki novi prekršaj sve žešća kazna. Za ovo što je zadnje uradio da se nije javio na ljekarski koliko pauzira toliko mu zvizneš kaznu. Za svaku pljosku čipsa bi mu naplatio. Na kraju bi mi on bio dužan pa nek žica od menadžera.
Zatim kopačkom u vugla i to pred punim tribinama.
Molio bi on mene da ga pustim u Tuzla City a ne PSG :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#58096 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Ima li kakva opcija da ostane Dembele i dođe Neymar?
dzipalo

#58097 Re: FC Barcelona

Post by dzipalo »

Koja bi to tek pogibija bila :lol:
Sve gejmer do gejmera, Neymar, Arthur Melo, Dembele, mogli bi slobodno osnovati klan da se takmice u PUBG ili sta vec ovi igraju :D
Logovan

#58098 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Šta je ovo neće biti Messija mjesec dana. :-)
Crvena Tifoza

#58099 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

mbenz wrote:hehehhe tipicno bosansko pitanje : "okle je*o majku" i vodjenje knjiga drugima tipa nema teorije da mogu toliko zaraditi :lol: :lol: To nas i hebe sto mislimo da smo najpametniji a najgledanije nam emisije parovi i ima jos ona neka

:lol: :thumbup:

‘Dotaknjuju’ dno sa komentarima. :D
Crvena Tifoza

#58100 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:Ima li kakva opcija da ostane Dembele i dođe Neymar?
Samo da nebudu tražili Dembelea nazad iduće ljeto, kad ode Suarez. :-)
Post Reply