GandalfSivi wrote:
Post prijavljen zbog sirenja mrznje prema PreCjeniku!!!
Nego ja ne znam šta više ona Kormakova,Soroš i Hojt Li hoće od Guardiana?

U svhu mira i stabilnosti,Guardian suspenduje referenduma a na
to Kormakova kaže da to nije dovoljno već ga treba potpuno "nulirati".

Ali takvi su imperijalisti,sutra da ga Guardian "nulira",ona bii izjavila
da to nije dovoljno već da treba izaći pred medije i reći da javno piša po referendumu!

Na kraju krajeva,taj glupi referendum je ideja poturičke opozicije,Guardian je jasno rekao da je to anketa.
Plus se sve to dešava dok Kormakova orgija sa izdajnicima po Banja Luci...
Radni ručak sa Kormakovom
Na marginama “Američkog biznis foruma za promociju i umrežavanje” koji je održan danas u Banjaluci ambasadorka SAD u BiH Morin Kormak
sastala se sa načelnicima i gradonačelnicima više opština i gradova Republike Srpske i Federacije BiH.
Čak je i Bakirova SDA shvatila kakvu miroljubivu politiku Guardian vodi....
SDA i SNSD zajedno za Trnovo
Okršaj SNSD-a i SDS-a u nedelju na izborima u Trnovu, kada će građani ove opštine da biraju načelnika. "Nenad Mišović je pravi izbor i SDS od njega očekuje da bude gospodar i sluga naroda koji će ga izabrati", rekao je Govedarica. "Želimo da vratimo stanovnicima Trnova nadu i da otvorimo nova radna mjesta", istakao je Babalj. Dodik i ovom prilikom je obećao brojne projekte i rekao da je Gagović pravi. Podršku Gagoviću, kandidatu SNSD-a, dala i SDA Bakira Izetbegovića, što Dodiku i drugim funkcionerima SNSD-a nije bilo gadljivo.
Čast da otvori završni skup pripala je načelniku opštine Trnovo iz Federacije BiH Ibru Berilu iz SDA Bakira Izetbegovića.
,,Drago mi je što sam večeras sa vama i što imam čast da vam se obratim'',rekao je Berilo pozdravivši predsjednika SNSD-a
Milorada Dodika i ostale funkcinere te stranke.
,,Svi koji podržavaju mene u nedelju neka podrže Dragomira Gagovića, kandidata SNSD-a za načelnika opštine Trnovo'', poručio je Berilo.
Naravno....
SNSD-ova preduziborna tribina održana je pod šatorom, uz pečenje i piće
Dal' je Berilo makar jednu nogicu oglabao?