Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
arzuhal

#58051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

seln wrote:Kad sve drugo propadne... nova grana privrede, za svetlu buducnost.
Potencijal dentalnog turizma u RS neiskorišten
Ovo maloprije pročitah na NN...dentalni turizam...Nema ba dalje...Ustvari ima sigurno :mrgreen:

Recimo trpećivi turizam: Provedite nezaboravnih 10 (ili više) dana u našem aranžmanu na nekom od atraktivnih mjesta širom RS-a gdje ćete biti izloženi svakojakim poniženjima, je**vanjima u zdrav mozak i iskušenjima a koja ćete Vi i članovi Vaše porodice lijepo istrpiti s jezikom za zubima i m**ima u čaši! Dođite i osjetite avanturu, osjetite neopisivo šibanje hormona kortizola!
skupljac_zeljeza

#58052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Zabole bre maticu tamo neka stvar za ujedinjenje. Oni se ujedinjuju po drugim orijentacijama. Predsjedniče, izdrži. :bih:

zforumas

#58053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

Image
Matzan

#58054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

zforumas wrote:Image

Nisu rekli Picoustom da je pauza za rucak. :mrgreen:
DonieBrasco

#58055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Image

Celi svet protiv nebeskog naroda Srba.

Bas sam gledao snimak kad prica Dacic u ovoj sali o stotinama hiljada protjeranih srba o zlocinima nad srbima, kaze mrtav hladan "nikome ne zeli da se desi sta se srbima desil".
archi_a

#58056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ivanić: Znao sam da neće biti proveden referendum u RS-u
Šta priča ovaj izdajnik?!? Haj što je izdajnik, već što fol uvijek glumi nAkog intelektualca, kako reče neku noć preSjednik. :lol:
I fakat je, lik se vazda nešto pravi pametan. Svaka druga mu je: "Znao sam. Jesam vam reKo. Kažem vam ja."
Dosad teška, pametnjaković sa naknadnom pameti. :lol:
mO k3

#58057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

archi_a wrote:
Ivanić: Znao sam da neće biti proveden referendum u RS-u
Šta priča ovaj izdajnik?!? Haj što je izdajnik, već što fol uvijek glumi nAkog intelektualca, kako reče neku noć preSjednik. :lol:
I fakat je, lik se vazda nešto pravi pametan. Svaka druga mu je: "Znao sam. Jesam vam reKo. Kažem vam ja."
Dosad teška, pametnjaković sa naknadnom pameti. :lol:
"ankete" molim lijepo ... :mrgreen:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

zforumas wrote:Image
Vuk Jeremić? :-) :-) :-) NATO bandit i musliman! :mrgreen:

Istina pak izgleda ovako: :izet:
PREDSEDNIK VUČIĆ ZADOVOLJAN:U Njujorku smo pokazali SNAGU SRPSKE POLITIKE!
Ali ostavimo susjedni Mordor svojim problemima,tema je o Guardianu i slobodarskoj šumskoj u kojoj.... :lol: :lol: :lol:
SAVING PRIVATE LUKAČ! 8-)

Лукач: Мектић ме није спашавао на бихаћком ратишту

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је да апсолутно није истинита изјава министра безбједности у Савјету министара Драгана Мектића да га је спасио рањеног у току протеклог рата на бихаћком ратишту.

"То се никада није десило, јер бих се ја сјећао тако нечега. Не знам да ли је Мектић гледао неки 'Рамбо филм' или нешто слично, али он никада са мном није био на бихаћком ратишту", рекао је Лукач данас у Бањалуци.
Он је навео да је тачно да је био рањен на бихаћком ратишту, али да то није било 1993. године као што каже Мектић, већ 1994. године.
"У тим дејствима учествовала је само моја јединица. Рањен сам у руку и сам сам изашао, није ме нико износио, чак ни од мојих људи", истакао је Лукач.
Он је рекао да су га приликом тежег рањавања 1995. године на сарајевском ратишту извукли његови људи и спасили.
Мектић је недавно изјавио да је на ратишту био са Лукачем и да га је једном приликом спасио. "Били смо неколико пута на истом ратишту, а највише времена смо провели на бихаћком ратишту", тврди Мектић.
Извор: СРНА
Nakon što je izdajnik Mektić nalagao da je ranjenog Lukača spašavo na bihaćkom ratištu,ovaj je to jasno demantovao.Ostaje tajna zašto se
narodu ne kaže istina? :? Lukača je u herojskom jurišu spasio poručnik Guardian sa svojom četom vojne policije!!! :mrgreen: :kiss:
archi_a

#58059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

“Tri godine na mjestu srpskog člana Predsjedništva Ivanić je potrošio za uhljebljenje partijskog kadra, a glavna uloga mu je da čuva prazno mjesto srpskog člana Predsjedništva i na taj način pomaže Sarajevu, isto kao što je ne dajući podršku referendumu o Sudu i Tužilaštvu BiH direktno pomogao Sarajevu da profitira na ovom pitanju”, istakao je Dodik u izjavi Srni
PreSjednik forest-a nastavlja da poJentira. :lol:
GandalfSivi

#58060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Sada gledam, nesto nam je smrsao PreCjenik, da nije bolest, gluho bilo...
bh.tornjak

#58061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

GandalfSivi wrote:Sada gledam, nesto nam je smrsao PreCjenik, da nije bolest, gluho bilo...
pa tako on uvijek malo "ofali" poslije seanse cipelarenja imperijalistickih ambasadora...
danas je jope izgazio onu Krmkovu... :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#58062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

Волим Милорада Додика. Не на перверзан начин, да се разумијемо, већ га волим као што се воли отац или дјед који цијели живот брине о вама, помаже и штити вас. Такође осјећам и велико поштовање према том добром човјеку и разумијем његове муке и невоље које доживљава због своје борбе за наше боље сутра.

Пружам пуну подршку господину Милораду.
Миле волим те.
prljavi Hare

#58063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GandalfSivi wrote:Sada gledam, nesto nam je smrsao PreCjenik, da nije bolest, gluho bilo...
To je od pretjerane oplodnje nerotkinje,bijela kuga mora pasti..naglasio je Guardian. :mrgreen:

A šta hoće više ova žena od Guardiana? :-) :-) :-)
"Nije dovoljna suspenzija, referendum o Sudu i Tužilaštvu treba otkazati" :mrgreen:

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Morin Kormak izjavila je da nije dovoljno samo suspendovati ili odgoditi referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH, već da treba biti otkazan.

Vijesti Bosna i Hercegovina Petak, 22.09.2017. | 14:02

"On treba biti otkazan kako bi fokus mogao biti na budućnosti bh. ekonomiji i otvaranju radnih mjesta", rekla je Kormakova.

Dodala je da je američka vlada primila k znanju da je došlo do suspenzije ali da je za ukidanje sankcija potrebno trajno opredjeljenje za budućnost a ne za skretanje pažnje s ekonomskih i životnih pitanja.

Kormakova je naglasila da te teme koje odvlače pažnju čine težim napore da se privuče dodatne investitore u BiH.

Rekla je da investicije od 250 miliona SAD čine i dalje relativno malim investitorom i da želi raditi na tome da se one povećaju.

Izvor: Nezavisne novine

Zna li ova žena kako prolaze ambasadori koji mu nešto seru? :mrgreen:

Dok se Guardian bori protiv krvavih imperijalista koji žele uništiti slobodarsku šumsku.... :?
Vučić razgovarao sa Sorošem :lol: :lol: :lol:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Njujorku sa američkim investitorom i filantropom Džordžom Sorošem.

Vijesti Srbija Petak, 22.09.2017. | 18:31

Kako je izjavio za "Blic", Vučić je dugo razgovarao sa milijarderom oko najvažnijih stvari na međunarodnoj sceni.

- Saslušao sam ih, ali su i oni mene saslušali. Nismo se bavili tračevima, već ozbiljnim stvarima. Razmenili smo viđenja o dešavanjima u svetu, Evropi, na Balkanu. Mislim da je važno da na tako bitnom mestu kažem te stvari. Bio je to veoma zanimljiv razgovor - navodi Vučić.

(Blic)
House

#58064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

DonieBrasco wrote:Image

Celi svet protiv nebeskog naroda Srba.

Bas sam gledao snimak kad prica Dacic u ovoj sali o stotinama hiljada protjeranih srba o zlocinima nad srbima, kaze mrtav hladan "nikome ne zeli da se desi sta se srbima desil".

lider regiJona :lol: :lol:
prljavi Hare

#58065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

japin_mutapi wrote:Волим Милорада Додика. Не на перверзан начин, да се разумијемо, већ га волим као што се воли отац или дјед који цијели живот брине о вама, помаже и штити вас. Такође осјећам и велико поштовање према том добром човјеку и разумијем његове муке и невоље које доживљава због своје борбе за наше боље сутра.

Миле волим те.

Tako se to kaže...! :thumbup:
Kulturno,izbalansirano,prirodno,elokventno a u isto vrijeme ispoljeni su najčistiji osjećaji prema našem Guardianu! :-D
A siguran sam,voli i on nas! :kiss:
Maraschino

#58066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

bh.tornjak wrote:
pa tako on uvijek malo "ofali" poslije seanse cipelarenja imperijalistickih ambasadora...
danas je jope izgazio onu Krmkovu... :D
Ona bas rizikuje da je opanjka Trampu. :roll:
bh.tornjak

#58067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:
japin_mutapi wrote:Волим Милорада Додика. Не на перверзан начин, да се разумијемо, већ га волим као што се воли отац или дјед који цијели живот брине о вама, помаже и штити вас. Такође осјећам и велико поштовање према том добром човјеку и разумијем његове муке и невоље које доживљава због своје борбе за наше боље сутра.

Миле волим те.

Kulturno,izbalansirano,prirodno,elokventno a u isto vrijeme ispoljeni su najčistiji osjećaji prema našem Guardianu! :-D
kad procitam ovako emotivat tekst , pun ljubavi prema jednom i jedinom....nesto mi dodje da iz duse vrisnem: "precednice oplodi ga" :lol: :lol: :lol:
stari grad Visegrad

#58068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by stari grad Visegrad »

prljavi Hare wrote:

Миле волим те.

Voli ga i vodi ga kuci.
Taj je tiranin i drze sce srbe u siromastvu kao taouce svoje politike, Nikd ne mze biti zamosralna rs ne zbog rs, vec sto Evropa ne zeli muslimansku drzavu. I tu se sva prica zavrsava.
GandalfSivi

#58069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

stari grad Visegrad wrote:
prljavi Hare wrote:

Миле волим те.

Voli ga i vodi ga kuci.
Taj je tiranin i drze sce srbe u siromastvu kao taouce svoje politike, Nikd ne mze biti zamosralna rs ne zbog rs, vec sto Evropa ne zeli muslimansku drzavu. I tu se sva prica zavrsava.
Post prijavljen zbog sirenja mrznje prema PreCjeniku!!!
prljavi Hare

#58070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GandalfSivi wrote: Post prijavljen zbog sirenja mrznje prema PreCjeniku!!!

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Nego ja ne znam šta više ona Kormakova,Soroš i Hojt Li hoće od Guardiana? :? U svhu mira i stabilnosti,Guardian suspenduje referenduma a na
to Kormakova kaže da to nije dovoljno već ga treba potpuno "nulirati". :-) Ali takvi su imperijalisti,sutra da ga Guardian "nulira",ona bii izjavila
da to nije dovoljno već da treba izaći pred medije i reći da javno piša po referendumu! :mrgreen: Na kraju krajeva,taj glupi referendum je ideja poturičke opozicije,Guardian je jasno rekao da je to anketa. :lol: :lol: :lol:

Plus se sve to dešava dok Kormakova orgija sa izdajnicima po Banja Luci... :-)

Radni ručak sa Kormakovom
Image

Na marginama “Američkog biznis foruma za promociju i umrežavanje” koji je održan danas u Banjaluci ambasadorka SAD u BiH Morin Kormak
sastala se sa načelnicima i gradonačelnicima više opština i gradova Republike Srpske i Federacije BiH.

Čak je i Bakirova SDA shvatila kakvu miroljubivu politiku Guardian vodi.... :lol: :lol: :lol:
SDA i SNSD zajedno za Trnovo :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Okršaj SNSD-a i SDS-a u nedelju na izborima u Trnovu, kada će građani ove opštine da biraju načelnika. "Nenad Mišović je pravi izbor i SDS od njega očekuje da bude gospodar i sluga naroda koji će ga izabrati", rekao je Govedarica. "Želimo da vratimo stanovnicima Trnova nadu i da otvorimo nova radna mjesta", istakao je Babalj. Dodik i ovom prilikom je obećao brojne projekte i rekao da je Gagović pravi. Podršku Gagoviću, kandidatu SNSD-a, dala i SDA Bakira Izetbegovića, što Dodiku i drugim funkcionerima SNSD-a nije bilo gadljivo.

Čast da otvori završni skup pripala je načelniku opštine Trnovo iz Federacije BiH Ibru Berilu iz SDA Bakira Izetbegovića.

,,Drago mi je što sam večeras sa vama i što imam čast da vam se obratim'',rekao je Berilo pozdravivši predsjednika SNSD-a
Milorada Dodika i ostale funkcinere te stranke.

,,Svi koji podržavaju mene u nedelju neka podrže Dragomira Gagovića, kandidata SNSD-a za načelnika opštine Trnovo'', poručio je Berilo.
Naravno.... :mrgreen:
SNSD-ova preduziborna tribina održana je pod šatorom, uz pečenje i piće

Dal' je Berilo makar jednu nogicu oglabao? :razz:

Image
GandalfSivi

#58071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

PreCjednik je jos jednom pokazao scoju politicku velicinu, kada je pored vodjenja naroda ka svijetloj buducnosti, kao i prebacivanju nerotkinja preko Sebastiana, nasao vremena da zadnjem pokusaju odlazece administracije, koja se voli nazvati i ambasadorkom, objasni sta je zapravo zvanicna politika njene zemlje. Naime, PreCjenik je naglasio "da ostaje dilema da li Cormack govori u interesu i u ime opozicije u Republici Srpskoj ili Bakira Izetbegovića, ili ona smatra da je to jedno te isto, ali jedno je očito - ne govori u ime svoje države."

Sta ona name ima reci sta da radimo, mi cemo njoj reci sta da radi.
Drvosjeca iz Dejcica

#58072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Mashala...Miletu rastu zazubice. :mrgreen:
Solak: Gotovo cijeli Tuzlanski kanton bit će obuhvaćen NATO-ovom vježbom
zavrzlama

#58073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Samo da provjerim jel umrla rahat patnja......haman nije jos. :wink:
Maraschino

#58074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

zavrzlama wrote:Samo da provjerim jel umrla rahat patnja......haman nije jos. :wink:
jesil ziv covjece? :roll:
kako otvori golf terene nigdje te nema.
preCednik jak ko granit. pera mu ne mogu odbiti...nama ostaje rahat patnja a njima u boljem blentitetu uzivanje. :D
zavrzlama

#58075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Maraschino wrote:
zavrzlama wrote:Samo da provjerim jel umrla rahat patnja......haman nije jos. :wink:
jesil ziv covjece? :roll:
kako otvori golff terene nigdje te nema.
preCednik jak ko granit. pera mu ne mogu odbiti...nama ostaje rahat patnja a njima u boljem blentitetu uzivanje. :D
Tu sam ja povremeno propratim ucinke rahat patnje i nakrivim golf kapu ;-)
Locked