todd_smith wrote:Zmijuga loma wrote:todd_smith wrote:
Besic nije ostvario najbolji transfer od svih nasih igraca koji su bili na SPu ovog ljeta?
Kako se taj transfer kosi s viđenjem da je Tino šansu na SP dobio zbog nepotizma?

Pa prati malo kada sam pisao i u vezi cega sam pisao.
Pricali su da ga je pozvao jer mu je amidzic da ga uvali pred SP da se moze prodati preko ledja reprezentacije. SP prodje Tino ostade u Hajduku. Besic ode u Everton preko repke, a prije toga nije igrao uopce u kvalifikacijama bas kao TSS. Ali za Besica se ne spominje kao nepravda sto je pozvan, a za ovoga kao sto ga zoves kada nije igrao kvalifikacije.
Ali jok uzmi jednu recenicu dugog razgovora i lupi svoj komentar sa jednim od ovih smajlija

i furaj svoju suplju.
ma bola nije problem ni to što je Rin tin tina pozvao...haj jebga..odveo nas čoek na SP pa nek i malo svoje zlato povede
Problem je što Rin tin tin ništa nije pokazao a odjednom je ključni igrač naše reprezentacije... dakle Tinky Winky zamjenio Misketa kao starter uz sliejdeći učinak u tri tekme : asistencije 0, golovi 0. Posljedica toga je da smo sa tek dva gola i 2 osvojena boda pretposljednji na tabeli grupe B, btw čij smo nosioc. A Tinky Winky i dalje igra i bio bi starter u Haifi da ga na našu sreću (mislim ružno je reći al je baš tako) nije spriječila povreda. I ovo je jedan veliki plus za našu reprezentaciju koji mi daje nadu da možemo uteti Izrael jel ćemo konačno biti sa 11 igrača na terenu jer Papke is football genius.
NA SUŠIĆA I SARADNIKE POTROŠENO 800 HILJADA VIŠE NEGO NA SVE BH. KLUBOVE!
Savez je u 2013. ostvario ukupno 14.709,000 KM prihoda, dok su rashodi bili 14.480,300 KM, a troškovi su bili sljedeći:
Troškovi fudbalskih selekcija BiH: 5.840,000 KM
Troškovi osoblja i selektora: 2.191,500 KM
Klupska takmičenja: 1.395,400 KM
Materijalni i operativni troškovi: 1.245,800 KM
Neoperativni rashod: 1.525,800 KM
Troškovi upravljanja NSBiH: 675.300 KM
Troškovi edukacija u fudbalu: 675.300 KM
Troškovi komercijalnih prava: 743.800 KM
Troškovi ulaznica: 102.000 KM
ali fakat Papke is football genius!
mi nešto seremo, pametujemo a Papke lupeta, laže, slaže neboluzu na nebulozu a pogledajte cifara s kojim se barata
što bi naš prostnarod reko bolje se rodit i bez qorca nego bez sreće