Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
City će gotovo sigurno dobiti sve do kraja. To znači da ni Liverpool ni mi ne smijemo dalje kiksati, tj. ne smijemo ni boda prosuti. Na nama je mnogo veći pritisak do kraja, ali i teže utakmice. Pogotovo mi imamo težak raspored.
Ako City izbaci Reala možda se zbog umora i možemo nadati da će negdje prosuti bodove, ali čisto sumnjam jer su oni rutinski u ovoj fazi. Ali ovo važi i za nas za umor. Neće ni Liverpool do kraja evropske lige imati lagane protivnike.
vaučer wrote: ↑07/04/2024 19:35
Ma ništa ne znamo. Jedna ozljeda, jedan gol i sve se promjeni. Uglavnom vrhunska sezona, baš za uživanje.
U pravu si. Vidjećemo.
Inače, što se tiče Arsenala Havertzovi hejteri su utihnuli skroz i kod navijača Arsenala. Kako lik igra u zadnje vrijeme nije normalno. Arteta je genije. Nakon Arsenala samo može trenirati najjače klubove na svijetu gotovo sigurno.
Velkoski wrote: ↑07/04/2024 18:13
ma čist jbg, awb totalni moron
Ne slazem se
Pa onaj naknadno kontakt je razlog penala. Nije počeo padati prije toga pa da bude diskutabilno, dive ili priča da je jedva čekao kontakt i slične priče.
Čist penal. To su milisekunde u takvim prodorima kad igrač ne može ni skloniti nogu.
JohnnyS wrote: ↑07/04/2024 21:11
Ja ne vidim gdje City može ostati bez bodova
Rekao bih protiv Brightona i Tottenhama. Liverpoola mogu zajebati Tottenham i Aston Villa, a tu je i Everton koji će dati sve od sebe da im otkine koji bod. Arsenal ima najteži raspored, imaju četiri jaka protivnika.
JohnnyS wrote: ↑07/04/2024 21:11
Ja ne vidim gdje City može ostati bez bodova
Rekao bih protiv Brightona i Tottenhama. Liverpoola mogu zajebati Tottenham i Aston Villa, a tu je i Everton koji će dati sve od sebe da im otkine koji bod. Arsenal ima najteži raspored, imaju četiri jaka protivnika. Šteta što se ne sastaju međusobno.
Pa i Tottenham će pustiti Cityju ako bude trebalo, samo da Arsenal izvisi.
Smiješan penal. Taylor valjda kontao da se ne zamjeri kmečavcima koji danima unaprijed kukaju što im "sudi sudija iz Manchestera" i onda olahko dosudi onu smijuriju
Pita se totenhem fino. Zna se protiv koga ce najvise zapeti
Penal jeste soft, ali je i van bisaka neoprezan. Nisu ni celsijeva dva penala nista meksa prije par dana. Slobodno sudijsko uvjerenje, moze se svirati. Jesu li tokom sezone propustili svirati barem 50, 70 ili 100 vecih i ocitijih penala? I to nakon "pregleda". Naravno da jesu.
Svi znamo. Najslabiji segment epl su sudije.
Liverpool je morao uzeti ovu da bi imali pravo na kiks protiv Ville/West Hama i sl., ovako moraju sve uzeti. City vjerovatno sve uzima do kraja, Arsenal ako sve ovo uzme onda kapa dole, ali tesko.
sve_ovo_ja wrote: ↑07/04/2024 23:03
Liverpool je morao uzeti ovu da bi imali pravo na kiks protiv Ville/West Hama i sl., ovako moraju sve uzeti. City vjerovatno sve uzima do kraja, Arsenal ako sve ovo uzme onda kapa dole, ali tesko.
Da, bas tako. U sustini bilo koja ekipa koja uzme sve do kraja, ako ijedna, je zasluzila titulu.
sve_ovo_ja wrote: ↑07/04/2024 23:03
Da, bas tako. U sustini bilo koja ekipa koja uzme sve do kraja, ako ijedna, je zasluzila titulu.
To je to. Ako neko stvarno napravi taj niz, ejvala, kapa dole.