Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
džakailibu

#58026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by džakailibu »

ovdje vidim da su ljudi uvjereni u bajinu pobjedu na sljedecim izborima. po kojim osnovama? nisam upratio da je snsd uradio nesto golemo a niti da je opozicja toliko slaba. mislim, otkuda takva percepcija?
bingov buraz

#58027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Zato sto ce pred izbore da proglasi otcjepljenje da bi poslije izbora rekao da to ne vazi :mrgreen:
horkesh

#58028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

džakailibu wrote:ovdje vidim da su ljudi uvjereni u bajinu pobjedu na sljedecim izborima. po kojim osnovama? nisam upratio da je snsd uradio nesto golemo a niti da je opozicja toliko slaba. mislim, otkuda takva percepcija?
Zato što je uspješno uvjerio prosječnog glasača u RS-u da su svi u Savezu za promjene izdajnici srpstva i Bakirovi podanici. Čak i oni koji su 2014. glasali za njih jedva čekaju da ih zbog toga "kazne".
vivaldi wrote:neces vjerovati ali i dodkikov i bosicev glasac ako sutra ne plati struju -iskljuci ce mu je. kada ga zub boli ide stomatologu. a ni naftu mu na pumpi ne toce na osnovu partijske clanske. grijesis debelo.
Dopuštam mogućnost da griješim, ali ne vidim kako ove izjave to dokazuju. SNSD je prošle godine imao 185.000 članova. Ne glasača, članova. Ti članovi su itekako finansijski naslonjeni na stranačko-državne strukture za preživljavanje.

S druge strane, ekonomski program tamo nikome nije važan, niti jednoj stranci. "Srbuj makar slamu jeo." Mislim, niti jedan drugi narod nema pojam kao što je "srpstvo". Niko ne poziva na odbranu "hrvatstva", "bošnjaštva", "francustva", a to je kod njih dominantna odrednica.

Srpstvo i srbovanje su u RS-u dominantni razlozi za glasanje te borba protiv percipiranih neprijatelja istih.
arzuhal

#58029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

p206 wrote:
vivaldi wrote: Nema nikakvih pobjednika, a narod ga pusi i dalje.
Narod će ga pušiti i dalje na sve 3 strane.
:thumbup:

Tako i treba. Pa il' da se narod(i) opameti ili da nestane, u svakom slučaju - sebi će. G.B.Shaw je to precizno i istinito rek'o, parafraziram odnosno citiram po sjećanju:"Demokratija je garancija da narod neće imati bolju vlast od one koju zaslužuje."

Što rek'o Pervan, narod je pokvaren k'o i vlast, a mislim da je i pokvareniji.
Banksy

#58030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Izgleda da se Mićkova era zaista bliži kraju... Najzad. :thumbup: :bih:

http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/201 ... stalo.html
saale

#58031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by saale »

bh.tornjak wrote:gVardijan guslaru Tip 500:

"Izvini, ja sam precednik...!!!
Hallo, jel´ti neko reko da sam ja precednik....???
Jesi li procito negdje u novinama da je Milorad Dodik precednik....???
Naravno, ne znas ti to nista......"

0:30

[yt] https://youtu.be/toROj6jPPsw [/yt]

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

to precednice...ikono nasa....
reci guslaru Tip 500 ko je ko u Fores republik :lol: :lol: :lol: :lol:
HALLO, JA SAM PRECJEDNIK :lol: :lol: :lol:
mO k3

#58032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Banksy wrote:Izgleda da se Mićkova era zaista bliži kraju... Najzad. :thumbup: :bih:

@ Hare još vise izdajnika
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mO k3 wrote:
Banksy wrote:Izgleda da se Mićkova era zaista bliži kraju... Najzad. :thumbup: :bih:

@ Hare još vise izdajnika
:lol: :lol: :lol:

Ma nema od toga ništa,Guardian uzima slijedeće izbore sa ukupnih 50% glasova samo za guardiansku stranku,plus Pavić i šeik Đokica. :mrgreen:
Sad će priča o šamaranju ambasadora,izdaji opozicije koja je na nivo tzv BiH prenijela par desetina hiljada nadležnosti,Soroš,Hojt Li,Kormakova,Bakir,ISIL,revolucije svih boja(uz slobodu da svaki pošten šumnjak može izabrati boju po želji :mrgreen: ),makedonski scenario,"Posljednja šansa","Jesenji udar",Turci i Arapi iz najnižih slojeva...ma samo nebo je granica. :kiss:
Kad počnu iskakati Dževad,Ćeranić,Lazanski,Đaković,Sputnjik,Istočna alternativa,ma iz frižidera ima da iskaču! :lol: :lol: :lol:

Guardian kad bi mene angažovao za predizbornu kampanju,marke ne bih uzeo ako ne bi imali minimum 55% glasova! :thumbup:

Nikad ne potcjenjuj pamet naroda,zna narod prepoznati izdajnike,poturice,NATO-ovce,vehabije,NBA igrače i ostale.... :mrgreen:
Point.

#58034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Novi lik iz Guardianovih pripovjetki i basni, gospodin Burns.
jao_situacije

#58035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

guardian do pobjede :thumbup:
megaman4

#58036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

Neka ga jos nek do kraja sahrani RS. To mu je i zadatak. :thumbup:
mO k3

#58037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jao_situacije wrote:guardian do pobjede :thumbup:
Insallah :mrgreen:

Referendum !!!!
Pardon anketa :mrgreen:
bh.tornjak

#58038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

vidim (kao i ostale kolege stovaci lika i djela naseg gVardijana) kako se pojavljuju izdajnici,analiticari....i kojekakvi spletkarosi kojima je jedini cilj vrijedjanje i pljuvanje gvardijanovog lika i djela...
krompirsko sjeme im se zatlo da Bog da....nikad im ne rodila psenica bjelica...a kuruz im rdja pojela...
djeca im slabo ucila....krmaca se nikad ne oprasila.....

@Hare...nastavi dalje.....ja od tuge ne mogu
mO k3

#58039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

bh.tornjak wrote:vidim (kao i ostale kolege stovaci lika i djela naseg gVardijana) kako se pojavljuju izdajnici,analiticari....i kojekakvi spletkarosi kojima je jedini cilj vrijedjanje i pljuvanje gvardijanovog lika i djela...
krompirsko sjeme im se zatlo da Bog da....nikad im ne rodila psenica bjelica...a kuruz im rdja pojela...
djeca im slabo ucila....krmaca se nikad ne oprasila.....

@Hare...nastavi dalje.....ja od tuge ne mogu
sljive nikada ne rodile?? :mrgreen:
dert

#58040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dert »

banane nedozrele popadale s grana :D
mO k3

#58041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Trener Igokee igraču: “Hoćeš platu! Kada te udarim ovom tablom biće ti sve jasno!” (Video)

https://www.dailymotion.com/video/x61einb

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SaraFina

#58042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

:thumbup:

Mile Turčine Sarajstannn je uz tebe!
asker

#58043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Pisete gluposti i petljate!

Precednik je reko 3,5% rast, niko ga nema, stabilnost Forest Republic nikad veca. U gradjevinarstvu uvedena nova jedinica mjere, Forest Republik, pa recimo kad se grade nove naftne platforme u sjevernom moru vrsi se procjena stabilnosti objekta, koliko FR stabilnosti se moze postici primjenjujuci najnovije tehnologije.

Malo manje baklava i boze kolege, drzavetina nikad jaca, jest da se zivotni vijek oteo kontroli, ovi penzici nikad da pomru al nema veze.

Stabilnost bato, stabilnost, plus 3,5%, malo li je?
moa

#58044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

SARAJEVO, Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović izjavio je danas da je plaćanje duga BiH za isporučeni gas Ruskoj Federaciji pitanje za vlade Republike Srpske i Federacije BiH.

Šarović je rekao novinarima u Sarajevu da je to pitanje aktuelizovano odmah nakon isplate klirinškog duga, pojašnjavajući da su iz Ruske Federacije tražili odgovor iz BiH i pripremu plana isplate dugovanja za isporučeni gas u iznosu od oko 104 miliona dolara.

On kaže da će vjerovatno o tome biti razgovarano i na energetskom samitu u Moskvi za petnaestak dana.

“Plaćanje duga BiH za isporučeni gas Ruskoj Federaciji pitanje je za vlade entiteta koje su bezuspješno u posljednjih pet-šet godina pokušavale da se dogovore koliko koji entitet treba da plati od ukupnog iznosa duga”, rekao je Šarović.

On je naveo da je o tome razgovarao sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim, te da je uputio pismo entitetskim premijerima da dvije vlade naprave plan otplate duga, koji se u međuvremenu smanjio sa 104 miliona na 99 miliona dolara, jer je Federacija BiH otplatila oko pet miliona dolara.

Šarović smatra da je potpisivanje Ugovora sa Transportnom zajednicom dobra stvar i da donosi dugoročnu korist za BiH i region u infrastrukturnom i finansijskom smislu.

Govoreći o eventualnom donošenju zakona o akcizama u BiH, Šarović je naveo da trenutna politička atmosfera i odnos snaga u parlamentu BiH ne obećavaju kvalitetno rješenje ovog pitanja.

“Konkretno, male su šanse za tako nešto”, zaključio je Šarović. Srna

Mene zanima da li u slucaju da RS ne plati dug, da li je moguce izvrsiti blokadu racuna u RS koji se odnose na budzet da se prisilno naplati dug.
moa

#58045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#58046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

prljavi Hare wrote:

Ma nema od toga ništa,Guardian uzima slijedeće izbore sa ukupnih 50% glasova samo za guardiansku stranku,plus Pavić i šeik Đokica. :mrgreen:
Sad će priča o šamaranju ambasadora,izdaji opozicije koja je na nivo tzv BiH prenijela par desetina hiljada nadležnosti,Soroš,Hojt Li,Kormakova,Bakir,ISIL,revolucije svih boja(uz slobodu da svaki pošten šumnjak može izabrati boju po želji :mrgreen: ),makedonski scenario,"Posljednja šansa","Jesenji udar",Turci i Arapi iz najnižih slojeva...ma samo nebo je granica. :kiss:
Kad počnu iskakati Dževad,Ćeranić,Lazanski,Đaković,Sputnjik,Istočna alternativa,ma iz frižidera ima da iskaču! :lol: :lol: :lol:

Guardian kad bi mene angažovao za predizbornu kampanju,marke ne bih uzeo ako ne bi imali minimum 55% glasova! :thumbup:

Nikad ne potcjenjuj pamet naroda,zna narod prepoznati izdajnike,poturice,NATO-ovce,vehabije,NBA igrače i ostale.... :mrgreen:

Ne znam je li neko večeras gledao emisiju "Pečat" na šumskoj digital TV.Ja nisam,ali vidio sam najavu i teme koje će biti obrađene... :lol: :lol:
Uglavnom dosta tema koje sam naveo u gornjem postu,ne sve jer se nema vremena u jednoj emisiji analizirati sve što udara na šumsku i
njenog branitelja Guardiana. :izet:

Molim urednike šumske digital TV da mi ne kradu ideje,inače ću autorska prava patentirati u "ANUS-u" Dine Gremlina,pa ćemo se po sudovima
naganjavati. :kiss:

Ima tu i dosta amaterizma,ja bih to daleko bolje odradio a nisam preskup.Nešto malo keša,dvije vreće Nidžinog krompira,jedan krug u
Guardianovom helikopteru i vikend za dvije osobe na jahti "Inseminator II" u Portorožu,sa Milicom Marković... :srce:
bh.tornjak

#58047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:
prljavi Hare wrote:

Ne znam je li neko večeras gledao emisiju "Pečat" na šumskoj digital TV.Ja nisam,ali vidio sam najavu i teme koje će biti obrađene... :lol: :lol:
Uglavnom dosta tema koje sam naveo u gornjem postu,ne sve jer se nema vremena u jednoj emisiji analizirati sve što udara na šumsku i
njenog branitelja Guardiana. :izet:

Molim urednike šumske digital TV da mi ne kradu ideje,inače ću autorska prava patentirati u "ANUS-u" Dine Gremlina,pa ćemo se po sudovima
naganjavati. :kiss:

Ima tu i dosta amaterizma,ja bih to daleko bolje odradio a nisam preskup.Nešto malo keša,dvije vreće Nidžinog krompira,jedan krug u
Guardianovom helikopteru i vikend za dvije osobe na jahti "Inseminator II" u Portorožu,sa Milicom Marković... :srce:
@Hare je*be a ti se Tornjace kupaj..... :lol:
glockov kolac

#58048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Jahta Inseminator II :lol: :lol: :lol:
problemnatravunu

#58049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
seln

#58050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Kad sve drugo propadne... nova grana privrede, za svetlu buducnost.
Potencijal dentalnog turizma u RS neiskorišten
Locked