Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iphone 7...stari ima p10 , nezadovoljan sam kamerom na tom telefonu, pogotovo prednjom.
I puno lakse ces ga prodati, jer mi normalni ne dajemo 2-3 vlastite plate/prihode za telefon, dok za jabuku mnogi mentoli odvajaju od usta
evo zašto, još u pro modeu dozvoljava do 4 sekunde ekspozicije iz ruke, što ostali mogu sanjati. Ja volim Samsung, ali realno Huawei najviše napreduje u zadnje vrijeme, prejaki su
Te slike nisu toliko dobre koliko mislis, skoro iste rezultate mozes dobiti sa S7 u pro mode. A 4 sekunde ekspozicije drugi mogu sanjati? S7 iz 2016 ima 10 u pro mod.
4 sekunde iz ruke, da slike ne budu mutne, a 30 sekundi ukupno
Treba mi telefon za mamu - starija žena, čija trenutna prahistorijska kanta odumire, i dakle, na njenu veliku žalost, treba joj novi telefon. U suštini, mobitel joj služi samo za razgovore, eventualno poneku poruku. Upoznala bih je sa čarima Vibera, mislim da je to neki vrhunac korištenja, možda poneka slika unučadi tu i tamo. Ne bih nešto skroz malo, nosi naočale, pa da nisu baš sitna slova/brojke, i nekakva solidna baterija. Imate li neku preporuku? Hvala
Treba mi telefon za mamu - starija žena, čija trenutna prahistorijska kanta odumire, i dakle, na njenu veliku žalost, treba joj novi telefon. U suštini, mobitel joj služi samo za razgovore, eventualno poneku poruku. Upoznala bih je sa čarima Vibera, mislim da je to neki vrhunac korištenja, možda poneka slika unučadi tu i tamo. Ne bih nešto skroz malo, nosi naočale, pa da nisu baš sitna slova/brojke, i nekakva solidna baterija Imate li neku preporuku? Hvala
Trebam preporuku u rangu 600-700 ili jeftinije.
Casual korisnik, koristio sam lg g3 preko 3 godine, neki dan izgleda otisla maticna. Prezadovoljan bio za moje potrebe iako baterija nije bila sjajna.
Uglavnom nekako sam suzio izbor na lg g6, ima li neko iskustva sa njim? Vidim da nema removable bateriju da li je to na novijim modelima problem?
Ima li nesto u tom rangu bolje? Znači baterija, displej, da je ok kamera, da je solidan u ruci, solidan build kvalitet.
agent_zero wrote:Ma skontao sam i ja da je ono previše za a8 2018. Tako da je obrisan s liste, barem dok je ova cijena.
Pogotovo kad sam na yt vidio test pada, nakon prvog je pukao, tj. raspršilo se staklo na poleđini.
Ti testove padova i ogrebotina sa YouTube ti nisu ni malo relevantni. Vjeruj, gledao sam po YT telefone nozem grebe ni najmanje parnice, a meni u djepu uvijek sam telefon i ispara se. To za padanje ti sve ovisi kako padne bilo koji telefon, naravno, ako je staklo s obe strane da su vece sanse da ce se jedno razbiti.
agent_zero wrote:Ma skontao sam i ja da je ono previše za a8 2018. Tako da je obrisan s liste, barem dok je ova cijena.
Pogotovo kad sam na yt vidio test pada, nakon prvog je pukao, tj. raspršilo se staklo na poleđini.
Ti testove padova i ogrebotina sa YouTube ti nisu ni malo relevantni. Vjeruj, gledao sam po YT telefone nozem grebe ni najmanje parnice, a meni u djepu uvijek sam telefon i ispara se. To za padanje ti sve ovisi kako padne bilo koji telefon, naravno, ako je staklo s obe strane da su vece sanse da ce se jedno razbiti.
Da nemas "zastitno" staklo/foliju, pa ti se ispara. Skini ga, i nece ti se parati. Svaki mob sto ima gorilla glass 4+ nece pucati lahko niti se parati od sitnica kao sto su kovanice, kljucevi i sl.
Bez icega, bez zastitnog stakla i folije, isto sam problem imao i sa proslim telefonom. Znaci bas pazim i uvijek mi je mob sam u djepu bez kovanica i kljuceva i toga, nikada ga na displej ne spustam i opet se "same od sebe" pojave mikro parnice. To sam i sada u novog primjetio pa sam zato odmah foliju zaljepio da se ne mislim.
Vidim i po forumima vani da se raja zali na te stvari, cini mi se sto noviji gorila glass da je otprorniji na pucanje ali im je povrsinski sloj meksi pa se bas lagano pojave parnice. Da napomenem da ovdje pricam o mikro ogrebotinama koje se vide samo na suncu i pod odredjenim uglovima, i ne smetaju takve pojedinacne ali nakon godinu koristenja se tog nakupi toliko da se primjeti itekako.
Eh ne znam, posto sam uz 5T dobio onu foliju vec prikacenu, nosio je eto mjesec, dva i nakupilo se bas svega na njega. A i display ruzniji sa njom. I evo sad vec skoro 2 mjeseca bez folije, nista nema, a ne pazim ga vala sekunde, padne na pod (doduse na cilim), drkam ga konstantno, nosim u farmerkama i ne gledam sta ima u njemu, ali eto.
Metalni predmeti i ti padovi teško da će napraviti parnicu, mora se baš potruditi...
U džepu uvijek ima pijeska/mikro kamenčića kako da nazovem koji i prave te parnice i od toga nema spasa osim zažtitna folija.
Ja recimo na zadnja 2 smartfona nisam stavljao folije, pogotovo na S7 koji koristim već drugu godinu (zakrivljeno staklo pa i nema finih folija), uglavnom nema tih ogrebotina iako ga ne pazim toliko