Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
prolazak kroz veliko crveno
ma nema postajemo indija
ma nema postajemo indija
-
direstraits0078
#5802 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Je li to znaci da napredujemo?Black swan wrote:uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
ma nema postajemo indija
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5803 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije na stupu vidjeh lika isti mahatma gandhi u golfu dvici 
- Sodom1
#5804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uklopila se zena u sredinu u kojoj zivibelami1111 wrote:Neznam zašto se čudiš takvi i tako kažu da nepriznaju svjetovne nego božije zakone ,a vjerojatno kod njega nema zabrana i ogrničenjatempuser wrote:Pokrivena gospoja od svojih 55-60 god u met. zelenom Matizu serbez stade u lijevoj traci Titove kod BBI i ode do bankomata BBI banke!![]()
![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sodom1 wrote:Uklopila se zena u sredinu u kojoj zivibelami1111 wrote:Neznam zašto se čudiš takvi i tako kažu da nepriznaju svjetovne nego božije zakone ,a vjerojatno kod njega nema zabrana i ogrničenjatempuser wrote:Pokrivena gospoja od svojih 55-60 god u met. zelenom Matizu serbez stade u lijevoj traci Titove kod BBI i ode do bankomata BBI banke!![]()
![]()
Ovi komentari nemaju veze sa ovom temom, a Goran je krivac.
- kloniran
#5806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackogBlack swan wrote:uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
ma nema postajemo indija
- amar1994
#5807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a izvrsavas sasvim normalnu ljudsku radnjukloniran wrote:meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackogBlack swan wrote:uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
ma nema postajemo indija
ja ne znam sta ce izgubit za 10-15 sec da stane,mozda ce disk plocice da potrosi ili lamelu krecuci ponovo sa mjesta,mozda sinhrone u mjenjacu
-
belami1111
#5808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A možda je hanuma kakvog moćnika. Da nije bila Arzija , nj nisu mogli istjerati iz vrtića 20 godina , a ona haman istjerala Djeda Mraza iz Sarajeva.tempuser wrote:Moja poenta sa detaljem da je gospoja bila pokrivena nije usla toliko u duhovnom smjeru koliko da ilustruje dokle ide taj saobracajni primitivizam, da parkiranje na sred ulice nije vise karakteristika kockastih glava, lokalnih mocnika, biznismena, ugostitelja itd....belami1111 wrote:Neznam zašto se čudiš takvi i tako kažu da nepriznaju svjetovne nego božije zakone ,a vjerojatno kod njega nema zabrana i ogrničenjatempuser wrote:Pokrivena gospoja od svojih 55-60 god u met. zelenom Matizu serbez stade u lijevoj traci Titove kod BBI i ode do bankomata BBI banke!![]()
![]()
-
tempuser
#5809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nekako mi Matiz i zena mocnika nisu kompatibilni, ali cak i da je u pitanju Arzija ili neki slican biser savremenog drustva onda smo kao drustvo definitivno otisli u qurac jer kakvi god da su njeni zivotni svjetonazori ne bi trebali da se kose sa osnovnim normama civilizovanog ponasanja.
-
The BEN10
#5810 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.amar1994 wrote:a izvrsavas sasvim normalnu ljudsku radnjukloniran wrote:meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog![]()
ja ne znam sta ce izgubit za 10-15 sec da stane,mozda ce disk plocice da potrosi ili lamelu krecuci ponovo sa mjesta,mozda sinhrone u mjenjacu
- dadoka84
#5811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ovdje se truni o kružnom toku a jučer pasat iz untrarnje trake na ilidzi u suprotan smjer
nasta blokada sve stalo
da se izvuče 
-
Yapi Yapo
#5813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni nešto najljepše kad im stanem a oni pozdrave, baš sa osmijehom nekim nastavim vožnjuThe BEN10 wrote:Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.amar1994 wrote:a izvrsavas sasvim normalnu ljudsku radnjukloniran wrote:meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog![]()
-
The BEN10
#5814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Yapi Yapo wrote:meni nešto najljepše kad im stanem a oni pozdrave, baš sa osmijehom nekim nastavim vožnjuThe BEN10 wrote:Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.
Ma ja ba, u ovom primitivnom, malograđanskom, kriminalnom i loše odgojenom društvu, lijepa gesta osvaja ljude.
- Laertes
#5815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijemdadoka84 wrote:Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#5816 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na Skenderiji slicna situacija, dvije drake, a pici se boga mi dobro, doduse ima i pjesacki, al dzaba..Laertes wrote:Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijemdadoka84 wrote:Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
- Optimist
#5817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja uvijek pozdravim tj podignem ruku kad mi neko stane na pjesackom. Isto tako kad sam u autu i kad stanem pjesacima da predju, rukom im pokazam ono kao "bujrum" i uglavnom budem pozdravljen, da li klimanjem glave ili rukom ali najcesce bude neki vid gestikulacije.The BEN10 wrote:Yapi Yapo wrote:meni nešto najljepše kad im stanem a oni pozdrave, baš sa osmijehom nekim nastavim vožnjuThe BEN10 wrote:Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.![]()
Ma ja ba, u ovom primitivnom, malograđanskom, kriminalnom i loše odgojenom društvu, lijepa gesta osvaja ljude.
-
hizo ramidovic
#5818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
menije ne jasno stoseto stoji pijesacima kohimje kriv stonejmaju ioni auta padase voze snjima vego pijesace ionda kathin nestanes na pijesackom oniko nesta mlataraju rukama iljutese atoje zato jerbohimje krivo stoioni nejmaju auta paneznaju stace odmuke vego pocmu sovat imahat rukama
-
esso_sa
#5819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lijepa gesta ali sa druge strane i tuzno da ti se pjesak, koji prelazi na zeleno, mora zahvaliti sto si ga pustio da predje ulicu...Optimist wrote:
Ja uvijek pozdravim tj podignem ruku kad mi neko stane na pjesackom. Isto tako kad sam u autu i kad stanem pjesacima da predju, rukom im pokazam ono kao "bujrum" i uglavnom budem pozdravljen, da li klimanjem glave ili rukom ali najcesce bude neki vid gestikulacije.
- dadoka84
#5820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Užas, moraš gledati u retrovizor ide li kakva budala prije nego li zakočiš na pješačkom.Laertes wrote: Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijem
- Laertes
#5821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čitaj, jarane, đe nije pješačkidadoka84 wrote:Užas, moraš gledati u retrovizor ide li kakva budala prije nego li zakočiš na pješačkom.Laertes wrote: Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijemDoduše treba gledati uvijek, a posebno kasno noću i za praznike.
-
zdruzdjo
#5822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovako se bori protiv papaka vozaca. Ko bi rekao da u u jednoj "road rage" rusiji ovako se fajtaju protiv papaka i kabadahija.
https://www.youtube.com/channel/UCMrKsc ... vlRsLxsqJQ
- Nabucco
#5823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote:Ovako se bori protiv papaka vozaca. Ko bi rekao da u u jednoj "road rage" rusiji ovako se fajtaju protiv papaka i kabadahija.
Opet ima neko iznad njih, nedavno im je ukinut yt kanal. Ovo je novi, drago mi je sto su nastavili sa radom..
- sheilak
#5824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
opet su oni gori vidis da voze po trotoaru ko veliki kod nas to JOS nije praksa u tolikoj mjeri mada sam par puta vidio i po trotoaru da voze (r)
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#5825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na Mojmilu svako jutro ondje kod SOS sela, ima kamikaza po trotoaru