Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
prolazak kroz veliko crveno
ma nema postajemo indija
direstraits0078

#5802 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by direstraits0078 »

Black swan wrote:uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
ma nema postajemo indija
Je li to znaci da napredujemo? :oops:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#5803 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

maloprije na stupu vidjeh lika isti mahatma gandhi u golfu dvici :D
Sodom1

#5804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

belami1111 wrote:
tempuser wrote:Pokrivena gospoja od svojih 55-60 god u met. zelenom Matizu serbez stade u lijevoj traci Titove kod BBI i ode do bankomata BBI banke! :-)
Neznam zašto se čudiš takvi i tako kažu da nepriznaju svjetovne nego božije zakone ,a vjerojatno kod njega nema zabrana i ogrničenja :D :D :D
Uklopila se zena u sredinu u kojoj zivi
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Sodom1 wrote:
belami1111 wrote:
tempuser wrote:Pokrivena gospoja od svojih 55-60 god u met. zelenom Matizu serbez stade u lijevoj traci Titove kod BBI i ode do bankomata BBI banke! :-)
Neznam zašto se čudiš takvi i tako kažu da nepriznaju svjetovne nego božije zakone ,a vjerojatno kod njega nema zabrana i ogrničenja :D :D :D
Uklopila se zena u sredinu u kojoj zivi

Ovi komentari nemaju veze sa ovom temom, a Goran je krivac.
kloniran

#5806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

Black swan wrote:uglavnom sve je gore... ko mi daje žmigavac njemu ću stati da se uključi toliko je rijetko
ma nema postajemo indija
meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog :lol:
amar1994

#5807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

kloniran wrote:
ma nema postajemo indija
meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog :lol:
a izvrsavas sasvim normalnu ljudsku radnju :-)
ja ne znam sta ce izgubit za 10-15 sec da stane,mozda ce disk plocice da potrosi ili lamelu krecuci ponovo sa mjesta,mozda sinhrone u mjenjacu :-) :-) :lol: :lol:
belami1111

#5808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by belami1111 »

tempuser wrote:
belami1111 wrote:
Moja poenta sa detaljem da je gospoja bila pokrivena nije usla toliko u duhovnom smjeru koliko da ilustruje dokle ide taj saobracajni primitivizam, da parkiranje na sred ulice nije vise karakteristika kockastih glava, lokalnih mocnika, biznismena, ugostitelja itd....
A možda je hanuma kakvog moćnika. Da nije bila Arzija , nj nisu mogli istjerati iz vrtića 20 godina , a ona haman istjerala Djeda Mraza iz Sarajeva.
tempuser

#5809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Nekako mi Matiz i zena mocnika nisu kompatibilni, ali cak i da je u pitanju Arzija ili neki slican biser savremenog drustva onda smo kao drustvo definitivno otisli u qurac jer kakvi god da su njeni zivotni svjetonazori ne bi trebali da se kose sa osnovnim normama civilizovanog ponasanja.
The BEN10

#5810 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by The BEN10 »

amar1994 wrote:
kloniran wrote:meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog :lol:
ja ne znam sta ce izgubit za 10-15 sec da stane,mozda ce disk plocice da potrosi ili lamelu krecuci ponovo sa mjesta,mozda sinhrone u mjenjacu
Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.
dadoka84

#5811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

ovdje se truni o kružnom toku a jučer pasat iz untrarnje trake na ilidzi u suprotan smjer :lol: nasta blokada sve stalo :D da se izvuče :D
Yapi Yapo

#5813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Yapi Yapo »

The BEN10 wrote:
amar1994 wrote:
kloniran wrote:meni se ljudi ibrete kad im stanem i napravim guzvu da bi oni presli preko pjesackog :lol:
ja ne znam sta ce izgubit za 10-15 sec da stane,mozda ce disk plocice da potrosi ili lamelu krecuci ponovo sa mjesta,mozda sinhrone u mjenjacu
Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.
meni nešto najljepše kad im stanem a oni pozdrave, baš sa osmijehom nekim nastavim vožnju :mrgreen:
The BEN10

#5814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by The BEN10 »

Yapi Yapo wrote:
The BEN10 wrote:Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.
meni nešto najljepše kad im stanem a oni pozdrave, baš sa osmijehom nekim nastavim vožnju :mrgreen:
:thumbup:
Ma ja ba, u ovom primitivnom, malograđanskom, kriminalnom i loše odgojenom društvu, lijepa gesta osvaja ljude.
Laertes

#5815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

dadoka84 wrote:Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijem :evil:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#5816 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Laertes wrote:
dadoka84 wrote:Al obrati paznju da neki debil ne krene da te obilazi i ugrozi tog istog pješaka, u paromlinskoj su čak znali sa desne strane da se guraju ispred ako si ti stao na pješačkom.
Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijem :evil:
Na Skenderiji slicna situacija, dvije drake, a pici se boga mi dobro, doduse ima i pjesacki, al dzaba..
Optimist

#5817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

The BEN10 wrote:
Yapi Yapo wrote:
The BEN10 wrote:Samo svojim primjerom treba vraćati kulturu na ove prostore. I ja redovno stajem pješacima.
:thumbup:
Ma ja ba, u ovom primitivnom, malograđanskom, kriminalnom i loše odgojenom društvu, lijepa gesta osvaja ljude.
Ja uvijek pozdravim tj podignem ruku kad mi neko stane na pjesackom. Isto tako kad sam u autu i kad stanem pjesacima da predju, rukom im pokazam ono kao "bujrum" i uglavnom budem pozdravljen, da li klimanjem glave ili rukom ali najcesce bude neki vid gestikulacije. :-D
hizo ramidovic

#5818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by hizo ramidovic »

menije ne jasno stoseto stoji pijesacima kohimje kriv stonejmaju ioni auta padase voze snjima vego pijesace ionda kathin nestanes na pijesackom oniko nesta mlataraju rukama iljutese atoje zato jerbohimje krivo stoioni nejmaju auta paneznaju stace odmuke vego pocmu sovat imahat rukama
esso_sa

#5819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by esso_sa »

Optimist wrote:
Ja uvijek pozdravim tj podignem ruku kad mi neko stane na pjesackom. Isto tako kad sam u autu i kad stanem pjesacima da predju, rukom im pokazam ono kao "bujrum" i uglavnom budem pozdravljen, da li klimanjem glave ili rukom ali najcesce bude neki vid gestikulacije. :-D
Lijepa gesta ali sa druge strane i tuzno da ti se pjesak, koji prelazi na zeleno, mora zahvaliti sto si ga pustio da predje ulicu...
dadoka84

#5820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

Laertes wrote: Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijem :evil:
Užas, moraš gledati u retrovizor ide li kakva budala prije nego li zakočiš na pješačkom. :-x Doduše treba gledati uvijek, a posebno kasno noću i za praznike.
Laertes

#5821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

dadoka84 wrote:
Laertes wrote: Al' fakat nisu normalni oni što staju pješacima đe nije pješački, dvije trake u jednom smjeru, i sad ti kontaj što je on stao, voziš drugom trakom, a ono čiča nasred ceste. Neki dan tako ono stalo grupi djece da pređu, ja u drugoj traci, jedva zakoči. I ono meni mlatara... Hoće djecu da ubije, tj. da ih ja ubijem :evil:
Užas, moraš gledati u retrovizor ide li kakva budala prije nego li zakočiš na pješačkom. :-x Doduše treba gledati uvijek, a posebno kasno noću i za praznike.
Čitaj, jarane, đe nije pješački :evil:
zdruzdjo

#5822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Ovako se bori protiv papaka vozaca. Ko bi rekao da u u jednoj "road rage" rusiji ovako se fajtaju protiv papaka i kabadahija.
https://www.youtube.com/channel/UCMrKsc ... vlRsLxsqJQ
Nabucco

#5823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nabucco »

zdruzdjo wrote:Ovako se bori protiv papaka vozaca. Ko bi rekao da u u jednoj "road rage" rusiji ovako se fajtaju protiv papaka i kabadahija.
https://www.youtube.com/channel/UCMrKsc ... vlRsLxsqJQ

Opet ima neko iznad njih, nedavno im je ukinut yt kanal. Ovo je novi, drago mi je sto su nastavili sa radom..
sheilak

#5824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sheilak »

opet su oni gori vidis da voze po trotoaru ko veliki kod nas to JOS nije praksa u tolikoj mjeri mada sam par puta vidio i po trotoaru da voze (r)
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#5825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Na Mojmilu svako jutro ondje kod SOS sela, ima kamikaza po trotoaru :lol:
Post Reply