Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
UterivacDugoga

#5801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by UterivacDugoga »

kiki-miki wrote:Imam sve Dobro :D

Ali poenta je sto ne znam sta je kod tebe dobro?
E pa zato bi i trebali da se upoznamo :D
UterivacDugoga

#5802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by UterivacDugoga »

kiki-miki wrote:
UterivacDugoga wrote:
kiki-miki wrote:Imam sve Dobro :D

Ali poenta je sto ne znam sta je kod tebe dobro?
E pa zato bi i trebali da se upoznamo :D
Upoznajem se samo s provjerenim forumasima.

I to ako dobijes odobrenje od forumasa s kojima se druzim :wink: :D
E ybg. Sad ce jos ispasti da sam potencijalno manijakalan tip :-)

Ali uvjek ima izuzetak ;-)
kiligonzales

#5803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kiligonzales »

Kiki vidis da Uterivac ima dug razlog sto hoce da te upozna :lol:
supercali

#5804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

kiki-miki wrote:Samo provjerene upoznajem :)
Kafa prekosutra znaci
SmokingMan

#5805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SmokingMan »

Ma samo vas zajebava. :D
supercali

#5806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

Ne brini muki ne moze respu zajebati da jebe rak raka
UterivacDugoga

#5807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by UterivacDugoga »

Ako njega zayebe,izbusit ce joj gume na vozilu :lol:
UterivacDugoga

#5808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by UterivacDugoga »

Koji su? Da napuckam respu da im se sarafcigerom potpise po haubi :twisted:

:lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Ko ovdje dira kiki-miki :oops: :twisted: :zoka: :brusli:
klokotnica velika

#5810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klokotnica velika »

Zoya wrote:
klokotnica velika wrote:
kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgora :lol: komplikovanih zena mila zemljo :lol:
slicno iskustvo s forumasicom,

Izadjem na prvi sastanak s djevojkom i odemo u jedan ok restoran i sada prva njea rekacija kada je konobar donio pice je bila (ptisao je konobar)
vadi novcanik i onako na sred stola vadi i broji 100,150,170,200km i kao jaooo ima li ovde gdje bankomata hahah a znaci broj 200km pred likom koga prvi put upoznaje u zivotu (dno dna ,znaci nekultura da musakrac izvadi broji te pare kamo li zena) reko sto ce ti bankomat pa kao ako na ovo bude malo para hahahhhahhaha..poslije toga sam je hebo 12-23 puta i nabio nogom i ovo sma joj rekao naravno da je to bilo dno dna.ali svidila mi se njena faca i morao sam je hebati.tu istu noc smo se napili zvala me odma u stan da je hebem ali nisam htio da hebem pijanu djevojku nije moj stil,zato sam je izhebao poslije toga momacki cca30 tak puta i svaki put sam je punio do vrha jer to voli..eto to je moj najgor date ..i ta forumasica je toliko dno da ja od svih forumasica koje sam povalio s njom sam se navise ismijao..kada bi vam pricao provale i izvale te doticne vi bi se fatali za glavu.posto ide ban za imenovanje forumasice necu je imenovati inace bi je imenovao rado jer sam cuo od drugih forumasica da je ovde glumila gospodu i nivo.a ja vam iskreno govorim da je to jedno neotesano bice od koje sam na svu srecu uspio uz Boziju pomoc da pobjegnem,cak me je ganjala na kucni broj jer kao brinula se o meni hahahha..eto to je moje najgore date iskustvo s vaj faj osobom hahaha..nije kaze vi-fi nego vaj faj ali zato nije mama nego MAMOooooo :run: :run:

:lol: :lol: stomak me zabolio od smijeha. Ja Sračunah koliko puta. 30+ 12+ 11= 53, da zaokružoml na 60 ovo je naravno cirka :D Nisi nam rekao je li ova cifra za mjesec dana ili za godinu?

Možda ti se javi na Pepe :D
druze haj ti procitaj ponov pa mozda skontas ja sam napisao 12-23 puta.Da ti prevedem to znaci od 12 do 23 puta kasnije da pokazem da beg nije cicija sam napisao cca.30 puta, eto hajde sad opet procitaj pa mi samo reci kako si uspio da izracunas tj sabere da je 53 puta.ali hajde razumijem ja i te kao sto si ti..pozdrav
klokotnica velika

#5811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Kinaski wrote:
klokotnica velika wrote:
kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgora :lol: komplikovanih zena mila zemljo :lol:

Izadjem na prvi sastanak s djevojkom i odemo u jedan ok restoran i sada prva njea rekacija kada je konobar donio pice je bila (ptisao je konobar)
vadi novcanik i onako na sred stola vadi i broji 100,150,170,200km i kao jaooo ima li ovde gdje bankomata hahah a znaci broj 200km pred likom koga prvi put upoznaje u zivotu (dno dna ,znaci nekultura da musakrac izvadi broji te pare kamo li zena) reko sto ce ti bankomat pa kao ako na ovo bude malo para hahahhhahhaha..poslije toga sam je hebo 12-23 puta i nabio nogom i ovo sma joj rekao naravno da je to bilo dno dna.ali svidila mi se njena faca i morao sam je hebati.tu istu noc smo se napili zvala me odma u stan da je hebem ali nisam htio da hebem pijanu djevojku nije moj stil,zato sam je izhebao poslije toga momacki cca30 tak puta i svaki put sam je punio do vrha jer to voli..eto to je moj najgor date ..i ta forumasica je toliko dno da ja od svih forumasica koje sam povalio s njom sam se navise ismijao..kada bi vam pricao provale i izvale te doticne vi bi se fatali za glavu.posto ide ban za imenovanje forumasice necu je imenovati inace bi je imenovao rado jer sam cuo od drugih forumasica da je ovde glumila gospodu i nivo.a ja vam iskreno govorim da je to jedno neotesano bice od koje sam na svu srecu uspio uz Boziju pomoc da pobjegnem,cak me je ganjala na kucni broj jer kao brinula se o meni hahahha..eto to je moje najgore date iskustvo s vaj faj osobom hahaha..nije kaze vi-fi nego vaj faj ali zato nije mama nego MAMOooooo :run: :run:
Sto je mrzis onda ako je sve tako ?
klokotnica velika

#5812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Kinaski wrote:
klokotnica velika wrote:

Nikada nikog nisam mrzio jer toje nesto jako tesko mrziti nekoga,ali da je ne volim to stoji..nisam je nikada ni volio niti cu je ikada i voliti,ne mozes zavoliti nekoga za 3-4 mjeseca zabavljanja tj.seme,nije to bilo klasicno zabavljanje to je vise bila kres sema koja je otisal ne planirano u drugom smjeru ali hajde sta je tu je.ali ako ti kazem sta je razlog tome sto je prozivam i ti bi,doduse vec je prozivaju i bez mene vidim 70% forumasa je ne gotivi jer prije svega zeli da bude sto nije i sto nikada nece biti a druga stvar je sto je ALKOHOLICARKA i nemam ti sta vise reci,kada sam to vidio poslije toga nisam mogao ni da KRESNEM a kamo li sta drugo.a da ti kazem jos sta je uradila smucio bi ti se zivot na kakvu sam ja osobu naletio nedaj boze nikom,neka joj je sa srecom vjeruj daleko joj lijepa kuca od moje.najgore sto sam prije 7 dana saznao da je ROMKINJA( da se razumijem protiv roma nemam nista ali pravih roma a ne Arlija) ,bjela ciganka Arlije,to su najgore vrste cigana,cergari su za njih ljudine ovo je najgora vrsta,Arlije,zato se stidi da kaze odakle je i da ide majku da posjeti eeeee s kim sam ja posla imao.necu da je prozivam imenom ali znaju je ovi sto su imali kres seme s njom ( s foruma isto momci) od jednog od njih sam i saznao da je Arlija jer momku je rekao njen komsija iz te vukojebine odakle je sljegla u sarajevo.eto radi toga je ne volim sta se stidis porijekla hebo te tito.ja sam iz Klokotnice i to s ponosom pricam..
supercali

#5813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:Ko ovdje dira kiki-miki :oops: :twisted: :zoka: :brusli:
Onaj ko moze :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
Tomahawk11 wrote:Ko ovdje dira kiki-miki :oops: :twisted: :zoka: :brusli:
Onaj ko moze :mrgreen:
sušaj ti... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Sad kad zatrpaju pp kod muhe i blese :oops: :mrgreen:
mad_max_ba

#5816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

samo da se zna da sam ja i jednom i drugom poslao pp preko štele :lol: :lol: :lol:
UterivacDugoga

#5817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by UterivacDugoga »

Nema veze,ja necu da budem napadan lik.

Znam da ce kikica da bira srcem i zato ja strpljivo cekam u redu,jer ona jos ne zna da smo mi jedno drugom sudjeni :P
Tomahawk11
Globalni moderator

#5818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Tvoje je samo da se slozis :mrgreen:
supercali

#5819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

E bas ste papci njoj se posalje poruka koju cu ja upravo poslati
Tomahawk11
Globalni moderator

#5820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

kiki-miki wrote:
Tomahawk11 wrote:Tvoje je samo da se slozis :mrgreen:
Nista na nevidjeno a pogotovo prvo na uvid bankarski racun i ZK izvadci :D
Nista zamjena :?
Biraj sa profila pik.ba sta ti srcu drago :oops:
KPNCTNJAH

#5821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

klokotnica velika wrote: Nikada nikog nisam mrzio jer toje nesto jako tesko mrziti nekoga,ali da je ne volim to stoji..nisam je nikada ni volio niti cu je ikada i voliti,ne mozes zavoliti nekoga za 3-4 mjeseca zabavljanja tj.seme,nije to bilo klasicno zabavljanje to je vise bila kres sema koja je otisal ne planirano u drugom smjeru ali hajde sta je tu je.ali ako ti kazem sta je razlog tome sto je prozivam i ti bi,doduse vec je prozivaju i bez mene vidim 70% forumasa je ne gotivi jer prije svega zeli da bude sto nije i sto nikada nece biti a druga stvar je sto je ALKOHOLICARKA i nemam ti sta vise reci,kada sam to vidio poslije toga nisam mogao ni da KRESNEM a kamo li sta drugo.a da ti kazem jos sta je uradila smucio bi ti se zivot na kakvu sam ja osobu naletio nedaj boze nikom,neka joj je sa srecom vjeruj daleko joj lijepa kuca od moje.najgore sto sam prije 7 dana saznao da je ROMKINJA( da se razumijem protiv roma nemam nista ali pravih roma a ne Arlija) ,bjela ciganka Arlije,to su najgore vrste cigana,cergari su za njih ljudine ovo je najgora vrsta,Arlije,zato se stidi da kaze odakle je i da ide majku da posjeti eeeee s kim sam ja posla imao.necu da je prozivam imenom ali znaju je ovi sto su imali kres seme s njom ( s foruma isto momci) od jednog od njih sam i saznao da je Arlija jer momku je rekao njen komsija iz te vukojebine odakle je sljegla u sarajevo.eto radi toga je ne volim sta se stidis porijekla hebo te tito.ja sam iz Klokotnice i to s ponosom pricam..
Sta je na kraju poenta tvojih postova? :mrgreen: Meni djeluje kao da je tebi vokri sto te izlevatila, pa sad ne znas sta ces od sebe... sta god da ti je uradila, s ovim pisanjem ti ispadas levat... ili napisi konkretno sve, izbaci sve sto imas o njoj, imenom i prezimenom, slikama, filmicima ako imas :oops: :mrgreen: ako te vec toliko pogodilo... ili se pusti ovog supljiranja, koga boli racku u krajnjoj liniji... ako je sve tako kao sto kazes, ti trebas biti zahvalan sto nisi zaglavio s njom na duzi period, ovako je tudji problem... i sad dok nju drugi razvaljuje 12-xx puta, ti o njoj razmisljas i pises postove...
Dovoljna je ta prva recenica s kojom kao da se pravdas, ocigledno si joj rekao da je volis i to nakon 3-4 mjeseca :mrgreen: pa nije ni cudo sto te izlevatila...
klokotnica velika

#5822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

KPNCTNJAH wrote:
klokotnica velika wrote: Nikada nikog nisam mrzio jer toje nesto jako tesko mrziti nekoga,ali da je ne volim to stoji..nisam je nikada ni volio niti cu je ikada i voliti,ne mozes zavoliti nekoga za 3-4 mjeseca zabavljanja tj.seme,nije to bilo klasicno zabavljanje to je vise bila kres sema koja je otisal ne planirano u drugom smjeru ali hajde sta je tu je.ali ako ti kazem sta je razlog tome sto je prozivam i ti bi,doduse vec je prozivaju i bez mene vidim 70% forumasa je ne gotivi jer prije svega zeli da bude sto nije i sto nikada nece biti a druga stvar je sto je ALKOHOLICARKA i nemam ti sta vise reci,kada sam to vidio poslije toga nisam mogao ni da KRESNEM a kamo li sta drugo.a da ti kazem jos sta je uradila smucio bi ti se zivot na kakvu sam ja osobu naletio nedaj boze nikom,neka joj je sa srecom vjeruj daleko joj lijepa kuca od moje.najgore sto sam prije 7 dana saznao da je ROMKINJA( da se razumijem protiv roma nemam nista ali pravih roma a ne Arlija) ,bjela ciganka Arlije,to su najgore vrste cigana,cergari su za njih ljudine ovo je najgora vrsta,Arlije,zato se stidi da kaze odakle je i da ide majku da posjeti eeeee s kim sam ja posla imao.necu da je prozivam imenom ali znaju je ovi sto su imali kres seme s njom ( s foruma isto momci) od jednog od njih sam i saznao da je Arlija jer momku je rekao njen komsija iz te vukojebine odakle je sljegla u sarajevo.eto radi toga je ne volim sta se stidis porijekla hebo te tito.ja sam iz Klokotnice i to s ponosom pricam..
Sta je na kraju poenta tvojih postova? :mrgreen: Meni djeluje kao da je tebi vokri sto te izlevatila, pa sad ne znas sta ces od sebe... sta god da ti je uradila, s ovim pisanjem ti ispadas levat... ili napisi konkretno sve, izbaci sve sto imas o njoj, imenom i prezimenom, slikama, filmicima ako imas :oops: :mrgreen: ako te vec toliko pogodilo... ili se pusti ovog supljiranja, koga boli racku u krajnjoj liniji... ako je sve tako kao sto kazes, ti trebas biti zahvalan sto nisi zaglavio s njom na duzi period, ovako je tudji problem... i sad dok nju drugi razvaljuje 12-xx puta, ti o njoj razmisljas i pises postove...
Dovoljna je ta prva recenica s kojom kao da se pravdas, ocigledno si joj rekao da je volis i to nakon 3-4 mjeseca :mrgreen: pa nije ni cudo sto te izlevatila...
HAHAHHAHA , pa ja cu poslije 3 izlaska ako do tada nisam "ubo" reci svakoj da je volim da bi je hebao kretenu pametni..cuj posliej 3-4 mjeseca pa me zato izlevatila.hahhaah bas me nasmija hvala ti,odo sad valja izvuci fuge a zima ruke mi se smrzavaju,ako me vidi sef da mu koristim laptop heba ceme
Tomahawk11
Globalni moderator

#5823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Pih....gdje nalazite te lake zene....mene sve neke teske zapadale :-?
klixoris

#5824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

Dodjem na forum poslije 100 godina (pozdrav ekipi :-D ) i odmah naletim na budalastinu :lol: :lol: :lol: Valjda imam dobar njuh :mrgreen:
Na sta ti majstore naleti ? Hem ciganka, hem nimfomanka, hem alkos :mrgreen:

A gledaj to i kao benefit, znas onu staru, narodnu: ko nije :izet: ciganku, nije nikada ni :izet:

:mrgreen:
MyTao

#5825 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MyTao »

klokotnica velika wrote:
Kinaski wrote:
Nikada nikog nisam mrzio jer toje nesto jako tesko mrziti nekoga,ali da je ne volim to stoji..nisam je nikada ni volio niti cu je ikada i voliti,ne mozes zavoliti nekoga za 3-4 mjeseca zabavljanja tj.seme,nije to bilo klasicno zabavljanje to je vise bila kres sema koja je otisal ne planirano u drugom smjeru ali hajde sta je tu je.ali ako ti kazem sta je razlog tome sto je prozivam i ti bi,doduse vec je prozivaju i bez mene vidim 70% forumasa je ne gotivi jer prije svega zeli da bude sto nije i sto nikada nece biti a druga stvar je sto je ALKOHOLICARKA i nemam ti sta vise reci,kada sam to vidio poslije toga nisam mogao ni da KRESNEM a kamo li sta drugo.a da ti kazem jos sta je uradila smucio bi ti se zivot na kakvu sam ja osobu naletio nedaj boze nikom,neka joj je sa srecom vjeruj daleko joj lijepa kuca od moje.najgore sto sam prije 7 dana saznao da je ROMKINJA( da se razumijem protiv roma nemam nista ali pravih roma a ne Arlija) ,bjela ciganka Arlije,to su najgore vrste cigana,cergari su za njih ljudine ovo je najgora vrsta,Arlije,zato se stidi da kaze odakle je i da ide majku da posjeti eeeee s kim sam ja posla imao.necu da je prozivam imenom ali znaju je ovi sto su imali kres seme s njom ( s foruma isto momci) od jednog od njih sam i saznao da je Arlija jer momku je rekao njen komsija iz te vukojebine odakle je sljegla u sarajevo.eto radi toga je ne volim sta se stidis porijekla hebo te tito.ja sam iz Klokotnice i to s ponosom pricam..
Wowww... pa to je strasnooooooooo!!!! Tako mi te zao, pa ti mora da si jos pod stresom nakon sto si to saznao... kako se nisi ubio?? Nevjerovatno... Romkinja??? Pa de provjeri opet... Kako tuzna sudbina, trebao bi film snimiti o tome vjerujem da bi dobio oskara. Ti tako fino bice, koje ne mrzi nikoga naletio na ROMKINJU....

Strasno strasnoooo...
Post Reply