U uzvratu bih odigrao formaciju 4-6-0. Ni u kakvoj Svetoj knjizi ne pise da se mora igrati sa napadacem kojeg svakako nemamo.
Izbacio iz tima Bandovica, Radulovica, Haurdica, gojkaru, a tim sklepao od ostatka hamelja kojeg imamo na klupi pa sta bude.
U tim od 1 minute ubacio nespremnog Karica. Neka mu bude kazna sto ce se,kad umre u 12 minuti meca, ostatak vuci kao kuja ostalih 78 minuta. Kako jedan igrac plemenitog sporta Nogomet/Fudbal moze biti nespreman i u jednom trenutku svoje karijere toliko da ne moze dva puta sprintati? citav zivot trenira,trci ,to mu posao i on nespreman. kako, mater jebem svakom nespremnom igracu, kako? cijenio bih odgovor nekog poznavaoca ove igre zvane Nogomet/Fudbal. Isto vazi i za igraca kojem ne odgovara neka pozicija na terenu. Haurdic odigrao nikako iz razloga sto mu ne lezi pozicija u sredini. Ako igras citav zivot kako mozes da ne znas igrati lopte u sredini, a kao znas na krilu? kako Haurdicu i ostali igraci na svijetu kojima neka pozicija ne odgovara na terenu.
Ubijedjen sam da je igrao Sedin Torlak mi ne bi primili prvi gol, ne bi ni drugi, a siguran sam ni treci gol sinoc, a vjerovatno bi dali najmanje jos jedan (Torlak glavom iz prekida). eto, zbog par hiljada cemo ostati bez par stotina hiljada KM/ova, obraza, koeficijenta i jos svacega necega.
Prognoza uzvrata 0-2. Bez crnjacenja i depresije, poznavajuci trenerove sposobnosti, igracki kadar i uigranost realno i objektivno 0-2. Sramota.