The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- janje_
#5801 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
u stripu se michon marne sa morganom i ujutro kaze da je sve bila greska.. mozda ce to prenijeti na ricka. ne bi mi bilo zao, jer sve i kad bi prikazali seks scenu njih dvoje, ne bi bilo napeto.. jbg, da je marno plavku, ok, ali
s michon..

- annoy
#5802 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prosli su svasta zajedno, bilo je to sto kazes, postovanja, prijateljstva. Meni su cak nekad bili kao "brat i sestra". Nimalo seksualne kemije. Zato mi ih je bilo cudno gledat, kao da incest gledamdale cooper wrote:Dobro, jeste kao što kaže ExNihilo da nije bilo seksualne hemije između Ricka i Mišuna.
Ali je uvijek bilo međusobnog poštovanja, razumijevanja i prijateljstva. Eh sad nakon što su
malo otpustili ventile i odahnuli, nije baš toliko nerealno da bi se mogli i zveknuti. Nije da
njih dvoje nemaju potreba, a nemaju nikoga drugoga sa kim bi mogli.
Ovo ne ide tebi
Dajte malo ohanite s informacijama iz stripa koje jos nismo na ekranu imali priliku potvrditi ili opovrgnuti (vezano za Jesusa)
-
dexxa
#5803 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja sam od vrlo zanimljive epizode zaspao, tako da nisam vidio eurokrem na kraju .... 
-
kakavdanakneiskustvu
#5804 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
splinter wrote:SanskiBiser wrote:Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
U stripu jel Isus pozitivac ili?
Pozitivac na kvadrat.
On ustvari radi isti posao kao Aaron u Aleksandriji - uglavnom lik ti je ko' macija guza
koji je ono aaron,zaboravih?

Nije Aaron, valjda je Aron[/quote]
sta je sa njim,ne vidih ga u ove dvije epizode?
- SanskiBiser
#5805 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Aaron_%28TV_Series%29splinter wrote:
Nije Aaron, valjda je Aron
AARON
ARRON and JESUS sitting on a tree K - I - S - S - I - N - G !
garant!
- SanskiBiser
#5806 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kakavdanakneiskustvu wrote:
sta je sa njim,ne vidih ga u ove dvije epizode?
bio je on par sekundi u prvoj epizodi, mislim u onoj ambulanti...
- turbofolk
#5807 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Samo nek nije Morgana. Svaka epizoda bez njegovog moralisanja je dobra. Rick i Mishone na kraju i nije tako neočekivano. Putevi su im se ponovo spojili nakon pada zatvora. Tad smo je prvi put u seriji vidjeli sretnu i mislim da je tad hemija i proradila. Do dolaska u Aleksandriju i nije bilo prilike da se ta hemija ispolji, a čim su u Aleksandriji izabrali da žive pod istim krovom, bilo je jasno da se priprema teren njima dvoma. Nakon što zaginu mama s djecom i nakon što su opušteno proveli par zadnjih dana, samo se čekao pogodan tren. Nemam ništa protiv. Moguće da i planiraju kraj za jedno od njih dvoje, ba bi onda ta smrt bil još bolnija. To ne bih volio. Pogotovo jer je Rick nosilac serije i vjerujem da ćemo njega gledat do zadnje epizode. A Mishone je jedini lik uz Ricka, Deryla i Carol (možda i Magie i Glena, pa i Abrahama, Rosite i Eugena) za kojim bih zažalio u seriji. Inače od svih likova najviše žalim za Hershel-om.
Jesus na kraju, koliko se sjećam, reče: Rick, we need to talk.
Mislim da je Jesus upoznat sa situacijom oko Negana i njegove bande, pa želi da ga upozori.
Vidjećemo, s nestrpljenjem očekujem nastavak.
Jesus na kraju, koliko se sjećam, reče: Rick, we need to talk.
Mislim da je Jesus upoznat sa situacijom oko Negana i njegove bande, pa želi da ga upozori.
Vidjećemo, s nestrpljenjem očekujem nastavak.
- Averus
#5808 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koga je Rick
taj je i odapeo u ovoj seriji... Ćao Lori, ćao plavka, sad će biti ćao Mišon
A mislim da je ovo bilo u fazonu "težak dan" kao što su i rekli, pa su iskoristili priliku radi malo relaksacije i opuštanja
Na kraju serije će svijet biti prazan. Svi zombiji mrtvi, nestali. Svi ljudi mrtvi, nestali. Sve životinje mrtve, nestale.
A onda zadnja scena: Carol i Daryl brčkaju noge na vrelu Bune, piju pive i uživaju.
A mislim da je ovo bilo u fazonu "težak dan" kao što su i rekli, pa su iskoristili priliku radi malo relaksacije i opuštanja
Na kraju serije će svijet biti prazan. Svi zombiji mrtvi, nestali. Svi ljudi mrtvi, nestali. Sve životinje mrtve, nestale.
A onda zadnja scena: Carol i Daryl brčkaju noge na vrelu Bune, piju pive i uživaju.
- DMXallen
#5809 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A jeste da je rizik bila igra, ako je igra, al' kontam da ih je sigurno procijenio odman na početku. I Jesus je nešto kao Aaron, regrutuje okolo za svoje ljude. Ne bih da spojlam, ali neko je spomenuo da je esus možda Neganov insajder. Nije, Jesus pripada sasim drugoj skupini.adda_sa wrote:moze biti, ali riziko mu je igra. imali su par puta da ga glat upucaju i ubiju, i da je naisao na neke druge ljude i bio bi mrtav, al haj ..DMXallen wrote:S06E10
Solidna epizoda, na momente uljuljkana sa onim dešavanjima po šumi. Moralo se malo popuniti vrijeme razumijem.
Epizoda je lako mogla proći sa samo Rickom , Darylom i Jesusom... Baš sam se nasmijao nekoliko puta.
Kad malo bolje postavite sva dešavanja sa Jesusom, i koliko god to sve izgledalo smiješno i naivno, mišljenja sam da je Jesus igrao igru na koju su Rick i Daryl nasjeli ono baš kao naivci...
Jesus je htjeo da otkrije imaju li kamp, gdje su i što su, ali nije htjeo namjerno ići na to da kaže hoćete li me primiti. Očito se vidi da ih je vozao cijelo vrijeme i da oni se osjete kako su ga sredili na kraju i doveli kao nekog zarobljenika. Pa tip je cijelo vrijeme ostavljao namjerno tragove i još kao popravljao gumu, koja se siguran sam, nije pokvarila.
Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom... Postigao je cilj, ušao u kamp..onom igrom je ili otkrio koliki su naivci Rick i Daryl ili se dobro zajebao kad ga Rick propusti kroz svoj mračni um i šake.
Carl polako postaje mračan lik, očito će gubitak oka da napravi od njega sasvim drugog lika mentalno.
Rick i Michonne mi nikako nisu kao neko ko bi se ikada smuvao, ovo je više kao neko prangijanje radi potrebe i stres relaksacije
ps sta fali stres relaksaciji
Btw da dodam, i ja sam mislio kako je nekako sve zbrzano i čini mi se da je neko spomenuo kako Carl nakon par sedmica se oporavio. Ali ustvari prošlo je 2 mjeseca od one makljaže sa walkerima. Ko gleda Talking Dead može mnogo pojašnjenja dobiti. I rekao sam kako je epizoda mogla proći samo sa Rickom, Darylom i Jesusom. A ustvari sve ono sa Carlom i dešavanjem u šumi ima jaču poruku.
Carl je uradio veliku stvar, mogao je Deanu-walkera ubiti ali nije..htjeo je da to uradi njen sin, jer shvata koliko je to bitno. I on je svoju mamu ubio.
Dečko odrasta mentalno i kao što sam rekao da ga gubitak oka mijenja drastično. Al' bojim se da postaje novi Rick u brutalnom smislu.
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.11 - Knots Untie
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... knots.html
- irac300
#5810 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Realno, mene čudi kako se češće ne taslače, kad god imaju priliku s obzirom u kakvom svijetu žive. Svaki miran trenutak treba se taslačiti, nikad ne znaš šta te čeka sutra.
Čime će se drugim opustiti, nema televizije, nema sporta, serija, filmova... I onaj Carl, odveo curu u šumarak, u pubertetu oboje, umjesto da se poFataju, on čita stripove, biži ba. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5811 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kako cime, marisanjem zombijairac300 wrote:Realno, mene čudi kako se češće ne taslače, kad god imaju priliku s obzirom u kakvom svijetu žive. Svaki miran trenutak treba se taslačiti, nikad ne znaš šta te čeka sutra.Čime će se drugim opustiti, nema televizije, nema sporta, serija, filmova... I onaj Carl, odveo curu u šumarak, u pubertetu oboje, umjesto da se poFataju, on čita stripove, biži ba.
Hm, ne znam, pitanje je koliko ti je do toga kad je u pitanju goli opstanak. Ok, u Aleksandriji je vec druga prica, mogu se malo i opustiti....ali dok su bili na putovanju, u zatvoru i sl., tesko. Non stop napeto ko tregeri
Nije ba Carla jos uhvatilo, zato kad krene, pocece zombije seksualno napadati
- annoy
#5812 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja bi se u takvom svijetu uzasno bojala potencijalne trudnoce i vjerojatno zbog toga suzdrzavala 
A i nema obrijanih nogu, brazilskih depilacija i mirisljavih međunozja
I konstantan stres i strah za vlastiti zivot sigurno utjecu na libido
Ipak, u stripu se vise taslace
A i nema obrijanih nogu, brazilskih depilacija i mirisljavih međunozja
I konstantan stres i strah za vlastiti zivot sigurno utjecu na libido
Ipak, u stripu se vise taslace
- irac300
#5813 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma kakve depilacije, kakvi bakrači...to se samo brzinski pristavi, da se čovjek riješi napetosti, nema se kada istraživati kako mirišu međunožja. 
- annoy
#5814 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U pravu si, vjerojatno bi to iskonsko u nama izaslo na povrsinu, koliko god smo danas navikli biti izribani domestosom i imati dlake samo na glavi
Moram priznat da i mene cudi sto nemamo vise seksa u seriji. Ne treba se ni eksplicitno pokazivati ali barem insinuirati da se ljudi spajaju
Cudi me da nitko ne komentira lezbace
Moram priznat da i mene cudi sto nemamo vise seksa u seriji. Ne treba se ni eksplicitno pokazivati ali barem insinuirati da se ljudi spajaju
Cudi me da nitko ne komentira lezbace
- irac300
#5815 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma realno, čim se civilizacija sruši, ni čovjek više ne pati za nekim civilizacijskim vrijednostima tipa depilacija, brijanje, šminkanje...prorade prirodni nagoni, praiskonski. A lezba br.1 odlična, lezba br.2 (doktorica) da je jedina na planeti, zaobišao bih je. 
- annoy
#5816 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma bas je simpa s tim punim obrascicima
Buduci da se pali na vulve zaobisla bi i ona tebe
- irac300
#5817 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
annoy wrote:Ma bas je simpa s tim punim obrascicima![]()
- Tito_i_Partija
#5818 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moras nac' nekoga ko zna na vrijeme izvadit', a ne k'o Shane.annoy wrote:Ja bi se u takvom svijetu uzasno bojala potencijalne trudnoce i vjerojatno zbog toga suzdrzavala
- Daryl Dixon
#5819 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
e je*o ga hljeb dobro je vise sa spoilanjem, prvo mi nije bilo interesantno to kad je neko spomenuo isusa u stripu, gledam neku noc epizodu kad isus dolazi, sje*o sam se, nije mi interesantno bilo na pocetku, na kraju se ispostavilo da je lik interesantan. drugo, spominjete arona i isusa kako se ljube na drvetu pa hljeb ga je*o, dobro vas je vise, mislio sam da ce mu ga Dikson zabiti u pakaš.

- SanskiBiser
#5820 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
nije spojlanje to su samo pretpostavke, ja samo kontam da ce se Aaron i Jesus "uzeti"Daryl Dixon wrote:e je*o ga hljeb dobro je vise sa spoilanjem, prvo mi nije bilo interesantno to kad je neko spomenuo isusa u stripu, gledam neku noc epizodu kad isus dolazi, sje*o sam se, nije mi interesantno bilo na pocetku, na kraju se ispostavilo da je lik interesantan. drugo, spominjete arona i isusa kako se ljube na drvetu pa hljeb ga je*o, dobro vas je vise, mislio sam da ce mu ga Dikson zabiti u pakaš.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isti autor serije je rekao da Daryl nije derpe - u jednoj od Talking Dead epizoda.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5821 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Daryl je unisex....ili dobro krije orjentaciju 
- Daryl Dixon
#5822 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
joj brate da te ne znam sad bih ti nesto rekao, ali necu, ozenjen sam, vjera mi ne dozvoljava, dobar si momak.Tomahawk11 wrote:Daryl je unisex....ili dobro krije orjentaciju
- Daryl Dixon
#5823 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bila je prije par mjeseci ta prica na stranim portalima, helemnejse, dobro su odradili ove dvije posljednje epizode, prethodna epizoda bas bila finale prije finala, sa onim ciscenjem walkeraSanskiBiser wrote:nije spojlanje to su samo pretpostavke, ja samo kontam da ce se Aaron i Jesus "uzeti"Daryl Dixon wrote:e je*o ga hljeb dobro je vise sa spoilanjem, prvo mi nije bilo interesantno to kad je neko spomenuo isusa u stripu, gledam neku noc epizodu kad isus dolazi, sje*o sam se, nije mi interesantno bilo na pocetku, na kraju se ispostavilo da je lik interesantan. drugo, spominjete arona i isusa kako se ljube na drvetu pa hljeb ga je*o, dobro vas je vise, mislio sam da ce mu ga Dikson zabiti u pakaš.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neko je prije stavio tekst autora serije koji je odlucio da Jesus bude derpe jer je to u trendu a logika neka je da ako imamo jos jednog gej lika Aarona - ciji je decko tragicno stradao da bi se Aaron mogao naci sa Jesus u nekoj romanticnoj shemi ako nista onda barem zbog Double Dutch Rudder
![]()
![]()
Isti autor serije je rekao da Daryl nije derpe - u jednoj od Talking Dead epizoda.cisto da se zna...
- SanskiBiser
#5824 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
moguce da ce na kraju ipak piti neka prica tipa da je Daryla ugrizo chuko kad je bio mali tako nesto....Tomahawk11 wrote:Daryl je unisex....ili dobro krije orjentaciju
- Logovan
#5825 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Skuplja hrabrosti da je zaskoči.irac300 wrote:I onaj Carl, odveo curu u šumarak, u pubertetu oboje, umjesto da se poFataju, on čita stripove, biži ba.