Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dinooh

#5801 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

gore je vama stalno bayernu u guzicu gledat
simonese

#5802 Re: Bundesliga

Post by simonese »

dinooh wrote:gore je vama stalno bayernu u guzicu gledat
ma sve je to stvar navike
MeanMachine

#5803 Re: Bundesliga

Post by MeanMachine »

veella wrote:Bas su cudni ovi tzv. navijaci WC bauerna pogotovo ovaj meannmuhafuca :lol: , najvise kaki protiv BVB-a a ne smije se kladiti :lol:
Drago mi je da pratiš i detaljno čitaš moje postove, možda nešto i naučiš ako budeš dovoljno pažljivo čitao (definitivno ti treba malo edukacije o dešavanjima i stanju u Bundesligi) :thumbup: jer za razliku od toga tvoji postovi čovjeka naprosto tjeraju da "kaki po BVB-u", što i nije neki problem ako pri ruci imaš odgovarajući WC papir:

Image

Tebi izgleda najveću radost u toku godine pričinjava promjena avatara, a namijenjao si ih se do sada dovoljno - zahvaljujući loserima iz BVB-a :lol: . Zato nastavi mijenjati svoje avatare (to ti stvarno dobro ide :lol: ), uživaj u ostatku sezone, kukanju Watzkea i borbi Dortmunda za 4. mjesto u BL, jer to im je ove godine max. domet :thumbup:
veella

#5804 Re: Bundesliga

Post by veella »

MeanMachine wrote:
veella wrote:Bas su cudni ovi tzv. navijaci WC bauerna pogotovo ovaj meannmuhafuca :lol: , najvise kaki protiv BVB-a a ne smije se kladiti :lol:
Drago mi je da pratiš i detaljno čitaš moje postove, možda nešto i naučiš ako budeš dovoljno pažljivo čitao (definitivno ti treba malo edukacije o dešavanjima i stanju u Bundesligi) :thumbup: jer za razliku od toga tvoji postovi čovjeka naprosto tjeraju da "kaki po BVB-u", što i nije neki problem ako pri ruci imaš odgovarajući WC papir:

Image

Tebi izgleda najveću radost u toku godine pričinjava promjena avatara, a namijenjao si ih se do sada dovoljno - zahvaljujući loserima iz BVB-a :lol: . Zato nastavi mijenjati svoje avatare (to ti stvarno dobro ide :lol: ), uživaj u ostatku sezone, kukanju Watzkea i borbi Dortmunda za 4. mjesto u BL, jer to im je ove godine max. domet :thumbup:
Mislio sam da si hrabriji :lol:
MeanMachine

#5805 Re: Bundesliga

Post by MeanMachine »

veella wrote:
MeanMachine wrote:

Image

Mislio sam da si hrabriji :lol:
:lol: Dobar ti je pokušaj bio, ali ipak je sasvim dovoljno da je jedan od nas dvojice naivan, ne moram sad i ja to biti :lol: Čuj hrabriji...mislim forumi su inače oduvijek bili mjesto za pokazivanje i dokazivanje hrabrosti :lol: Nego dobro se ti utopli jer su u Dortmundu najavili još veće minuse uskoro, a sve usljed snažnog djelovanja crvene fronte koja dolazi iz pravca Minhena i nezaustavljivo gazi sve pred sobom :thumbup:
Image
Partijaner

#5806 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Ovaj Leverkusen samo sramoti Bundesligu, kako je to cudna ekipa za nepovjerovati, onako dobro igraju u ligi a u LP vec im se na pocetku tekme tresu gace i puse ga na kraju ko protiv Manche, nadam se da ce BvB poderati Ruse a za Schalke tesko da sta moze uciniti protiv Reala.
Partijaner

#5807 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Zanimljivo, bas me interesuje hoce li se razvit u dobrog igraca.
http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 48516.html
MeanMachine

#5808 Re: Bundesliga

Post by MeanMachine »

Partijaner wrote:Ovaj Leverkusen samo sramoti Bundesligu, kako je to cudna ekipa za nepovjerovati, onako dobro igraju u ligi a u LP vec im se na pocetku tekme tresu gace i puse ga na kraju ko protiv Manche, nadam se da ce BvB poderati Ruse a za Schalke tesko da sta moze uciniti protiv Reala.
Dortmund je realno dobio jednog od najlakših protivnika u ovoj fazi CL-a (ako ne i najlakšeg), tako da ne bi trebali imati problema sa prolaskom u 1/4 finale (još su iz Bundeslige navikli igrati na velikim minusima, tako da ni tu Zenit nema više nikakvu prednost :mrgreen: ) Schalke 04 je praktično završio nastup u CL onog trenutka kada im je dodijeljen R.Madrid kao protivnik, daleko su oni još od tog nivoa da se mogu ravnopravno nositi sa njima (nažalost). Jedino što će u ove dvije utakmice zaraditi još finu sumu novca. Leverkusen je postao smiješan, uspjeli su u 3 uzastopne utakmice ispasti iz 2 takmičenja (DFB Kup i CL), a i u Bundesligi su na domaćem terenu izgubili od direktnog konkurenta za pozicije koje vode u CL. U naredna 4 kola Leverkusen ima 3 nezgodna gosotvanja: Wolfsburg, Hannover i Bayern, dok Schalke i Dortmund imaju dosta lakši raspored i velike su šanse da nakon 4 naredna kola (vjerovatno i ranije) Leverkusen bude na 4. mjestu, iza S04 i BVB-a.
Partijaner

#5809 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Sve si rekao, bice danas zanimljiv mec izmedju Porta i Frankfurta, nisam bas siguran da li mogu pobjediti, ali sam misljenja da mogu izvuci neki blazi poraz tipa 2:1 ili 3:1, to bi bilo odlicno pa onda revans pred svojim sjajnim navijacima napraviti cudo i plasirati se u daljni krug s obzirom da su jedini predstavnici BL u tom takmicenju.
Partijaner

#5810 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Serge Gnabry iz Arsenala je odlucio da ce nastupati u DFB timu.
groove

#5811 Re: Bundesliga

Post by groove »

sta salzburg radi ajaxu :-)
valjda ovaj stil se razvije i u leipzigu.
groove

#5812 Re: Bundesliga

Post by groove »

MOSALJOZE wrote:Ma kultura nije to kao mi.Švapska zdrava konkrencija.Vella,mogao bih u naredna 2-3 mjeseca posjetiti Dortmund,pa ćemo se dogovoriti da malo sjednemo.Ništa još nije rješeno,ali najvjerovatnije da ću ići :D
a zato se ti vec duze vremena ulizujes veli :D
Partijaner

#5813 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Frankfurt dosta dobro igrao i pruzili su dobar otpor sve do sjajnog gola Quaresme, medjutim i da ostane ovako bio bi dobar rezultat, vidjecemo mogu li do gola u nastavku.
MOSALJOZE

#5814 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

groove wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma kultura nije to kao mi.Švapska zdrava konkrencija.Vella,mogao bih u naredna 2-3 mjeseca posjetiti Dortmund,pa ćemo se dogovoriti da malo sjednemo.Ništa još nije rješeno,ali najvjerovatnije da ću ići :D
Pa neću na bauštelu pa da se ulizujem.Ja i vella imamo gospodski odnos,bez prljavih udaraca :izet:
missko

#5815 Re: AW: Bundesliga

Post by missko »

MOSALJOZE wrote:
groove wrote:
Pa neću na bauštelu pa da se ulizujem.Ja i vella imamo gospodski odnos,bez prljavih udaraca :izet:
Ides u goste nije red da se kontrirate a pivka se hladi

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
MOSALJOZE

#5816 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Moram pripremit teren,a ja ne trošim te alkoholne supstance,ali eto moze jedna bezalkoholna
missko

#5817 Re: AW: Bundesliga

Post by missko »

MOSALJOZE wrote:Moram pripremit teren,a ja ne trošim te alkoholne supstance,ali eto moze jedna bezalkoholna
Ako te vella jos povede da pogledate tekmu LP na westfalenu i onako su kad je LP sve bezalkoholne

MOSALJOZE

#5818 Re: AW: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

missko wrote:
MOSALJOZE wrote:Moram pripremit teren,a ja ne trošim te alkoholne supstance,ali eto moze jedna bezalkoholna
Ako te vella jos povede da pogledate tekmu LP na westfalenu i onako su kad je LP sve bezalkoholne

Ma gdje ću sa žutaljima gledat tekmu :D :D :D Ja haman sletio na aerodrom,a ne znam još hoću li ići
Partijaner

#5819 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Bravo Frankfurt, izdrzite to sada.

edit:

2:2 8-)
Partijaner

#5820 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Odlicna igra Eintrachta, igrali su pravo borbeno i zasluzili su nerijesen ishod, nek se Guzen ugleda na njih kako se brane boje kluba i ugled bundeslige.
Logovan

#5821 Re: Bundesliga

Post by Logovan »

Dortmund :lol: :lol: :-)
Partijaner

#5822 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Logovan wrote:Dortmund :lol: :lol: :-)
:lol:

HSV dominira. :mrgreen:
House

#5823 Re: Bundesliga

Post by House »

Ubi HSV :lol: :lol: :lol: :lol:
groove

#5824 Re: Bundesliga

Post by groove »

sta je ovo sa gladbachom :-)
2-0 pa 2-2
fosil

#5825 Re: Bundesliga

Post by fosil »

groove wrote:sta je ovo sa gladbachom :-)
2-0 pa 2-2
Usle im vile u glavu. :(
Post Reply