FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bijelo_dugme
#5801 Re: FK Zeljeznicar
Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
- simonese
#5802 Re: FK Zeljeznicar
da te nije slucajno Nijaz kontaktirao ?bijelo_dugme wrote:Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
- Lakat Jebić
#5803 Re: FK Zeljeznicar
pa da je dogovor, nije nijaz levat, uzeli bi mi 3 boda za njihove mjesto u finalubijelo_dugme wrote:Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
- Lekler
#5804 Re: FK Zeljeznicar
pa,pa,paranoja...bijelo_dugme wrote:Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
-
samo_ovaj_put
#5805 Re: FK Zeljeznicar
mislim da je gumbic bio malo ironican sa ovom svojom izjavomLakat Jebić wrote:pa da je dogovor, nije nijaz levat, uzeli bi mi 3 boda za njihove mjesto u finalubijelo_dugme wrote:Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
- Zlocin&Kazna
#5806 Re: FK Zeljeznicar
I jos veca razlika je da nakon utakmice trener Zelje nezadovoljan. Kad se samo sjetim onog Hotića (on mi prvi pada na pamet, a i ostali su bili takvi) nakon poraza u gostima kaze nesto u maniru: "Zadovoljan sam igrom svojih igrača" .... Uhh.. Amar je car, a Željo je šampionemirchata wrote:ovo je razlike izmedju zelje posljednih godina i ovog novog zelje:
Pod Bijelim brijegom i dalje 1:1. Željezničar i dalje više drži loptu u svom posjedu i pokušava doći do gola mostarske ekipe.
- Pokerboy11
#5807 Re: FK Zeljeznicar
Ma masalah ovaj nas Zeljeznicar je cisti beton .... Ovakvu formu nismo imali dugo i ovakve uzastopne pobjede
Akobogda titula nasa samo da nastavimo ovim tempom akobogda i jos bolje mozemo mi to . Amar je car, jos samo nam fali kakvih igraca kad se prisjetim Stilica itd.... Ako sad igraca kupimo poslije titule
bicemo armirani beton
Izgleda "hordasi" (Sarajevo) sad igraju tri gostujuce utakmice uzastopno, sto nam ide u korist bez obzira idemo na sve , idemo na titulu
TM` 87 <3
Edit : I da idemo svi na polufinale kupa BiH protiv Zrinjskog.... pun JUG
Edit : I da idemo svi na polufinale kupa BiH protiv Zrinjskog.... pun JUG
Last edited by Pokerboy11 on 21/03/2010 20:42, edited 1 time in total.
-
Adi_vp
#5808 Re: FK Zeljeznicar
Uh Boze dragi lijepe li ironijebijelo_dugme wrote:Ma ovo je bilo dogovoreno, vama bod u Mostaru a njima mjesto u finalu.
Nego komparacije neke radi,kad sam odigro x2 na nas protiv Sirokog kvota bi 2,40,danas na isti dvoznak 1,75.
Malo brate malo
Jbg sljedece gostovanje nam pada kvota oko 1,25 na fiksnu dvicu,u rangu Reala i Barse i ostalih velikana
Joj sto ti je mitologija,nije pitarima lako ba,ne mogu se zamisliti da mi je svaki post ovakav,al jbg imali smo od koga uciti na ovom forumu pa haj reko samo da probam i ja ovu nadrirealnu varijantu
- karanana
#5809 Re: FK Zeljeznicar
jesu li fasovali manijaci dole ili ovi njihovi lazu po sajtovima?
jeli istina da je doslo do "kontakta" red armyja i manijaka? hoce to kad se u prvom dijelu sezone istuku i opljackaju momci pred lorisom i kad se ceke organizuju po parkinzima od stadiona do shoppinga.
jeli istina da je doslo do "kontakta" red armyja i manijaka? hoce to kad se u prvom dijelu sezone istuku i opljackaju momci pred lorisom i kad se ceke organizuju po parkinzima od stadiona do shoppinga.
- Šibicar
#5810 Re: FK Zeljeznicar
karanana,evo od tebe prvi put čujem da je moglo doći do nekog belaja,valjda bi neko do sad rekao nešto
.Pa nismo mi kikiriki,zna se ko brani čast glavnog grada... 
-
nikad_izvini
#5811 Re: FK Zeljeznicar
Ovako, ni sudija nam ništa nije mogao. Suđenje-BEZOBRAZLUK. Penal, smiješan blago rečeno. Pored penala, dešavale su se situacije tipa: naš napad, lopta u for, naš igrač izlazi sam ispred golmana, sudija prekida akciju i svira faul za nas
Bučan prođe beka Zrinjskog, sudija svira faul u napadu, par sumnjivih ofsajd situacija uz čudne kriterije za faulove. Realno, mnogo bolje smo odigrali, prvo poluvrijeme viktorija pred golom Zrinjskog, sa onakvim suđenjem, bod KO KUĆA.
Što se tiče kontakta između RA i Manijaka, to se nije desilo.
Ultrasi, ono je navijačka skupina
Željo ODLIČAN, samo HRABRO I PONOSNO
Ultrasi, ono je navijačka skupina
- karanana
#5812 Re: FK Zeljeznicar
ma neka djeca saraju tamo na nekim drugim sajtovima da je bilo nesto. vjerovatno bubaju, ali vidim gdje bi se to moglo i desiti biti nakon proslojesenjeg doceka na grbavici.
- mrtva kokoš
#5813 Re: FK Zeljeznicar
karanana jos uvijek posjecuje dernekkaranana wrote:ma neka djeca saraju tamo na nekim drugim sajtovima da je bilo nesto. vjerovatno bubaju, ali vidim gdje bi se to moglo i desiti biti nakon proslojesenjeg doceka na grbavici.
- karanana
#5815 Re: FK Zeljeznicar
dernek pod obavezno i u favoritesima. ali ovo procitah na bljesku. ali kad skontam i ja sumnjam da je ista tacno i tamo saraju djeca i nesta bubaju bezveze skoro ko i na derneku.Splinter wrote:karanana jos uvijek posjecuje dernekkaranana wrote:ma neka djeca saraju tamo na nekim drugim sajtovima da je bilo nesto. vjerovatno bubaju, ali vidim gdje bi se to moglo i desiti biti nakon proslojesenjeg doceka na grbavici.
- ganjeta
#5816 Re: FK Zeljeznicar
slazem se s tobom...i oni se zale na sudjenje..ccccnikad_izvini wrote:Ovako, ni sudija nam ništa nije mogao. Suđenje-BEZOBRAZLUK. Penal, smiješan blago rečeno. Pored penala, dešavale su se situacije tipa: naš napad, lopta u for, naš igrač izlazi sam ispred golmana, sudija prekida akciju i svira faul za nasBučan prođe beka Zrinjskog, sudija svira faul u napadu, par sumnjivih ofsajd situacija uz čudne kriterije za faulove. Realno, mnogo bolje smo odigrali, prvo poluvrijeme viktorija pred golom Zrinjskog, sa onakvim suđenjem, bod KO KUĆA.
Ultrasi, ono je navijačka skupina![]()
![]()
![]()
mnogo smo jaki
-
LSD
#5817 Re: FK Zeljeznicar
Ja sam išao sa autom i koliko znam nije bilo nikakvog sukoba sa RA
ako neko zna,neka napiše ali bez šuplje.
Utakmica...sad mi je krivo što nismo što nismo uzeli sva 3 boda
jer smo trebali i zaslužili definitivno.
Penal se i nije morao svirati definitivno,ali jbg sad...da je Bekrić je manje solirao i bio konkretniji zabili bi mi njima još jedan,ovako nam ostaje osvojen bod.
Odbrana odlicna
svaka cast Bogičeviću,momak je pravo pojacanje.
Ćulum- klasika
Šehić je bio uletio našem igracu (mislim da je bio Mešić) bilo je žestoko,ali dobro je na kraju završilo.
Navijanje odlicno .. gostujuca izdanja ove godine su na visokom nivou
Ultrasi - prosjek,možda i ispod.
Utakmica...sad mi je krivo što nismo što nismo uzeli sva 3 boda
Penal se i nije morao svirati definitivno,ali jbg sad...da je Bekrić je manje solirao i bio konkretniji zabili bi mi njima još jedan,ovako nam ostaje osvojen bod.
Odbrana odlicna
Ćulum- klasika
Navijanje odlicno .. gostujuca izdanja ove godine su na visokom nivou
Ultrasi - prosjek,možda i ispod.
-
bitef
#5818 Re: FK Zeljeznicar
Ne mogu vjerovati. Dajte uvijek ovako suđenje na gostovanju.nikad_izvini wrote:Ovako, ni sudija nam ništa nije mogao. Suđenje-BEZOBRAZLUK. Penal, smiješan blago rečeno. Pored penala, dešavale su se situacije tipa: naš napad, lopta u for, naš igrač izlazi sam ispred golmana, sudija prekida akciju i svira faul za nasBučan prođe beka Zrinjskog, sudija svira faul u napadu, par sumnjivih ofsajd situacija uz čudne kriterije za faulove. Realno, mnogo bolje smo odigrali, prvo poluvrijeme viktorija pred golom Zrinjskog, sa onakvim suđenjem, bod KO KUĆA.
![]()
![]()
Ovo boldano - ti nisi bio na utakmici. Koji lik
Željo je baš bolje igrao u drugom poluvremenu. Tko ti je prepričavao tekmu, opali mu šamarčinu.
- Djokej
#5819 Re: FK Zeljeznicar
Najjače kako je počeo izvještaj sa utakmica Premier lige večeras: ŽELJO JE HIT PROLJETNOG DIJELA 
-
nikad_izvini
#5820 Re: FK Zeljeznicar
Tri šanse u prvom poluvremenubitef wrote:Ne mogu vjerovati. Dajte uvijek ovako suđenje na gostovanju.nikad_izvini wrote:Ovako, ni sudija nam ništa nije mogao. Suđenje-BEZOBRAZLUK. Penal, smiješan blago rečeno. Pored penala, dešavale su se situacije tipa: naš napad, lopta u for, naš igrač izlazi sam ispred golmana, sudija prekida akciju i svira faul za nasBučan prođe beka Zrinjskog, sudija svira faul u napadu, par sumnjivih ofsajd situacija uz čudne kriterije za faulove. Realno, mnogo bolje smo odigrali, prvo poluvrijeme viktorija pred golom Zrinjskog, sa onakvim suđenjem, bod KO KUĆA.
![]()
![]()
Ovo boldano - ti nisi bio na utakmici. Koji likPrvo poluvrijeme tri stopostotone šanse promašio Zrinski, nisam vidio apsolutno nijednu stopstotnu šansu Želje. Dva slobodna udarca su bile šanse Želje.
Željo je baš bolje igrao u drugom poluvremenu. Tko ti je prepričavao tekmu, opali mu šamarčinu.
Dajte uvijek ovakvo suđenje na gostovanju
-
bitef
#5821 Re: FK Zeljeznicar
Jesi li bio na utakmici?nikad_izvini wrote:
Tri šanse u prvom poluvremenuBolje je da šamaraš Ultraše, (pre)loši su
![]()
Dajte uvijek ovakvo suđenje na gostovanjuIgrač ti izlazi u prvom poluvremenu, napad sa desne strane, sam na golmana a sudija svira faul
Željo je Zrinjskog izbacio iz utrke za titulu. Ostao je još Kup
Onakvom igrom, gdje se odbijate od igrača Želje koji su fizički mnogo jači od vas a sudija svira faulove protiv nas, nećete daleko. Pazi šta ti kažem
-
nikad_izvini
#5822 Re: FK Zeljeznicar
Jesam i kažem da lažeš da je Zrinjski imao tri 100% šanse za gol u prvom poluvremenu. Kažem da ste (pre)loši, kažem da vas malo malo u kopu, da se niste čuli od Manijaka, kažem da nas je sudija baš oštetio u prvom poluvremenu, kažem da je Željo fizički mnogo spremnija i jača ekipa od Zrinjskog, kažem da smo bolja ekipa, kažem da nemate šta tražiti u Kupu na Grbavicibitef wrote:Jesi li bio na utakmici?nikad_izvini wrote:
![]()
Dajte uvijek ovakvo suđenje na gostovanjuIgrač ti izlazi u prvom poluvremenu, napad sa desne strane, sam na golmana a sudija svira faul
Onakvom igrom, gdje se odbijate od igrača Želje koji su fizički mnogo jači od vas a sudija svira faulove protiv nas, nećete daleko. Pazi šta ti kažem
Još nešto ti treba ?
-
bitef
#5823 Re: FK Zeljeznicar
Pa ja baš nijednom nisam čuo Manijake na donjoj tribini. Nijednom.nikad_izvini wrote:Jesam i kažem da lažeš da je Zrinjski imao tri 100% šanse za gol u prvom poluvremenu. Kažem da ste (pre)loši, kažem da vas malo malo u kopu, da se niste čuli od Manijaka, kažem da nas je sudija baš oštetio u prvom poluvremenu, kažem da je Željo fizički mnogo spremnija i jača ekipa od Zrinjskog, kažem da smo bolja ekipa, kažem da nemate šta tražiti u Kupu na Grbavicibitef wrote:Jesi li bio na utakmici?nikad_izvini wrote:
![]()
![]()
Još nešto ti treba ?
Sudac je samo Zrinju oštetio, iako ovako sad kad pogledam sjeckanje igre i konstatno prekidanje akcija je kao naručeno.
Na kraj prvog poluvremena se donja tribina ustala i isrpatila igrače Zrinjskog, toliko je Željo viktorije ograo sa Zrinjskim. Kordić je na kraju poluvremena promašio čisti zicer, koji je teže bilo promašiti nego dati. Zadro je promašio stopostotnu šansu. Takokođer kad je Željin golman loptu dva puta odbijao do ruba šesnaesterca i dolazila do igrača Zrinjskog nije nitko mogao uvaliti loptu u mrežu.
Ti nisi bio na tekmi. Gledao si sa starcima na pregledu.
-
nikad_izvini
#5824 Re: FK Zeljeznicar
Znači, Zrinjski oštećen
Nisi Manijake čuo nijednom.
Da ti nisi bio na košarci ?
Da ti nisi bio na košarci ?
- Šibicar
#5825 Re: FK Zeljeznicar
Zrinjevac igrali ste k'o Barsa,jel' može 'vako?