Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#5801 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

tako i treba,madritisti znaju cijenit sta valja,RUUD je to i zasluzio ;))
ruud

#5802 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

dzemmo wrote:kod rezultata 0:2 covjek dobije aplauz

:thumbup:

najbolji špic na dunjaluku :D :D

odlicna tekma bila narocito u 2 poluvremenu, nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu :) :thumbup:

Image
5 0 5

#5803 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Bratov brat

#5804 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bratov brat »

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudb ... ja%27.html

U najgorih 11 igraca Reala ,3 Srbina i 1 Bosanac :mrgreen:
BHF_Manijak

#5805 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Izgleda majstor se konacno probudio i vraca se...Ozil tri aistencije za sad! 8-)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#5806 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

benzema trpa ko da protiv Uniteda igra :D

valjalo bi kad bi ko ovom na Areni rekao da je Granada dosad dala 10 golova, a ne primila
Last edited by odesveuhonduras on 07/01/2012 21:08, edited 1 time in total.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#5807 Re: Real Madrid C.F.

A koja je hinja ovaj Ronaldo to je nevjerovatno. Ako se ne upise u listu strijelaca, nece da slavi ni s kim gol, a kad on postigne gol onda sve zove
to sam davno primjetio isto. papak samo takav..

PS. nego kakvi su ovo izljevi ljubavi između Mourinha i Reala ovih dana :lol:

prvo mourinho jučer kaže da je Pep zaslužio u potpunosti nagradu za najboljeg trenera, a ovaj danas kaže da je Real bolji od njih
Last edited by odesveuhonduras on 07/01/2012 21:12, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#5808 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Jel to Callejon izbacio Di Mariu iz prvog tima? A kakva je ono furka Diarra na beku, i proslu utakmicu je tamo igro... :mrgreen: Ronaldo i veceras los, ovo utakmice sto pogledah, nekoliko ga puta izbacuju Ozil i Marcelo, a on nista, meda ne moze. :mrgreen:
LSD

#5809 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Jel se vi zezate ili stvarno mislite da Ronalda treba na klupu :shock: :? ne mogu da vjerujem šta se piše :shock: :lol: ... odbojan mi je do bola, ali covjek je mašina od igraca - to je valjda jasno i onima koji ga mrze.... i cudi me pisanje pojedinaca kako ga treba na klupu, kako ne radi svoj posao na terenu bla bla....a zapravo sve se vrti oko njega, sve akcije on pokrece, nabacuje, asistira, zabija, slobodnjake izvodi....ne znam šta više od toga može ponuditi :roll: i koga staviti umjesto njega, ako je toliko loš :? ...nema zamjene takavog igraca ;-)
BHF_Manijak

#5810 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Gledam sad statistiku Benzeme i Higuaina, cast Karimu ali brate Gonzalo je masina, statisticki svakih 60 minuta mu treba za gol u Primeri, u 15 utakmica 12 golova, i skoro 200 minuta manje provedenih na terenu od Benezem! :thumbup: Jest da mu se zamjera sto previse prilika promasi, ali ima momak nos za gol! Tehnicki je Benzema dosta potkovaniji, ali Gonzalo je klasicni golgeter!
Baudelaire

#5811 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

BHF_Manijak wrote:Gledam sad statistiku Benzeme i Higuaina, cast Karimu ali brate Gonzalo je masina, statisticki svakih 60 minuta mu treba za gol u Primeri, u 15 utakmica 12 golova, i skoro 200 minuta manje provedenih na terenu od Benezem! :thumbup: Jest da mu se zamjera sto previse prilika promasi, ali ima momak nos za gol! Tehnicki je Benzema dosta potkovaniji, ali Gonzalo je klasicni golgeter!
Gonzalo je meni najbolji špic na svijetu. Kakva igračina.
BHF_Manijak

#5812 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Baudelaire wrote:
BHF_Manijak wrote:Gledam sad statistiku Benzeme i Higuaina, cast Karimu ali brate Gonzalo je masina, statisticki svakih 60 minuta mu treba za gol u Primeri, u 15 utakmica 12 golova, i skoro 200 minuta manje provedenih na terenu od Benezem! :thumbup: Jest da mu se zamjera sto previse prilika promasi, ali ima momak nos za gol! Tehnicki je Benzema dosta potkovaniji, ali Gonzalo je klasicni golgeter!
Gonzalo je meni najbolji špic na svijetu. Kakva igračina.
Za moj ukus, dosta podcijenje igrac, uvijek je neko drugi u zizi dogadjaja, a momak evo vec 3-4 godine konstantno zabija golove, ne znam sezonu da je dao ispod 20 komada u Primeri, jest da mu je Ronaldo sada "ukrao show", ali stvarno kad se statistika pogleda, jedan je od najboljih spiceva svijeta, necu sad da pretjeram pa da kazem najbolji! A u Argentini je zrtva taktike, uostalom kao i cijeli tim, ako se uopste ona reprezentacija moze nazvati "timom", steta sto iz one generacije niko nece biti svjetski prvak, jer smatram da nemaju covjeka koji ce one sve silne zvijezde posloziti i napraviti ekipu od njih a ne tim individualca gdje radi ko sta hoce!

Evo sad pogledah, jeste prosle godine dao samo 10 golova, ali je samo i odigro 17 utakmica. Prije toga dvije strasne sezone!
LSD

#5813 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Higuain je extra klasa, jedan od najboljih špiceva na svijetu, ali ima taj problem što igra u RM i što Mourinho izgleda više gotivi i forsira Benzemu (isto tako vrlo opasan i klasan igrac, da se razumijemo)....i ne kontam Pereza što ce mu luxuz da kupuje neprovjerenog Neymara ili nekog treceg kad ima ovakva dva stroja :roll:
BHF_Manijak

#5814 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote:Higuain je extra klasa, jedan od najboljih špiceva na svijetu, ali ima taj problem što igra u RM i što Mourinho izgleda više gotivi i forsira Benzemu (isto tako vrlo opasan i klasan igrac, da se razumijemo)....i ne kontam Pereza što ce mu luxuz da kupuje neprovjerenog Neymara ili nekog treceg kad ima ovakva dva stroja :roll:
A jos pored toga obojica jako mladi, Higuain tek napunio 24 godine, Benzema isto tako, dakle u napadu imaju rjesenje jos za bar 5-6 godina!
odesveuhonduras

#5815 Re: Real Madrid C.F.

Neymar za 20-25 miliona, svaka čast.. vrijedi i kao igrač tih para, a i marketinški je "utrživ"..

preko toga, sa ovim ciframa koje se spominju, bezze
budva

#5816 Re: Real Madrid C.F.

Post by budva »

Kakva golcina karima na ass ozila akcija vrh :thumbup:
LSD

#5817 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

odesveuhonduras wrote:Neymar za 20-25 miliona, svaka čast.. vrijedi i kao igrač tih para, a i marketinški je "utrživ"..

preko toga, sa ovim ciframa koje se spominju, bezze
Ma sa tim brazilcima se nikad ne zna...sjecam se kad je Barca u doba ludaka Laporte platila 14 miliona Palmeirasu za Keirrisona, koji je isto najavljivan kao ko fol nek nova zvijezda....decko nije odigrao ni poluvrijeme u dresu Blaugrane :shock: :lol: a vec tri godine ga šalju sa posudbe na posudbu po Brazilu :roll: ....da se ja pitam (kao što se ne pitam :D :lol: ) ne bi više od 20 miliona za Neymara dao i to samo zato što je dosta mlad sa 19 godina, pa se može sezonu/dvije trpiti...mada je dosta upitno da li bi ikako uspio u RM pored Benzeme i Higuaina...ne pljujem po momku jer je talenatovan dosta, ali je i maximalno izvikan igrac...Santos mu nabija cijenu vec drugu godinu (traže 40 milki za njega :shock: ), plus i zemljak Pele non stop ga hvali i tako mu pravi reklamu...mislim , sigurno da ima možda i boljih igraca tih godina za 3 puta manju cijenu.
odesveuhonduras

#5818 Re: Real Madrid C.F.

ja imam strašan osjećaj da bi neymar mogao biti drugi robinho, tj. da nikad neće do kraja iskoristiti svoj potencijal ili bar neće iskoristiti potencijal kakvim ga predstavljaju. Premlad je on, i djeluje mi tipični razmaženi brazilac, ako dođe u evropu, prokurvat će se i gotovo :D
BHF_Manijak

#5819 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Brazil vec odavno nema klasicnog superstara i od svakog malo veceg talenta upravo prave to, novu planetarnu zvijezdu a realno mozda decko i nije taj Bogom dat da bude igracina. Ne kazem, Neymar je sigurno kvalitetan momak, ali ja garantujem da ima u Evropi recimo isto tako neki talentovan decko u nekom omladinskom pogonu! Brazilska reprezentacija vec odavno je u silaznoj putanji, tako da i njih malo prpa fata, kako rekoh odavno vec nemaju nekog kao sto je npr to Ronaldo bio ili Ronaldinho, hvataju se za slamku i na silu prave nekog novog Ronalda, a tako upravu kontraefektat rade, stavljaju ogroman pritisak na te momke i velika je vejrovatnoca da ce izgoriti u zelji, pa pogledajte samo koliko cijenu dizu, upravo radi toga, a realno momak vrijedi mozda 15-20mil jer je jos nedokazan, nebruseni dijamant nazovimo ga.
missko

#5820 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Kad smo kod Neymara na temi RM, ja bih dodao da je malom najbolje da ide za male pare u Man United i da ga gospodin ili Sir nauci svemu sto mu jos fali i da ga onda utrpa RM-u za nekih stotinjak miliona. :evil: :D
Madrid

#5821 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Mourinho vise gotivi Benzemu jer je kompletniji kao igrac, bolje surađuje sa Ronaldom (vise istrcava na stranu sto Ronalda gura na centarfora) i jednostavno vise trci...
Higuain ima kvalitete pravog napadaca, jedan je od najboljih strijelaca sigurno, ono sto se kaze zabije ni iz cega (utakmica protiv Malage recimo), ali njegov problem je sto je Real mozda jedini tim pored Barcelone u kojem nema klasicnog spica za kojeg mozes reci da mu je cilj samo postizati golove, jednostavno skoro svi igraci igraju skoro sve :D
Mozda i Manchini pokusaje to kopirat, pa i Džeko naheba sa onolikim trcanjem na sve strane :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5822 Re: Real Madrid C.F.

Post by Velkoski »

Eto prilike za titulu. :-D
ultima_palabra

#5823 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Yo soy espanol, espanol, espanol :dance:
odesveuhonduras

#5824 Re: Real Madrid C.F.

da bi se osvojila liga treba osvojiti 7 bodova više od barcelone mimo el clasico utakmica jer očito tamo real nemože meda..

barcelona definitivno djeluje ranjiva na strani ove godine i tu je realova šansa
missko

#5825 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Danasnji moderni fudbal ne dozvoljava igru sa pola snage bilo protiv koga jer su svi istrenirani i svi znaju lopte, osim BH premierligasa :D :D
Post Reply