Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#5801 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Nego, pregledajući termine gdje bi ubacili Kup, zbog toga jer je u kasnijim faza teško skupit 20 utakmica, dobio sam radikalnu ideju :D :-) . Dakle totalna izmjena načina takmičenja.

Umjesto da pogađamo standardno rezultate utakmica kao i u Ligi, palo mi napamet da u svakom kolu Kupa izaberemo samo jednu utakmicu Lige Prvaka (ona koja je na TV-u) i pogađamo sljedeće kategorije (10 njih):

Konačan rezultat:
Rezultat poluvremena:
Zbroj golova:
Strijelac prvog gola:
Strijelac bilo kojeg gola:
Minuta bilo kog gola: (npr. 1-10 ili 11-20 ili 21-30...)
Broj kornera:
Broj žutih kartona:
Prvi žuti karton:
Prvi izmjenjeni igrač:

Koliko pogodaka toliko golova, standardno. U slučaju nerješenog rezultata izmislimo dodatno nešto, ne bi trebalo bit problem...

Eto, šta mislite :D , jesam li puko ili ima smisla...
Last edited by cyprus on 12/01/2010 21:35, edited 2 times in total.
cyprus

#5802 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

dingdong066 wrote:Gdje je Pravilnik da nesto ne pogrijesim :-)
Par stranica unazad
elSaik

#5803 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:Nego, pregledajući termine gdje bi ubacili Kup, zbog toga jer je u kasnijim faza teško skupit 20 utakmica, dobio sam radikalnu ideju :D :-) . Dakle totalna izmjena načina takmičenja.

Umjesto da pogađamo standardno rezultate utakmica kao i u Ligi, palo mi napamet da u svakom kolu Kupa izaberemo samo jednu utakmicu Lige Prvaka (ona koja je na TV-u) i pogađamo sljedeće kategorije (10 njih):

Konačan rezultat:
Rezultat poluvremena:
Zbroj golova:
Strijelac prvog gola:
Strijelac bilo kojeg gola:
Minuta bilo kog gola: (npr. 1-10 ili 11-20 ili 21-30...)
Broj kornera:
Broj žutih kartona:
Prvi žuti karton:
Prvi izmjenjeni igrač:

Koliko pogodaka toliko golova, standardno. U slučaju nerješenog rezultata izmislimo dodatno nešto, ne bi trebalo bit problem...

Eto, šta mislite :D , jesam li puko ili ima smisla...
Puko si. Ja sam za odgađanje kupa za neka bolja vremena.
cyprus

#5804 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:Puko si. Ja sam za odgađanje kupa za neka bolja vremena.
E za to nisam. Mali plavi ne mogu do titule pa bi ukidali :D :D
striker

#5805 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

Cypruse, ja se slažem. :-) :D Evo kako ja to pogađam:

Image

Finale LP 2008 godine. ;-)
lerdi

#5806 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

Znam da se moje nešto puno nepika, ali eto da i ja šta napišem što se tiče cyprus-ovog prijedloga :D

Nisam da se to primjenjuje na kompletan kup, ali možda ne bi bilo loše da se nešto tako skonta za utakmicu finala kupa. Možda staviti da se finale kupa igra kad se bude igralo i finale lige prvaka pa da se prognziraju golovi, korneri, žuti ili nešto drugo. Eto toliko od mene ;-)
cyprus

#5807 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

lerdi wrote:Znam da se moje nešto puno nepika, ali eto da i ja šta napišem što se tiče cyprus-ovog prijedloga :D

Nisam da se to primjenjuje na kompletan kup, ali možda ne bi bilo loše da se nešto tako skonta za utakmicu finala kupa. Možda staviti da se finale kupa igra kad se bude igralo i finale lige prvaka pa da se prognziraju golovi, korneri, žuti ili nešto drugo. Eto toliko od mene ;-)
Nije ni to loše :wink: . Jesu li ostali da makar finale bude ovakvo?
dingdong066

#5808 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

Imam prijedlog, posto vidim da je Hantraga logovan, i vjerovatno ce se prijaviti, pa jel ikako moguce da se prosiri liga za jos jednog, onaj sistem uvijek jedan slobodan u svakom kolu, tako da ostanem i ja ? :?
Hantraga

#5809 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Hantraga »

cyprus wrote:
elSaik wrote:Ja sam davno osigurao bio opstanak. To zadnje kolo je za malu raju bilo. :wink: :evil:

Nego, jel' Hantraga potvrdio učešće. Šta je s njim. Evo meni se neki lik javlja preko pma, da učestvuje ako ima mjesto slobodno. Pa eto, da odlučimo dok još ima vremena.
Da li je to ovaj dingdong?

Ovako, vremena damo Hantragi do 00.00 sa četvrtka na petak. Ako se ne pojavi dotad, ovaj uskače. Ostali članovi UO, jel važi? :)
Sunce vam kalajisano, bil se neko sjetio da posalje poruku. Izabran novi savez da nista neradi... :D

E pa Saveze, ovako je glasovao Rade Gaj:

1. Za

2. ZA, ali da se i sadasnjim clanovima POSALJE PORUKA, oko aktivnosti za sljedecu sezonu
3. ZA ali da se sadasnjim clanovima POSALJE PORUKA, i da doznanja kad je rok za prijavu...

4. Prno Mahmut nemores Dahnut..asko bude nerjeseno, moj glas je ZA...
5. Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju...Men je svedno, sam nek se igra...

6. Ovo je teze neg kontrolni iz 5 sociologije....stavljaj parove sam nek sam cuo za taj tim...

7. Nepovecavaj broj, samo sastaviti bonus ponude zajedno sa parovima...

8. Ako ima vise od tri poklopljena, ja sam da se utakmica registruje 3:0 za onog koji prvi prijavio, bez oduzimanja dodatnih bodova...

9. I da nebi bilo da sam bio sve ZA, ovaj zadnji predlog je PROTIV...

Nemojte mi sam rec da moram igrat ovu utakmicu protiv nekog fazana????
cyprus

#5810 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Dobrodošo Hantraga :D , nisam mislio da ima potrebe za porukom, izvinjavam se, ubuduće bude :-D

Eto kompletni smo :)

dingdong066, to što ti predlažeš značilo bi povećanje broja kola 2. lige sa 22 na 26, a nema teorije da se to može adekvatno izvršiti. Žao mi je, ali tvoja prijava je došla kasno.

Jedina nada je da neko o dosada prijavljanih igrača odustane u međuvremenu ili ne ne pojavi u prva 3 kola pa da ti uletiš kao zamjena, ili da se prijavi najmanje još 5 novih takmičara, pa da se formira 3. liga :-) . Ali iskreno, male su šanse da će se desiti bilo šta od toga...

Žao mi je, stvarno nije do nas
dingdong066

#5811 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

naravno, veliki timovi uvijek imaju pomoc sudija staro je to pravilo, al nema veze, ElSaik zna sta sam sve morao da ucinim samo da bi igrao, zelim Vam puno srece bez mene, mada i dalje smatram da se mjesto za jos jednog moglo naci uz malo volje i zelje, al eto, sent luis je sent luis :roll:
Lakat Jebić

#5812 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

dingdong066 wrote:naravno, veliki timovi uvijek imaju pomoc sudija staro je to pravilo, al nema veze, ElSaik zna sta sam sve morao da ucinim samo da bi igrao, zelim Vam puno srece bez mene, mada i dalje smatram da se mjesto za jos jednog moglo naci uz malo volje i zelje, al eto, sent luis je sent luis :roll:
joj kralja ocam :-) :-) :-) da ti ovdje odg. ja ti nisam u upravnom odboru, i ja se nista ne pitam, saik i kipar su ti glavni, ako si dobar s njima, igraces, ako nisi neces... pripremi se za sljedecu sezonu jbg, i ostani miran ko buba :D :D
dingdong066

#5813 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

kazu kad je tim peh, onda ne vrijedi ni Drogba, ni Gerrard, ni Pandev, ni Mourinho, ni Ferguson, ni Guardiola, ni Buffon, ni Zidane, ni Rio Ferdinand, a bgm ni 10.000 KM
elSaik

#5814 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:
dingdong066 wrote:naravno, veliki timovi uvijek imaju pomoc sudija staro je to pravilo, al nema veze, ElSaik zna sta sam sve morao da ucinim samo da bi igrao, zelim Vam puno srece bez mene, mada i dalje smatram da se mjesto za jos jednog moglo naci uz malo volje i zelje, al eto, sent luis je sent luis :roll:
joj kralja ocam :-) :-) :-) da ti ovdje odg. ja ti nisam u upravnom odboru, i ja se nista ne pitam, saik i kipar su ti glavni, ako si dobar s njima, igraces, ako nisi neces... pripremi se za sljedecu sezonu jbg, i ostani miran ko buba :D :D
:mrgreen: :mrgreen:

Ne dirajte mi Hantragu. Može vam babo biti. Balavci. :mrgreen:
dingdong066

#5815 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

ma Farska ostrva su zakon, nit je ko veliki, nit je ko profesionalac, od sad pratim samo Olimpik s Otoke :cry: :cry:
Magarece_godine

#5816 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Magarece_godine »

dingdong ja sam bio u situaciji kao ti i uletio nakon tri kola umjesto nekog. Prati pa mozda i zaigras ...
dingdong066

#5817 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

Magarece_godine wrote:dingdong ja sam bio u situaciji kao ti i uletio nakon tri kola umjesto nekog. Prati pa mozda i zaigras ...
Tesko da centarfor moze beka lijevog igrat :roll:
Lakat Jebić

#5818 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

dingdong066 wrote:
Magarece_godine wrote:dingdong ja sam bio u situaciji kao ti i uletio nakon tri kola umjesto nekog. Prati pa mozda i zaigras ...
:lol: :lol: :lol: :lol: sahu, kralju :lol: :lol: :lol:

moze ba, sjeti se topica i najava za belgiju :D
dingdong066

#5819 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

Lakat Jebić wrote:
dingdong066 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: sahu, kralju :lol: :lol: :lol:

moze ba, sjeti se topica i najava za belgiju :D
Znam, rece i Mou Pandevu da ce igrat lijevog beka protiv Siene pa ipak ode stoper Samuel na to mjesto :roll: Jedino sto me tjesi jeste sto imam dovoljno cigara dok granap opet ne proradi :sad:
Magarece_godine

#5820 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Magarece_godine »

dingdong066 wrote:
Barbarez igro libera :) ne stopera nego libera :D
shalla

#5821 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Glasam za DA :mrgreen:
Naravno ovo DA je da se igra onako finale kupa, kipre mislim da bi bilo prerevolucionarno uraditi takve promjene 3 dana prije početka prvenstva i primijenti ih na kup takmičenje... Neka kupa pa ćemo ga vremenom poboljšati ili ukinuti ko Kup Kupova :mrgreen:
dingdong066

#5822 Re: Sa-x liga, komentari

Post by dingdong066 »

Da hoce ko kupit ovaj moj klub, da imam bar nekog haira za vrijeme ne-igranja
cyprus

#5823 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

dingdong066 wrote:Da hoce ko kupit ovaj moj klub, da imam bar nekog haira za vrijeme ne-igranja
Čisto sam radoznao, jel možda navijaš ti za Arsenal? :D
cyprus

#5824 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

shaqqa wrote:Glasam za DA :mrgreen:
Naravno ovo DA je da se igra onako finale kupa, kipre mislim da bi bilo prerevolucionarno uraditi takve promjene 3 dana prije početka prvenstva i primijenti ih na kup takmičenje... Neka kupa pa ćemo ga vremenom poboljšati ili ukinuti ko Kup Kupova :mrgreen:
OK :-D .

Ostali iz UO, jeste li ZA, da se igra onako finale Kupa?
elSaik

#5825 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ma kako hoćeš, svakako ću ispasti ranije. :mrgreen:
Post Reply