Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#5801 Re: Manchester United FC
ma jok, mora se čestitati ljudima
.. 10 pobjeda u 11 zadnjih utakmica, ako uzmu, a uzet će najvjerovatnije, zasluženo
-
missko
#5802 Re: Manchester United FC
Ima jos da se igra a United kakav je ne zna to bez frke i loma mojih zivaca dovrsit. Postala i ova EPL kao BL samo 2 ili 1 klub u borbi za titulu a ostali luzeri samo sa strane gledaju, prije je to bilo na vecem nivou.
- Yashar
#5803 Re: Manchester United FC
Sjajna igra Uniteda, domaći su fantastično čuvali bokove
i prvi put kad to nisu uradili kako treba,
Valencia ga zabio
a onaj drugi su primili jer su već psihološki pali
i prvi put kad to nisu uradili kako treba,
Valencia ga zabio
a onaj drugi su primili jer su već psihološki pali
- Edin H.
#5804 Re: Manchester United FC
Kakvim drogama Ferguson hrani igrace ne zna semissko wrote:Ima jos da se igra a United kakav je ne zna to bez frke i loma mojih zivaca dovrsit. Postala i ova EPL kao BL samo 2 ili 1 klub u borbi za titulu a ostali luzeri samo sa strane gledaju, prije je to bilo na vecem nivou.
Kod City-ja se dogodilo upravo suprotno, ali cini mi se da Manchini gubi konce. On landara po Medjugorju, Balotelli po Milanu, Dzeko bi malo da skokne kuci, a forma i moral sve gori i gori, izvlaci se remi kuci.
Medjutim nije jos gotovo, ipak je jos uvijek vazno kako ce City odigrati sa Arsenalom.
- BHF_Manijak
#5805 Re: Manchester United FC
Zaboravio si i ekstravagantna i ekscentricna radovanja kod gola(City-Chelsea)!shalla wrote:Nadam se da je poslije ove pobjede titula "done deal"...
Tako se to radi kad na klupi imaš TRENERA a ne talijanskog šminkera kojem su najbitniji frizurica i šal...
Ferguson bi sa onim cityjem, sa onakvim kadrom kakav city ima i sa nešto lošijim konkurentima (u odnosu na prošlih par godina) bježao dosad svima 10-15 bodova...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Riddle
#5806 Re: Manchester United FC
Ovako prvaci igraju. Strpljivo i bez panike. Blackburn je imao mnogo srece kad Hernandez nije pogodio na pocetku. Robinsona je lopta pogodila u ruku i nije ni znao sta se desava. Ali dobar su bunker igrali i vjerovatno bi uspjeli protiv velikog broja timova, ali ne i protiv Uniteda. Kad vec ne mogu da prođu sve one akcije, jedan trenutak inspiracije ce biti dovoljan. Ne znam sta vise da kazem za Valenciu. Ne moze se opisati koliki je uticaj imao na ovu sezonu i to u pravo vrijeme. Nadam se da ce dobiti broj 7 naredne sezone, jer ga potpuno zasluzuje. Moram spomenuti i Ferdinanda i Evansa. Izgleda da nista ne moze proci pored njih u zadnjih nekoliko mjeseci. Drago mi je sto ce se Vidic vratiti iduce sezone, ali bice mi zao vidjeti da se ovaj par razdvaja.
I da je ostalo nerijeseno veceras, opet bih bio prilicno siguran da ce United odbraniti naslov, jer je City u slobodnom padu. Ali pogotovo nakon ovog rezultata mogu reci da je United bukvalno presao preko cilja. Sezona koja je bila obiljezena tolikim brojem povreda i igranjem bez kapitena gotovo sve vrijeme ce izgleda opet imati blistav zavrsetak. Da se ne spominje val za valom prozivanja i uvreda sa svih strana koje su morali izdrzati. Nijedan tim ovo ne bi uspio u takvom stanju. Ovo ce meni licno nakon 2007. biti njihova najdraza titula. Nevjerovatno je sta su sve prezivjeli. A kao nagradu ce mozda od iduce sezone imati dvije zvijezde ugravirane iznad grba.
Ako je bilo ostalo imalo nade za City, vjerujem da je vise nema. Ona prognoza Mancinia za vecerasnju utakmicu je bila nesto najsmjesnije sto sam cuo ove sezone. Cisti ocaj. Gotovo da nema niko ko ce im pomoci da se ozbiljno vrate u trku. Nakon tolike galame, busanja u prsa i divljanja prema navijacima Uniteda citavu sezonu, sve sto je ostalo je neka jadna nada da ce Wolverhampton ili Blackburn nesto uraditi za njih. Ono sto smo mi ovdje pricali sve vrijeme, a niko nije htio slusati, se konacno ostvaruje. Bilo koja utakmica u aprilu je 10 puta teza nego u septembru i svako onaj ko nije prije iskusio trku za naslov ce da posrne. City se ne moze vaditi na umor, jer igraju samo jednu utakmicu sedmicno. Ovo je cisti pritisak koji ne mogu izdrzati. Nemaju oni muda za tako nesto. Ono sto bi ovu sezonu ucinilo jos ljepsom bi bila ovjera titule Uniteda na Etihadu. Da, mislim da su City i njihovi fanovi zasluzili tako nesto nakon svega sto su radili ove sezone.
I da je ostalo nerijeseno veceras, opet bih bio prilicno siguran da ce United odbraniti naslov, jer je City u slobodnom padu. Ali pogotovo nakon ovog rezultata mogu reci da je United bukvalno presao preko cilja. Sezona koja je bila obiljezena tolikim brojem povreda i igranjem bez kapitena gotovo sve vrijeme ce izgleda opet imati blistav zavrsetak. Da se ne spominje val za valom prozivanja i uvreda sa svih strana koje su morali izdrzati. Nijedan tim ovo ne bi uspio u takvom stanju. Ovo ce meni licno nakon 2007. biti njihova najdraza titula. Nevjerovatno je sta su sve prezivjeli. A kao nagradu ce mozda od iduce sezone imati dvije zvijezde ugravirane iznad grba.
Ako je bilo ostalo imalo nade za City, vjerujem da je vise nema. Ona prognoza Mancinia za vecerasnju utakmicu je bila nesto najsmjesnije sto sam cuo ove sezone. Cisti ocaj. Gotovo da nema niko ko ce im pomoci da se ozbiljno vrate u trku. Nakon tolike galame, busanja u prsa i divljanja prema navijacima Uniteda citavu sezonu, sve sto je ostalo je neka jadna nada da ce Wolverhampton ili Blackburn nesto uraditi za njih. Ono sto smo mi ovdje pricali sve vrijeme, a niko nije htio slusati, se konacno ostvaruje. Bilo koja utakmica u aprilu je 10 puta teza nego u septembru i svako onaj ko nije prije iskusio trku za naslov ce da posrne. City se ne moze vaditi na umor, jer igraju samo jednu utakmicu sedmicno. Ovo je cisti pritisak koji ne mogu izdrzati. Nemaju oni muda za tako nesto. Ono sto bi ovu sezonu ucinilo jos ljepsom bi bila ovjera titule Uniteda na Etihadu. Da, mislim da su City i njihovi fanovi zasluzili tako nesto nakon svega sto su radili ove sezone.
- snaga_znanja
#5807 Re: Manchester United FC
H QPR
A Wigan
H Aston Villa
H Everton
A City
H Swansea
A Sunderland
A Norwich
A Wolverhampton
H United
A Newcastle
H QPR
Kljuc titule je ko odigra sljedece 4 utakmice sa 100% uspjeha i doceka derbi u tom zaletu titula je njegova. City ima puno tezi raspored u gostima, a kuci im mi dolazimo.
Ako ostane +5 do utakmice sa njima onda je to to.
City gostuje Arsenalu i Newcastlu i tu mora gubiti bodove.
Kako stvari stoje oni su se vec oprostili od titule jer ne bi Dzeko setao po Sarajevu da je drugacije...
A Wigan
H Aston Villa
H Everton
A City
H Swansea
A Sunderland
A Norwich
A Wolverhampton
H United
A Newcastle
H QPR
Kljuc titule je ko odigra sljedece 4 utakmice sa 100% uspjeha i doceka derbi u tom zaletu titula je njegova. City ima puno tezi raspored u gostima, a kuci im mi dolazimo.
Ako ostane +5 do utakmice sa njima onda je to to.
City gostuje Arsenalu i Newcastlu i tu mora gubiti bodove.
Kako stvari stoje oni su se vec oprostili od titule jer ne bi Dzeko setao po Sarajevu da je drugacije...
- ultima_palabra
#5808 Re: Manchester United FC
Kako niko da pohvali De Geu, po šansama je Blackburn bio ravnopravan
Ipak je dečko zadnjih mjesec-dva odigrao svoju ulogu u osvajanju prvenstva.
-
missko
#5809 Re: Manchester United FC
pu pu pu samo da ga ne ureknemo, zato se suti.ultima_palabra wrote:Kako niko da pohvali De Geu, po šansama je Blackburn bio ravnopravanIpak je dečko zadnjih mjesec-dva odigrao svoju ulogu u osvajanju prvenstva.
- Riddle
#5810 Re: Manchester United FC
Pa nema se sta puno reci. Postalo je sasvim normalno da ne primi gol niti da pravi bilo kakve greske. Konstantno dobro igra. Znao sam da ce se uklopiti, ali moram priznati da je mnogo brze usutkao kritike nego sto sam ocekivao.ultima_palabra wrote:Kako niko da pohvali De Geu, po šansama je Blackburn bio ravnopravanIpak je dečko zadnjih mjesec-dva odigrao svoju ulogu u osvajanju prvenstva.
- ultima_palabra
#5811 Re: Manchester United FC
A Fergie je prvog njega spomenuoRiddle wrote:Pa nema se sta puno reci. Postalo je sasvim normalno da ne primi gol niti da pravi bilo kakve greske. Konstantno dobro igra. Znao sam da ce se uklopiti, ali moram priznati da je mnogo brze usutkao kritike nego sto sam ocekivao.ultima_palabra wrote:Kako niko da pohvali De Geu, po šansama je Blackburn bio ravnopravanIpak je dečko zadnjih mjesec-dva odigrao svoju ulogu u osvajanju prvenstva.
- Riddle
#5812 Re: Manchester United FC
Zato sto ga je novinar to prvo pitao.
- fosil
#5813 Re: Manchester United FC
Ako neko nije upratio:
http://www.youtube.com/watch?v=845j6zfR ... ure=fvwrel
-
Abacija
#5814 Re: Manchester United FC
Cestitam na osvajanju EPL!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5815 Re: Manchester United FC
Danas evropska liga
s kim igra united ?

- neo7
#5816 Re: Manchester United FC
Danas cetvrtak, koji ti je lijek za danas propisao doktor ? Nemoj da preskocis...Yahel wrote:Danas evropska ligas kim igra united ?
![]()
- snaga_znanja
#5817 Re: Manchester United FC
Majstore vidim da si aktivan na temi City-a pa da upitam s kim oni danas igraju....Yahel wrote:Danas evropska ligas kim igra united ?
![]()
- I am Happy
#5818 Re: Manchester United FC
Koji od navedenih klubova ima najvise sanse da osvoji evropsku ligu ?
1. Manchester United
2. Manchester City
3. Metalist Kharkiv

1. Manchester United
2. Manchester City
3. Metalist Kharkiv
- neo7
#5819 Re: Manchester United FC
Kako je igrao ove godine Juventus u LP ?
- I am Happy
#5820 Re: Manchester United FC
E tu si me pogodioneo7 wrote:![]()
![]()
Kako je igrao ove godije Juventus u LP ?![]()
Kasnim sa ovom aprilskom
@snaga_znanja
Ma pusti City umjetni klub
- GandalfSivi
#5821 Re: Manchester United FC
Hvala, hvala...fosil wrote:Ako neko nije upratio:
-
missko
#5823 Re: Manchester United FC
Hocel biti sumnji kod Mancinija i mog druga hondurasa za nedjeljni mec sa QPR koji vodi legenda Uniteda Mark Hughes a jos im je United i Machedu posudio, jel upitno uopste trebali se tekma i igrati ?

- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#5824 Re: Manchester United FC
Hughes je to već izgubio, gaće su već skinutemissko wrote:Hocel biti sumnji kod Mancinija i mog druga hondurasa za nedjeljni mec sa QPR koji vodi legenda Uniteda Mark Hughes a jos im je United i Machedu posudio, jel upitno uopste trebali se tekma i igrati ?![]()
![]()
ma kad od QPR-a očekuješ čudo, onda si u belaju velikom
- fosil
#5825 Re: Manchester United FC
Ovo nesto poput Brazila iz 70-te, protiv Italije.Riddle wrote: