Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Luigi wrote:
Nisam rekao da mi smeta niti da je zabranjeno igrati bunker, ne stavljaj mi riječi u usta. To je sasvim legitimna taktika, vjerovatno i jedina moguća protiv Barcelone. Ti si se prvi javio i osporavao igru Barcelone koja je bila moguća u onolikoj mjeri kojoj je protivnik dozvolio. Valjda su i tebe kao madridistu navikli na svakakve majstorije pa si ostao razočaran, a to zahvali "svojima".
Pa zar Barcelona ne buca sve sto zeli?
Salu na stranu, davno ja rekoh da su u prvoj tekmi taktiku postavljali novinari. I onda ste poletjeli malo previse. Ipak ce se morat puno znoja prosuti da se Real dobije.
Stvarno se veselim utakmicama sljedecim.
Luigi wrote:
Ne kažem da su dobro igrali, igrali su koliko su mogli pored "velikog" Reala i njegovog bunkera na domaćem terenu, a kao takvi su opet vodili pa ti osporavaj koliko god hoćeš večerašnju igru, tvoji su jedva izvukli bod iz nepostojećeg penala.
Zabranjeno je igrat bunker na domacem terenu? Ili je zabranjeno igrat bunker?
Svi vi pozivate na otvorenu igru, a onda uvaljujete 5 komada i ispracate ekipe tapsajuci ih po ledjima i velicajuci ih zbog hrabrosti. Pa nije niko glup vise. Inter je dobio Barcu na jedan nacin. Rubin na haman identican, a ovo sve ostalo su slucajnosti. Protiv Barce moze jedino ovako. I ovo vam smeta.
kad je jedna ekipa puno lošija od druge,bunker je naravno jedino rješenje.
fukushima wrote:mourinho gdje god dodje samo bunkerise protiv barce. te u šinteru, te sad u realu
I sa "bunkerom" stvori više šansi
svaka vam cast i izgubite i zadnju sansu za ligu.
Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?
fixer wrote:
Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?
Liga je najvažnija od svih takmičenja. Treba odigrati 30-40 utakmica i na kraju izaći kao pobjednik. To je prava slika nekog tima. A ovo ostalo je uglavnom sreća. Ali naravno vi mislite drugačije.
fixer
[/quote]
Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?[/quote]
pogledaj statistiku i vidjeces da barcini igraci imaju daleko manje pretrcanih kilometara nego obicno . sto znaci da su igrali sa pola snage i cuvali se za kup kralja, a opet su imali veci posjed lopte , broj tacnih dodavanja i sve drugo osim faulova i kornera kojih je real imao vise. mislim cak da barcelona nije imala ni jedan korner
Last edited by crysis on 17/04/2011 12:54, edited 1 time in total.
fixer wrote:
Liga je najvažnija od svih takmičenja. Treba odigrati 30-40 utakmica i na kraju izaći kao pobjednik. To je prava slika nekog tima. A ovo ostalo je uglavnom sreća. Ali naravno vi mislite drugačije.
Haj slikajte se vi sa ligom, a mi cemo sa svim ostalim trofejima
Liga je najvaznija, samo kako biti najbolji a ne igrati u toj ligi sa Man U, Chelsea, Milanom?
fixer wrote:
Haj slikajte se vi sa ligom, a mi cemo sa svim ostalim trofejima
Liga je najvaznija, samo kako biti najbolji a ne igrati u toj ligi sa Man U, Chelsea, Milanom?
Vidi sad njima liga totalno nebitna... ono to je sranje. Kakvi licemjeri. Uh. Ali na vašu žalost, nećete osvojiti ni druga dva trofeja tako da...
U situaciji kad su drugi na tabeli,zaostaju 8 boba,parkiraju autobus ispred 16 i slave bod na domacem terenu,nakon nekoliko poraza...e to je za mene neprocjenjivo,toliko strahopostovanje nisam nigdje vidio
ganjeta wrote:U situaciji kad su drugi na tabeli,zaostaju 8 boba,parkiraju autobus ispred 16 i slave bod na domacem terenu,nakon nekoliko poraza...e to je za mene neprocjenjivo,toliko strahopostovanje nisam nigdje vidio
i što je najžalosnije, dođu kao da te zajebaju što ih nisi pobjedio
Poraz u kupu i nije tako los - kako se cini ....
Prije ove serije utakmica - ja bih uvijek pristao da izgubimo Kup a osvojimo Prvenstvo .... Ne kaze se dzaba da male ekipe osvajaju kupove a velike prvenstva ....
Ovaj poraz je i dobro dosao - jer ce se ekipa dodatno motivisati za LP i za ulazak u finale ....
Nadam se da konacno proradi Vill-a a i Messi i da Xavi i Iniesta budu oni pravi ....
Po meni sinoc je protivnik igrao sa skoro 100% svojih mogucnosti a Barcelona sa negdje oko 60-70 %. Znaci postoji mogucnost napredovanja u timu Bacelone ....
Interesuje me kako ce igru postaviti Pepe u naredne dvije utakmice LP-a ....
Btw - svakom svacije, ali ja ne bih bio sretan i zadovoljan da ekipa za koju navijam igra sa 11 igraca na svojoj polovini iliti kako neko rece - parkira autobus ispred svoga gola ..... Ko moze - njegova stvar ....
veljaca wrote:Najbolji su ovi sto dolaze na stranice najboljeg kluba a ko fol pokusavaju biti duhoviti .....
Skontao covjek da neko nekoga tjesi poslije samo JEDNOG posta koji je napisan poslije sinocnje utakmice na ovoj temi. To ti nekako dodje da si kukao i sam sebe tjesio u samo jednom postu ...
veljaca wrote:Najbolji su ovi sto dolaze na stranice najboljeg kluba a ko fol pokusavaju biti duhoviti .....
Skontao covjek da neko nekoga tjesi poslije samo JEDNOG posta koji je napisan poslije sinocnje utakmice na ovoj temi. To ti nekako dodje da si kukao i sam sebe tjesio u samo jednom postu ...
Plavih_11 wrote:
pa to su pravi navijaci, samo su glasni kad im Barca pobjedjuje...