FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fixer

#5801 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Luigi wrote: Nisam rekao da mi smeta niti da je zabranjeno igrati bunker, ne stavljaj mi riječi u usta. To je sasvim legitimna taktika, vjerovatno i jedina moguća protiv Barcelone. Ti si se prvi javio i osporavao igru Barcelone koja je bila moguća u onolikoj mjeri kojoj je protivnik dozvolio. Valjda su i tebe kao madridistu navikli na svakakve majstorije pa si ostao razočaran, a to zahvali "svojima".
Pa zar Barcelona ne buca sve sto zeli? :D
Salu na stranu, davno ja rekoh da su u prvoj tekmi taktiku postavljali novinari. I onda ste poletjeli malo previse. Ipak ce se morat puno znoja prosuti da se Real dobije.
Stvarno se veselim utakmicama sljedecim.
and

#5802 Re: FC Barcelona

Post by and »

fixer wrote:
Luigi wrote: Ne kažem da su dobro igrali, igrali su koliko su mogli pored "velikog" Reala i njegovog bunkera na domaćem terenu, a kao takvi su opet vodili pa ti osporavaj koliko god hoćeš večerašnju igru, tvoji su jedva izvukli bod iz nepostojećeg penala. ;-)
Zabranjeno je igrat bunker na domacem terenu? Ili je zabranjeno igrat bunker?
Svi vi pozivate na otvorenu igru, a onda uvaljujete 5 komada i ispracate ekipe tapsajuci ih po ledjima i velicajuci ih zbog hrabrosti. Pa nije niko glup vise. Inter je dobio Barcu na jedan nacin. Rubin na haman identican, a ovo sve ostalo su slucajnosti. Protiv Barce moze jedino ovako. I ovo vam smeta. :-)
kad je jedna ekipa puno lošija od druge,bunker je naravno jedino rješenje.
fixer

#5803 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

and wrote: kad je jedna ekipa puno lošija od druge,bunker je naravno jedino rješenje.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma brzo cete vi kuci ponavljajuci ovo kao mantru - kroz plac :D
Ali se neki razumiju u fudbal...
fukushima

#5804 Re: FC Barcelona

Post by fukushima »

fixer wrote:
and wrote: kad je jedna ekipa puno lošija od druge,bunker je naravno jedino rješenje.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma brzo cete vi kuci ponavljajuci ovo kao mantru - kroz plac :D
Ali se neki razumiju u fudbal...
nemoj da ti prisjedne
shillen

#5805 Re: FC Barcelona

Post by shillen »

nije zabranjeno igrati bunker , ali meni je sramotno da jedan Real igra bunker protiv bilo koje ekipe ...
fukushima

#5806 Re: FC Barcelona

Post by fukushima »

mourinho gdje god dodje samo bunkerise protiv barce. te u šinteru, te sad u realu :-)
ultima_palabra

#5807 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

fukushima wrote:mourinho gdje god dodje samo bunkerise protiv barce. te u šinteru, te sad u realu :-)
I sa "bunkerom" stvori više šansi :D
savsvoj

#5808 Re: FC Barcelona

Post by savsvoj »

ultima_palabra wrote:
fukushima wrote:mourinho gdje god dodje samo bunkerise protiv barce. te u šinteru, te sad u realu :-)
svaka vam cast i izgubite i zadnju sansu za ligu.
fixer

#5809 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

savsvoj wrote:
ultima_palabra wrote:
svaka vam cast i izgubite i zadnju sansu za ligu.
Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5810 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

fixer wrote: Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?
Liga je najvažnija od svih takmičenja. Treba odigrati 30-40 utakmica i na kraju izaći kao pobjednik. To je prava slika nekog tima. A ovo ostalo je uglavnom sreća. Ali naravno vi mislite drugačije. :lol:
Gandalf

#5811 Re: FC Barcelona

Post by Gandalf »

DrizzT wrote:nije zabranjeno igrati bunker , ali meni je sramotno da jedan Real igra bunker protiv bilo koje ekipe ...
:thumbup: I još Murinja zbog bunkerisanja predstavljaju kao nekog zajebanog taktičara :D
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#5812 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

fixer
[/quote]
Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?[/quote]

pogledaj statistiku i vidjeces da barcini igraci imaju daleko manje pretrcanih kilometara nego obicno . sto znaci da su igrali sa pola snage i cuvali se za kup kralja, a opet su imali veci posjed lopte , broj tacnih dodavanja i sve drugo osim faulova i kornera kojih je real imao vise. mislim cak da barcelona nije imala ni jedan korner
Last edited by crysis on 17/04/2011 12:54, edited 1 time in total.
fixer

#5813 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Entropio wrote:
fixer wrote: Jebo ligu, to je davno zaboravljeno, i to ne zbog propusta protiv Barce. Vec sta cemo nakon sto "najbolja ekipa svih vremena" uputi dva suta na gol u prvom poluvremenu?
Liga je najvažnija od svih takmičenja. Treba odigrati 30-40 utakmica i na kraju izaći kao pobjednik. To je prava slika nekog tima. A ovo ostalo je uglavnom sreća. Ali naravno vi mislite drugačije. :lol:
Haj slikajte se vi sa ligom, a mi cemo sa svim ostalim trofejima :D
Liga je najvaznija, samo kako biti najbolji a ne igrati u toj ligi sa Man U, Chelsea, Milanom?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5814 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

fixer wrote:
Entropio wrote:
Haj slikajte se vi sa ligom, a mi cemo sa svim ostalim trofejima :D
Liga je najvaznija, samo kako biti najbolji a ne igrati u toj ligi sa Man U, Chelsea, Milanom?
:lol:

Vidi sad njima liga totalno nebitna... ono to je sranje. Kakvi licemjeri. Uh. Ali na vašu žalost, nećete osvojiti ni druga dva trofeja tako da...
ganjeta

#5815 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

U situaciji kad su drugi na tabeli,zaostaju 8 boba,parkiraju autobus ispred 16 i slave bod na domacem terenu,nakon nekoliko poraza...e to je za mene neprocjenjivo,toliko strahopostovanje nisam nigdje vidio :thumbup:
Cafe Camargue

#5816 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

ganjeta wrote:U situaciji kad su drugi na tabeli,zaostaju 8 boba,parkiraju autobus ispred 16 i slave bod na domacem terenu,nakon nekoliko poraza...e to je za mene neprocjenjivo,toliko strahopostovanje nisam nigdje vidio :thumbup:
i što je najžalosnije, dođu kao da te zajebaju što ih nisi pobjedio :lol: :lol:
veljaca

#5817 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Poraz u kupu i nije tako los - kako se cini ....
Prije ove serije utakmica - ja bih uvijek pristao da izgubimo Kup a osvojimo Prvenstvo .... Ne kaze se dzaba da male ekipe osvajaju kupove a velike prvenstva ....
Ovaj poraz je i dobro dosao - jer ce se ekipa dodatno motivisati za LP i za ulazak u finale ....
Nadam se da konacno proradi Vill-a a i Messi i da Xavi i Iniesta budu oni pravi ....
Po meni sinoc je protivnik igrao sa skoro 100% svojih mogucnosti a Barcelona sa negdje oko 60-70 %. Znaci postoji mogucnost napredovanja u timu Bacelone ....
Interesuje me kako ce igru postaviti Pepe u naredne dvije utakmice LP-a ....

Btw - svakom svacije, ali ja ne bih bio sretan i zadovoljan da ekipa za koju navijam igra sa 11 igraca na svojoj polovini iliti kako neko rece - parkira autobus ispred svoga gola ..... Ko moze - njegova stvar ....
fidoremilienko

#5818 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Lijepo je vidjeti navijače/prisatlice farse kako se tješe međusobno :lol: :lol: :lol: :lol:
veljaca

#5819 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Najbolji su ovi sto dolaze na stranice najboljeg kluba a ko fol pokusavaju biti duhoviti .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#5820 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

veljaca wrote:Najbolji su ovi sto dolaze na stranice najboljeg kluba a ko fol pokusavaju biti duhoviti .....
Skontao covjek da neko nekoga tjesi poslije samo JEDNOG posta koji je napisan poslije sinocnje utakmice na ovoj temi. To ti nekako dodje da si kukao i sam sebe tjesio u samo jednom postu ... ;-)
veljaca

#5821 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Plavih_11 wrote:
veljaca wrote:Najbolji su ovi sto dolaze na stranice najboljeg kluba a ko fol pokusavaju biti duhoviti .....
Skontao covjek da neko nekoga tjesi poslije samo JEDNOG posta koji je napisan poslije sinocnje utakmice na ovoj temi. To ti nekako dodje da si kukao i sam sebe tjesio u samo jednom postu ... ;-)
Ama da ih nema - trebalo bi ih izmisliti ...... ;-)
Zmijuga loma

#5822 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Barcelona svih pet utakmica ove sezone izgubila bez komandanta Puyola. :)
and

#5823 Re: FC Barcelona

Post by and »

.
Last edited by and on 21/04/2011 15:54, edited 1 time in total.
skafiskafsnjak

#5824 Re: FC Barcelona

Post by skafiskafsnjak »

fidoremilienko wrote:Lijepo je vidjeti navijače/prisatlice farse kako se tješe međusobno :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ti "upadas" na teme svih drugih klubova... A najmanje si na temi Reala.
To dovoljno govori koliko je Real jadan i koliko su zeljni trofeja .
krusty

#5825 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

Plavih_11 wrote: Skontao covjek da neko nekoga tjesi poslije samo JEDNOG posta koji je napisan poslije sinocnje utakmice na ovoj temi. To ti nekako dodje da si kukao i sam sebe tjesio u samo jednom postu ... ;-)

pa to su pravi navijaci, samo su glasni kad im Barca pobjedjuje... :lol: :lol:
Post Reply