Re: Cigarete, odvikavanje
Postby Zoya » 10/09/2014 11:50
Za 5 dana puna godina kako nisam zapalila
Moderator: anex
Ja prestao na godinu i pol, te započeo motati prije tjedan dana, pa opet danas prestao, sedam dana je bilo dovoljno da mi smanji kondiciju te da me totalno uspori tako da...bespotrebna glupost.Yapi Yapo wrote:ja prestao na 4 mj. i opet krenem i super se osjećam pušećiYork Neo plavi me stvarno iznenadio, predobra cigara
hej sjećam seZoya wrote:Da sebe citiram samoPreko dvije godine kako ne pusim
![]()
Da, da moja tishmizlica wrote:hej sjećam seZoya wrote:Da sebe citiram samoPreko dvije godine kako ne pusim
![]()
bila bih ista da nisam ono kiksala
sad je nešto više od godine
Da citiram samu sebe od 11/04/2013 13:18 jer mi se ne da racunati koliko dugo sam nepusac.kladusanka wrote:Da, prije par dana sam obilježila 6 mjeseci bez duhana. Jvivace wrote:zivela ja.zivela ja hrabra i izdrzljiva ...a ziveli i svi ostali koji su ostavili duvan u poslednje vreme ...![]()
jesi li i ti medju nama ?
Zoya wrote:Da sebe citiram samoPreko dvije godine kako ne pusim
![]()
22/02/2013graue_maus wrote:treci dan bez cigareta .........ali danas me muci kiselina , rucak mi je tezak bio i jos lezi ko kamen u zeludcu .......ponekad mi naumpadne cigareta ali odma se prihvatim nekog posla .......
hali gali halid wrote:Ja prestao dvije godine nisam zapalio, i onda opet nešto pomalo, i evo sad opet prestao, samo sto sada ne zelim da brojim uopste od kada sam prestao...
Dobar si, svaka čast. Meni žao što se posrah na dvije godine, posrnuo bezveze, sikiracija na poslu, okruženje, svi diminjaju, nisam kupovao cigare, ali ogrebem se za koju... Sad sam normala, ne pušim, samo što neću da se opterećujem datumom kada sam prestao, niti da brojim koliko dana je prošlo, jednostavno ne pušim. Osjećaj kada prestaneš kao da si iz okova izašaopepeljara wrote:hali gali halid wrote:Ja prestao dvije godine nisam zapalio, i onda opet nešto pomalo, i evo sad opet prestao, samo sto sada ne zelim da brojim uopste od kada sam prestao...![]()
Ja vala imam podsjetnik 18.11.2012 kad sam prestao