Novi clan kuce,mali sibirski haski zvani Buco,prelud je
Moderator: anex

hvala,dijelimo isto misljenjeZhìxin wrote:Meni su ovi sibirci najslađa štenad koje sam vidio... Neka je sa srećom, predivan je

Prodajem ili cu ga pokloniti nekom ko bas voli ovu rasu....imao sam nedavno 6 malih i svi su se prodali za 2 dana ali ovaj mi jedan covjek vratio jer ima nekih privatnih problema sa zenom pa ne moze da ga drzi vise pa ga zato ja prodajem jer imam vec odraslu zenkuZhìxin wrote:Da li to ovo prodaješ ili si kupio? Vidim oglas na Piku... Nemoj samo reći da preprodaješ...
svasta,ne mogu vjerovati da bi neko i to radioZhìxin wrote:Ma ok, samo mi pade na pamet... Znam lika koji je tako udomljavao pitove i staffove i preprodavao ih za borbe pa mi to pade na pamet![]()
ajemsori
pakica_ wrote:je l' ovo ovcar? oni mi pravo lice na avlijanere prije nego im se usi dignu i nikad ne znam je li NJO ili je mjesanac kad su ovako mali![]()
u svakom slucaju, presladak je

HvajaaaUjedam wrote:kako je lijepa...
Jesam li ja jedina koja ovdje nista ne vidi?

cheeeeeeseSir Smoke a Lot wrote:lijepe li pticice ocam svaka cast
Evo jedan fini cukica dosao nedavno otvorena vrata bila i ti to ne mozes vise iz kuce izbacit, sere pisa gdje mu volja, jesil pris'o rezi samo tako znaci uljez alien al ovo je agresija
Ime mu je Don, neki dan mi rek'o
Vjeruj to je najbriznije bice na planeti, ako mislis na cukicu ovog mog malog - standardni izraz lica kad ostane bez neceg sto je cuvaoljubiteljzivotinja wrote:Meni je vise opasan nego nasmejan...