Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cindrlimindrli wrote:Milan ocajan, jedini koji valja je Mario, ostalo boze sacuvaj.
Mexes je nivo nase premijer lige, ubjedljivo najveca hodajuca krampa u ligama petice.
Sta si ti gledao? Sinoć su i od Balotelija bili bolji Poli i De Jong
Da sam znao da je veceras Seria A gledao bi i imao pravo komenarisati taj "penal"
Ovako prema rezultatima mogu samo reci da se ce se ubrzo izdvojiti najbolji
Roma je impresivno krenula, cak treca pobjeda u gostima vidjeti cemo sta ce se desiti u preostala 33 kola
Stim da Milanu nisu svirana 2 cista penala protiv Napolia i Bolonje,a vama jucer sudija poklonio pobjedu
Mada je cinjenica da Milan ima ocajan start, gori nego prosle sezone i da se mene pita Alegri bi vec bio bivsi
mumi80 wrote:Stim da Milanu nisu svirana 2 cista penala protiv Napolia i Bolonje,a vama jucer sudija poklonio pobjedu
Mada je cinjenica da Milan ima ocajan start, gori nego prosle sezone i da se mene pita Alegri bi vec bio bivsi
Ima Mialn zalihe iz prosle godine.... bar jedno 10 penela su bili poklon
Admir_1984 wrote:prošle sezone protiv katanije i ovo sinoc protiv kijeva se samo može okarakterisati kao kradja, namjerna greška sudije, lopovluk i slicno
Tacno ! Niti jedna normalna osoba nece reci suprotno.
Ali... kada vec vodis racuna o partijama Juventusa, zasto onda ne napises sve sto je Milan ukrao prosle sezone, bar jedno 20 bodova su dobili na lijepe oci.
Admir_1984 wrote:prošle sezone protiv katanije i ovo sinoc protiv kijeva se samo može okarakterisati kao kradja, namjerna greška sudije, lopovluk i slicno
Tacno ! Niti jedna normalna osoba nece reci suprotno.
Ali... kada vec vodis racuna o partijama Juventusa, zasto onda ne napises sve sto je Milan ukrao prosle sezone, bar jedno 20 bodova su dobili na lijepe oci.
svako normalan i objektivan ce reci da su sudije donijele milanu ligu prvaka prošle sezone, fiorentina je bila zaslužila po igrama.
juventus je zadnje dvije godine realno bio dominantan, al onakve odluke sudija protiv katanije ili sinoc protiv kijeva mi nikad nece biti jasne