zforumas wrote:Smrcak15 wrote:zforumas wrote:Svaki tvoj primjer (casa, puzzle, profesor...) samo pokazuje da ti, zapravo, ne razumijes ono o cemu pises. Logika ti nije kaca strana a stalno o njoj pricas.
samo argumentovano druze, samo argumentovano
pa cemo onda nastaviti, a Ovako tebi logika nije jaca strana i stane se na tome....ostajes nedorecen prvi ja neznam tacno na osnovu cega kazes da nije, pa vjerovatno i drugi neznaju.
nego hocu od Tebe ovo, nije ti logika ovo i ovo, zbog toga i toga. samo precizno da znam u kojem smjeru pucas, a Ovako kad pucas u prazno, na suho...
Eto pitaj druge pa ces vidjeti da drugi znaju.
Na tvoje promasaje ti je ukazano X puta do sada.
da su validni argumenti bili ne bi se smrle vracao na njih, ali nemozes ti doci za persukom klin izbijati i reci, mi smrle smo toliko puta tebi peruskom klin izbijali...i ti se na to hvatas kako si ti pokusao peruskom klin izbijati, ne ide to druze....
ako hoces da moj klin izbijaes moras uzeti isto tako klin ili nesto jos jace, da bi ga izbilo....za mene je obicna peruska to sto vi navodite kao argument da smo odmah jasni.
A znalo se desavati davno , ja se onako zaletim ko sivonja i covjek mi spuca argument izbije me iz cipela, i ja se usutim odmah, ne uzimam taj argument vise, jer ga je oponent potukao do nogu, to su sve placane cijele neiskustva i neznanja, gdje se oponenti za moje argumente koristili kao pokusni kunici za jednu vrstu brain storminga...naprimjer ja nesto shvatim kao argment, i pokusavam da ga napadam sa svih strana, da vidim koliko je odrzivo, ako ne mogu naci mahanu, pustim u opticaj na forumu da ga ateisti napadaju i krscani...i na taj nacin koristim se brain stormingom, vise mozgova udruzeno i nesvjesno radi za mene , pomazu mi naci defekte u argumentima i na taj nacin mi poliraju argumente

i zato se ja jos uvijek drzim za muda (da izvinete ) od kinsein robota

jer su cvrst argument , zato ga podjahkad izbacim u opticaj kad raja zaboravi na njega. itd itd