Artest wrote:
Pitaj Titu & partiju
lahku noc
Nabije vas Tito obojicu na onu stvar, stranicu i po ispisaste o jebenom Stonesu, na glavu ste mi se popeli.
Prvo Sajo kad se naklati na svoje regularne "miljenike" pa poslije svake utakmice oplete po njima k'o stari dedo kad drobi zbog smanjene penzije. Mislim da je zbog Sajinih zalopojki Munir dobio fobiju od lopte i post'o profesionalni igrac ruskog ruleta, a sve su prilike da ce i Stones tako zavrsit'.
A Artest se iz nekog razloga upustio u ozbiljnu raspravu braneci cast Stonesa, koji eto treba jos "da nadodje", k'o da je jufka za maslenjak.

Pa jebem ga ja, za 50 miliona, znaci drugi najveci transfer za odbrambenog igraca ikad, ima da fakin jede teren, a kamoli napadace ekipe koja kosta frakciju ekipe City-a. Al' kad onda jos spomenu Terija i Snoop Dogga k'o najjace stopere, PA ONDA TEK Puyola (i to u zagradi! halo bolan, u zagradi!!!)...ma kontam ovo mora da mu je Velkoski hakov'o profil, nemere bit' da je bas toliko neozbiljno celjade.
_BataZiv_0809 wrote:Tito_i_Partija wrote:Seriously?
Zato sto si ti moj brudiša

E pa nabijem i tebe, onako usput.

Jedva cekam povratnu, ima da knezevina Celi ogadi fudbal.
Ah ja, i da se ne zaboravi: Rajkard mu sastavio ekipu/Mesi je za sve zasluzan ta ce on/jebo Bundesligu to svako moze osvojit sa Bajernom.