Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#5801 Re: Liverpool FC
Begovica,Dzeku i Pjanica nek dovedu .. Moze i Lulic 
-
The Realist
#5802 Re: Liverpool FC
Pametno, nabijaju cijenu, treba sada najbolje iz ovoga izvući.MyTao wrote:Retweeted Sky Sports News (@SkySportsNews):
Liverpool say striker Luis Suarez is not for sale #SSN
- MyTao
#5803 Re: Liverpool FC
Stoke Begovica cijeni 15 miliona funti
... osim ako neko od prvih golaman u City-u, Unitedu i Chelsea-u ne slomi obadvije noge njega niko nece kupiti u Engleskoj... Ostaje Liverpool i Arsenal, al oni nisu klubovi koji mogu dovesti gomana za 15 jebenih miliona....
- AmiĐa_Idriz
#5804 Re: Liverpool FC
Zaboravio si Misimovića,Salihovića,Mujdžu,ibiševića i SpahićaBubalo1 wrote:Begovica,Dzeku i Pjanica nek dovedu .. Moze i Lulic
-
Mustang1
#5805 Re: Liverpool FC
Ako ode Reina vjerovatno ce otici za tu cifru i treba samo tu lovu dati za Begovica i prosao si odlicno .. Jer ce vjerovatno Monacno po Valdesa doci a Barca ce odmah poslati ponudu za Reinu .. Ceka se samo Monaco a to je pitanje vremena
- vaučer
#5806 Re: Liverpool FC
Suarez igra prljavo prema klubu i navijačima koji su ga stajali kroz brojne govnave epizode za koje je isključivo sam kriv. Nijedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno a? Tako nekako ispade. Ovaj je jedva dočekao prvu priliku da prosere izvan Liverpoola, odmah servirajući seriju izjava kojima direktno obara cijenu Realu i pljuje u lice ljudima koji su mu dali bezrezervnu potporu. Sve ok, aduti su bez obzira na ovu ofanzivu iz Urugvaja i dalje u rukama Liverpoola.
Ako postoji klauzula nadam se da je barem 40m funti, ne dati ga ništa ispod tog i bez ikakvih zamjena za igrače. Usput im reći da imaju do tjedan prije početka priprema da pljunu novac inače nek čekaju naredno ljeto. Zadnje što od ovog treba je cjeloljetna saga u kojoj Real obara cijenu a Suarez kuka i prenemaže se. Brzo ga prodati, kupiti zamjenu ako je moguće i prije nego se proda i hvala doviđenja.
Ako postoji klauzula nadam se da je barem 40m funti, ne dati ga ništa ispod tog i bez ikakvih zamjena za igrače. Usput im reći da imaju do tjedan prije početka priprema da pljunu novac inače nek čekaju naredno ljeto. Zadnje što od ovog treba je cjeloljetna saga u kojoj Real obara cijenu a Suarez kuka i prenemaže se. Brzo ga prodati, kupiti zamjenu ako je moguće i prije nego se proda i hvala doviđenja.
- Towelie
#5807 Re: Liverpool FC
Postoji klauzula od 4o miliona funti. Verovatno ce i otici za tu cenu. I ja bih voleo da se to brzo zavrsi da bi imali vremena da nadju adekvatnu zamenu. Sto se Suareza tice, neka ide, nije mi ga zao. Nijedan igrac nije veci od kluba.
- MyTao
#5808 Re: Liverpool FC
To da postoji klauzula su samo nagadjanja... kako bi LFC mogao reci da Suarez nije na prodaju ako postoji klauzula...
-
Mustang1
#5809 Re: Liverpool FC
Zbunjujete me .. Ja mislio mora biti 45 miliona .. Ako je Bale.u 90 miliona trenutno nabijena cijena ne vidim sto mi ovom ne bi mogli nabiti 50 i igraca 
- MyTao
#5810 Re: Liverpool FC
Nevjerujem da postoji klauzula, u tom slucaju Real Madrid nebi prvo nudio 55 miliona, pa onda 20 i Callehona
Jedno je sigurno, Suarez zeli napustiti Liverpool a Ream Madrid je zainteresovan... koliko ce ga platiti je sve do dogovora. Mislim da ga nesmiju pustiti ispod 45 miliona funti.
LFC je vec dao izjavu sto se Suareza tice... "Suarez nije na prodaju"... to je sigurno samo da izvucu sto vise para od Madrida.
Jedno je sigurno, Suarez zeli napustiti Liverpool a Ream Madrid je zainteresovan... koliko ce ga platiti je sve do dogovora. Mislim da ga nesmiju pustiti ispod 45 miliona funti.
LFC je vec dao izjavu sto se Suareza tice... "Suarez nije na prodaju"... to je sigurno samo da izvucu sto vise para od Madrida.
-
The Realist
#5811 Re: Liverpool FC
Bale je razvikan i to mu diže cijenu, iako ne vrijedi toliko trenutno, ni blizu.Bubalo1 wrote:Zbunjujete me .. Ja mislio mora biti 45 miliona .. Ako je Bale.u 90 miliona trenutno nabijena cijena ne vidim sto mi ovom ne bi mogli nabiti 50 i igraca
Suareza samo prate negativnosti i to mu obara cijenu.
Ali kakve pizde su ovi igrači.
Eno kod nas Rooney, hoću ići, slaba ekipa, za dobre pare potpiše ugovor. Osvoji se titula, pojača ekipa, on izgubi mjesto, opet hoće ići. Ma idi u 3pm, trebali su ga ranije prodati.
Evo Suarez, prvo kaže da ima problem i da će poraditi na sebi, a onda mu mediji krivi. Ovdje je najgore Liverpool prošao, koji je stao iza igrača, pogotovo u slučaju "rasizam", čak se i osramotili pojedinim izjavama, okrenuli sve protiv sebe, da bi onda on pri prvoj prilici okrenuo leđa klubu.
- MyTao
#5812 Re: Liverpool FC
Ako dobiju nekih 45 miliona funti, i dovedu dobrih pojacanja za te pare onda LCF moze profitirati od ovog.
-
The Realist
#5813 Re: Liverpool FC
Pa može, ja sam to i ranije pisao. Štaviše, to bi čak bila i dobra ideja i bez da traži da ide.
- Edin H.
#5814 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:Ako dobiju nekih 45 miliona funti, i dovedu dobrih pojacanja za te pare onda LCF moze profitirati od ovog.
Edin Dzeko
There has been a lot of speculation that Dzeko will move on from Manchester City this summer after growing frustrated by his lack of starts at the Etihad. Should Liverpool claw in £40m for their unsettled striker, they'll have the funds to splash out on the Bosnian who has scored only eight less Premier League goals than Suarez since moving to the Premier League at the same time.
- Zmijuga loma
#5815 Re: Liverpool FC
Biće da ne konta dosta raje šta znači ta klauzula. Samo mi FM stručnjaci.MyTao wrote:Nevjerujem da postoji klauzula, u tom slucaju Real Madrid nebi prvo nudio 55 miliona, pa onda 20 i Callehona![]()
- BHF_Manijak
#5816 Re: Liverpool FC
MA jebite me, ali ja mislim da bi Edin se odlicno uklopio u ovin sistem! Ne igraju klasicno engleski na duge lopte i centarsuteve, ali ne vezu sitno kao u Cityu, taman nekako izmedju kao birvaktile sto mu je u Wolfsburgu bilo! Nije parmak kao Carroll i mislim da bi odlicna kupovina bio, nije Bogami sto je nas.
Ako dobiju 40-tak miliona funti od Suareza, neka uloze 22-23 na Dzeku i opet im ostane dovoljno za dobrog defanzivca, jer oni ne kostaju mnogo kao veznjaci i napadaci!
Ako dobiju 40-tak miliona funti od Suareza, neka uloze 22-23 na Dzeku i opet im ostane dovoljno za dobrog defanzivca, jer oni ne kostaju mnogo kao veznjaci i napadaci!
- MyTao
#5817 Re: Liverpool FC
I ja mislim da bi se Dzeko dobro uklopio... samo neznam dali je tip igraca kojeg BR zeli, do sada je samo dovodio male, i tehnicke potkovane igrace... al Dzeko u spicu bi se nadavao golova sa ovakvim igracima iza, stvaraju puno sansi i ne siluju loptu kratkim i sporim pasovima kao City...
- Gandalf
#5818 Re: Liverpool FC
Liverpool Football Club Managing Director Ian Ayre has been photographed in London meeting with Reading defender Alex Pearce, sparking speculation that the Reds are on the verge of completing a deal for the 24-year-old.
- MyTao
#5819 Re: Liverpool FC
Liverpool will fight to keep Luis Suarez, no £40m buyout clause, any bid must top Torres £50m to be considered let alone accepted. [Liverpool Echo]
-
Mustang1
#5820 Re: Liverpool FC
E tako
Ja sam odmah rekao .. 50 i jednog od napadaca Real nek dadne i nek ga vode
Ako kupe Bale.a onda ce Real ili odustati ili nece pristati na bas preveliku sumu .. Ali ako im Bale ne pristane onda ce MORATI dovesti Suareza jer nemaju koga drugog .. I onda ih izmusti 
- PrtiBeeGee
#5821 Re: Liverpool FC
Eto nek Rooney vrijedi 50miliona....Artest wrote:Suarez ne vrijedi vise od 35 mil. paundsa.'
-
The Realist
#5822 Re: Liverpool FC
Damo im mi Rooneyja, sigurno veća zvijezdaBubalo1 wrote:E takoJa sam odmah rekao .. 50 i jednog od napadaca Real nek dadne i nek ga vode
Ako kupe Bale.a onda ce Real ili odustati ili nece pristati na bas preveliku sumu .. Ali ako im Bale ne pristane onda ce MORATI dovesti Suareza jer nemaju koga drugog .. I onda ih izmusti
Obojicu hebe što nisu baš najljepši, pa to kao faktor neće biti uzeto u obzir
- PrtiBeeGee
#5823 Re: Liverpool FC
Rooney jeste ZVIJEZDA ALI nije on vise taj kalibar kao sto je nekada bio i realno ne vrijedi vise od 10Mil, ali na ime i u klubu kojem igra znat ce to United iskoristit i uzet jos 20mil na to... Suarez je trenutno dvije klase ispred Rooneya...Damo im mi Rooneyja, sigurno veća zvijezda.
Obojicu hebe što nisu baš najljepši, pa to kao faktor neće biti uzeto u obzir![]()
-
The Realist
#5824 Re: Liverpool FC
Pa Realu je i bitno da zvijezdu dovede
.
Što se tiče Rooneyja, ja sam veliki njegov kritičar, ali vrijedi sigurno više od 10mio i Suarez sigurno nije za dvije klase iznad njega.
Jeste bolji kao napadač (s tim da Rooney ne igra napadača), ali ta razlika sigurno nije dvije klase (Rooney kao povučeniji igrač ima 12 golova i 10 asistnecija, dok Suarez ima 21 gol i 5 asistencija, s tim da je Rooney startao 22 utakmice, a Suarez 33, te Suarez ima 5,7 šuteva po utakmici i svu slobodu, a Rooney 3,2 šuta po utakmici i ima puno više defanzivnih zadataka).
Rooney nije ni blizu onoga što je bio, ali vala Suarez sigurno nije toliko dobar, da bi bio 2 klase iznad Rooneyja.
Što se tiče Rooneyja, ja sam veliki njegov kritičar, ali vrijedi sigurno više od 10mio i Suarez sigurno nije za dvije klase iznad njega.
Jeste bolji kao napadač (s tim da Rooney ne igra napadača), ali ta razlika sigurno nije dvije klase (Rooney kao povučeniji igrač ima 12 golova i 10 asistnecija, dok Suarez ima 21 gol i 5 asistencija, s tim da je Rooney startao 22 utakmice, a Suarez 33, te Suarez ima 5,7 šuteva po utakmici i svu slobodu, a Rooney 3,2 šuta po utakmici i ima puno više defanzivnih zadataka).
Rooney nije ni blizu onoga što je bio, ali vala Suarez sigurno nije toliko dobar, da bi bio 2 klase iznad Rooneyja.
- skafiskafsnjak
#5825 Re: Liverpool FC
Suarez ... dvije klase bolji od Rooneya ? po cemu ? po ugrizima i krvnickim startovima ? pa jeste