Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
KARDASIJAN

#5803 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KARDASIJAN »

kosmpolita wrote:Moze li mi neko odgovoriti koliko ce kostati bespotrebna visenedjeljna privatna putesestvija Zeljka Komsica i njegove pratnje po SAD?

I da li ce porezni obveznici ponovo platiti promociju stranke DF koja je u koaliciji sa SDA I Radeljasem dovela do bankrota u Kantonu Sarajevo? :bih:
1.puno
2.nece ponovo,prvi put su preplatili pa ima para na racunu
bezveze ti prica
Innovation

#5805 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

kosmpolita wrote:Moze li mi neko odgovoriti koliko ce kostati bespotrebna visenedjeljna privatna putesestvija Zeljka Komsica i njegove pratnje po SAD?
Zna se ko placa Predsjedavajucem Predsjednistva jedne drzave /u ovom slucaju BiH/.
Sta je tu problem?
kosmpolita wrote:bespotrebna visenedjeljna privatna putesestvija
Zakljucak, ciji. :?:
luckylaka

#5806 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by luckylaka »

I da li ce porezni obveznici ponovo platiti americku promociju stranke DF koja je u koaliciji sa SDA I Radeljasem dovela do bankrota u Kantonu Sarajevo? :bih:
Kakva bolan bespotrebana pa evo ga danas treba da postavi kamen temeljac replike Sebilja u St.louisu.Znas li ti sta to znaci za buducnost BiH.Bez ovog Sebilja u St.Louis kazu da BiH ne moze ni u Nato ni u E.U.Ne znam jeli tacno
akcid

#5807 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

luckylaka wrote:

I da li ce porezni obveznici ponovo platiti americku promociju stranke DF koja je u koaliciji sa SDA I Radeljasem dovela do bankrota u Kantonu Sarajevo? :bih:
Kakva bolan bespotrebana pa evo ga danas treba da postavi kamen temeljac replike Sebilja u St.louisu.Znas li ti sta to znaci za buducnost BiH.Bez ovog Sebilja u St.Louis kazu da BiH ne moze ni u Nato ni u E.U.Ne znam jeli tacno
Da li je Komšić inicirao izgradnju tog USA sebilja i da li je samoinicijativno došao na njegovo utemeljenje?
Basvod

#5808 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

Nije problem sto je Komsic otisao, naprotiv to mu je posao.
Al ko je njegovu gospodju poslao da trosi nas novac? Kakvu mi to korist imamo sto domacica i osoba sa srednjom strucnom spremom putuje svijetom? U normalnoj drzavi to bi bio skandal.
akcid

#5809 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

Basvod wrote:Nije problem sto je Komsic otisao, naprotiv to mu je posao.
Al ko je njegovu gospodju poslao da trosi nas novac? Kakvu mi to korist imamo sto domacica i osoba sa srednjom strucnom spremom putuje svijetom? U normalnoj drzavi to bi bio skandal.
U svakoj državi jedna od najprimitivnijih osobina je prigovaranje nekom na njegovom obrazovnom i radnom statusu. Tvoj post je takođe izraz vrlo niskog stepena pristojnosti, zapravo - papanluka :(
shiljak

#5810 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Amerika je dakleko.. Je li fino da povede i suprugu za taj važan događaj? Ostao 5-10 dana tamo, kakav je to posao? Političar ima hiljadu beneficija a da predsjednik države nema, ne može povesti suprugu u ameriku?

I nije išao bezveze u USA, nego vidiš da se sastao sa OBAMOM!

A ispod:
- šta će Michaelle, koji je ona faktor?
- Kakva Milanovićeva supruga?

Barack i Michelle Obama stigli na sumit G-20
http://dalje.com/foto.php?id=7&rbr=13112&idrf=560112

Michelle Obama se družila s Milanovićevom suprugom
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/37764 ... lika=91133
Last edited by shiljak on 30/09/2013 00:26, edited 2 times in total.
Basvod

#5811 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

akcid wrote:
U svakoj državi jedna od najprimitivnijih osobina je prigovaranje nekom na njegovom obrazovnom i radnom statusu. Tvoj post je takođe izraz vrlo niskog stepena pristojnosti, zapravo - papanluka :(
Ma jel. Pa nek sjedi kuci i necu prigovarati. Kad trosi moj novac imam pravo da prigovaram.
Tito umro.
Basvod

#5812 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

shiljak wrote:Amerika je dakleko.. Je li fino da povede i suprugu za taj važan događaj? Ostao 5-10 dana tamo, kakav je to posao? Političar ima hiljadu beneficija a da predsjednik države nema, ne može povesti suprugu u ameriku?

I nije išao bezveze u USA, nego vidiš da se sastao sa OBAMOM!

A ispod:
- šta će Michaelle, koji je ona faktor?
- Kakva Milanovićeva supruga?

Barack i Michelle Obama stigli na sumit G-20
http://dalje.com/foto.php?id=7&rbr=13112&idrf=560112

Michelle Obama se družila s Milanovićevom suprugom
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/37764 ... lika=91133

Dok je Milanoviceva zena doktorirala ova "nasa" je pekla ustipke. Michelle da ne spominjem.
Ajd sto je raja Zeljko na srecu i igrarije postao clan Predsjednistva al sto se i gospodja uvalila. :-)
Basvod

#5813 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

Pored toga Milanovic je svoju drzavu uveo u EU a Zeljko nas u PM.
Ja godisnje ovoj drzavi dam 5.000 km doprinosa i jos minimalno toliko kroz poreze, akcize i ostale zahebancije a od drzave nemam nista. I kad se prehladim moram kod privatnika jer u drzavnoj bolnici mogu umrijeti cekajuci.
Ali zato VKV domacica ima tu privilegiju da uzme mojih 10.000 i ode turisticki Ameriku. I jos sam nekulturan ako to spomenem. :-)

Neka ovi "iz vrha" svaki dan zahvale bogu sto je narod okupiran nacionalnim pitanjima jer kad i ako pukne...
Innovation

#5814 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

:oops1: pa da, svijetom smiju putovati samo one,koje imaju privatnu firmu i "same sebi placaju putovanje" :roza: , da bi bile u pratnji supruga :hm: , a ne smiju imati srednju skolu , biti domacice i dobre mame. :mrgreen:
shiljak

#5816 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Basvod, najjednostavnije što mogu reći je - tako je svugdje u svijetu. Ovo što ti pričaš je isto kao da kažeš da ne treba ni predsjedniku ni nikome ko ide na poslovni put platiti troškove.. jer eto kao nisu zaslužili itd..
luckylaka

#5817 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by luckylaka »

U ime drzave BiH zadatak je obavljen.U to ime-zivjeliImage
dede merdzane

#5818 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dede merdzane »

Basvod wrote: Dok je Milanoviceva zena doktorirala ova "nasa" je pekla ustipke.
Sumnjam da je "tvoja".
StupskaBitanga

#5821 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

kao da je estradna zvijezda
shiljak

#5822 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

možda i zapjeva, ko zna :-D
Maystor

#5823 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Basvod wrote:Pored toga Milanovic je svoju drzavu uveo u EU a Zeljko nas u PM.
Ja godisnje ovoj drzavi dam 5.000 km doprinosa i jos minimalno toliko kroz poreze, akcize i ostale zahebancije a od drzave nemam nista. I kad se prehladim moram kod privatnika jer u drzavnoj bolnici mogu umrijeti cekajuci.
Ali zato VKV domacica ima tu privilegiju da uzme mojih 10.000 i ode turisticki Ameriku. I jos sam nekulturan ako to spomenem. :-)
Neka ovi "iz vrha" svaki dan zahvale bogu sto je narod okupiran nacionalnim pitanjima jer kad i ako pukne...
Naravno da si nekulturan, to naprosto izvire iz tvojih postova. Pozivaš se na nepostojeće standarde proglašavajući skandaloznim to što je supruga predsjednika države otputovala s njim na tako bizaran vašarski događaj kao što je Generalna skupština UN. Vrijeđaš ženu bez ikakvog osnova.
Shahab

#5824 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Shahab »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ministar ... 31001001#6

Damir Marjanović je jedina pozitivna reformska pojava na političkoj sceni. Njegovo vrijeme neupitno dolazi. Danas je dobio nekoliko hiljada glasova. Po ovakvim potezima se razdvaja laž od iskrene motivacije. :thumbup: Dok se SDP i SDA koruptokracija prepucavaju preko leđa izbezumljenih građana, dok Lagumdžija pravi haos i tenzije u Sarajevu isključujući struju gradskom saobračaju, dotle Marjanović dobrovoljno i besplatno prevozi građane, spušta se među narod. Sušta suprotnost odnarođenoj SDA-SDP koruptokraciji. Ovo je potez u stilu Erdogana. On je vukao ovakve poteze dok je gradio poziciju u politici. Poenta je u neposrednom kontaktu sa narodom.
mO k3

#5825 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Shahab wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/ministar ... 31001001#6

Damir Marjanović je jedina pozitivna reformska pojava na političkoj sceni. Po ovakvim potezima se razdvaja laž od iskrene motivacije. :thumbup: Dok se SDP i SDA koruptokracija prepucavaju preko leđa izbezumljenih građana, dok Lagumdžija pravi haos i tenzije u Sarajevu isključujući struju gradskom saobračaju, dotle Marjanović dobrovoljno i besplatno prevozi građane, spušta se među narod. Sušta suprotnost odnarođenoj SDA-SDP koruptokraciji. Ovo je potez u stilu Erdogana. On je vukao ovakve poteze dok je gradio poziciju u politici. Poenta je u neposrednom kontaktu sa narodom.
Jeli on za ovo dobija platu??Mislim jeli mu ovo poso ???Jeli nama boljeg posla ...
Smijesno .... vise nego smijesno ,sve za medije inscenirano ...
Post Reply