Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo neka neko ovo objasni "i na nekim drugim mjestima", npr. na temi USA...
Ddodao je da je važno što je referendum podržala Ruska Federacija, ali i naglasio da to treba objasniti i na nekim drugim mjestima. A da Rusija podržava ovakve poteze potvrdio je svojim dolaskom na proslavu 9 . januara ambasador Ruske Federacijeu Bosni i Hercegovini Petar Ivancov. On je bio jedini od ambasador u BiH na obilježavanju Dana Republike Srpske 9. januara.
Hame_ wrote:Evo neka neko ovo objasni "i na nekim drugim mjestima", npr. na temi USA...
Ddodao je da je važno što je referendum podržala Ruska Federacija, ali i naglasio da to treba objasniti i na nekim drugim mjestima. A da Rusija podržava ovakve poteze potvrdio je svojim dolaskom na proslavu 9 . januara ambasador Ruske Federacijeu Bosni i Hercegovini Petar Ivancov. On je bio jedini od ambasador u BiH na obilježavanju Dana Republike Srpske 9. januara.
"Hteli bi da nam nametnu, na nasoj zemlji iskonskoj, teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj" al' prc
U POSETI ŠEŠELJU http://www.blic.rs/qxjr6jp
Najjaci dio
Rogozin je Šešelju poklonio unikatnu kutiju sa motivima Krima, koja simbolizuje povratak ovog poluostrva u okvire teritorije Rusije.
„Nadam se da će doći trenutak kada ćete vi meni moći da uzvratite sličnom, posvećenom Kosovu koje se vratilo Srbiji”, rekao je Rogozin.
Šešelj je uzvratio: “Oslobodićemo mi Kosovo, sigurno, uz rusku pomoć” i darovao mu gusle i rakiju.
Slobodarski dio foruma u ekstazi
Pa je l' vas, makar malo sramota podrzavati ovo
insomnia78 wrote:"Hteli bi da nam nametnu, na nasoj zemlji iskonskoj, teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj" al' prc
U POSETI ŠEŠELJU http://www.blic.rs/qxjr6jp
Najjaci dio
Rogozin je Šešelju poklonio unikatnu kutiju sa motivima Krima, koja simbolizuje povratak ovog poluostrva u okvire teritorije Rusije.
„Nadam se da će doći trenutak kada ćete vi meni moći da uzvratite sličnom, posvećenom Kosovu koje se vratilo Srbiji”, rekao je Rogozin.
Šešelj je uzvratio: “Oslobodićemo mi Kosovo, sigurno, uz rusku pomoć” i darovao mu gusle i rakiju.
Slobodarski dio foruma u ekstazi
Pa je l' vas, makar malo sramota podrzavati ovo
Naravno da nije oni sanjaju dan kad će im Putin omogućiti da se vrate u Knin i Prištinu
Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
bhnapoleon1 wrote:Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
bhnapoleon1 wrote:Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
Jes, al Bosna nisu samo Bošnjaci...
Jes' al' oni su neprijatelj svim Bosancima i Hercegovcima i Bosni kao cjelovitoj drzavi
sunceKOtepsija wrote:
rusi vracaju desetine tona piletine u tursku, labaaratorijskim provjerama utvrdeno da je koncentracija antibiotika za 1.8 puta veca od dozvoljene
Kako je krenulo radiokativna piletina će biti delikates u pravoslavnoj putin-džamahiriji pored korijenja.
Jes, al Bosna nisu samo Bošnjaci...
Jes' al' oni su neprijatelj svim Bosancima i Hercegovcima i Bosni kao cjelovitoj drzavi
Zato je i naglaseno Bosnjake, BiH, patriotski dio.
bhnapoleon1 wrote:
Jel' i ovim Bosnjacima sto pljackaju BiH...? Da do detalja utvrdimo...
To nije tema emisije i ne kad kazem Bosnjaci mislim na vecinu (naravno nisu nikad svi jer ne mozemo toliko generalizovat). Bosnjaci koji su i imali simpatije prema Rusiji izgubili su ih nakon sto se Rusija pridruzila genocidu negirajuci ga tj. stavljajuci veto na rezoluciju UNa.
bhnapoleon1 wrote:
To nije tema emisije i ne kad kazem Bosnjaci mislim na vecinu (naravno nisu nikad svi jer ne mozemo toliko generalizovat). Bosnjaci koji su i imali simpatije prema Rusiji izgubili su ih nakon sto se Rusija pridruzila genocidu negirajuci ga tj. stavljajuci veto na rezoluciju UNa.
Aha, dakle Bosnjaci koji pljackaju ovo sto je ostalo od BiH nisu patriote, ili...?
nosara wrote:
Aha, dakle Bosnjaci koji pljackaju ovo sto je ostalo od BiH nisu patriote, ili...?
Mogu, a i ne moraju biti. Biti izdajnik i lopov nije isto. Idemo u offtopic tema je bila Rusija i njeni napadi na teritorijalni integritet BiH.
Nuclear Winter wrote:
Kako je krenulo radiokativna piletina će biti delikates u pravoslavnoj putin-džamahiriji pored korijenja.
Što "džamahiriji"?
Čuj što? Zato što ima sve atribute islamskih kalifata i džamahirija kojima vladaju diktatori,samo je u pitanju pravoslavna umjesto islamske.
Nadam se da nema potrebe da crtam
Nuclear Winter wrote:
Čuj što? Zato što ima sve atribute islamskih kalifata i džamahirija kojima vladaju diktatori,samo je u pitanju pravoslavna umjesto islamske.
Nemoj crtat. Dok poistovjecujes dzamahiriju i islamski kalifat.
Raspolozen sam danas, nakon kvalitetne rasturacine sinoc, pa cu malo i da edukujem sire narodne mase.
DakleM:
Džamahirija je svjetovni i sekularni oblik vlasti putem narodnih vijeca/kongresa. Kao takva je islamistima trn u oku i smrtni neprijatelj. A ti to terminoloski i pojmovno poistovjecujes.
Nuclear Winter wrote:
Nemoj crtat. Dok poistovjecujes dzamahiriju i islamski kalifat.
Raspolozen sam danas, nakon kvalitetne rasturacine sinoc, pa cu malo i da edukujem sire narodne mase.
DakleM:
Džamahirija je svjetovni i sekularni oblik vlasti putem narodnih vijeca/kongresa. Kao takva je islamistima trn u oku i smrtni neprijatelj. A ti to terminoloski i pojmovno poistovjecujes.
Alal vera br'te
Mislio sam više figurativno druže đemiđiću,ali ti i nosara to ne kontate niti ćete ikad