RUSIJA

Post Reply
drastic

#5801 Re: RUSIJA

Post by drastic »

Drvenija87

#5802 Re: RUSIJA

Post by Drvenija87 »

Iznenadne smrti ruskih vojnih cinovnika :run:
Image

Image
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#5803 Re: RUSIJA

Post by Hame_ »

Evo neka neko ovo objasni "i na nekim drugim mjestima", npr. na temi USA...
Ddodao je da je važno što je referendum podržala Ruska Federacija, ali i naglasio da to treba objasniti i na nekim drugim mjestima. A da Rusija podržava ovakve poteze potvrdio je svojim dolaskom na proslavu 9 . januara ambasador Ruske Federacijeu Bosni i Hercegovini Petar Ivancov. On je bio jedini od ambasador u BiH na obilježavanju Dana Republike Srpske 9. januara.
Co0l

#5804 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Nema se tu sta objasnjavat,sve je jasno.
General War

#5805 Re: RUSIJA

Post by General War »

Hame_ wrote:Evo neka neko ovo objasni "i na nekim drugim mjestima", npr. na temi USA...
Ddodao je da je važno što je referendum podržala Ruska Federacija, ali i naglasio da to treba objasniti i na nekim drugim mjestima. A da Rusija podržava ovakve poteze potvrdio je svojim dolaskom na proslavu 9 . januara ambasador Ruske Federacijeu Bosni i Hercegovini Petar Ivancov. On je bio jedini od ambasador u BiH na obilježavanju Dana Republike Srpske 9. januara.
Zar treba kome objsanjavati ista oko Rusije :shock: :zzzz:
insomnia78

#5806 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

"Hteli bi da nam nametnu, na nasoj zemlji iskonskoj, teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj" al' prc
U POSETI ŠEŠELJU http://www.blic.rs/qxjr6jp
Najjaci dio
Rogozin je Šešelju poklonio unikatnu kutiju sa motivima Krima, koja simbolizuje povratak ovog poluostrva u okvire teritorije Rusije.
„Nadam se da će doći trenutak kada ćete vi meni moći da uzvratite sličnom, posvećenom Kosovu koje se vratilo Srbiji”, rekao je Rogozin.

Šešelj je uzvratio: “Oslobodićemo mi Kosovo, sigurno, uz rusku pomoć” i darovao mu gusle i rakiju.
:lol: :lol:
Slobodarski dio foruma u ekstazi
Pa je l' vas, makar malo sramota podrzavati ovo
desni

#5807 Re: RUSIJA

Post by desni »

insomnia78 wrote:"Hteli bi da nam nametnu, na nasoj zemlji iskonskoj, teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj" al' prc
U POSETI ŠEŠELJU http://www.blic.rs/qxjr6jp
Najjaci dio
Rogozin je Šešelju poklonio unikatnu kutiju sa motivima Krima, koja simbolizuje povratak ovog poluostrva u okvire teritorije Rusije.
„Nadam se da će doći trenutak kada ćete vi meni moći da uzvratite sličnom, posvećenom Kosovu koje se vratilo Srbiji”, rekao je Rogozin.

Šešelj je uzvratio: “Oslobodićemo mi Kosovo, sigurno, uz rusku pomoć” i darovao mu gusle i rakiju.
:lol: :lol:
Slobodarski dio foruma u ekstazi
Pa je l' vas, makar malo sramota podrzavati ovo
Naravno da nije oni sanjaju dan kad će im Putin omogućiti da se vrate u Knin i Prištinu :lol: :lol:
Juliuscezar

#5808 Re: RUSIJA

Post by Juliuscezar »

Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
breuer

#5809 Re: RUSIJA

Post by breuer »

bhnapoleon1 wrote:Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
Jes, al Bosna nisu samo Bošnjaci...
insomnia78

#5810 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

breuer wrote:
bhnapoleon1 wrote:Za bosnjake i bosnu nema veceg i opasnijeg spoljnopolitckog neprijateljske od Rusije. Svako davanje podrske rusiji je u diretknoj suprotnosti sa interesima patriotski dijela BiH. Nazalost mi nismo u mogucnosti da odjebemo ruse jasno kao Crna Gora
Jes' al' oni su neprijatelj svim Bosancima i Hercegovcima i Bosni kao cjelovitoj drzavi
sunceKOtepsija

#5811 Re: RUSIJA

Post by sunceKOtepsija »

Image
rusi vracaju desetine tona piletine u tursku, labaaratorijskim provjerama utvrdeno da je koncentracija antibiotika za 1.8 puta veca od dozvoljene
Nuclear Winter

#5812 Re: RUSIJA

Post by Nuclear Winter »

Lagano se rujani pripremaju za provjerenu metodu branka kostića tj korijenje,možda im presveti putin dozvoli i časicu votke uz korijenje :izet:
breuer

#5813 Re: RUSIJA

Post by breuer »

insomnia78 wrote:Jes' al' oni su neprijatelj svim Bosancima i Hercegovcima i Bosni kao cjelovitoj drzavi
Dobar dio tih Bosanaca i Hercegovaca ne osjeća tako, odnosno ne osjeća Ruse kao neprijatelje...
Nuclear Winter

#5814 Re: RUSIJA

Post by Nuclear Winter »

sunceKOtepsija wrote:Image
rusi vracaju desetine tona piletine u tursku, labaaratorijskim provjerama utvrdeno da je koncentracija antibiotika za 1.8 puta veca od dozvoljene
Kako je krenulo radiokativna piletina će biti delikates u pravoslavnoj putin-džamahiriji pored korijenja.
Juliuscezar

#5815 Re: RUSIJA

Post by Juliuscezar »

insomnia78 wrote:
breuer wrote:
Jes' al' oni su neprijatelj svim Bosancima i Hercegovcima i Bosni kao cjelovitoj drzavi
Zato je i naglaseno Bosnjake, BiH, patriotski dio. :bih: :bih: :bih:
nosara

#5816 Re: RUSIJA

Post by nosara »

bhnapoleon1 wrote: Zato je i naglaseno Bosnjake, BiH, patriotski dio. :bih: :bih: :bih:
Jel' i ovim Bosnjacima sto pljackaju BiH...? Da do detalja utvrdimo... :D
Juliuscezar

#5817 Re: RUSIJA

Post by Juliuscezar »

nosara wrote:
bhnapoleon1 wrote: Zato je i naglaseno Bosnjake, BiH, patriotski dio. :bih: :bih: :bih:
To nije tema emisije i ne kad kazem Bosnjaci mislim na vecinu (naravno nisu nikad svi jer ne mozemo toliko generalizovat). Bosnjaci koji su i imali simpatije prema Rusiji izgubili su ih nakon sto se Rusija pridruzila genocidu negirajuci ga tj. stavljajuci veto na rezoluciju UNa.
nosara

#5818 Re: RUSIJA

Post by nosara »

bhnapoleon1 wrote:
nosara wrote:
To nije tema emisije i ne kad kazem Bosnjaci mislim na vecinu (naravno nisu nikad svi jer ne mozemo toliko generalizovat). Bosnjaci koji su i imali simpatije prema Rusiji izgubili su ih nakon sto se Rusija pridruzila genocidu negirajuci ga tj. stavljajuci veto na rezoluciju UNa.
Aha, dakle Bosnjaci koji pljackaju ovo sto je ostalo od BiH nisu patriote, ili...?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5819 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Nuclear Winter wrote:
Kako je krenulo radiokativna piletina će biti delikates u pravoslavnoj putin-džamahiriji pored korijenja.
Što "džamahiriji"?
Juliuscezar

#5820 Re: RUSIJA

Post by Juliuscezar »

nosara wrote:
bhnapoleon1 wrote:
nosara wrote:
Aha, dakle Bosnjaci koji pljackaju ovo sto je ostalo od BiH nisu patriote, ili...?
Mogu, a i ne moraju biti. Biti izdajnik i lopov nije isto. Idemo u offtopic tema je bila Rusija i njeni napadi na teritorijalni integritet BiH.
Nuclear Winter

#5821 Re: RUSIJA

Post by Nuclear Winter »

_BataZiv_0809 wrote:
Nuclear Winter wrote:
Što "džamahiriji"?
Čuj što? Zato što ima sve atribute islamskih kalifata i džamahirija kojima vladaju diktatori,samo je u pitanju pravoslavna umjesto islamske.
Nadam se da nema potrebe da crtam :D
nosara

#5822 Re: RUSIJA

Post by nosara »

_BataZiv_0809 wrote:
Nuclear Winter wrote:
Što "džamahiriji"?
Ljubomoran je na Rusku suverenost... Da mu je, ali da su babi muda... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5823 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Nuclear Winter wrote:
Čuj što? Zato što ima sve atribute islamskih kalifata i džamahirija kojima vladaju diktatori,samo je u pitanju pravoslavna umjesto islamske.
Nemoj crtat. Dok poistovjecujes dzamahiriju i islamski kalifat. :izet:

Raspolozen sam danas, nakon kvalitetne rasturacine sinoc, pa cu malo i da edukujem sire narodne mase.

DakleM:

Džamahirija je svjetovni i sekularni oblik vlasti putem narodnih vijeca/kongresa. Kao takva je islamistima trn u oku i smrtni neprijatelj. A ti to terminoloski i pojmovno poistovjecujes.

Alal vera br'te :D
Nuclear Winter

#5824 Re: RUSIJA

Post by Nuclear Winter »

_BataZiv_0809 wrote:
Nuclear Winter wrote:
Nemoj crtat. Dok poistovjecujes dzamahiriju i islamski kalifat. :izet:

Raspolozen sam danas, nakon kvalitetne rasturacine sinoc, pa cu malo i da edukujem sire narodne mase.

DakleM:

Džamahirija je svjetovni i sekularni oblik vlasti putem narodnih vijeca/kongresa. Kao takva je islamistima trn u oku i smrtni neprijatelj. A ti to terminoloski i pojmovno poistovjecujes.

Alal vera br'te :D
Mislio sam više figurativno druže đemiđiću,ali ti i nosara to ne kontate niti ćete ikad :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5825 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Lupio si. Odvadi.
Post Reply