Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tigar1
#5801 Re: Juventus
Kada glavni točkovi zamašnjaci zakažu rezultat i ne može biti drugačiji.
Marchisio se k'o abdest izgubio u ona dva navrata a da je samo jednu realizovao drugačije bi se kolo vrtilo.
Pirlo neprepoznatljiv - izgubio je barem deset lopti jeftino u prostor ili u noge nekom protivničkom igraču, bilo me hastra njegove slabe partije, jbg lik igra non-stop mora doći do zasićenja.
Za Vučka šteta što je morao ranije van, Bendtner jednostavno nije lik k'o đetić i završena priča
Chiellini nije odigrao na svom nivou, puno nervoze, praznih startova gdje ga protivnik ''obleti'' ko Ferrari Golfa na auto putu
Lichtsteiner pokazivao dosta nervoze, već nekoliko kola on lošije igra i sinoć je tu frustraciju pokazao u punom svjetlu.
Giovinco i nije mogao više s obzirom na njegovu fiziki kontra fizike njihove odbrane, a pao je mislim bezze jednom u drugom poluvremenu u šesnaestercu.
Bonucci i Barzagli u ona dva gola ostavljeni na streljani kao i Gigi koji je na oba šuta bio... ali... bio je i na penalu ruci je malo falilo da zakači loptu.
Lošije igramo dok Alessio vodi ekipu, sinoć šta god je moglo krenuti po zlu krenulo je, ima dosta i žutice ne znam ko će biti na dispoziciji za sljedeće kolo. Poraz je došao kao izraz naše loše igre a ne pretjerano nadmoćne protivnikove. Imali su oni odličnu postavku i sve to ali da smo mi bili pravi drugačije bi Šemso harmoniku svir'o.
Ostaje žal ali idemo dalje.
FORZA JUVE!
Marchisio se k'o abdest izgubio u ona dva navrata a da je samo jednu realizovao drugačije bi se kolo vrtilo.
Pirlo neprepoznatljiv - izgubio je barem deset lopti jeftino u prostor ili u noge nekom protivničkom igraču, bilo me hastra njegove slabe partije, jbg lik igra non-stop mora doći do zasićenja.
Za Vučka šteta što je morao ranije van, Bendtner jednostavno nije lik k'o đetić i završena priča
Chiellini nije odigrao na svom nivou, puno nervoze, praznih startova gdje ga protivnik ''obleti'' ko Ferrari Golfa na auto putu
Lichtsteiner pokazivao dosta nervoze, već nekoliko kola on lošije igra i sinoć je tu frustraciju pokazao u punom svjetlu.
Giovinco i nije mogao više s obzirom na njegovu fiziki kontra fizike njihove odbrane, a pao je mislim bezze jednom u drugom poluvremenu u šesnaestercu.
Bonucci i Barzagli u ona dva gola ostavljeni na streljani kao i Gigi koji je na oba šuta bio... ali... bio je i na penalu ruci je malo falilo da zakači loptu.
Lošije igramo dok Alessio vodi ekipu, sinoć šta god je moglo krenuti po zlu krenulo je, ima dosta i žutice ne znam ko će biti na dispoziciji za sljedeće kolo. Poraz je došao kao izraz naše loše igre a ne pretjerano nadmoćne protivnikove. Imali su oni odličnu postavku i sve to ali da smo mi bili pravi drugačije bi Šemso harmoniku svir'o.
Ostaje žal ali idemo dalje.
FORZA JUVE!
- Ale10
-
Verocious
#5803 Re: Juventus
Ovo mi se svidja. Hvala im sto su nam omogucili da se ponosimo njima
Uvijek se moglo posnositi Juventusom ali nakon one dvije crne i teske sezone tesko bogami, a onda nakon one dvije sezone ovakav niz je fantazija
Forza Juve!!!
-
kory_galaktikos
#5806 Re: Juventus
hahahahahahahhahahahahahahahaahahah

-
samoyu
#5807 Re: Juventus
Sta ste se usutali nije poraz smak svijeta
puno toga ljepog je ova ekipa uradila idemo dalje slijedi jako bitna utakmica u srijedu LP protiv danaca koju moramo dobiti u sto ne sumnjam
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- Tigar1
#5809 Re: Juventus
Baš što reče brat iznad... nema potrebe da toliko tugujemo... idemo dalje.. next stop Nordsjaelland...
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
- Atticus Finch
#5810 Re: Juventus
Ne bih ja rekao da iko tuguje, jednostavno ništa zanimljivo se ne dešava. 
- Tigar1
#5811 Re: Juventus
Koliko mi je samo Dama donijela radosti i tuge... ali je svejedno sve više volim... (kaže mi hanuma da nisam dobar - u vinklu)
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
- Caseres
#5812 Re: Juventus
Ma mene ovaj poraz ucinio jos mnogo vecim i jacim navijacem ovog kluba.
Velik je to niz ljudi, 49 utakmica ne izgubiti nakon 2 preteske godine.
Sada idemo pokoriti Dance. Jednostavno moramo, a u Londonu nam svaki rezultat odgovara. Mozda najmanje remi, jer time ostaju opet sva tri tima u borbi za 1/18 finala.
Protiv Danaca odmoriti sljedece igrace:
Pirlo-Pogba
Giovinco-Bendtner
Vucinic-Quagliarella
Barzagli-Lucio/Caseres
Licht-Isla/Caseres
Definitivno mislim da Marchisio, Vidal i Asamoah moraju igrati jer ne smijemo dopustiti tolike promjene u sastavu da nam se ne bi obilo o glavu.
Velik je to niz ljudi, 49 utakmica ne izgubiti nakon 2 preteske godine.
Sada idemo pokoriti Dance. Jednostavno moramo, a u Londonu nam svaki rezultat odgovara. Mozda najmanje remi, jer time ostaju opet sva tri tima u borbi za 1/18 finala.
Protiv Danaca odmoriti sljedece igrace:
Pirlo-Pogba
Giovinco-Bendtner
Vucinic-Quagliarella
Barzagli-Lucio/Caseres
Licht-Isla/Caseres
Definitivno mislim da Marchisio, Vidal i Asamoah moraju igrati jer ne smijemo dopustiti tolike promjene u sastavu da nam se ne bi obilo o glavu.
- ortodont
#5813 Re: Juventus
Mislim da Gio mora igrati, odlično je igrao i u prvom meču, ali sreće nije imao, a druga stvar je što je dosta kritikovan od medija, kao i obično ga uzmu na zub.
Čak napad Gio-Matri bi po meni bio odličan jer ćemo pregaziti ove Dance.
Čak napad Gio-Matri bi po meni bio odličan jer ćemo pregaziti ove Dance.
- Atticus Finch
#5814 Re: Juventus
Gio i Bendtner trebaju početi. Ne znam je li Vučko spreman (?), ako jeste, mislim da je trenutno realno da dobije priliku u drugom poluvremenu, ako zatreba, tako je, čini mi se puno oštriji i ujedno opasniji po protivnika.
U sredini trebaju da igraju Vidal, Pirlo i Pogba. Asa i Caseres/Isla po bokovima. Od starta krenuti bez ikakvih kalkulacija, što ranije ako je moguće riještiti tekmu. Kalkulisanje ostaviti za Pescaru.
Treba dati neki kontinuitet dvojici napadača. Ako će svaku utakmicu početi različita dvojka, postavljam si pitanje imali to ikakvog smisla, posebno sada kad se niko ne ističe nekom posebnom formom.
Forza Juve!
U sredini trebaju da igraju Vidal, Pirlo i Pogba. Asa i Caseres/Isla po bokovima. Od starta krenuti bez ikakvih kalkulacija, što ranije ako je moguće riještiti tekmu. Kalkulisanje ostaviti za Pescaru.
Treba dati neki kontinuitet dvojici napadača. Ako će svaku utakmicu početi različita dvojka, postavljam si pitanje imali to ikakvog smisla, posebno sada kad se niko ne ističe nekom posebnom formom.
Forza Juve!
-
BigBen
#5815 Re: Juventus
Nemaju sta traziti Danci u Torinu, osim par komada u svojoj mrezi. Nek Juventini budu milostivi, ipak je golman veliki Juventino
Na klupu Vucinic, Marcha i Lich...Pogba,Bendtner i Isla IN...
Forza Juve!!
Na klupu Vucinic, Marcha i Lich...Pogba,Bendtner i Isla IN...
Forza Juve!!
- Tigar1
#5817 Re: Juventus
Fakat nema @Bianconerca bega.
Odmoriti Vidal, Licht i Vučinić... fali nam sad Pepe i njegova borbenost te trka po desnoj strani... mali vojnik Mistera
Odmoriti Vidal, Licht i Vučinić... fali nam sad Pepe i njegova borbenost te trka po desnoj strani... mali vojnik Mistera
- aldin007
#5818 Re: Juventus
Najava utakmice :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TP7EOUoJTE
Pogba kreće od početka?
Trener Juventusa Antonio Conte razmišlja o pružanju nove prilike francuskom veznjaku u ogledu protiv Nordsjaellanda.
Paul Pogba je impresionirao prošle srijede u pobjedni 2:1 nad Bolognom kada je zabio odlučujući gol u posljednjim minutama susreta. Usprkos sjajnoj predstavi nije dobio minutažu u derbiju protiv Intera.
Bianconeri sutra igraju značajnu utakmicu Lige prvaka, u kojoj moraju uzeti sva 3 boda kako bi ostali u borbi za mjesto koje vodi i drugu fazu natjecanja.
Gazzetta dello Sport piše kako bi upravo Pogba mogao započeti protiv danske momčadi, a na klupi bi se mogli naći Claudio Marchisio ili Arturo Vidal.
Talijanski prvak je u ovogodišnje 3 europske utakmice upisao isti broj neodlučenih rezultata, a u sutrašnjem susretu će im nedostajati Mirko Vučinić koji je pokupio ozljedu u utakmici protiv Nerazzurra. Tako se očekuje da će u napadu zaigrati Nicklas Bendtner i Fabio Quagliarella.
Beg vidjen na jugu Koseva.. Od subote sjedi i place
..
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TP7EOUoJTE
Pogba kreće od početka?
Trener Juventusa Antonio Conte razmišlja o pružanju nove prilike francuskom veznjaku u ogledu protiv Nordsjaellanda.
Paul Pogba je impresionirao prošle srijede u pobjedni 2:1 nad Bolognom kada je zabio odlučujući gol u posljednjim minutama susreta. Usprkos sjajnoj predstavi nije dobio minutažu u derbiju protiv Intera.
Bianconeri sutra igraju značajnu utakmicu Lige prvaka, u kojoj moraju uzeti sva 3 boda kako bi ostali u borbi za mjesto koje vodi i drugu fazu natjecanja.
Gazzetta dello Sport piše kako bi upravo Pogba mogao započeti protiv danske momčadi, a na klupi bi se mogli naći Claudio Marchisio ili Arturo Vidal.
Talijanski prvak je u ovogodišnje 3 europske utakmice upisao isti broj neodlučenih rezultata, a u sutrašnjem susretu će im nedostajati Mirko Vučinić koji je pokupio ozljedu u utakmici protiv Nerazzurra. Tako se očekuje da će u napadu zaigrati Nicklas Bendtner i Fabio Quagliarella.
Beg vidjen na jugu Koseva.. Od subote sjedi i place
-
samoyu
#5819 Re: Juventus
aldin007@
ovo za Bega@
zar je dotle doslo

- relativno84
#5820 Re: Juventus
Sretno momci..veceras pokazite da imate snage i da ste ponosni na taj dres sto nosite dosta 3-0 FORZA JUVEEEEE
-
Juvelandia
#5821 Re: Juventus
Volio bih da postignemo dosta golova veceras, da nas napad demantuje i da Pogbinho dobije koju minutu da dominira
Campioni d'Italia siamo noi
Campioni d'Italia siamo noi
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5822 Re: Juventus
Nisu ovi ekipa za tabanje... 1-0 bi bio idealan rezultat 
-
salle_eh1986
#5824 Re: Juventus
haj nek je i on ubo nešto ove godineleo_bonucci_19 wrote:Pepe postao otac!
-
frngla
#5825 Re: Juventus
ja sam igro hendikep, a mislim da ce pući 5+ govola večeras... FORZA JUVE!